- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителски бисери
Отиваме с мама в ресторант и тя иска да си поръча...не си спомням точно кво,но нещо със картофи беше...И тя вика:
-Искам малкото на картофеното пюре ...![]()
Аз пък няма да забравя как веднъж майка ми ми се беше ядосала страшно много...крещеше ми викаше ми....ама чак въздох не си поемаше. По едно време реших да я прекъсна замалко хем да си починеобаче беше грешка... зе че ми изцепи следното: "Млъкни че да не ти вкарам носа м/у ушите"....
![]()
![]()
леле попиках са. Тя продължи да ма крещи ама аз сега като не мога да спра да се хиля....реши жената да ме изчака да се насмея и така да си продължи лекцията ама аз цял ден са хилих...и така де забраи да си продължи лекцията
![]()
![]()
![]()
А на баща ми редовния номер е преди да отида на РД или на купон някаде да ми изчете лекция за алкохола....няма да пииш дъра бъра даже и бира да не фкусала....когато свърши с лекцията ми исцепи: "А сега ми донеси една бира от хладилника"![]()
![]()
![]()
![]()
Хаахха хит сте ми всичките!
Таа един ден слизам аз на долния етаж,да видя баба ми и дядо ми,и дядо ми се облякъл да излиза и аз му викам
- Къде бе дядка?
Той отговаря:
- До Родопата
![]()
![]()
- До къде?!
- До Родопата
- Дедо къде ще хващаш по планините бе човек?!Кво ти стана?
- Какви планине бе момиче отивам до новия магазин големия бе Родопата!
- Ааа деде Европа му се вика не Родопа,Европа....
С майка ми веднъж гледахме отчаяни съпруги и дават рекламите и тя вика кога ша почват тия такивани съпруги. А брат ми веднъж кат бяхме навън и тои имаше хрема и аз му зех носните курпи и му казах че са мои и той вика''Даи ми ги че съм болна ма''ама попринцип аз ги ръса бисерите вкъщи.
Майка ми има навика често да обърква местата на думите в изречението.. Начи примерно:
Миличко, искаш ли да ядем течни солети с шоколад?![]()
Или.. аз и сестра ми гледаме сексът и градът по тв и тя вика:
След колко филми свършва тоя врме за възрастни?Хилиш се после една седмица на тфа...
![]()
В 12 часа тая вечер баща ми огладня и вика на майка ми:
- Лиле, какво има за ядене.
- Супа- топчета.
И така, майка ми даде на баща ми супа да се нахрани. След малко той каза:
- Дай ми една люта чушка.
Обаче майка ми си беше легнала на леглото и вика:
- ЕЕЕееееееее, тука да не е ресторант?!
- Ми много ясно.
- Еми тогава ще ми платиш!
- Е че тая супа много водниста бе. Значи ако тя струва 2.50, аз ще ти дам 2.00 лв. Аууууу и каква люта чушка си ми дала. Тва е за да ми го върнеш, задето няма да ти платя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....
- А менюто за утре какво е ?
- Печен въздух на скара![]()
- Закачи отсреща един лист с менюто за утре![]()
....
После баща ми ми вика:
- Какво си купи днеска като излезе?
- Чипс.
- Защо си харчиш парите? Че тука ресторант си имаме![]()
![]()
![]()
![]()
KaK Da Ta ZaBraa, KaT Ne Moa Ta ZaPomNa ?!?!?!?
www.prize.bg/sweetSalt For mE :P
Седим си в кухнята аз ,майка ми и баща ми и гледаме филма "Ще танцуваме ли" . Мама естествено зяпа влюбено Ричард Гиър. Идва сцната ,където дъщерята го пита "Татко, защо не научиш мама да танцува" (или нещо от сорта) и моята майка вече ще се разхълца , а аз се обръщам към баща ми и с плачевен глас казвам "Тааатееее, научи мама да танцува бееее!" и мама като се разхили...а ние с тате направо се блъскаме в масата от смях, като я гледаме![]()
хахах .. ебаси як0т0![]()
мн яка тема брав0 :P :P
таа .. п0 въпр0са .. майка ми има д0ста изцепки .. ет0 една ,че сам0 за нея се сещам ..:
преди да изляза ..
