.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Град
    sofiq

какво да правя?

аз съм от софия,а тои е от сливе,виждаме се само през ваканциите или когато има няколко по4ивни дни,когато аз отида там.тогава сме заедно!и това продалжава ве4е 5 години,аз мн го оби4ам,тои съ6то казва 4е ме оби4а,и когато сме заедно вс е ок,но когато аз се прибера в сф,тои като 4е забравя за мене,не ми се обажда,и мн тядко ми пи6е,а сега не сме се виждали от 2 месеца близо и тои с ни6то не ми е показал 4е се се6та за мен,а когато сме заедно наистина сме мн 6тастливи.други ден отивам там и не знам какво да правя,можв би няма смисал от тази вразка но го оби4ам адски мн моля ви помогнете ми
    kogato edin 4ovek iska da napravi ne6to vinagi ima na4in,a kogato ne iska-pri4ina

Мега фен Аватара на sasha_90
    Напълно сигурна ли си,че те обича?Малко се съмнявам.Ако те обичаше толкова,колкото ти казва(докато сте заедно) щеше да ти се обади поне веднъж през тези 2 месеца,не мислиш ли?

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Еми връзките от разстояние не ги бива и тва е...
    Бтл, тва е 3-та тема "Какво да правя?", на която отговарям днес... Хората масово не знаели какво да правят... Тцтцтц
    The reasons of love... <3

Град
    sofiq
    явно наистина е така но не мога да го приема оби4ам го адски мн тои ме луйе и аз лужа себе си 4е му вярвам!!!
    kogato edin 4ovek iska da napravi ne6to vinagi ima na4in,a kogato ne iska-pri4ina

Цитирай Първоначално написано от kar1to
    явно наистина е така но не мога да го приема оби4ам го адски мн тои ме луйе и аз лужа себе си 4е му вярвам!!!
    Ами тогава?Знам,че е трудно,но постепенно трябва да се опиташ да забравиш за него.Не ми харесва това негово отношение към теб,не знам защо продължаваш да търпиш,докато той така очевидно си играе с теб.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Ами тогава?Знам,че е трудно,но постепенно трябва да се опиташ да забравиш за него.Не ми харесва това негово отношение към теб,не знам защо продължаваш да търпиш,докато той така очевидно си играе с теб.

Мега фен Аватара на koalka
    Приема те като развлечение, когато отидеш там и сте заедно, но нищо повече, запълва си времето...Продължава 5 години, защото на него така му е удобно.И не те обича...ако те обичаше, щеше да се интересува как си, какво правиш и добре ли си през това време, когато не сте заедно, но той не го прави.Прави си изводите.

Заеби го като не виждаш смисал иначе кво само ще се чудиш
    Vladoka rulzzz

Град
    ibIzAaAa
    Ами аз си мисля,че изобщо не можеш да бъедш сигурна дали той те обича.. Щом сте на такова голямо разстояние.. Не знам,аз никога не бих започнала такава връзка,а дори и да я започна нямаше да я поддържам..Ти не можеш да знаеш какво прави той там докато теб те няма... Предполагам ходи по дискотеки,пие,друса,ддз... Ама прави глупости най-вероятно...Поне според мен.Мисля,че най-правилно е да го оставиш...Вече е доста късно,но... Честно казано е трябвало да се сетиш по-рано да мислиш за раздяла,тогава щеше да ти е по-лесно..Сега след 5 години връзка с този човек(макар,че сте се виждали общо сигурно около.. 1 година).. Ще е наистина доста трудно,но ще трябва да се постараеш... Разбира се това е лично мое мнение и аз не мога да ти влияя.. Ти си решаваш какво ще правош с живота си така че.. Прави каквото искаш и каквото знаеш... Успех!

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    5 години то е ясно че за него си някаквва странична прищявка щото като обичаш някои много ясно че ше поддържаш контакт с него
    абсолютно съм съгласна
    So free

а сега не сме се виждали от 2 месеца близо и тои с ни6то не ми е показал 4е се се6та за мен
    Може да е умрел
    Мълчи уа критйен !!!

Цитирай Първоначално написано от summer flower
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Да.

Освен това,когато обичаш мислиш постоянно за избранника/избранницата,звъниш му/й постоянно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си