.
Отговор в тема
Страница 11 от 72 ПървиПърви ... 7891011121314152161 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 1781
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Отиваме с мама в ресторант и тя иска да си поръча...не си спомням точно кво,но нещо със картофи беше...И тя вика:
    -Искам малкото на картофеното пюре ...

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Аз пък няма да забравя как веднъж майка ми ми се беше ядосала страшно много...крещеше ми викаше ми....ама чак въздох не си поемаше. По едно време реших да я прекъсна замалко хем да си почине обаче беше грешка... зе че ми изцепи следното: "Млъкни че да не ти вкарам носа м/у ушите".... леле попиках са. Тя продължи да ма крещи ама аз сега като не мога да спра да се хиля....реши жената да ме изчака да се насмея и така да си продължи лекцията ама аз цял ден са хилих...и така де забраи да си продължи лекцията

А на баща ми редовния номер е преди да отида на РД или на купон някаде да ми изчете лекция за алкохола....няма да пииш дъра бъра даже и бира да не фкусала....когато свърши с лекцията ми исцепи: "А сега ми донеси една бира от хладилника"

Град
    Швоге
    Хаахха хит сте ми всичките!

Таа един ден слизам аз на долния етаж,да видя баба ми и дядо ми,и дядо ми се облякъл да излиза и аз му викам
    - Къде бе дядка?
    Той отговаря:
    - До Родопата

- До къде?!
    - До Родопата
    - Дедо къде ще хващаш по планините бе човек?!Кво ти стана?
    - Какви планине бе момиче отивам до новия магазин големия бе Родопата!
    - Ааа деде Европа му се вика не Родопа,Европа....
    I Feel Wonderful ... I Can Skydive From The Moon...

С майка ми веднъж гледахме отчаяни съпруги и дават рекламите и тя вика кога ша почват тия такивани съпруги. А брат ми веднъж кат бяхме навън и тои имаше хрема и аз му зех носните курпи и му казах че са мои и той вика''Даи ми ги че съм болна ма'' ама попринцип аз ги ръса бисерите вкъщи.

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Майка ми има навика често да обърква местата на думите в изречението.. Начи примерно:

Миличко, искаш ли да ядем течни солети с шоколад?

Или.. аз и сестра ми гледаме сексът и градът по тв и тя вика:
    След колко филми свършва тоя врме за възрастни? Хилиш се после една седмица на тфа...

Град
    София....
    Супер сте

Град
    Nqk1DeE Ff NiShtyTy
    В 12 часа тая вечер баща ми огладня и вика на майка ми:
    - Лиле, какво има за ядене.
    - Супа- топчета.
    И така, майка ми даде на баща ми супа да се нахрани. След малко той каза:
    - Дай ми една люта чушка.
    Обаче майка ми си беше легнала на леглото и вика:
    - ЕЕЕееееееее, тука да не е ресторант?!
    - Ми много ясно.
    - Еми тогава ще ми платиш!
    - Е че тая супа много водниста бе. Значи ако тя струва 2.50, аз ще ти дам 2.00 лв. Аууууу и каква люта чушка си ми дала. Тва е за да ми го върнеш, задето няма да ти платя
    .....
    - А менюто за утре какво е ?
    - Печен въздух на скара
    - Закачи отсреща един лист с менюто за утре
    ....
    После баща ми ми вика:
    - Какво си купи днеска като излезе?
    - Чипс.
    - Защо си харчиш парите? Че тука ресторант си имаме
    KaK Da Ta ZaBraa, KaT Ne Moa Ta ZaPomNa ?!?!?!?
    www.prize.bg/sweetSalt For mE :P

Град
    Шумен
    Седим си в кухнята аз ,майка ми и баща ми и гледаме филма "Ще танцуваме ли" . Мама естествено зяпа влюбено Ричард Гиър. Идва сцната ,където дъщерята го пита "Татко, защо не научиш мама да танцува" (или нещо от сорта) и моята майка вече ще се разхълца , а аз се обръщам към баща ми и с плачевен глас казвам "Тааатееее, научи мама да танцува бееее!" и мама като се разхили...а ние с тате направо се блъскаме в масата от смях, като я гледаме

хахах .. ебаси як0т0 мн яка тема брав0 :P :P
    таа .. п0 въпр0са .. майка ми има д0ста изцепки .. ет0 една ,че сам0 за нея се сещам ..:
    преди да изляза ..
    майка ми: и да ми купиш мляк0,да не забравиш
    аз:0кей,мам0 ..
    прибирам се (забравила мляк0т0) ..
    майка ми:къде е мляк0т0 ..
    аз:оппа ,забравих
    майка ми:абе щ0 не ти е*а путката майна ?!
    аз:мам0..
    майка ми:Ъъ??
    аз:не ме 0биждаш
    чак т0гава усети кв0 е казала и излезе 0т стаята че и стана гадн0

олеее умрях от хилотене...

