- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С какво ви впечатли?
Има най-хубавия срамежлив поглед, който съм виждала... и най-сладката усмивка (беше си любов от пръв поглед)![]()
![]()
![]()
Животът ти е в твоите ръце - пусни го, за да го изживееш!
Бившия ми първо ме впечатли с външни яси вид..После с факта,че е много нахален и на края - че е много мил...![]()
Az mai propusnah da napi6a men s kakvo me vpe4atli PYRVO-usetih kolko e dobyr.Tova me vpe4atli poneje ne znaeh 4e moje v edin 4ovek da ima tolkova mnogo dobrota...
Ами аз не помня много... понеже бях много пияна.Беше Нова Година.. Може би обицата на езика хахахах![]()
![]()
![]()
Toi e mnogo stranna li4nost.Na pruv pogled ti e samo priqtel i ne use6ta6 kak leka poleka se namestva v jivota ti.Tova mnogo mi haresa za6toto malko hora go umeqt.
Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!
Ми 1во очите и начина по който ме гледашеПосле ме впечатли с това, че не се отказва толкова лесно от това което иска
![]()
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
Чувство за хумор, прилика с Виле Вало и добър музикален вкус. Ам сега ми е безразличен...![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Ами привлече ме това, че не ми се кълнеше в любов отначалото..както правеха другите..просто беше по-различен..е не мога да отрека, че и физиката му ме привлече..абе страхотен си е, обичкам си го много![]()
И при мен доло горе беше така :PПървоначално написано от MoHuTo
![]()
КоГаТо МоГа ПрОщАвАм,КоГаТо ИсКаМ уСпЯвАм, КоГаТо ДоКоСвАм ВъЗпЛаМеНяВаМ, кОгАтО цЕлУвАм СгРяВаМ, кОгАтО оБиЧаМ нАрАнЯвАм!!!
http://teen-zabavleniq.heavenforum.com/ -регнете се форумчето ми
Vpe4atli me s tova, 4e ima6e gnoina pypka na leko ple6ivata namzana s gel glava![]()
![]()
(gornata glava, ne tazi dolu)
![]()
![]()
![]()
I kNoW tHat EVeRytHinG ChanGeS, AlL tHE CitIeS anD FaCEs, buT I knOW How I FeEl AboUt U. TheRe'S A mOunTaiN b/N uS, But tHerE's oNe ThInG i'M suRe oF, ThaT I KNow How I feEl AbouT u...
http://www.inthenews.co.uk/photo/photo-x-$7006116$180.jpg
vpe4atli me s gotiniq si vrutkav zadniks tova 4e s nego moga da si govorq na vsqkakvi temi:za izrusqvane na kosmite,za boqdisvane na kosa , za kozmetici i markovi dre6ki..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne sum 79ti nabor ei
Уникалната му откровеност! И аз съм директен човек - казах му "Много ме кефиш!" 15 мин. след като се запознахме.
vpe4atli me s gotiniq si vrutkav zadniks tova 4e s nego moga da si govorq na vsqkakvi temi:za izrusqvane na kosmite,za boqdisvane na kosa , za kozmetici i markovi dre6ki..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
as tova 4e e murgav i mqza na mangal 4e se sumnqvam dali ima ui v ga6tite i vse si mislq 4e ima cici
no gi prikriva pod debeli puloveri s tova 4e e moito prepe4eno karamel4e s pupki...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne sum 79ti nabor ei
4ерната тениска...![]()
...Бе демек външния див
![]()
Впечатли ме това, че тя ми призна чувствата си...Демек тя ме свали... [-o<
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Ами той ме завладя с това, че беше супер забавен и чаровен![]()
С външността си-направо ми омекнаха коленете когато го видях за първи път.А и характерът му е страхотен-някак си има химия между нас.ОБОЖАВАМ си гоооооооооо!!!Малеее,побърква ме :-
отритото му поведение, непринуденото държание, чара му... но все пак мисля, че ако въпроса беше за недостатъците бих изписала доста повечко![]()
Интелигентността и умението да води качествен диалог...
Е, и външният вид си оказа влияние![]()
Дейм , обичам да гледам старите теми ..
Та , с какво ме впечатли първо ли .. Характера , начина по който говори ..
После видях , че е много весела , усмивката ...
И нататък вече не са първите неща , ами опознаването ,където открих още неща които ми харесват ..
И така![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Сега нямам, ама бившия определено с характера.