- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителски бисери
Бях на 8, 9 годинки и бях станала по рано.
И нали чакам майка ми да стане и съм пуснала детски по телевизията, някакво детенце говори ( май беше Бон Бон)
Изведнъж майка ми сънено се провиква:
- Спирай тая телевизия, кви са тия бабички дет говорят?
Аз:
- Мамо, това са деца, не са бабички!
Тя:
- Млъквай и си лягай, всички са бабички!
![]()
![]()
![]()
Баща ми искал да си купи русенско варено, но вместо него взел пастетИ майка ми някакво ядосано, чете лекция, че той не гледа какво взима и сочи първия надпис най-отпред и вика:
- Баща ти толкова ли е сляп ?! Не вижда ли, че тук пише ПААА-СТЕТ
и аз погледнах, а то пишеш АПЕТИТ.. и като и го показах, тя направо се заля от смях (и аз де)![]()
![]()
Влизам аз в стаята си и гледам всичко подредено..и съответно нищо не знам къде еИ отивам аз при майка ми и почвам да и чета конско.. и тя от кухнята отиде на терасата..аз по нея.. после тя отиде в тоалентата а аз стоя пред вратата и се карам
после тя отиде при баща ми в хола и аз естествено по нея, и той баща ми вика:
- Остави майка ти на мира.. Така си като грамофонна плоча на колелца![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
С пра баба ми сме на уши нос гърло, за да ме прегледат дали имам трета сливица. ( била съм на малка )
И нали аз обяснявам на доктора и той казва, че всичко е точно и съм здрава. Тогава баба ми става и му вика:
- Ами докторе, така и така сме тук... ох, нещо ме наболява... боли ме петата, дали не е синузит?!
Спукала съм се да смея...![]()
![]()
една фр вика охх боли ме палеца дали не е ракПървоначално написано от Sintya
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pitam baba kade e lepiloto i tq mi otgovarq "e tam v oniq shkav" i az go otvarqm obache neshto se otkachi i drajkata padna i baba samo "eee e*a mu maikata znachi "
![]()
predi vreme kogato davaha tova predavane star akademi i nali teche reklama i baba gleda i gleda i sled malko kazva "za kakvi stari kabeli govorqt teq"![]()
Първоначално написано от Cve7y
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
евала й на баба ти
![]()
![]()
![]()
![]()
mi edin put bqh narejdala edna sau4eni4ka (ama qki psyvni i beh vkarala).i tq sa oplakala na klasnata i klasnata zvani v nas ve4erta i nali kaza na ba6tatkomi kfo e stanalo.i nie s tati izlezohme na terasata .i nqli sq toi mi obqsnqq 4e ne e hyy dsa se psuva.i v sa6tiq miment gleda nqkfo cigane ne6ty mu prqai6e na motora(ba6ta mi e roker) i toq ba6tami kat sa razkre6tq prez terasata:ei mangal grozen!!!da ti eba maikata!da se maha6 ot motora 4e 6ti nacepa vejdite!deiba i mangala deiba! ama az ve4e bqh sednla na zemqta ot smqh.maleeeeeeee taka sam sa smqlaaa!!
ili puk edin pat kat bqhme na ba4kovskiq manastir nali tama da razglejdame i nqkf pop za (abe nqkfi stinki tama be6e) opqvashe varbi4ni.nali znaite klon4etata dety si praim venci ot tqh .i maika vika na ba6ta mi:ivane be aidi da idim i na nas da ni opee popa varbi4kite! i ba6ta mi:a da ne mi e omrqla varbata ta 6a mi q opqva![]()
![]()
![]()
![]()
Good girls are maid from sugar and spice.I am med efrom vodka and ice!
