.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

С какво ви впечатли?

Кое е ПЪРВОТО нещо,с което ви впечатли гаджето?

Характера определено...характера на някой винаги ми прави впечатление и от него съдя за човека...а нейния беше уникален

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Това е един от фактите, които мразя, но първото у него, което ме привлече, е външният му вид Макар че товапочти не беше някакво особено привличане... Но кратко след запознанството ни (под кратко имам предвид максимум 3-4 дена, и то по 2 часа в чата) бях впечатлена от чувството му за хумор и приятния му, лек характер... Това беше връхната точка, след която наистина много се увлякох по него
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Търново.... Велико Търново
    лицето и косата.....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Галантността и фактът, че дойде на първата ни среща неглиже. Каза ми по-късно, че го е направил, защото той е такъв и няма намерение да се прави на нещо, което не е заради което и да е момиче. честно казано не зная. Той е просто крайно различен от всички, които познавам и ми се опъва мнооого време. А аз не се предавам.

Външния вид-още първия път когато го видях ми направи голяяямо впечетление.Чаровната трапчинка която се появява на дясната буза като се усмихва..направо ми пълни душата.. охх..
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

аз първо гледам външния вид не че търси красавци...просто нещо търся в лицето или тялото дето да ми хареса...а след това характера...
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

ми преди да се запознаем външния вид,след това чувството му за хумор и най-вече това,че е много мил и знае как да се държи с момичетата
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Прическата му... Не,не,не че избирам гаджето си по тия критерии, ама това е самото ПЪРВО нещо, което харасех в него... Прическата тип "Дима Билан" ... По-късно, когато се опознахме, характера му ми допадна и т.н...
    The reasons of love... <3

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Ами аз нямам гадже Но в моето момче първото ми впечатление бяха очите му.Страхотни са.И начинът,по който ме гледаше.След това ме впечатли с поведението си и ума си.За съжаление,не е мой.Иначе е перфектен.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Външния вид като цяло..лице тяло излъчване...

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Ми аз си нямам Иначе винаги очите ми правят 1вото впечатление

Супер фен
    характера

Град
    In Devil's Castle
    darje6e se rezervirano....i ne mi se vla4e6e v krakata.ina4e ima6e neveroqtni zabi vseki gleda tova,koeto nqma
    someone else...

Град
    In Devil's Castle
    zabite mi haresaha,za6toto bqha neveroqtni.i moite ne sa lo6i ama az principno me se haresvam mn mn
    someone else...

първото нещо , което ме впечатли беше ВНИМАНИЕТО му към мен! след това постепенно откривах още и още негови прекрасни качества!

ОБИЧАМ СИ ГО МН МН МН!!!
    Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
    Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
    Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!

Град
    не там където ми се иска..
    усмивката най-красивата усмивка, която съм виждала някога
    love hurts, but it's worth it =)

Мега фен Аватара на koalka
    Баш в началото много ми хареса начина, по който говори и това как се изразява...

Ми аз в момента нямам гадже обаче съм забелязала че почти винаги първото което ме грабва в едно момче са очите

Мега фен Аватара на babity
    еми отношението му към мен...

Цитирай Първоначално написано от babity
    еми отношението му към мен...
    +1

Голям фен Аватара на CaSsIe
    еми това че си имаше собствено мислене за всичко..беше различен супер мил и добър и изобщо самия му характер.Действаше си много импулсивно и тва също много ме радва...А ся се промени и за да се праи на интересен мяза на некфи други тъпи копеленца и изобщо не е себе си баш ся нищо не ме привлича в него!

hmm moq kogat go vidqh za 1 put piesh bira... s tova go zapomnih a ina4e ne se poznavahme i toi kaza 4e ima moq snimka na tela i ot trugna si4ko....
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    hmm moq kogat go vidqh za 1 put piesh bira... s tova go zapomnih a ina4e ne se poznavahme i toi kaza 4e ima moq snimka na tela i ot trugna si4ko....

Уау да почвам и аз бирата тогава...жалко че съм почитател да джина и уискито...бахти да запомниш някои че пие бира...поне кажи очите му...по нормално е някак си

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    мене веднага ме грабна погледа и тялото
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си