днес бях в банята и съм на привършване и съм си забравила кърпата за коса..и викам аз на майка ми да ми я донесе..
    аз:мамоооо..дай ми кърпата за коса
    мама:еи сега маме..
    *влиза наща и стои на вратата и ма зяпа ..
    аз:абе ко ма зяпаш

*и през тва време дръпнах силно кърпата и тя залитна...
    мама:абе ееейй..ко са дърпаш кат мушно говедо бе..искаш да са плйокна ли ма
    аз:абе кого обиждаш бе говедо

*и докато се усетим си умряхме от смях и двете..лелеее с тва ГОВЕДО ма довърши

vednaj se oplakvah na baba mi 4e me boli garba,i tq vika:OT KVO BE,OT OPЪVANE LI
    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
    kfo da kaja.............4ALGA SUX!!!!!

Град
    ~Wonderland~
    Баба ми е мн вманиячена на тема внуци.Се гледа да не ни стане нещо чак ме побърква.И веднъж ми вика
    -Иве да внимаваш като се къпеш
    -Бабо и друг път съм се къпала знам как е
    -И аз съм се къпала.Ама ти внимавай
    Tell you something that I've found-that the world's a better place when it's upside down

Град
    In the middle of nowhere
    хахахахахахахахаххахахаха ха не не е истина така не се бях смяла отдавна...така де нека и аз споделя

Беше ден преди Велик ден тази година аз,кака, приятелят и и мама сме седнали в едно кафе...ии стана вапрос за Дева-Мария ко било станало що било станало ии мака ми некфа вдъхновена казва "Да и Дева-Мария се е била зачесала" всички бяхме така ...след което се смяхме и разбрахме че тя е искала да каже "Дева-Мария е била заченала" мн смях падна....

Един ден една моя приятелка щеше да спи удома ама предната вечер аз бях в тях и си легнахме към 6 и станахме в 9 с две думи бяхме недоспали...идваме удома иии мама ни прави закуска при което гледахме едно предаване с Иван и Андрей от "Сблъсък" ииии майка ми както е с тава в раката качи се на един стол и почна да пее "карай си джетА" тогава ме уби....

Един път котката беше разкъсала тоалетната хартия. Изхвърлих повече от половината, а беше сложена миналия ден. И на ролката беше останала съвсем малко. И мама влиза в тоалетната. На излизане:
    - Ако, ядяхме тоалетната хартия нямаше да свършва толкова бързо...Мацо.

Цитирай Първоначално написано от Puky
    Нашия веднъж : Седи в хола пича и гледа ТВ обаче дистанционното оставено на масата и той трябва да стане и да си го вземе .. аз в моята стая. По едно време ми звани "я ела до хола за малко " И аз отивам и той вика дай ми дистанционното и аз го дадох нали и той "хай чао приятен ден" и аз седа като изгърмяна и го гледам
    Имаше още една : Чу се че майка ми се прибра .. аз аз слушах музика в моята стая ама силно (сигурно у комшийте се е чувало ) . . По-едно време ми звани " абе ти каде си кога ше се пребираш ?"
    а стига бе! аз да не би да имам сестра?!? същите номера и на мен са ми ги правили, с абсолютно същите думи!

иначе на баща ми бисерите е невъзможно да ги следиш или помниш - твърде много са. но никога няма да забравя изцепката, която направи бащата на един френд - спорят си те нещо и по едно време бащата го прекъсва с думите: "Я ти да мълчиш бе, спукан презерватив!"
    ... so much to live for, so much to die for ...

Град
    Somewhere over the rainbow*

майка ми оня ден
    - абе аз боклука ще го взема като изхвърлям кучето,че не ми се слиза сега..
    - как ще го изхвърляш бе..
    - ъъ такова де.. като го разхождам

вчера пак майка

прибираме се вечерта от магазина и сме с багаж,пред асансьора майка вика
    - с автобуса ли ще ходим (искаше да каже асансьора)
    аз
    - ми ако искаш тролея да хванем
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Цитирай Първоначално написано от Symphony of Destruction
    много обичам мама като ми каже
    "Ш'та скумърцам!"