майка ми: и да ми купиш мляк0,да не забравиш
аз:0кей,мам0 ..
прибирам се (забравила мляк0т0) ..
майка ми:къде е мляк0т0 ..
аз:оппа ,забравих
майка ми:абе щ0 не ти е*а путката майна ?!
аз:мам0..
майка ми:Ъъ??
аз:не ме 0биждаш![]()
![]()
![]()
чак т0гава усети кв0 е казала и излезе 0т стаята че и стана гадн0
![]()
![]()
![]()
![]()
олеее![]()
умрях от хилотене...
днес бях в банята и съм на привършване и съм си забравила кърпата за коса..и викам аз на майка ми да ми я донесе..
аз:мамоооо..дай ми кърпата за коса
мама:еи сега маме..
*влиза наща и стои на вратата и ма зяпа![]()
..
аз:абе ко ма зяпаш
*и през тва време дръпнах силно кърпата и тя залитна...
мама:абе ееейй..ко са дърпаш кат мушно говедо бе..искаш да са плйокна ли ма
аз:абе кого обиждаш бе говедо![]()
![]()
![]()
![]()
*и докато се усетим си умряхме от смях и двете..лелеее с тва ГОВЕДО ма довърши![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vednaj se oplakvah na baba mi 4e me boli garba,i tq vika:OT KVO BE,OT OPЪVANE LI![]()
![]()
![]()
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
kfo da kaja.............4ALGA SUX!!!!!
Баба ми е мн вманиячена на тема внуци.Се гледа да не ни стане нещо чак ме побърква.И веднъж ми вика
-Иве да внимаваш като се къпеш
-Бабо и друг път съм се къпала знам как е![]()
-И аз съм се къпала.Ама ти внимавай![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tell you something that I've found-that the world's a better place when it's upside down
хахахахахахахахаххахахаха ха не не е истина така не се бях смяла отдавна...така де нека и аз споделя
Беше ден преди Велик ден тази година аз,кака, приятелят и и мама сме седнали в едно кафе...ии стана вапрос за Дева-Мария ко било станало що било станало ии мака ми некфа вдъхновена казва "Да и Дева-Мария се е била зачесала"![]()
![]()
всички бяхме така ...след което се смяхме и разбрахме че тя е искала да каже "Дева-Мария е била заченала" мн смях падна....
Един ден една моя приятелка щеше да спи удома ама предната вечер аз бях в тях и си легнахме към 6 и станахме в 9 с две думи бяхме недоспали...идваме удома иии мама ни прави закуска при което гледахме едно предаване с Иван и Андрей от "Сблъсък" ииии майка ми както е с тава в раката качи се на един стол и почна да пее "карай си джетА" тогава ме уби....
![]()
![]()
![]()
![]()
Един път котката беше разкъсала тоалетната хартия. Изхвърлих повече от половината, а беше сложена миналия ден. И на ролката беше останала съвсем малко. И мама влиза в тоалетната. На излизане:
- Ако, ядяхме тоалетната хартия нямаше да свършва толкова бързо...Мацо.
а стига бе! аз да не би да имам сестра?!?Първоначално написано от Puky
![]()
![]()
същите номера и на мен са ми ги правили, с абсолютно същите думи!
![]()
иначе на баща ми бисерите е невъзможно да ги следиш или помниш - твърде много са. но никога няма да забравя изцепката, която направи бащата на един френд - спорят си те нещо и по едно време бащата го прекъсва с думите: "Я ти да мълчиш бе, спукан презерватив!"![]()
... so much to live for, so much to die for ...
![]()
майка ми оня ден
- абе аз боклука ще го взема като изхвърлям кучето,че не ми се слиза сега..
- как ще го изхвърляш бе..
- ъъ такова де.. като го разхождам![]()
вчера пак майка
прибираме се вечерта от магазина и сме с багаж,пред асансьора майка вика
- с автобуса ли ще ходим (искаше да каже асансьора)
аз
- ми ако искаш тролея да хванем![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
А аз "ш'та плювна"Първоначално написано от Symphony of Destruction
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
нещо с майка се караме
тя: майка ти стара...
