- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителски бисери
ili p1k kat gospojata mi po ximiq "6i va razc1kam si4kite"Първоначално написано от Symphony of Destruction
s1jelqvam 4e se otklonix ot temata
![]()
Бащата ей са влиза в стаята и вика "Пак не си си оправила леглото." и аз "Ем забравих." и той "Ама и брат ти защо не си го е оправил????" аз "Ами от къде да знам?" и той "Ама как няма да знаеш цял ден си си в къщи!?"Така и не му схванах логиката.
![]()
И пак той викаше ме да ходя с него до майка да я забираме и аз викам "Не ми се излиза и влизам ей са в банята." и той "Айде де като излезем ще се изкъпеш."Имаше предвид като се преберем.
![]()
Или пък веднъж майка ми правеше омлет и вика "Има ли прясно мляко" и аз да в хладилника е и я гледам носи сока и той понеже е във същата картонена кутийка и аз я гледам ей такаи тя такмо да сипе наклонила го и аз "Какво правиш бе" и тя "омлет" и аз "ама плодов ли?!" и тя вика "стига си приказвала глупости" и сипва и като видя че е сок и вика "Ама ти защо не ми каза?!?!?"
![]()
А баба ми веднъж се обажам по телефона на една фр и й говоря там Станке бла бла и затварям ( ама тва става пред нея ) и тя ме пита "С кой приказва" и аз "със Станка" и след известно време излизам и баба ми "Ама Станка ще заберете ли?!"![]()
Оня ден приятелят ми беше в къщи,и седим в кухнята заедно с майка,и той показва няква програма на телефона си от която телефона вибрира и на екрана някво кученце скача иии кефи се той на вибрацията и по едно време седим седим и майка изръсва.. "ми то и ние двете имаме вибратори" " ъъ такова де,на телефона имам предвид-вибрация " при което аз и майка избухваме в смях , а приятеля ми гледа си тъпо и вика .. "е то няма лошо" ..
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Ем , мама не ръси "бисери" вкъщи , но сега ще ви разкажа какво се случило един път , докато била в тролея .
Качила се тя на тролея . И от лявата и страна седяли две момчета и говорели някакви глупости . Единия не знаел какво е лунапарк и спорели дали "Шоуто на Слави" се излъчва на живо.И по едно време чува от едното момче да казва :"Абе , аз сега имам тест в "*********" (школата по английски , в която и сестра ми ходи , просто пиша името със звездички от съображения за сигурност) и има една *****(прякора на сестра ми , не е лошо нещо , но отново пиша със звездички от съображения за сигурност(на никое друго момиче не му викат така)) от , която винаги преписвам ."И другото момче казва :"Абе , тая ***** некФа тъпа ли е ? "(второто момче говори с много тънък глас и звучи гейско) и другия отговаря , че е тъпа . А майка ми слуша и знае , че точно в същия ден , след 15 минути сестра ми ще ходи на тази школа и се обръща и казва с такъв заядлив тон , скакъвто само тя може да говори :"Аз съм майката на Теодора, така наречената ***** и тя не е нито тъпа , нито е зубърка . Омръзна ми да ви слушам простотиите през целия път . Как не ви е срам да злословите по адрес на момичетата ?" А онея двамата гледали е такаи не могли да кажат нищо . Със скоростта на светлината отишли при вратата и слязли ....
![]()
![]()
Толкова се смях , когато майка ми разказа това . След 2 часа сестра ми се прибира и разказва как въпросното момче и разказало всичко и и се извинило .
![]()
![]()
Направо не можех да повярвам , но падна голям смях !
![]()
![]()
![]()
Майка влиза в 23:13 и вика
-Абе ти знаеш ли колко часа е?!"
-Да,мамо,знам. 23:13
-Не е вярно 12 и половина минава,1 без 15 е
-Ти наред ли си бе,жена?!Ела да видиш
-Ъ...Е моя часовник що показва 1 без 15?
-Не знам.
-Ти ли беше?
