- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителски бисери
Хахахахахаха,хорааа, смяла съм се с глас, егатии веселата тема![]()
![]()
Иначе наще са правили доста изцепки, но ся се сещам за една. Там нали бях си подредила сутиените на леглото и мама влиза и вика "Лелее, Дидке,колко цициона имаш, повече от мен"![]()
![]()
![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Гледам си аз телевизия в 10 вечерта и мама в другата стая. По едно време:
-Мони в шкафа има бисквитки ,ако искаш си вземи.
АЗ: -Добре.
Минават 5 мин.:
-Мони,ако искаш върви си направи сандвич. В хладилника има шпек.
-Ох мамо гледай си там филмите и ме остави ,ще отидя.
След 5 мин.:
-Мони върви си направи сандвич,де. Шпекът е в хладилника,хляба знаеш къде е .. айде.
-Мамооооо добре бе.... (и си говора ня ум... "чакай да вървя,че само ми мърмори ")
Изядох си сандвича.Продългжавам да си гледам ТВ и мама пак се обажда:
-Мони в хладилника има Кока-Кола,ако искаш си вземи.
АЗ: -Мамо стига си мърморила. Остави ме.
МАМА: - Ох добре. Повече няма да се обагжждам,обещавам...
Тишина.Миват 2 мин.:
-Мони ... ако искаш си вземи солетки ... айде лека нощ,филмът ми вече свърши. (то стана 11 часа ....)
![]()
моя е от преди 2 мин.
-мамо знаеш ли че * (едно момиче нека така да го означим)пуши
-откаде знаеш
-ми видях една снимка,на която държи цигара
-а,ми тя колко други неща държи
-![]()
при което избухнахме в смях...![]()
![]()
ХахаххахаПървоначално написано от mArMaLaDkA
))
Vednuj az si stoq na kompiutura i mama se pribira ymorena y doma.Az stoq na stola i tq idva do men i vika ohhhhhhhh zabolqha me obuvkite.![]()
![]()
![]()
ku4eto leji nali na kulbo i mama vika q NERO(TAKA SE KAZVA) nero se e NAKALBOVIL![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Цветослав Радков
![]()
По телефона:
Баба:Баща ти прибра ли се,отдавна си тръгна от тука.
Аз:Ама той е на работа...
Баба:Ми тогава кой беше при менОх да бе леля ти
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Мама:Айде,прибирай се бе 11 часа е,вечерния е до 10![]()
Аз:Ама майко,то е 10...
Мама:Оф,тоя чаовник пак не е верен.ХУбаво тогава,след 1 час те чакам![]()
![]()
(тоест така или иначе в 11
)
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
може и да съм го писала :Д
веднъж отивам при баба и дядо и гледам дядо постоянно търси нещо и аз нали го питах кво търси и той вика, че му го нямало зарядното и пак търси,търси...ама не го намира. даже на др. ден отиде на лозето да види дали не го е забравил, ама и там го нямаше. иии леля след 2 седмици като отишла у тях и нали отваря хладилника и гледа няква торбичка, взема я - зарядното вътре![]()
пък дядо после като разбра вика, че в тая торбичка мислел, че има салам
![]()
Убихте ме с тия бисери![]()
![]()
Аз имам един и умрях да се смея
Бях нещо много уморена ии си легнах към 11 и си къртя в нас,в мойта стая.И към 1-2 се събуждам от трясъка на врататаИ само майка ми ме прегръща
То тя ми звъняла на gsm-a,ама явно бил в кухнята,търсила ме по стаите,на роднини звъняла,на приятели...изкарала си акъла,че не може да ме намери...в мойта стая не погледнала
![]()
![]()
Аз лчино мн се смях
![]()
![]()
Аз: - Мамо, аре купи ми онова, якото яке.
Мама: - Да ти еба майката , в криза сме.![]()
-------------------
Баща ми и аз сме на гости в Ботевград..... по телефона:
Тате: - Къде си??
Аз: -Не знам. Ти?
Тате: -Ми и ас. Начи стой там и ме чакай!!![]()
![]()
----------------------
Баща ми:
- Къде отиваш, пак ли с онея пичове!?
Аз: -Да!
Тате: -Ей, момиченце...щи сложа метални гащи с катинар.
Аз: -Споко уе, няма такава опасност, девствена съм!
Тате: -И майка ти така викаше на дядо ти!![]()
![]()
![]()
----------------
Аз, баба ми и баща ми сме в къщата на село. (баба ми е диабетичка и има строго определена диета)
Баща ми: -Мати, направи палачинки, че баба ти иска (и се хили)
Аз: -Да бе, тя не е самоубиица.
Тате: -Аре, бе яде и се на жената!!![]()
![]()
![]()
---------------
Аз и леля сме на село, на гости при баба и дядо. И вече си тръгваме за София и си оправяме нещатааа...
