.
Отговор в тема
Страница 10 от 72 ПървиПърви ... 678910111213142060 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 1781
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Symphony of Destruction
    много обичам мама като ми каже
    "Ш'та скумърцам!"

ili p1k kat gospojata mi po ximiq "6i va razc1kam si4kite" s1jelqvam 4e se otklonix ot temata

Повече от фен Аватара на plamka
    Бащата ей са влиза в стаята и вика "Пак не си си оправила леглото." и аз "Ем забравих." и той "Ама и брат ти защо не си го е оправил????" аз "Ами от къде да знам?" и той "Ама как няма да знаеш цял ден си си в къщи!?" Така и не му схванах логиката.
    И пак той викаше ме да ходя с него до майка да я забираме и аз викам "Не ми се излиза и влизам ей са в банята." и той "Айде де като излезем ще се изкъпеш." Имаше предвид като се преберем.
    Или пък веднъж майка ми правеше омлет и вика "Има ли прясно мляко" и аз да в хладилника е и я гледам носи сока и той понеже е във същата картонена кутийка и аз я гледам ей така и тя такмо да сипе наклонила го и аз "Какво правиш бе" и тя "омлет" и аз "ама плодов ли?!" и тя вика "стига си приказвала глупости" и сипва и като видя че е сок и вика "Ама ти защо не ми каза?!?!?"
    А баба ми веднъж се обажам по телефона на една фр и й говоря там Станке бла бла и затварям ( ама тва става пред нея ) и тя ме пита "С кой приказва" и аз "със Станка" и след известно време излизам и баба ми "Ама Станка ще заберете ли?!"

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Оня ден приятелят ми беше в къщи,и седим в кухнята заедно с майка,и той показва няква програма на телефона си от която телефона вибрира и на екрана някво кученце скача иии кефи се той на вибрацията и по едно време седим седим и майка изръсва.. "ми то и ние двете имаме вибратори" " ъъ такова де, на телефона имам предвид-вибрация " при което аз и майка избухваме в смях , а приятеля ми гледа си тъпо и вика .. "е то няма лошо" ..
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Ем , мама не ръси "бисери" вкъщи , но сега ще ви разкажа какво се случило един път , докато била в тролея .
    Качила се тя на тролея . И от лявата и страна седяли две момчета и говорели някакви глупости . Единия не знаел какво е лунапарк и спорели дали "Шоуто на Слави" се излъчва на живо.И по едно време чува от едното момче да казва :"Абе , аз сега имам тест в "*********" (школата по английски , в която и сестра ми ходи , просто пиша името със звездички от съображения за сигурност) и има една *****(прякора на сестра ми , не е лошо нещо , но отново пиша със звездички от съображения за сигурност(на никое друго момиче не му викат така)) от , която винаги преписвам ."И другото момче казва :"Абе , тая ***** некФа тъпа ли е ? "(второто момче говори с много тънък глас и звучи гейско) и другия отговаря , че е тъпа . А майка ми слуша и знае , че точно в същия ден , след 15 минути сестра ми ще ходи на тази школа и се обръща и казва с такъв заядлив тон , скакъвто само тя може да говори :"Аз съм майката на Теодора, така наречената ***** и тя не е нито тъпа , нито е зубърка . Омръзна ми да ви слушам простотиите през целия път . Как не ви е срам да злословите по адрес на момичетата ?" А онея двамата гледали е така и не могли да кажат нищо . Със скоростта на светлината отишли при вратата и слязли .... Толкова се смях , когато майка ми разказа това . След 2 часа сестра ми се прибира и разказва как въпросното момче и разказало всичко и и се извинило . Направо не можех да повярвам , но падна голям смях !

