.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Цял ден имам някакво течение, което е нещо между оранжево...

Хора днеска цял ден имам някакво течение което е нещо между оранжаво и кафяво няма миризма, но е доста обилно това дали е признак за инфекция или скоро ще ми дойде ...
    П.П На 13 съм и нямам оше цикал .
    Оо забравих да кажа че бъбреците ме болят много

Мерси предварително за мненията

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Аз мисля че ще ти идва... а за бъбреците... нз
    If YoU HAd JuSt OnE WiSh, WhAt WoUlD It Be?

Повече от фен
    И аз съм така вече месеци но не ми е дошло така че едва ли ще ти дойде и на теб!

Град
    Burgas
    Az sashto mislja che shte ti idva. Na men kato mi idvashe mi beshe taka.. Spoko
    Sometimes Gravity Really Gets Me Down

Град
    Piнk w(o)rlД
    на мен вече 3 години ми е така тъй че не мисля че има връзка!Имаш някаква инфекция щом те болят и бъбреците.А и един преглед ще е добре...недей да си траеш като мене(демек не се срамувай )Аз ти казах колко години го имам и все още нямам смелост да отида на гинеколог

Aми всеки вика, че е щото ще ти идва ама аз изобщо не мисля така Все пак ти имаш някакво си оранжево кафеникава течение-това не е нормално А и тези бъбреци също-по добре поговори с майка си и и кажа и за бъбреците и за течението!

Град
    Асеновград, България
    Оранджево и кафяво? Или ти идва, или имаш проблем. Изчакай още малко, също така сподели с майка си и ако продължава, се консултирайте се гинеколог за да си сигурна какво е!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен
    Град
    София
    100% ти идва.
    Кажи на майка ти и споко
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    На мен това ми е всеки месец след цикъл по няколко дни Така че и моето мнение е, че ще ти идва.

За бъбреците-ми ако ходиш с къси блузки по студа ше те болят
    А за другият ти проблем-кажи на майка ти и тя ше реши дали да те води на гинеколог.

П.С: На колко си?

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Aми всеки вика, че е щото ще ти идва ама аз изобщо не мисля така Все пак ти имаш някакво си оранжево кафеникава течение-това не е нормално А и тези бъбреци също-по добре поговори с майка си и и кажа и за бъбреците и за течението!
    Всъщност като се замисля на мен последните 2 дена цикъла като ми свършва е един такив оранживо кафяв-нз може и да тие дошло-абе виж ся колко дни ще продължи това течение ако е в нормални рамки(дни) и ако ти дойде и другия месец начи е цикъл-а ако много се притесняваш сподели с майка си-знам много ще те е срам , но най-добрия съвет според мен ще ти даде майка ти

Течението продължава и днес аз носа ежедневни превръзки защото наистина е доста . На 13 сам. А за кръста не ходя с гол кръст още от началото на октомври ходя само с бодита, но пак си ме боли

Забравих да кажа че преди това течение имах мн силно бяло течение .И че днес ме боли мн ниско долу корема с някаква откъслична остра болка, но не през цялото време, а на периоди ту спира,ту пак почва

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ~bloody^romance~
    Забравих да кажа че преди това течение имах мн силно бяло течение .И че днес ме боли мн ниско долу корема с някаква откъслична остра болка, но не през цялото време, а на периоди ту спира,ту пак почва
    100% тея дни ще ти дойде
    [size=7][b][u]fosse cos

След колко дена горе долу мислите че може да ми дойде ?

Плс някОи да каже колко време моЖе да продължи това докато наистина ми дойде Аз пих 1 спазмалгон защото кръста и корема мн ме болят спря за 1 час и сега пак ме боли Дано да ми идва, а да не е няква инфекция, че тея инфекции са УжаС

Цитирай Първоначално написано от ~bloody^romance~
    Плс някОи да каже колко време моЖе да продължи това докато наистина ми дойде Аз пих 1 спазмалгон защото кръста и корема мн ме болят спря за 1 час и сега пак ме боли Дано да ми идва, а да не е няква инфекция, че тея инфекции са УжаС
    ами ако течението продължи повече от 10-12 дни отивай на лекар!Все пак може да е сериозно не чакай!!!!!!!!!!!!!!Каза ли на майка си?

Град
    СофиЯ
    Мисля, че това са симптоми за идването на цикъла.....

Да идва ти

Охх хора и днес го имам тфа течене вече 3 ден ама е по тъмно кафяво. Както казах сам с ежедневни превръзки . Горе-долу след колко дена може да ми дойде според вас , защото съм мн притеснена?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си