.
Отговор в тема
Страница 16 от 72 ПървиПърви ... 61213141516171819202666 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 1781
    Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Бях на 8, 9 годинки и бях станала по рано.
    И нали чакам майка ми да стане и съм пуснала детски по телевизията, някакво детенце говори ( май беше Бон Бон )
    Изведнъж майка ми сънено се провиква:
    - Спирай тая телевизия, кви са тия бабички дет говорят?
    Аз:
    - Мамо, това са деца, не са бабички!
    Тя:
    - Млъквай и си лягай, всички са бабички!

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Бях на 8, 9 годинки и бях станала по рано.
    И нали чакам майка ми да стане и съм пуснала детски по телевизията, някакво детенце говори ( май беше Бон Бон )
    Изведнъж майка ми сънено се провиква:
    - Спирай тая телевизия, кви са тия бабички дет говорят?
    Аз:
    - Мамо, това са деца, не са бабички!
    Тя:
    - Млъквай и си лягай, всички са бабички!

Цитирай Първоначално написано от LadyRoshawka
    Посягам към чинията с маслините да си взема .. и баща ми казва:
    -Чшшт.. не барай!!
    И ме чукна с вилицата по пръста...
    Слад малко той посяга да си взема и аз:
    "Не барайй!! " ... и с вилицата през пръстите...
    И той ми се намръщи и се развика:
    -Абе ти за каква се мислиш тва са си мойте маслинки!!!

17.09.2010

Баща ми искал да си купи русенско варено, но вместо него взел пастет И майка ми някакво ядосано, чете лекция, че той не гледа какво взима и сочи първия надпис най-отпред и вика:
    - Баща ти толкова ли е сляп ?! Не вижда ли, че тук пише ПААА-СТЕТ
    и аз погледнах, а то пишеш АПЕТИТ.. и като и го показах, тя направо се заля от смях (и аз де)

Влизам аз в стаята си и гледам всичко подредено..и съответно нищо не знам къде е И отивам аз при майка ми и почвам да и чета конско.. и тя от кухнята отиде на терасата..аз по нея.. после тя отиде в тоалентата а аз стоя пред вратата и се карам после тя отиде при баща ми в хола и аз естествено по нея, и той баща ми вика:
    - Остави майка ти на мира.. Така си като грамофонна плоча на колелца
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    С пра баба ми сме на уши нос гърло, за да ме прегледат дали имам трета сливица. ( била съм на малка )
    И нали аз обяснявам на доктора и той казва, че всичко е точно и съм здрава. Тогава баба ми става и му вика:
    - Ами докторе, така и така сме тук... ох, нещо ме наболява... боли ме петата, дали не е синузит?!

Спукала съм се да смея...

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    С пра баба ми сме на уши нос гърло, за да ме прегледат дали имам трета сливица. ( била съм на малка )
    И нали аз обяснявам на доктора и той казва, че всичко е точно и съм здрава. Тогава баба ми става и му вика:
    - Ами докторе, така и така сме тук... ох, нещо ме наболява... боли ме петата, дали не е синузит?!

Спукала съм се да смея...
    една фр вика охх боли ме палеца дали не е рак

pitam baba kade e lepiloto i tq mi otgovarq "e tam v oniq shkav" i az go otvarqm obache neshto se otkachi i drajkata padna i baba samo "eee e*a mu maikata znachi "

predi vreme kogato davaha tova predavane star akademi i nali teche reklama i baba gleda i gleda i sled malko kazva "za kakvi stari kabeli govorqt teq"

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от Cve7y
    predi vreme kogato davaha tova predavane star akademi i nali teche reklama i baba gleda i gleda i sled malko kazva "za kakvi stari kabeli govorqt teq"
    евала й на баба ти

Град
    plovdiv

...

mi edin put bqh narejdala edna sau4eni4ka (ama qki psyvni i beh vkarala).i tq sa oplakala na klasnata i klasnata zvani v nas ve4erta i nali kaza na ba6tatkomi kfo e stanalo.i nie s tati izlezohme na terasata .i nqli sq toi mi obqsnqq 4e ne e hyy dsa se psuva.i v sa6tiq miment gleda nqkfo cigane ne6ty mu prqai6e na motora(ba6ta mi e roker) i toq ba6tami kat sa razkre6tq prez terasata:ei mangal grozen!!!da ti eba maikata!da se maha6 ot motora 4e 6ti nacepa vejdite!deiba i mangala deiba! ama az ve4e bqh sednla na zemqta ot smqh.maleeeeeeee taka sam sa smqlaaa!!

ili puk edin pat kat bqhme na ba4kovskiq manastir nali tama da razglejdame i nqkf pop za (abe nqkfi stinki tama be6e) opqvashe varbi4ni.nali znaite klon4etata dety si praim venci ot tqh .i maika vika na ba6ta mi:ivane be aidi da idim i na nas da ni opee popa varbi4kite! i ba6ta mi:a da ne mi e omrqla varbata ta 6a mi q opqva
    Good girls are maid from sugar and spice.I am med efrom vodka and ice!

Бащата: Не мъ кефиш

и аз останах да гледам само
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Град
    Sофiiя City xD
    оня ден приятеля на майка ми разпрааше некфи детски спомени и как са го тормозели в някъф лагер (личи си колко съсредоточено съм слушала )и майка ми вика ДОБРЕ ШО НЕ КАЗА НА РОДИТЕЛИТЕ СИ ЧЕ ГИ ИАШ ТИЯ ПРОБЛЕМИ ?!? при което той става,отива до хладилника и точно когато майка ми вика КЪДЕ ОТИАШ БРЕ и той отваря хладилника и вика ДА КАЖА НА НАЩЕ и ние с майка ми толко не съм се хилила просто...