-Не бе мамо (и умирам да се хиля,а през това време си говоря с 2 момичета и те покрай мен)
-Е добре все едно.Късно е.Лягай си
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
отиваме с мама да купим завеси за стаята ми....и аз викам искам розови завеси..тя: неееее небесно сини ще са ....и идва тая дето е в магазина и вика:да ви помогна ли и мама и изтърсва :искам небесно розови завеси...при което тая е гледа![]()
![]()
а аз се заливам от смях
![]()
и майка ми кво бе
мина цяла година оттогава и още я ебавам кат минем през тоя магазин....и така е ни купихме завеси де
![]()
Майка ми звъни на домашния телефон и ме пита къде съм![]()
![]()
![]()
Днес баща ми ко изтърси...яде там некви питки и вика"Мале, много вкусни путки....питки бе, питки" и човека са усети и кат почна да са хили та смени темата набързо....хаха ау не, едва ми стигна въздуха от толкоз смях
веднъж гледам бащата размахва ръце във въздуха и му викам - татее кво праиш бе да не си изперкал пък той ми отговаря:не виждаш ли че в момента се бия с една муха![]()
веднъж както си гледаме телевизия с наще ии нещо почва да прекъсва и майка вика : ааа телевизора заеква...![]()
![]()
вместо Купидонче - Дупиконче![]()
миналия ден тъкмо ще ходя на басейн и си слагам една мн къса пола и татко ме вижда и ми вика : аа момчетата много ще надникват отдолу внимавай а майка добавя: недейте да се чекнете много с тия твойте приятелки там,чее...![]()
![]()
вчера излезнах към 9 навън в махалата с приятели и аз си обувам обувките и татко ми казва:Внимавай!Зад всеки ъгъл може да дебне някакъв разбратник.Винаги носи ламаринени гащички..бъзикам се бее!?!!! ии аз само го гледам с ококорени очи:![]()
простооо баща ми ме убива понякогааа :P
![]()
ъъъ послидното култово беше, баща ми се прибира една вечер от работа, а на мен ми беше появил нечовешкия херпес на устатаи направо беше станал на рана..и аз "Тате, виж какво имам на устичката.." и той оттам "Еми така е, като лапаш мръсни неща..."![]()
Идеше ми да го прасна честно.
![]()
People=SHIT!!!
Хах ..толкова са много,че направо не знам
![]()
1.Скоро нещо реших да избазикам баща ми и отивам при него много въодушевена и казвам :"Татиии,реших къде ми се ходи" и той:"Не може да бъде.Къде?" и аз :"На побитите камъни във Варна" и той:" Така ще те побия аз тебе"![]()
2.Майка ми на кучето: "Сядай долу бе,абе седни бе" .. (кучето е седнало),а тя продължава:" Седни бе ".. и аз не издържах и почнах да се хиля и викам:" Мамо накъде повече искаш да седне ..
3.Звъни ми майка ми на домашния и пита: Къде си .. ?
Аз:На кафе ..
Тя: Кога ще се прибираш?
Аз:Офф.. у нас съм си ..![]()
Тя:За кво ме лъжеш тогава ..![]()
4.Аз: Мамо,остави ми пари за фитнес..
Тя:Пак ли ще ходиш в оня фитнес,дето само тъпаци ходят ..
Баща ми дочул нещо и казва:"В кой фитнес ходиш?"
Аз му казвам името на фитнеса и той:"Оо и аз по едно време ходех там"![]()
![]()
![]()
5.Аз нещо се мъча над една задача по математика и баща ми:"Дай да видя..какво е толкова трудно.." Аз му показвам задачата и той само ми я връща и казва:"Решавай си я.." и аз айде де .. И мама казва:"Абе остави го баща ти..Кой знае на какъв мач е бил в тоя час."![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Баща ми днеска звъни уж на една от колежсите си и вика
-Алоо Диде .... Кой си ти бе ? Ккаво искаш бе ? Абе защо ми звъниш бе ?![]()
Оказа се че е звъннал по погрешка на корегаиНачи той му звъни и ме вика Кво искаш бе
![]()
Майка е много смешна като каже: "Шта скинджувам!"![]()
Преди време майка ми ми звъни на домашния телефон и почва да ме нарежда,днеска ще правиш тва тва тва,да отидеш там там и там и аз и казвам "Ало,ало,мамо,не те чувам мамо,влизам в тунел мамо,алоооо" и тя вика "Чакай чакай е сега затварям,чакай не влизай още!" след 30 минути загря за какво става въпрос....![]()
Баща ми: "Идиот, от спукна гума се роди и от спукана гума ще умреш"
Човек живее без въздух 3 минути, без храна 3 седмици, а без акъл цял живот!!!