Майка влиза в 23:13 и вика
    -Абе ти знаеш ли колко часа е?!"
    -Да,мамо,знам. 23:13
    -Не е вярно 12 и половина минава,1 без 15 е
    -Ти наред ли си бе,жена?!Ела да видиш
    -Ъ...Е моя часовник що показва 1 без 15?
    -Не знам.
    -Ти ли беше?
    -Не бе мамо (и умирам да се хиля,а през това време си говоря с 2 момичета и те покрай мен)
    -Е добре все едно.Късно е.Лягай си

отиваме с мама да купим завеси за стаята ми....и аз викам искам розови завеси..тя: неееее небесно сини ще са ....и идва тая дето е в магазина и вика:да ви помогна ли и мама и изтърсва :искам небесно розови завеси...при което тая е гледа а аз се заливам от смях и майка ми кво бе мина цяла година оттогава и още я ебавам кат минем през тоя магазин....и така е ни купихме завеси де

Майка ми звъни на домашния телефон и ме пита къде съм

Днес баща ми ко изтърси...яде там некви питки и вика"Мале, много вкусни путки....питки бе, питки" и човека са усети и кат почна да са хили та смени темата набързо....хаха ау не, едва ми стигна въздуха от толкоз смях

Град
    в мазето ;dd
    веднъж гледам бащата размахва ръце във въздуха и му викам - татее кво праиш бе да не си изперкал пък той ми отговаря:не виждаш ли че в момента се бия с една муха

веднъж както си гледаме телевизия с наще ии нещо почва да прекъсва и майка вика : ааа телевизора заеква...

вместо Купидонче - Дупиконче

миналия ден тъкмо ще ходя на басейн и си слагам една мн къса пола и татко ме вижда и ми вика : аа момчетата много ще надникват отдолу внимавай а майка добавя: недейте да се чекнете много с тия твойте приятелки там,чее...

вчера излезнах към 9 навън в махалата с приятели и аз си обувам обувките и татко ми казва:Внимавай!Зад всеки ъгъл може да дебне някакъв разбратник.Винаги носи ламаринени гащички..бъзикам се бее!?!!! ии аз само го гледам с ококорени очи:

простооо баща ми ме убива понякогааа :P

ъъъ послидното култово беше, баща ми се прибира една вечер от работа, а на мен ми беше появил нечовешкия херпес на устатаи направо беше станал на рана..и аз "Тате, виж какво имам на устичката.." и той оттам "Еми така е, като лапаш мръсни неща..." Идеше ми да го прасна честно.
    People=SHIT!!!

Супер фен Аватара на j_adore2
    Хах .. толкова са много,че направо не знам

1.Скоро нещо реших да избазикам баща ми и отивам при него много въодушевена и казвам :"Татиии,реших къде ми се ходи" и той:"Не може да бъде.Къде?" и аз :"На побитите камъни във Варна" и той:" Така ще те побия аз тебе"

2.Майка ми на кучето: "Сядай долу бе,абе седни бе" .. (кучето е седнало),а тя продължава:" Седни бе ".. и аз не издържах и почнах да се хиля и викам:" Мамо накъде повече искаш да седне ..

3.Звъни ми майка ми на домашния и пита: Къде си .. ?
    Аз:На кафе ..
    Тя: Кога ще се прибираш?
    Аз:Офф.. у нас съм си ..
    Тя:За кво ме лъжеш тогава ..

4.Аз: Мамо,остави ми пари за фитнес..
    Тя:Пак ли ще ходиш в оня фитнес,дето само тъпаци ходят ..
    Баща ми дочул нещо и казва:"В кой фитнес ходиш?"
    Аз му казвам името на фитнеса и той:"Оо и аз по едно време ходех там"

5.Аз нещо се мъча над една задача по математика и баща ми:"Дай да видя..какво е толкова трудно.." Аз му показвам задачата и той само ми я връща и казва:"Решавай си я.." и аз айде де .. И мама казва:"Абе остави го баща ти..Кой знае на какъв мач е бил в тоя час."
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Баща ми днеска звъни уж на една от колежсите си и вика
    -Алоо Диде .... Кой си ти бе ? Ккаво искаш бе ? Абе защо ми звъниш бе ?
    Оказа се че е звъннал по погрешка на корегаи Начи той му звъни и ме вика Кво искаш бе

Голям фен Аватара на Chery
    Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    Хах .. толкова са много,че направо не знам
    1. Като бях по-малка и нещо чух келеш .. и питах: "Тати какво е келеш?" и той:" Едно такова като тебе" .. още ми е смешно

2.Скоро нещо реших да избазикам баща ми и отивам при него много въодушевена и казвам :"Татиии,реших къде ми се ходи" и той:"Не може да бъде.Къде?" и аз :"На побитите камъни във Варна" и той:" Така ще те побия аз тебе"

3.Майка ми на кучето: "Сядай долу бе,абе седни бе" .. (кучето е седнало),а тя продължава:" Седни бе ".. и аз не издържах и почнах да се хиля и викам:" Мамо накъде повече искаш да седне ..

