- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много много щастлива :-)
Ot mnoy vreme harasfah edno momche ... s nego hodihme predi vreme i se razdelihme ... i sled razdqlata osaznah che mnooy mi lipsfa ii praveh i nevazmojnoto za da sam s nego ... i misleh che i toi iska tfa ... obache tochno kogato si misleh che i toi iska da e s mene toi praveshe neshty s koeto mi pokazvashe che ne e taka. i kogato bqh zagubila sqkfi nadejdi toi praveshe neshty i mi pokazvashe che me hresfa ... stranno nalii az dosta mu se vryzvah no vchera razbrah che veche ne me isnteresuva ... izvednaj veche ne mi puka za nego ... i sam mnogo mnogo happy sega ii zabelqzvam razni neshta okolo men koito po rano ne bqh zabelqzala
) ii naistina mislq che nqma smisal chovek da se zatfarq v sebe si i da se samosajalqva zaradi nqkoi drug
) ii sam mnogo mnogo mnogo happy
![]()
![]()
![]()
Bravo na teb.... \/
\
/
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
браво, мацко, радвам се за теб. Давай все в същия дух, само да не му се xBърлиш пак в обятията. Дано да си вярваш![]()
\
/
![]()
Първоначално написано от Say It Right
![]()
![]()
![]()
браво .... само да не се окаже че той някакъв супер срамежлив..... иначе ти пиша 6 по "непукизъм"
![]()
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
mii malko e sramejliv de ... ma pri polojenie che sme hodili predi i che ne che me interesuva .... mnoy sorryuf abraih mu i imeto veche
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
айде карай я със здраве
![]()
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Само така! Няма смиъл да си губиш времето за някой, който изглежда не го заслужава!
Много е хубаво, когато искаш да споделиш щастието си с другите! Поздравявам те!![]()
Абе, то за никое момче не си заслужава, няма значение какво се е случвало.. И е хубаво че на време си го осазнала![]()
˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜
mi bravo na teb !samo taka ! nqma da umirame zaradi nqkoi ili ako stradah trqbva da e ski6om
![]()
Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!
a vuprosa kude e po-to4no?ina4e se razdavm mn za teb
![]()