същата вечер майка ми ми вика АЕ ЕВА Я МИ ДАЙ ВОДА ЧЕ НЕШ МИ ПРИСЕДНА,НЕШШ МН МИ Е СУХО БЕЗ САЛАТА... и приятеля й вика Е ДОБРЕ ШО НЕ НАПРАО НЕЩО о.0 при което майка ми вика КФО ДА ТИ ОТВОРА... СЛАДКО ?!? и ние пак напрао си ги предстаих с тфа сладко

обаче майка ми е уникална,понякога чак ме плаши..беше й станало неш един ден и само си вървиме в некъф подлез търса си дънки и тя само се обръща към мене и вика ОБАЧЕ ТАКОА ТЪПО ГОВЕДО КАТ ТЕБЕ НЯА НА ЦЕЛИЯ СВЯТ.. реакцията ми беше само WTF ?!? не го очаквах

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

говорех на мама за училище, а тя заспиваше и почна да ми дрънка за някакви кашончета
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Град
    Shadow City
    Бях спуснал щорите и тя ми вика

"Кат умра цял живот ша ми е тъмно"

Цитирай Първоначално написано от smindux
    Дядо ми шматката си сложил очилата и ме пита дали съм ги виждал, че ги търсил вече 5 мин..
    и мен са ме питали
    страшни постове, супер тема
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Цитирай Първоначално написано от r3s53c7
    Бях спуснал щорите и тя ми вика

"Кат умра цял живот ша ми е тъмно"

Град
    Улицата
    neska maika mi vliza v staqta mi i kude mi telefona be vikam emi kvo ti e tva v djoba i burka i go vadi i go pribira i vika deba nemoga si namera tela ot 1 chas q mi zvuni da vida kude e vikam abe ot djoba go izvadi e sa be i tq kaji mi kudeee e beee vikam abe v djoba ti i tq burkaa aa verno mersi ot 1 chas nemoa go namera
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    Мама онзи ден ме пита: Mмм днеска кой ден е сряда нали? и аз : мамо днес съм на урок и тъкмо да кажа че е понеделник и тя : оо да вторник е и аз : мамо във вторник съм на танци , днес съм на урок и тя еми кой ден е тогава и аз : еми понеделник иначе сме добре ориентирани в пространството

Най- големите лафове стават, когато мама гледа мачове и уж разбира нещо и като изръси нещо и направо умирам

ПП: имало е случаи, когато наще като почнат да ги ръсят някви и аз съм лежала на пода в кухнята и съм се превивала от смях даже съм забранявала на баща ми да говори докато ям
    `` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от TheSadGirl
    Мама онзи ден ме пита: Mмм днеска кой ден е сряда нали? и аз : мамо днес съм на урок и тъкмо да кажа че е понеделник и тя : оо да вторник е и аз : мамо във вторник съм на танци , днес съм на урок и тя еми кой ден е тогава и аз : еми понеделник иначе сме добре ориентирани в пространството

Най- големите лафове стават, когато мама гледа мачове и уж разбира нещо и като изръси нещо и направо умирам

ПП: имало е случаи, когато наще като почнат да ги ръсят някви и аз съм лежала на пода в кухнята и съм се превивала от смях даже съм забранявала на баща ми да говори докато ям

Майка ми: Къде отиваш?
    Аз: Излизам с една приятелка.
    М: Ок, знаеш ли как се слага презерватив?
    А: Ми... не мисля, че ще ми трябва това познание днес...
    М: Ок, но все пак, ако не знаеш - питай баща си (гледа ме победоносно)
    А: ?! Така като ме гледаш, баща ми знае ли как да слага презерватив.
    М: Знае той, знае. Ма знае и как да го пука.

Наште ме мразат... не са ме иск

Цитирай Първоначално написано от afterforever
    Майка ми: Къде отиваш?
    Аз: Излизам с една приятелка.
    М: Ок, знаеш ли как се слага презерватив?
    А: Ми... не мисля, че ще ми трябва това познание днес...
    М: Ок, но все пак, ако не знаеш - питай баща си (гледа ме победоносно)
    А: ?! Така като ме гледаш, баща ми знае ли как да слага презерватив.
    М: Знае той, знае. Ма знае и как да го пука.
    жестоко

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    аз:мамо излизам чао!
    мама:чао.Приятно изкарване.

6 минути по късно

Мама ми звъни:Ало къде си ?!
    Аз:втф?!Излязох навън преди малко/
    Мама:и защо не ми каза...

след което и затворих телефона и стоях така : О.О
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    снощи татко се прибирал с автобус и майка го пита какъв автобус е хванал и той вика "Дойде това което хванах."

Веднъж отиваме с баща ми на село и аз му викам може ли да поостанем малко ... и той вика за кво .... и аз съотвтно не му казах в следващите 10 мин ... а той седи и ми гледа действията и пак ме пита .... и аз му викам да се повозя с мотора и той ми вика абе ти п@тк@ нямаш ли да се занимаваш с нея с тва щв се занимааш и аз в тоя момент X_x

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от MuziN
    Веднъж отиваме с баща ми на село и аз му викам може ли да поостанем малко ... и той вика за кво .... и аз съотвтно не му казах в следващите 10 мин ... а той седи и ми гледа действията и пак ме пита .... и аз му викам да се повозя с мотора и той ми вика абе ти п@тк@ нямаш ли да се занимаваш с нея с тва щв се занимааш и аз в тоя момент X_x

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си