аз: стара ли си ? поне си го признаваш!
следва: СМЯХ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Беше ми изключен телефона веднъж и тя звъни на една приятелка ама телефона й е в моите ръце и аз вдигнам и майка ми вика "Ало, Дидке, юлито случайно да е около тебе" с възможно най-мекия си тон и аз викам "Мамо аз съм" и тя няква са дере кат блек вокал "Простачке, шо пак ти е изключен телефона!"
Редовния й номер е кат ми е изключн телфона да ми пише sms "Юли, включи си тел."
Веднъж излизам от банята и баща ми некъв с отворена уста седи и зяпа некво детско филмче и аз викам "тате, кво детско гледаш бе?" и той след минута ми отговаря "ааа...детско филмче"
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Веднъж бабата на приятеля ми нещо се обесняваше и той я слуша нали и накрая вика "Абе бабо, кво ти пука?"
И тя само: Ами коляното...
и почна да обеснява и за него![]()
Преди няколко дена се прибираме аз, баба ми и брат ми от поликлиниката и гледам - пред "слънчевия" часовник няколко циганчета, мн симпатичниси правят салто, премятат се насам-натам...и аз казвам на брат си (който е на 7) "виж, брейкърчета" а баба "Офф, с тия чуждици вашите...брейкърче какво е? Циганче ли!?"
И да видите как се хиля аз посред центъра като ненормална...едвам успях да и обясня през смях...![]()
Иначе вкъщи брат ми нз от училище ли от къде го е чул, все повтаря "ши умръ"При което мама много се дразни, все му повтаря да престане, поучава го...И то детето си преустанови черния хумор в друга фраза .
Една вечер мама разправя как една нейна колежка се хлъзнала на мокрия под в коридора и паднала , а брат ми предпазливо попита "и къде е гроба й?" . На мама и падна педето и пак почна да му крещи "Абе престани с тия гадните неща бе, кой те учи на тях? В училище ли? Или някой вкъщи? Казвай!" и аз ги слушам и се измъквам тихо от стаята а от коридора чувам мама "Казвай, че като разбера и...ще ида и ще му откъсна главата!!!"При което аз , както едвам се сдържах да не се разсмея, буквално се срутих на плочките от смях и допълзях до спалнята да разкажа на тате, ама като не мога да спря да се смея...След пет минути стигнах до края на обяснението, при което и той почна да се хили . Влиза мама в спалнята и ни глида зачервени от смях и вика "Абе не е смешно бе" а аз "Да, ние сме сем. Адамс" при което последва нова доза смях, вече и мама се включи
![]()
Тая вечер баща ми яко се нацепиИскаше аз да му налея ракия в чашката ама тея дето са с емблемата на Black Ram :
татко: налей ми малко ракия
аз: до къде да наливам?
татко: до гъза на коча
аз: до къде???
татко: нали ти казах до гъза на коча ... последва наистина мн бурен смях даже и сълзи![]()
![]()
![]()
само като се сетя и още се заливам от смях
![]()
![]()
![]()
пак баща ми:
-майка ти ше заминава за Амстердам.
аз:къде ше заминава?
татко:за Норвегия.
майка ми се провиква от другата стая:
-тъпако няма да заминавам нито за Амстердам,нито за Норвегия.За Финландия ше заминавам
татко:да бе верно.Там щеше да заминава майка ти
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
хаха ся се сетих за една изцепка на майка ми.Значи аз и приятеля ми се разхождаме по плажа и майка ми звъни на gsm-a:
майка:какво правите?
аз:разхождаме се
майка:не ти ли е студено? ( беше хладно )
аз:нее.С блуза с дълъг ръкав съм
майка:до ЛУСКА?
аз:какво???
майка:какво правите до ЛУСКА???
какъв смях последва от нейна страна не беше истина даже не ми каза 4ао и затвори![]()
![]()
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Прясно от тази вечер. Имаме гости и както си говорят, телефона на баща ми звъни (един приятел на семейството). Занесох му аз телефона, той вдигна и каза: "Какво прайш бе, куче бъхлясало?", при което аз изпаднах в пристъп на смях.
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...