4.Звъни ми майка ми на домашния и пита: Къде си .. ?
    Аз:На кафе ..
    Тя: Кога ще се прибираш?
    Аз:Офф.. у нас съм си ..
    Тя:За кво ме лъжеш тогава ..

5.Аз: Мамо,остави ми пари за фитнес..
    Тя:Пак ли ще ходиш в оня фитнес,дето само тъпаци ходят ..
    Баща ми дочул нещо и казва:"В кой фитнес ходиш?"
    Аз му казвам името на фитнеса и той:"Оо и аз по едно време ходех там"

6.Аз нещо се мъча над една задача по математика и баща ми:"Дай да видя..какво е толкова трудно.." Аз му показвам задачата и той само ми я връща и казва:"Решавай си я.." и аз айде де .. И мама казва:"Абе остави го баща ти..Кой знае на какъв мач е бил в тоя час."

О,не ти ме уби

Майка е много смешна като каже: "Шта скинджувам!"

Град
    Швоге
    Преди време майка ми ми звъни на домашния телефон и почва да ме нарежда,днеска ще правиш тва тва тва,да отидеш там там и там и аз и казвам "Ало,ало,мамо,не те чувам мамо,влизам в тунел мамо,алоооо" и тя вика "Чакай чакай е сега затварям,чакай не влизай още!" след 30 минути загря за какво става въпрос....
    I Feel Wonderful ... I Can Skydive From The Moon...

Баща ми: "Идиот, от спукна гума се роди и от спукана гума ще умреш"
    Човек живее без въздух 3 минути, без храна 3 седмици, а без акъл цял живот!!!

Цитирай Първоначално написано от ChocoPuma
    Преди време майка ми ми звъни на домашния телефон и почва да ме нарежда,днеска ще правиш тва тва тва,да отидеш там там и там и аз и казвам "Ало,ало,мамо,не те чувам мамо,влизам в тунел мамо,алоооо" и тя вика "Чакай чакай е сега затварям,чакай не влизай още!" след 30 минути загря за какво става въпрос....
    не тва просто ме уби от смях ебаси
    Emin3m FoReVeR!

Di ft. Meo0o0o= BFF <333

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Цитирай Първоначално написано от Cherry_girl@_@
    Гледаме си с мама "Анатомията на Грей" и се появавя Патрик Демпси и мама най-неочаквано ме пита :
    - Абе, тоя актьор на колко години е?
    Аз отговарям:
    - Еми де да зная, около 40.
    А тя:
    - Ами каквото си го зяпнала... лигите ти ще потекат! Той може да ти е баща бе! <-<-<-

Иначе баба ми пък реши да ме просветли във френския и ми вика
    - Знаеш ли как е "двор" на френски?
    И аз естествено не зная, понеже уча немски, а не френски. И тя ми отговаря, ама хилейки се:
    - Ла кур!

(не зная така ли е, ама и вярвам, тя жената тия странните работи ги запомня, а и е учила френски, освен да се е объркала нещо, ама не вярвам)

Уча аз брат си на плодовете на английски и същата баба ни наблюдава. Стигаме ние до прасковата (peach) и хлапето изквичава:
    - Пиииич!
    Баба ми възмутено се провиква:
    - Стига бе, тая дума я мразя!Никакви пичове! Ааааа...

Отново същата баба много обича да ме пита за разни чужди думи или заглавия. Веднъж ми вика "Какво е туй сега...Постоянно Мюзикейдъл...Музикайдъл...Му зикейдъл...не могат ли да го кажат на прост български бе? Музикален идол!!!". Или ми знъни по телефона "Я донеси на брат си един корусан...коросан..." и аз се хиля и я питам "хоросан или кроасан?"

