- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителски бисери
Майка ми ме праща до магазина:
М: купи ми ориз и нещо за тебе
аз: ок
Прибирам се:
М:каде ми е ориза?
аз: иии забраих само за себе саси купих
М: аиде пак до магазина
Отивам пак връштам се и и го давам ориза , тя го прибира и аз се сещам, че забравих да се обадя на една приятелка и викам ей пак забрайх нещо и маика ми : Пак ли забрай да ми купиш ориз?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Разговор м/у майка и вуйчо .. ама беше оtдавна .. Януари месец още ..
вуйчо: По новините казаха , че в Pазград ще е минус 20 градуса
мама: Да ,, да тря да оставим климатика включен ..
вуйчо: Да беее минус 20 градуса представаш ли си ..
мама: Ейййй забравихме да оставим климатика включен ..
тфа се случва докъто вървим към една кръчма аз, мама , вуйчо и една обща приятелка .. ние двете се спукахме от смях при полужение , че вървят един до друг , а говорят за съвсем различни неща ..![]()
единя чул недочул .. другия глух напрао ..![]()
I balme You for the moon and sun
For my dreams at night
For the eagle`s flyght!! ..
Hmmm Diado vika na baba po vreme na hranene "Stiga qdi ma shte se prusnesh " ne znam dali e smeshno no v momenta v koito go kaza se spukah ot smqh i edin put uchihme lelq mi da raboti s komputera i bratched mi vika hvani mishkata sq purvo i tq trugna da vika "olele kade e taq mishka" i se beshe kachila na biurotoI se seshtam maika edin put rano sutrinta sunena mi vika "Otidi v moreto i izkluchi tam onova det sveti "
![]()
в момента се сещам единствено за един път гледах телевизия и си ям портокали и мама до мен седи и изведнъж ме пита "пак ли си в депресия та се тъпчеш с портокали?"аз умрях, сигурно половин час съм се смяла
![]()
~~~~~~~❋✿❋~~~~~~~
"Майка:Ще качиш ли покупките, слънце?
Тате:Какъв ти Рики бе?!"![]()
А днес се тренирах по китара, майка трябваше да готви и аз отивам в хола да гледам осем месечната ми сестра, и в тоя момент си свиря.И понеже сестра ми е мннноооого лошо бебе и майка ме пита какво става, и аз викам че гледа и не мърда от страх явно защото никога не е виждала китара, и майка "Ааа, свири си, свири, тряа и мене да ме научиш."![]()
Веднъж преди да излезнем стоях да гледам сестра ми докато наще се облекат, и си играех с шапката на сестра ми, подхвърлям я, и тя взе че я хвърлих отгоре на гаредероба, и викам на тате "Ще свалиш ли моля те шапката че си играх и остана на гвардероба горе." и той "Е не можеш ли сама да си я земеш или два метра до стаята ти ще ти изгорят краката?!"![]()
![]()
баща ми взе да ми вика КОПЕЛЕ незнам кво му става на тоя човека съм момиче
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Вчера малката ми сестричка си идва от училище и ми задава въпроса,който всяка кака иска да чуе:
"Како,какво е мадо?"![]()
![]()
![]()
И аз естествено и казвам че не съм аз точният човек,който ще и го обясни,защото не е кай знае какво.В този момент тя решава че е нещо много хубаво,отива при майка ни и казва:
"Маменце,може ли да ти викам мадо?"
Няма да описвам картинката след това,защото по обясними причини е много брутална и покъртителна![]()
![]()
![]()
^HAHAHAHHAAH![]()
![]()
![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
maika mi ima mnogo biseri..... posledniqt ot koito e :
sybrali sa se v nas neini priqteli i si govorqt za nepylnoletnite pushachi.Maika mi poprincip nedava i duma za se kaje za razreshenie da pusha....ne che nepusha ama se kriq.....
i zada se izkara moderna maika vika:
-az na nashta sym i kazala sedni taka v kompaniq zapali 1-2 cigari no ne aktivna pushachka.....nebydi takava
pri koeto na men mnogo mi se pushi i kazvam "zdraveite kompaniq kak ste" i se usmihvam s edna mazna usmivka....
i maika mi se obrushta i mi vika
"imah predvid kompaniq v koqto ne prisustvam,v kompaniq za koqto sama si si izkarala parite....i v kompaniq sled kato si stanala na 18.....![]()
nz n zshte se pobyrkam!!!!!!!!! huxhuaaxuh
schranZa pravi tanca......;]
преди малко майка ми:
- аз задавам въпроси за това, което искам да попитам, нали ?