Първоначално написано от ChocoPuma
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не тва просто ме уби от смях ебаси
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Не се е объркала жената. Така е двор на френски. Пише се: la courПървоначално написано от Cherry_girl@_@
А относно темата - много е яка не спрях да се смея докато четох. Става за оправяне на настоението.![]()
![]()
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
те французите имат не една дума, които се произнасят "кур"
бях някъде на 11-2 и баща ми нещо много ми се ядоса и след няколко вика най-голямата обида, която успя да измисли, беше "невротичен тропчо"
брат, ти си толко тъп, че няма накъдеПървоначално написано от Insalutary
давай ми изрази отпреди 10 години
аре и аз да кажа едно старичко, ама поне го казвам на място "Брат, орининален си като турски анцуг"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LOOOOOOOSER
Аз съм легнъл да спя и баща ми идва и в продължение на няколко сек ме пита няколко пъти:
-спиш ли?
-спиш ли?
-спиш ли?
е как да му отговоря ебаси..аз не спях ама няма се разсънвам да му отговарям ..
Като напрая нешо добро и ми вика,брао ,няма те бия 2 денакато иска да отида до магазина да му купя нещо и аз му кажа дай пари той вика,с пари и аз мога да отида си купя..
Сестра ми: -Тате знам че това го чуваш често но ме боли корема.
Тате: -Не ме интересува,Ааа Ели защо влезнах до вътре освен за ракия?
(Ели е майка ми )![]()
![]()
Тате: -Деси(сестра ми) какво искаш за ядене?....след няколко сек.... ее то няма нищо така че няма значение какво ще кажеш![]()
Баща ми разлива 10 грама ракия на земята.. веднага скача,навежда се и я изсмуква от земята![]()
Следващия ден разлива пак малко ракия обаче на килима и вика: лелее няма как да я смукна...заболя ме сърцето![]()
не сичко е бисери ноо..от тоя сорт ебаща ми е супер печен,майка ми не е казвала много бисери..
http://impulse.bg
н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
Skype--> teh_pro_3
Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]
-Жена тия деца ни ебаха майката!
-Не говори така пред децта.Не са ни ебали майката, стровиха ни живота!![]()
Майка към татко по повод някаква тяхна годишнина:
-Абе ти няма ли да ми купиш нещо за врат например?
-Да. По-остър нож.
Пак по повод същата годишнина:
(майка) - Как ще я почетем годишнината?
(татко) - С минута мълчание...
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Аз: Днес коя година сме?
Майка ми: Нали се опитваш да ме убедиш, че не се друсаш...
Майка ми ми разказва как веднъж преди години, докато била интимна с някакво старо гадже презерватива останал в нея. Моя коментар е: "Е като няма на какво да стой.." Тя казва: "Май има нещо вярно в това" и се чупим от смях...
Майка ми: Абе ти що не водиш момчета у нас. Да не си лезбийка?!
Аз: Нещо не ми е интересно да излизам с момчета.
Майка ми: Излизай с момичета.
Баба ми: Абе вие на тея партита май само се друсате...
*поглеждам учудено*
*баба ми започва да показва танц, който наподобява кючек*
Oo ima mn ...
az vzimam edna krastavica i re6ih da si q griza ey taka bez da q rejai ba6tata:Nedei zak4ai krastavicata!
az:e tq me obijddaaa![]()
ili vlizam vku6ti sabyvam se preobli4am se otivam v kyhnqta i ba6ta mi me pita: Pribra li se?!![]()
BULGARIA NAD VSI4KO[!]
...SaMo SlAbItE sE sTrEmQt KuM p0rQdUk ~ S!lN!tE vLaDeQt HAOSA!
...