.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Има ли опасност?

predi malko pusnah edna tema,koqto se otnasq do men,no sega imam vapros koito se otnasq za moita priqtelka,tq se sramuva i ne iska da popita,a nz kakvo da praviproblema e sledniqravila e oralen seks s gadjeto si,toi ne e svar6il,no tq mu go e pipala i e izlizala nqkakva te4nost ot penisa mu,tq ne e izmila sled tova i se e pipala otdolu,dali e stanal gaf?

т.7
    krem4et0

Същата работа като при теб! Казах ти,че няма как да стане! Не ми ли вярваш ?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абсурд!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Dori da se e pipala vednaga.. nqma kak da stane samo ot pipane... absurd da e stanalo neshto...

Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Същата работа като при теб! Казах ти,че няма как да стане! Не ми ли вярваш ?

az vqrva,no za prav pat ni se slu4va i iskame da sem sigurni

Re: Има ли опасност?

Цитирай Първоначално написано от veselinka
    predi malko pusnah edna tema,koqto se otnasq do men,no sega imam vapros koito se otnasq za moita priqtelka,tq se sramuva i ne iska da popita,a nz kakvo da praviproblema e sledniqravila e oralen seks s gadjeto si,toi ne e svar6il,no tq mu go e pipala i e izlizala nqkakva te4nost ot penisa mu,tq ne e izmila sled tova i se e pipala otdolu,dali e stanal gaf?

т.7
    krem4et0
    Амм интересно от кво се срамува твоита приятелка,след като тука повечето се знаеме само по аватарите..
    На тая течност и се вика "предеякулационна" и съдържа малък брои сперматозоиди...
    Има хиляди такива теми..
    Нищо и няма на приятелката ти
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Abe veselinke shto po4vash da si izmislqsh istorii za razni priqtelki i shturotiiki kaji 4e ti si go pravila mila.Nema kvo da ni praish na ludi.Puk i edin pat ti kazaha ve4e 4e ne si a i kato ne ni vqrvash testove za bremennost ima!!!
    РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`

Супер фен
    Град
    Панацея

Re: Има ли опасност?

Цитирай Първоначално написано от _BoSSy_
    Цитирай Първоначално написано от veselinka

т.7
    krem4et0
    Амм интересно от кво се срамува твоита приятелка,след като тука повечето се знаеме само по аватарите..
    На тая течност и се вика "предеякулационна" и съдържа малък брои сперматозоиди...
    Има хиляди такива теми..
    Нищо и няма на приятелката ти
    +1 прости хора- колкото щеш! ;] ( и аз ще се повторя!) Keep living, keep mixing
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

ММмм не се притеснявай... ни6то не е станало.. между другото и на мене ми се е случвало нещо подобно и докато не ме убедиха че си4ко е наред буквално бях под някакав психически стрес хихихи
    If YoU HAd JuSt OnE WiSh, WhAt WoUlD It Be?

ne e stanalo ni6to ... di6ai...

Град
    Бургас
    нишу неа те ти кааха сичко др :P
    OnLy God CaN Judge Me !

Град
    Асеновград, България
    Ооо нищо и нямааа!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Абе хора, незнам какво знаете за "кислородната среда", но идеята, че спермата е течност, означава, че сперматозоидите нямат пряк контакт с кислорода!!! Те се намират в течност, която докато не се изпари... или понякакъв начин не се премахне те са живи много повече от 3 секунди, как мислите, че се дава сперма за изследвания или за донорство....в безкислородна среда ли?!?!!?
    Не е шега работа и не се успокоявайте по този начин, наистина не се забременява лесно, но има вероятност, когато си играеш със сперма и после да бръкнеш там кадето не трябва да влиза, да си казваш, че са минали три секунди и всичко е наред!
    И го правете внимателно, това не е като да се яде баница, та после да се обършиш и да се почешеш ))
    ->~<-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си