аз: еми..да
тя: нали ?! и аз това казвам
![]()
![]()
![]()
баща ми: мерише ми на пушек, да не би някой да се е запалил ?!
майка ми: дъщеря ти готви..
баща ми: кой иска тази вечер да ядем в някой ресторант ?
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Мама:там където си застанала кактуса е точно до гъза !Малкоако се мръднеш .. ще те набоде ще ти влезе в гъза![]()
![]()
мама към баба :
-Хайде ма гашуло ставай![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ся тва е тъпо ама тогаваа беше разбиващо
~баба ми не се казва гашула ,пак измислици на майка ми![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
баща ми : ти крилцата без месо ли ги ядеш ?
осъзна се но вече бях под масата![]()
![]()
![]()
разговор с майка ми :
[аз,когато си счупих ръката] : мамо боли ме костта на тъпата ръка
[майка ми] : ми изпий един чай
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
реакцията ми беше потресаваща
започнах да се хиля кат побъркана и й викам АБЕ МАМО КОСТТА МЕ БОЛИ НЕ КОРЕМА
![]()
![]()
тя мълча 5 мин и ми затвори тела
![]()
Баба ми и дядо ми са големи зевзеци и един път дядо ми дрънка някви глупости и аз кимам там и баба:
- Не го слушай, хапи го щъркела!![]()
- Мене, ако ме хапи, то тебе те е изял направо!![]()
![]()
Минаваме през прохода Шипка и пътя лъкатуши нагоре надолу. Мисля, че знаете как ушите заглъхват, поради височината.
Аз: - Дядо, запушен ми е носа.
Дядо: - Заради надморската височина е.
Аз: - Не, това е когато ти заглъхват ушите.
Дядо: - Нищо, той доктора е един!
И всички леш![]()
Хихихи,много са ви интересни историиките на всички![]()
При мен постоянно има изцепки,но поради факта,че току - що ставам,не мога да се сетя и да си подредя мислите
Някой друг път
![]()
По принцип разговорите с майка ми започват е някаква тема, която мене ме инт., като дизайн и музика, и завършваме с нещо доста по различно. Както днеска - повдигнах темата за дрехи докато обядвахме и майка ми почна да говори. След 5 минути говорене, като аз казвах само "аха", "мхм" и "а?", бяхме на темата за колата на един приятел на брат ми и майка ми се разбуча, че постоянно сменям темата.
![]()
Маминка ми, когато се възмущава на себе си, много обича да казва "Ейй, голям съм ташак!"![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
аз: оф, приядоха ми се ягоди.
мама: е, има домати, вземи си.
аз: какво общо имат ягодите с доматите?
тя: червени са.
аз: рони коя кола взе?
тя: другата.
аз: мамо, защо пускаш щорите, бе?
тя: е аз кво да направя като слънцето духа?
тя постоянно ръси някакви такива глупости и понякога са много фрапиращи, но не ги запомням.
Ааа не баща ми в това е цар.
Един път той направи пържола с картофи.И аз съм я преполовил.И той вика-Ще я ядеш ли?
Започнах да се хиля и му я дадох![]()
"I have a BMW. But only because BMW stands for Bob Marley and The Wailers, and not because I need an expensive car."
19,30 часа,прибирам се в нас:
аз влизам в стаята :добро утро
майка ми:какво ще обядваш..
не беше нарочно нито аз ,нито тя
Един път отивам на госни на баб4ето да я вида.След 2 4аса преснои и ве4е отег4ен до болко си тръгвам!!! След 20мин съм си в нас и телефона звъни.Познаите кои бе6е БАБА ми :Д и ме застрелва със следния въпрос:
-Прибра ли се?
-НЕ!
http://prizebg.net/dani2s -E tva 6te vi zeme akyla! Come On In