.
Отговор в тема
Страница 2 от 72 ПървиПърви 1234561252 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 1781
    а пък тати ми е изнасял лекция против бирата с цигара в ръка

- защо ми няма червения лак?
    - защото си тъпа.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Цитирай Първоначално написано от ЕPu
    а пък тати ми е изнасял лекция против бирата с цигара в ръка

- защо ми няма червения лак?
    - защото си тъпа.

Град
    in ur dreams
    Разговор с мама:
    -Къде си тръгнала?
    -Незнам.
    -Как тъй?
    -Ем...
    -Върви на майната си ....И се прибери на време!

Голям фен
    3 часа нощта с брат ми играем ЦС на компютъра и сме се разгорещили много => издаваме малко повече звуци,отколкото подобава за 3 часа среднощ.Изведнъж майка ми влиза с трясък в стаята и следва репликата: "Затваряйте тоя компютъра и бързо под леглата,че утре ще ви събудя в 12,като ми седите до 6....." Последва объркана физиономия,защото искаше да каже,че ще ни събуди в 6 като седиме до 12....но милата така се оплете и само затвори вратата и отиде да си легне.Иначе майка ми не ръси много бисери.

Веднъж ми звъни по телефона,аз с гаджето в колата....
    Тя:-Къде си бе,Лупо? (Нося очила и тя затва така ми вика)
    Аз:-Ъъъъъъъъъъъъъъъ,на разходка.....
    Тя:-Имам чувството,че си някъде в затворено помещение
    Аз:-Ъъъъъъъ,в тоалетната на едно заведение съм за това.....
    Тя:-Абе кажи си ми,че пикаш,Лупо,кво ми се правиш на французойка!

При което аз вече се разхилих много брутално и разговора приключи
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Град
    Под масата
    Първия път като си боядисах косата синя дядо ми изръси "приличаш на задник"
    леля ми не ме позна,а баща ми се опита да ми махне "перуката"
    dance

много обичам мама като ми каже
    "Ш'та скумърцам!"

Mistress of pain!
    Diva satanica!
    Master of temptation!

ми веднъж си спях в хола, майка ми се прибира, влиза в хола, отива в кухнята и ми звъни оттам по телефона да ме пита що не съм си вкъщи.....само дето ме събуди за едното нищо
    SMILE FOR ME NOW

Ние понеже живеем в къща... И баба ми всеки ден печеше чушки отзад в двора на огъня... Та един ден идва един съсед пред нас и пита баща ми:
    - Чефо, имаш ли чушкопек?
    И баща ми гледа бабата се подпряла до вратата и вика на съседа:
    - Ей ти го чушкопека е, подпрял се е на вратата!

Просто ме съсипа това...
    Жалко, че не помня много изцепките на баща ми иначе има огромен репертоар.... Мести паркета просто....

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Майка ми редовно ми пише смс: "Донеси ми възглавницата от мойта стая. В хола съм и гледам филм" , "Намали си телевизора, че чета книга" или пък: "Стига сте се били със сестра си, че ще дойда аз да ви набия"

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Майка ми редовно ми пише смс: "Донеси ми възглавницата от мойта стая. В хола съм и гледам филм" , "Намали си телевизора, че чета книга" или пък: "Стига сте се били със сестра си, че ще дойда аз да ви набия"
    Мдаа..това го помня..
    Като бях на 13 баща ми редовно се цепеше:
    Хайде,13 годишен(не годишна),робе мой..Ии,когато му се
    приискаше нещо кликваше на домашния телефон и аз отивах
    при него..тогава той казваше:Искам круша..
    Нося му и той:Добре,може да не се прибираш една седмица..
    Ахах..тате е супер готин..

Walk go home boy...

аз като ставах на 11,майка черпеше за мойте 14 години...и се прибира и ми вика : "абе ти на колко стана" и аз...:"ми на 11" и тя:"оле верно ли?!аз черпех за твойте 14 години..." или пък веднъж ми чете конско шото псувах пред нея и само ми вика:"абе ей говедо,ш`ти еба майката бе ей!" мн смешно ми стана...

Град
    somewhere i don't belong
    веднъж бяхме в нас с едни приятелки и майка ми се прибира в супер весело настроение и сяда при нас и почва да се хили и аз викам:

-абе извинете ме, майка ми пак се е напушила

(тя продължава да се хили в същото време)
    и аз пак викам:
    -аре ве мамо кажи откъде взимаш тоя джоинт, ние само плява пушим тия дни няма яка поста
    и майка ми разправя:

-еми аз я взех от твоята дето я криеш

(а тя уж се прави че не знае че пуша)

Град
    Dryanovo
    Веднъж като пях по-малка нещо бяхме ядосали мама с брат ми и тя сочи към леглото и вика "Оправи се!"
    Или пък вика на брат ми "Яа не влизай с дрехите вкъщи!"

Ми мама беше в спалнята, тати в пола и аз се прибирам и след 30 мин мама звъни "Няма ли да се прибираш?"

