- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Цвете за едно момиче:
Абе много съм се влюбил в една приятелка, ма си навирам носа там, дет не ми е работа и маааалко ми е сърдита сега, но много държа на нея. Та извиних й се(тя не обича да й се извиняват по много пъти) та реших днес, като излезем с компанията на кафе, да й направя изненада като й поднеса цвете(много обича цветя). Какво ще кажете, ще ли й хареса... да не вземе да се убиди повече, знам ли ги и аз момичетата?
'88 набор съм, да не се подведете от ника!
ако наистина е от тия, които оценяват тези жестове, няма нищо по-мило от това![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
давай смело![]()
Цветето е добра идея,особено щом много обича цветята.Не е гаранция,че ще ти прости,но не мисля,че може да я накара да ти се обиди още повече![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
Не мисля, че би се обидила. Недей да се чудиш- просто действай! Успех!!!![]()
Мерси на всички.
Еми аз не я карам да ми прости, просто първия път, като й подарих цвете, тя страшно много се зарадва, че дори аз се зарадвах. Сега искам ей така, без повод, само и само да се зарадва, че тези дни нещо хич не е на кеф.
Е защо? Така ще види, че държа на нея. Пък и всички знаят, че я харесвамПървоначално написано от thefreak
. Не ме е срам пред приятелите да й подаря цвете, те си ме знаят, че не съм от "нежните", ама за нея...
![]()
може на нея да и стане неудобно пред всички
Първоначално написано от Kaloyan_78
още съществували такива мом4ета
...
а аз мислех, 4е сте измрели в дале4ното минало![]()
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Напротив! Ще й стане още по- хубаво!Първоначално написано от kosebosece
Хах, за втори път ми го казват тея дниПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
.
Малко е пресилено според мене..малко и лазиш в краката но все пак ще оцени жеста...най добре че е червена роза бдв![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
Епа знам, че малко й лазя в краката, но това не ме бърка. Като знам, че повечето й гаджета само са я разочаровали и са я имали за "поредната бройка", а тя иска нещо сериозно и защо да не й покажа, че още има момчета, които не третират жените като вещПървоначално написано от Phenomenon
?
Първия път точно червена роза й подарих![]()
Лазене в краката?! Глупости!Първоначално написано от Phenomenon
Калояне, не ги слушай! Добре си го замислил![]()
Изцяло те подкрепям![]()
Искате да претопите още едно мом4е към вашите 'нероманти4ни' души![]()
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Епа точно, щот не слушах никой и прибързах като й казах, че я харесвам. Абе, момичето е много свястно, то тя се запозна с мен, тя ме покани на кафе, сега уж си ме има само за приятел, ама ми казват, да не се отказвам и накрая съм щял да я спечеляПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
.
Много ясно, как!
апф, 4ак аз се въодушевих![]()
П.П. и като стане работата, да се похвалиш!![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Бре, ти си била(ако си момиче, извинявай, ако бъркам) много чувствителен човекПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
. Това е хубаво
.
BTW, излезнах преди време с едни приятели(момче и момиче и те са гаджета) и бях направил на това момиче, дето сега ще й подарявам цвете, едно клипче за нея(преди два дена й го показах, тя остана безмълвна) . Та това клипче го показах на другото момиче, дет излязохме с нея и момчето на кафе и тя вика, че дори тя се е разчувствала въпреки, че не беше за нея... та и ти сега така
.
Ние момичетата сме си чувствителни....особено ако става въпрос за романтика.![]()
Ясно, само дето имам чувството, че тя понякога е безчувственаПървоначално написано от _Blue Light_
.
Тя само се прави.![]()
Епа даноПървоначално написано от _Blue Light_
! Абе, щом толкова й хареса цветето първия път си мисля, че днеска така неочакван подарък ще й хареса
. Пък и може и да спре да ми се сърди
![]()
Ще видиш, че ще спре да ти се сърди, убедена съм в това! Ох, стига съм говорила и аз....После ще кажеш какво е станало
![]()
Оф, сега си чатим и вика, че според нея ще е добре да си останем само познати - "Здравей, как си"
Къде отиваш ти, може би? То това жената не е като човека единия път се радва на светето 2-рия път казва:"за каква ме мисли,че ми даваш цвете" .