А аз "ш'та плювна"
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

нещо с майка се караме
    тя: майка ти стара...
    аз: стара ли си ? поне си го признаваш!
    следва: СМЯХ

Град
    Шумень
    Беше ми изключен телефона веднъж и тя звъни на една приятелка ама телефона й е в моите ръце и аз вдигнам и майка ми вика "Ало, Дидке, юлито случайно да е около тебе" с възможно най-мекия си тон и аз викам "Мамо аз съм" и тя няква са дере кат блек вокал "Простачке, шо пак ти е изключен телефона!"
    Редовния й номер е кат ми е изключн телфона да ми пише sms "Юли, включи си тел."

Веднъж излизам от банята и баща ми некъв с отворена уста седи и зяпа некво детско филмче и аз викам "тате, кво детско гледаш бе?" и той след минута ми отговаря "ааа...детско филмче"
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Веднъж бабата на приятеля ми нещо се обесняваше и той я слуша нали и накрая вика "Абе бабо, кво ти пука?"
    И тя само: Ами коляното...
    и почна да обеснява и за него

Град
    Шумен
    Преди няколко дена се прибираме аз, баба ми и брат ми от поликлиниката и гледам - пред "слънчевия" часовник няколко циганчета, мн симпатични си правят салто, премятат се насам-натам...и аз казвам на брат си (който е на 7) "виж, брейкърчета" а баба "Офф, с тия чуждици вашите...брейкърче какво е? Циганче ли!?"
    И да видите как се хиля аз посред центъра като ненормална...едвам успях да и обясня през смях...

Иначе вкъщи брат ми нз от училище ли от къде го е чул, все повтаря "ши умръ" При което мама много се дразни, все му повтаря да престане, поучава го...И то детето си преустанови черния хумор в друга фраза .
    Една вечер мама разправя как една нейна колежка се хлъзнала на мокрия под в коридора и паднала , а брат ми предпазливо попита "и къде е гроба й?" . На мама и падна педето и пак почна да му крещи "Абе престани с тия гадните неща бе, кой те учи на тях? В училище ли? Или някой вкъщи? Казвай!" и аз ги слушам и се измъквам тихо от стаята а от коридора чувам мама "Казвай, че като разбера и...ще ида и ще му откъсна главата!!!" При което аз , както едвам се сдържах да не се разсмея, буквално се срутих на плочките от смях и допълзях до спалнята да разкажа на тате, ама като не мога да спря да се смея...След пет минути стигнах до края на обяснението, при което и той почна да се хили . Влиза мама в спалнята и ни глида зачервени от смях и вика "Абе не е смешно бе" а аз "Да, ние сме сем. Адамс" при което последва нова доза смях, вече и мама се включи

Град
    Бургас
    Тая вечер баща ми яко се нацепи Искаше аз да му налея ракия в чашката ама тея дето са с емблемата на Black Ram :
    татко: налей ми малко ракия
    аз: до къде да наливам?
    татко: до гъза на коча
    аз: до къде???
    татко: нали ти казах до гъза на коча ... последва наистина мн бурен смях даже и сълзи само като се сетя и още се заливам от смях

пак баща ми:
    -майка ти ше заминава за Амстердам.
    аз:къде ше заминава?
    татко:за Норвегия.
    майка ми се провиква от другата стая:
    -тъпако няма да заминавам нито за Амстердам,нито за Норвегия.За Финландия ше заминавам
    татко:да бе верно.Там щеше да заминава майка ти
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

Град
    Бургас
    хаха ся се сетих за една изцепка на майка ми.Значи аз и приятеля ми се разхождаме по плажа и майка ми звъни на gsm-a:
    майка:какво правите?
    аз:разхождаме се
    майка:не ти ли е студено? ( беше хладно )
    аз:нее.С блуза с дълъг ръкав съм
    майка:до ЛУСКА?
    аз:какво???
    майка:какво правите до ЛУСКА???

какъв смях последва от нейна страна не беше истина даже не ми каза 4ао и затвори
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Прясно от тази вечер. Имаме гости и както си говорят, телефона на баща ми звъни (един приятел на семейството). Занесох му аз телефона, той вдигна и каза: "Какво прайш бе, куче бъхлясало?" , при което аз изпаднах в пристъп на смях.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

майка ми: "направи добро, за да изядеш лайно..!!" тфа ми го каза току що..има още много ама в момента не се сещам а и не ми се пише особено :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си