Стигаме в София и си разопаковаме нещата. Аз търся гроздето, дето го бяхем сложили в една торбичка. Ровя,ровя..накрая намирам една торбичка..вътре с плетка и очила. Седя като теле в железница окло половин минута и се звъни:
Баба: -Абе забравили сте гроздето,тукааа..
Аз: -Знам бабо, ти да не забравиш да си почистиш очилата.
Баба: -Ох, бе дете, стар човек съм, забравям. Ей сега ще ги изчистя, жалко за гроздето.
....слад 5 минути пак се звъни...
Баба: -Бабооу, няма ми плетката с очилата.
Аз: -Е, поне имаш грозде.![]()
![]()
----------
Излизам след устен изпит и веднага звъня на наще.
Аз: -Татее, имам 6-ца!!
Баща ми: -Абее, заеби ти, тея оправдания, можеше и повече![]()
![]()
Само за т'ва се сетих сега, пак ше пиша!
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀
Аз - Абе мамо, откъде знаеш, че ми се гледа ледена епоха?
Мама - Е как откъде, нали ми каза да ти налея пепси?
![]()
Мама: Ох, отивам да измия чиниите.
Аз: Абе, спокойно, аз ще ги измия.
Мама: Ама има и тигани и теджери...
Аз: Е, нищо. Аз ще измия тънките неща, а ти-дебелите.![]()
майка :ао продължаваш да ми лазиш по нервите ще те налазя и аз!
![]()
Преди като започнем да спорим с майка ми и тя като се изнерви малко повече и ми вика какво ми се святкаш като изгорял бушон![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Аз:Аде бе Тате снимай..стига си се вайкал ;д
Аз :Има време за всичко ;д
Баща ми:Ама нищо не се виджа ;сс
Аз:Ами махни си пръста от камерата ,душицо!
Баща ми:Опа начи така ставало !
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Не мога да не го споделя това. Значи случката става по времето, когато щяха да ни слагат алуминиева дограма. И сега племенника ми е у нас (на 5 беше тогава) и нашия вход се заключва и майсторите се обадили да слезне някой да отвори. И сега аз тръгвам да слизам и племенника ми поиска и той. Слизаме с асансьора и им отваряме и те си натовариха багажа и се качиха на асансьора и ни оставиха долу![]()
![]()
![]()
![]()
Което ме изнерви, но не го показах пред племенника си. И тръгваме да се качваме по стълбите и племенника ми по едно време се изцепва тия са пустиняци
![]()
![]()
![]()
![]()
При което на мен ми стана едно смешно, ама си замълчах, защото щях да подкрепя тази обида и после да взема да я използва само
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Майка ми на хлува в кенфа докато аз съм вътре понеже аз не заключвам и ми вика ау кфо си се нагазил![]()
![]()
![]()
Майка ми: Ау-у-у този нож е остър като острие![]()
![]()
![]()
Баща ми: Аз не обичам леки цигари щото ти опъваааш опъваааш то кфо - планински въздух дишаш![]()
![]()
Има още мн ама са не мога да се сетя![]()
Майка ми влиза в стаята ми и ми вика "Тука ли си?"
Обажда ми се веднъж и ме пита "ти взе ли си ключовете" викам да и тя "покажи ми ги"![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
пред един приятел сме и си лафим, ама е вече към 11 и нещо, близо 12... и се смеем като недорасляци и получавам смс...
"От: майка му
Кажи на А да спре да се смее като хомосексуалист!"
тогава вече туш отвсякъде!!!![]()
хахаяки мами и татковци
Попринцип и моите ги ръсят едни бисери ама понеже всеки ден има по един и не си правя труда да ги помня ноо...Бааща ми когато излизам всеки път вместо чао ми вика - Кини...![]()
А с майка ми се изпокарахме преди 1 седмица някъде и ..нали седим в кухнята и ядем и беше и приятеля ми в нас и нещо я изнудвах да ми вземе едно моторче и тя ми отказа и аз и викам-"Заври си парите в гъза" и си излязох от стаята и само я чувам как вика на гаджето ми " Де бе зарежи я тая че ще ти скъси живота както направи с моя"Не само тва ми после вместо аз да и се сърдя тя ми се сърди сума време![]()
КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.
Незнам дали се води бисер обаче
Стоя си в стаята заключен по едно време се чува едно голямо БАМммммм и се чува гласа ма майка ми шш ядеш ли![]()
Когато ходих да си пиша училищата, в които искам да кандидатствам, отидох с мама и тя вика ,, дай аз да пиша,, и аз се съгласих. Идва една учителка и казва ,, 22 на кода се пише отвън,, и то наистина си го пишеше. Мама почва да пише и в каретата се появява ,,22,, .После мн. я базиках.
![]()
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.