Бащата: Не мъ кефиш
и аз останах да гледам само![]()
![]()
![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
оня ден приятеля на майка ми разпрааше некфи детски спомени и как са го тормозели в някъф лагер (личи си колко съсредоточено съм слушала)и майка ми вика ДОБРЕ ШО НЕ КАЗА НА РОДИТЕЛИТЕ СИ ЧЕ ГИ ИАШ ТИЯ ПРОБЛЕМИ ?!? при което той става,отива до хладилника и точно когато майка ми вика КЪДЕ ОТИАШ БРЕ
и той отваря хладилника и вика ДА КАЖА НА НАЩЕ и ние с майка ми
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
толко не съм се хилила просто...
същата вечер майка ми ми вика АЕ ЕВА Я МИ ДАЙ ВОДА ЧЕ НЕШ МИ ПРИСЕДНА,НЕШШ МН МИ Е СУХО БЕЗ САЛАТА... и приятеля й вика Е ДОБРЕ ШО НЕ НАПРАО НЕЩО о.0 при което майка ми вика КФО ДА ТИ ОТВОРА... СЛАДКО ?!? и ние пак![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
напрао си ги предстаих с тфа сладко
![]()
обаче майка ми е уникална,понякога чак ме плаши..беше й станало неш един ден и само си вървиме в некъф подлез търса си дънки и тя само се обръща към мене и вика ОБАЧЕ ТАКОА ТЪПО ГОВЕДО КАТ ТЕБЕ НЯА НА ЦЕЛИЯ СВЯТ.. реакцията ми беше самоWTF ?!?
![]()
![]()
![]()
не го очаквах
![]()
говорех на мама за училище, а тя заспиваше и почна да ми дрънка за някакви кашончета![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Бях спуснал щорите и тя ми вика
"Кат умра цял живот ша ми е тъмно"
и мен са ме питалиПървоначално написано от smindux
![]()
![]()
![]()
![]()
страшни постове, супер тема![]()
![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Първоначално написано от r3s53c7
![]()
neska maika mi vliza v staqta mi i kude mi telefona be vikam emi kvo ti e tva v djoba i burka i go vadi i go pribira i vika deba nemoga si namera tela ot 1 chas q mi zvuni da vida kude e vikam abe ot djoba go izvadi e sa be i tq kaji mi kudeee e beee vikam abe v djoba ti i tq burkaa aa verno mersi ot 1 chas nemoa go namera![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Мама онзи ден ме пита: Mмм днеска кой ден е сряда нали? и аз : мамо днес съм на урок и тъкмо да кажа че е понеделник и тя : оо да вторник е и аз : мамо във вторник съм на танци , днес съм на урок и тя еми кой ден е тогава и аз : еми понеделник![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
иначе сме добре ориентирани в пространството
![]()
Най- големите лафове стават, когато мама гледа мачове и уж разбира нещо и като изръси нещо и направо умирам![]()
ПП: имало е случаи, когато наще като почнат да ги ръсят някви и аз съм лежала на пода в кухнята и съм се превивала от смяхдаже съм забранявала на баща ми да говори докато ям
![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Майка ми: Къде отиваш?
Аз: Излизам с една приятелка.
М: Ок, знаеш ли как се слага презерватив?
А: Ми... не мисля, че ще ми трябва това познание днес...
М: Ок, но все пак, ако не знаеш - питай баща си (гледа ме победоносно)
А: ?! Така като ме гледаш, баща ми знае ли как да слага презерватив.
М: Знае той, знае. Ма знае и как да го пука.
Наште ме мразат... не са ме иск
снощи татко се прибирал с автобус и майка го пита какъв автобус е хванал и той вика "Дойде това което хванах."![]()
Веднъж отиваме с баща ми на селои аз му викам може ли да поостанем малко ... и той вика за кво
.... и аз съотвтно не му казах в следващите 10 мин ... а той седи и ми гледа действията и пак ме пита .... и аз му викам да се повозя с мотора
и той ми вика абе ти п@тк@ нямаш ли да се занимаваш с нея с тва щв се занимааш
![]()
![]()
![]()
и аз
![]()
в тоя момент X_x