- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да се държа
mnogo sam obarkana kajete mi kak da se darja s nego kogato se vidim da sam mila ili bezrazli4na poneje az go haresvam i toi znae no do tam ponqkoga si pi6em a toi posledniq pat be6e mn mal4aliv samo edno dobre mi pisa kato go pitah kak e![]()
edin vid da sam sladka diva i krasiva ili ledeno lo6o momi4e
![]()
![]()
Draj se estenstveno,nakarai go da zajalqva,4e ne e sas teb.
да покажи му че има за какво да е с теб![]()
![]()
VinAgi S1m iSkAlA tOvA koeTo iMaT dRugIte...SEgA iSkAm tEb, zA6tOtO dRugA tE iMa...
дръж се с него, като жена с мъж![]()
![]()
![]()
![]()
\
/
Първоначално написано от Say It Right
a kak to4na da go nakaram da sajalqva4e ne e s en![]()
![]()
покажи каква си в същност а не са прави на ..нещо по така \/
VinAgi S1m iSkAlA tOvA koeTo iMaT dRugIte...SEgA iSkAm tEb, zA6tOtO dRugA tE iMa...
Покани го у вас и му направи палачинки (кажи му той да донесе течен шоколад) Бая ще насъбере желание ( все пак няма да знае, че шоколадът е за палачинките!)![]()
![]()
100 % ще има ефект
![]()
tva s 6okolada e mn qko![]()
![]()
![]()
Подкрепям за шоколадаА мила,той харесва ли те,има ли някакви чувства,приятели ли сте?Не можах да разбера.Моят съвет е да се държиш естествено,да си мила,а не груба с него,но и да не прибързваш.Успех!
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
mii dryj se taka vse edno ne sshtestvuva ... tov shte go podludi![]()
Направи му подаръче(биричка и цаца) и е твой.![]()
Eventful past is everclear.
emi na4i poznavame se ot min lqto a tva stanahme po blizkii zapo4nah da go har i toi me har no ne go pokazva ne mi pi6e po skaipa se azi napravo se pobarkvam kat go vida na liniq i vseki den si dobavq abonati
ama ei tyks stava malko slojno 6toto nai dobriq mu fr me zaribqva6e ama ne tragnahme
Ползвай го като своя собствен мъж![]()
![]()