А като цяло всички баби в рода боготворят интернет, защото...той казва какво ще се случи на "Дързост и красота"!
    Не се е объркала жената. Така е двор на френски. Пише се: la cour

А относно темата - много е яка не спрях да се смея докато четох. Става за оправяне на настоението.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Голям фен Аватара на asasfdf
    те французите имат не една дума, които се произнасят "кур"
    бях някъде на 11-2 и баща ми нещо много ми се ядоса и след няколко вика най-голямата обида, която успя да измисли, беше "невротичен тропчо"

Цитирай Първоначално написано от Insalutary
    Баща ми: "Идиот, от спукна гума се роди и от спукана гума ще умреш"
    брат, ти си толко тъп, че няма накъде давай ми изрази отпреди 10 години аре и аз да кажа едно старичко, ама поне го казвам на място "Брат, орининален си като турски анцуг" LOOOOOOOSER

Град
    Е как къдЕ?Еми у нас бЕ ;)
    Аз съм легнъл да спя и баща ми идва и в продължение на няколко сек ме пита няколко пъти:
    -спиш ли?
    -спиш ли?
    -спиш ли?
    е как да му отговоря ебаси..аз не спях ама няма се разсънвам да му отговарям ..

Като напрая нешо добро и ми вика,брао ,няма те бия 2 дена като иска да отида до магазина да му купя нещо и аз му кажа дай пари той вика,с пари и аз мога да отида си купя..

Сестра ми: -Тате знам че това го чуваш често но ме боли корема.
    Тате: -Не ме интересува,Ааа Ели защо влезнах до вътре освен за ракия?
    (Ели е майка ми )

Тате: -Деси(сестра ми) какво искаш за ядене?....след няколко сек.... ее то няма нищо така че няма значение какво ще кажеш

Баща ми разлива 10 грама ракия на земята.. веднага скача,навежда се и я изсмуква от земята

Следващия ден разлива пак малко ракия обаче на килима и вика: лелее няма как да я смукна...заболя ме сърцето

не сичко е бисери ноо..от тоя сорт е баща ми е супер печен,майка ми не е казвала много бисери..
    http://impulse.bg
    н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
    Skype--> teh_pro_3
    Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    -Жена тия деца ни ебаха майката!
    -Не говори така пред децта.Не са ни ебали майката, стровиха ни живота!

Град
    Hidden Village of Konoha
    Майка към татко по повод някаква тяхна годишнина:
    -Абе ти няма ли да ми купиш нещо за врат например?
    -Да. По-остър нож.

Пак по повод същата годишнина:
    (майка) - Как ще я почетем годишнината?
    (татко) - С минута мълчание...
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз: Днес коя година сме?
    Майка ми: Нали се опитваш да ме убедиш, че не се друсаш...

Майка ми ми разказва как веднъж преди години, докато била интимна с някакво старо гадже презерватива останал в нея. Моя коментар е: "Е като няма на какво да стой.." Тя казва: "Май има нещо вярно в това" и се чупим от смях...

Майка ми: Абе ти що не водиш момчета у нас. Да не си лезбийка?!

Аз: Нещо не ми е интересно да излизам с момчета.
    Майка ми: Излизай с момичета.

Баба ми: Абе вие на тея партита май само се друсате...
    *поглеждам учудено*
    *баба ми започва да показва танц, който наподобява кючек*

Oo ima mn ...
    az vzimam edna krastavica i re6ih da si q griza ey taka bez da q reja i ba6tata:Nedei zak4ai krastavicata!
    az:e tq me obijddaaa
    ili vlizam vku6ti sabyvam se preobli4am se otivam v kyhnqta i ba6ta mi me pita: Pribra li se?!
    BULGARIA NAD VSI4KO[!]
    ...SaMo SlAbItE sE sTrEmQt KuM p0rQdUk ~ S!lN!tE vLaDeQt HAOSA!...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си