Град
    bulgariq
    otivame edin den na selo i o6te v grada minavame pokrai gimnaziqta v koqto raboti maika mi i k1deto 6te mu4a i az i vika "ei tuka 6te b1da drugata godina" a tati vika "ama ti sa 8mi klas li 6te b1de6" male napikah sa ot smqh
    КоГаТо СлЪнЦеТо ИзГрЯвА и РаЗпРъСкВа СвОиТе ЛъЧи, Ще Си СпОмНяМ и НиКоГа Не Ще ЗаБрАвЯ мОмЧеТо С нАй - СиНиТе ОчИ ! ! !

Град
    your mind,your body and your soul
    ooo vinagi kato se pribera i bashta mi:
    -a tate kvo stava..vkushti li si?
    -ne..nqma me
    pxax

ili maika mi predi mesec kogato si praznuvah rojdenniq den v edna vila:
    -i vnimavai..samo da sam razbrala che shte drusali s treva i ste pushili narkotici..i da nqma trupove na sutrinta..

maika mi kogato bashta mi go nqma:
    -JENSKA VECHEEEER (sledva dovolna usmivka) mislq che e vreme da izvadish djina i tonika ot hladilnika

haha obicham gi teq hora..
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

ми нали лятото вървеше една реклама с Галена и банския й с дините. а като бяхме на морето баща ми ми вика:
    - ти що не си купи такъв бански с дини много е готин?

напражо си умрях от у4удване,щото все пак баща ми така да каже?![/i]

майка веднъж тръгна да ми казва нещо и вика "Абе Андрео...." и млъкна...и след 5 мин вика "Андрео бе казах ти да ми донесеш елека от горе" и аз като почнах да се хиля

днеска излизам аз от банята и отивам на обед по халатче и татко ме вижда вика "топла ли беше водата" и аз нали "окей беше".след има няма 5 мин ме пита "а ти изкъпа ли се"

Цитирай Първоначално написано от ?love_haTe!
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Цитирай Първоначално написано от bruteca
    Майката се прибира , вижда ме , вика ми здравей.....след 2 минути ми звъни на телефона и пита КАДЕ СИ
    [b]Aпхахахахахахах.......
    Изроди...

Мойта майка пък беше сбъркала няква мацка, която супер много приличала на мен в гръб, и такава както вървяла зад нея я дръпнала за ръката и се изцепила "Ти нали уж рисуваше вкъщи?!" ...И в момента в който мацката се обърнала и двете не са повярвали направо...
    Въпреки че това не е родителски бисер, а направо извергщина, е такова, да си сбъркаш собственото дете с някво друго...пхах
    Оле,брат ти ме уби
    Моята може и да се направи,че не ме познава,
    но няма да ме обърка никога
    Мойта пък ме вижда близо до нас с една приятелка, ама не се сеща, че съм аз - може би, 'щото бях с нови дънки и приятелката ми беше много пораснала.. И ме гледа тя в дупето и нещо и се вижда познато (както и дънките)..

amii moito e malky dulgo oba4e e dosta sme6no pone ne men mi se struva sme6no.Zna4i poneje nie jiveeme v ispaniq i bqhme na bg i 6te si hodim na spain s kolata i sme v franciq i minavame prez edna planina i to se vijda6e v dale4inata moreto i samo az kazvam na mama "mamo vij e natam se vijda moreto" i to4no i go kazah i se poqvi edna ogromna mantinela ot koqto ne se vijda6e moreto i mama poglejda i vika"e kfo iska6 da vida kato si dignala prozoreca" i nie s tati umrqhme ot smeh naprao kato se seta se zalivam ot smeh...

Град
    in ur dreams
    Майка ми (по телефона) :
    - Елина, къде си?
    -Ами, на гости (бях при мъжа ми)
    -О, разбирам, ама само искам да ти стане ясно, че не искам все още никой да ми вка "бабо"
    Какъв смях ме напуши тогавааа

С майка окрасяваме елхите...Татко се прибира и вижда че и двете елхи са меко казано претрупани с играчки.След малко си хванах елхата да я кача в детската и само слушам "Андрейка,елхата ти е като коледна елха" леле като ме напуши един смях...малеее....

Ami vednuj sled koncerta na city... na6te iskaha da me vzemat iii maika mi se obajda tq iska6e da kaje qvno "kude si" noo nee kaza mi "kude sum" a kakvo da kaja poznah da se smeq kato luda
    Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!

Град
    Варна
    една приятелка на майка ми прави ремонт-слага PVC дограма.

АЗ:
    -Виж,приятелката ти слага PVC дограма!
    Майка ми:
    -ама тя е свалила дървената дограма

или пък>>

Пътуваме с колата-аз,майка,татко и дядо ми...

Майка ми:
    -Татко,виж от тази аптека можеш да си вземеш безплатни лекараства!
    Дядо:
    -Ама те са много скъпи

още>>

Майка ми:
    -Аз,ъъъъъ,донеси ми едно,ъъъъъъ,такова...чаша за,ъъъъъъ,бира...
    Аз:
    -Какво,какво?
    Майка ми:
    -Мдаааа,носи ВЕДНАГА!

има още>>
    Майка ми:
    -Ако ми носиш само двойки,ще ти спра джобните...
    минават 10 секунди,поглеждаме и казва:
    -Даааааааааааааааааа,не ме гледай така!

тая емотикона много ме радва >>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си