- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С какво ви впечатли?
Кое е ПЪРВОТО нещо,с което ви впечатли гаджето?
Характера определено...характера на някой винаги ми прави впечатление и от него съдя за човека...а нейния беше уникален![]()
Това е един от фактите, които мразя, но първото у него, което ме привлече, е външният му видМакар че товапочти не беше някакво особено привличане... Но кратко след запознанството ни (под кратко имам предвид максимум 3-4 дена, и то по 2 часа в чата) бях впечатлена от чувството му за хумор и приятния му, лек характер... Това беше връхната точка, след която наистина много се увлякох по него
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
лицето и косата.....
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Галантността и фактът, че дойде на първата ни среща неглиже. Каза ми по-късно, че го е направил, защото той е такъв и няма намерение да се прави на нещо, което не е заради което и да е момиче. честно казано не зная. Той е просто крайно различен от всички, които познавам и ми се опъва мнооого време. А аз не се предавам.
Външния вид-още първия път когато го видях ми направи голяяямо впечетление.Чаровната трапчинка която се появява на дясната буза като се усмихва..направо ми пълни душата..охх..
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
аз първо гледам външния вид не че търси красавци...просто нещо търся в лицето или тялото дето да ми хареса...а след това характера...
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
ми преди да се запознаем външния вид,след това чувството му за хумор и най-вече това,че е много мил и знае как да се държи с момичетата![]()
![]()
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Ами аз нямам гаджеНо в моето момче първото ми впечатление бяха очите му.Страхотни са.И начинът,по който ме гледаше.След това ме впечатли с поведението си и ума си.За съжаление,не е мой.Иначе е перфектен.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Външния вид като цяло..лице тяло излъчване...![]()
![]()
![]()
![]()
Ми аз си нямамИначе винаги очите ми правят 1вото впечатление
![]()
характера
darje6e se rezervirano....i ne mi se vla4e6e v krakata.ina4e ima6e neveroqtni zabivseki gleda tova,koeto nqma
![]()
someone else...
zabite mi haresaha,za6toto bqha neveroqtni.i moite ne sa lo6i ama az principno me se haresvam mn mn![]()
someone else...
първото нещо , което ме впечатли беше ВНИМАНИЕТО му към мен! след това постепенно откривах още и още негови прекрасни качества!
ОБИЧАМ СИ ГО МН МН МН!!!![]()
![]()
![]()
Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!
усмивкатанай-красивата усмивка, която съм виждала някога
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
love hurts, but it's worth it =)
![]()
![]()
![]()
Баш в началото много ми хареса начина, по който говори и това как се изразява...
Ми аз в момента нямам гаджеобаче съм забелязала че почти винаги първото което ме грабва в едно момче са очите
![]()
еми отношението му към мен...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от babity
еми това че си имаше собствено мислене за всичко..беше различен супер мил и добър и изобщо самия му характер.Действаше си много импулсивно и тва също много ме радва...А ся се промени и за да се праи на интересен мяза на некфи други тъпи копеленца и изобщо не е себе си баш ся нищо не ме привлича в него!![]()
hmm moq kogat go vidqh za 1 put piesh bira... s tova go zapomnih a ina4e ne se poznavahme i toi kaza 4e ima moq snimka na tela i ot trugna si4ko....
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
Уау да почвам и аз бирата тогава...жалко че съм почитател да джина и уискито...бахти да запомниш някои че пие бира...поне кажи очите му...по нормално е някак си![]()
мене веднага ме грабна погледаи тялото
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.