Здравейте Имам един проблем, който може и да ви се стори смешен, но все пак ще Ви помоля за съвет. Ами положението е следното : преди една година се влюбих в едно момиче, излизахме, но не се получи - тя не ме обикна. Както и да е, беше ми трудно да я забравя, опитах с едно друго момиче, което има сега силни чувства към мен, но аз към нея за втори път изстивам. Скъсахме веднъж, съжалявах - събрахме се и сега май пак ще скъсаме - знам тъпо от моя страна. И все пак вчера срещнах едно момиче, което супер много ме изкефи ама не смея да предприема нещо, защото може да се окаже, че си има гадже, че не съм нейн тип... А нямам сили за още разочарования - за тая година през която се опитвах да забравя онова момиче (дето не се получи с нея) имах много ама много разочарования с други момичета и сега не знам какво да правя. Една приятелка ми каза, че начина по който се опитвам да превъзмогна болката е отвратителен - да се забивам с много - и е права. А тя пък е приятелка на тази, която вчера харесах. И сега не знам как да я убедя, че този път наистина искам да съм с приятелката й, че много ми харесва. И ако успея да я убедя, но остана разочарован?! Направо не знам, не съм от желязо Този път искам нещо сериозно ама се страхувам даже да я поканя на кино. Просто няма да издържа още едно "НЕ". А и факта, че е приятелка с моя много близка приятелка още повече усложнява нещата - не искам да ме мислят за бройкаджия - как да ги убедя, че се нуждая от тази връзка, от това момиче?!