.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Обичам го, но.......

zdr. na vsi4ki ne moga da vi opi6a vsi4ko podrobno no tova lqto sre6tnah mom4e koeto naistina obi4am mn i znam 4e toi mene sa6to,no neznam kakvo se slu4i i edna ve4er se opita da me iznasili trudno be6e togava no nqkaksi uspqh da go nakaram da ne go napravi!! iska6e mi se tova da ne se be slu4valo za6toto naistina si bqhme mn dobre zaedno!kolkoto i stranno da zvu4i az vse o6te go obi4am MNOGO no vs sa sre6tu nego i neznam kakvo da pravq!!
    da ObiIi4A6 znA4iI dA bOlI, ZatoVa nE obiIi4aI A sAmo EbI!!!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не се занимавай с него.Момче,което обича не насилва "обекта" на своите чувства!

Хаха ако тоя обича аз съм трамвай 12...разкарай го и го забрави...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Съгласна съм със sasha_90 , дори и да го оби4аш по добре да спреш с него сега отколкото да продължиш и това да се повтори,но зависи ве4е... може и да му дадеш жтори 6анс...а между другото тои извини ли ти се,в какви отношения сте сега ?
    If YoU HAd JuSt OnE WiSh, WhAt WoUlD It Be?

Не се занимавай с него.Забрави го и си намери друг
    just a kid۵

mda izvini se ami sega samo se 4uvame vse o6te ne sam sig dali da izlqza otnovo s nego

Моя съвет е да не се занимаваш с него дори и след извинението му...което може би не е било особенно искренно...знаеш ли до къде може да стигне следващия път...по-добре е да няма следващ път нали? Пък и 100% не те обича...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от sla_duranKa
    mda izvini se ami sega samo se 4uvame vse o6te ne sam sig dali da izlqza otnovo s nego
    Az sum sigurna! :P NEDEI!

Спокоино не се занимаваи повече това не е последното мом4е в живота ти,ще има още много ... те идват и си отиват нали знаеш... времето лекува... и не плачи за не6то което не плаче за теб успех
    If YoU HAd JuSt OnE WiSh, WhAt WoUlD It Be?

missi na vsi4ki qvno naistina e po dobre da go zabravq vapreki 4e 6te mi e adski trudno!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    По-добре недей.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    missi na vsi4ki qvno naistina e po dobre da go zabravq vapreki 4e 6te mi e adski trudno!!
    101% ще е така, щом си се увлякла толкова по него... Според мен едно от най-гадните неща е, че по някакъв начин той ти е внушил, че те обича...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

mi..moje i taka da e no togava za6to postoqnno me tarsi?spored mene ako naistina si be6e samo zaribqvka 6te6e da mu e vse edno a i da si s 4ovek 4 mes bez da go obi4a6.......a toi naistina e mn gotin i spored mene 6te6e da si nameri dr........

Миличка много е трудно да забравиш човек с когото си делил много , но той не е за теб. Щом се е опитал да те изнасили едва ли много държи на теб , ако те обичаше щеше да изчака .
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

според мен трябва да поговорите и да се разберете....
    да не е бил пиян пък...и >?
    ако не е тайна вие секс правите ли? ако не може да е загорял мн де да знам и да иска...пък и на колко години си ти?!
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

ami mn qsno 4e da no to4no togava az ne mojeh ako se dose6ta6 za6to i sam na 15 a toi na 17

mi..moje i taka da e no togava za6to postoqnno me tarsi?
    ти сляпа ли си...тарси те,защото просто иска да спи с теб и сам убедена,че не те обича може наистина много да го иска,но след като ти не искаш трябва да те разбере
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

мисля че sexy_momi4e е права...и че си объркала човека сори но тва е реалноста явно той само те използва а ти си лудо влюбена и не виждаш реалноста...
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Не се занимавай с него.Момче,което обича не насилва "обекта" на своите чувства!
    Мдам... А и щом се е започнало така, ако продължавате да сте заедно, кой знае, някой ден може да вземе да ти посегне... Не, не, не... Просто приеми, че нямаш бъдеще с тоя човек, колкото и да те търси по тел, колкото и да го обичаш... Сори, тва е...
    The reasons of love... <3

sq kat se zamislq....qvno ste pravi si4kite i o6te vednaj messi na vs mn mi pomognahte

Spored men vapreki 4e go obi4a6 ne se zanimavai s nego,za6toto toi ako te obi4a nqma6e da se opita da te iznasili, pak i 6tom e napravil opit vednaj ni6to ne garantira 4e ako prodalji6 s nego nqma da se opita pak da te nasili i tozi pat moje i da ne uspei6 da go spre6 i nakraq ti 6te strada6 cql jivot zaradi nego.Zareji go i si nameri 4ovek koito te obi4a istinski i po nikakav na4in nqma da te narani.

Мега фен Аватара на koalka
    Ако го беше направил - въобще нямаше да го обичаш.Избий си го от главата, той е глупак и идиот!

там, където има любов няма НА СИЛА
    НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!

:)

Ох..ами не знам..Зависи какво разбираш под изнасилване..Защото един мъж може да бъде много настоятелен,но това не е изнасилване И ве пак - според мен нямаш работа повече с този човек

Град
    ibIzAaAa
    Цитирай Първоначално написано от No_Limit
    Миличка много е трудно да забравиш човек с когото си делил много , но той не е за теб. Щом се е опитал да те изнасили едва ли много държи на теб , ако те обичаше щеше да изчака .
    Мхм... Така си е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си