- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителски бисери
мама: отивам на работа,да пуснеш климатика и изпери чиниите
![]()
![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Говоря с баба ми по телефона и тя вика: "Ееех, чедо, чедо.. Не съм те виждала от миналата година, беше на 15, сега на колко си !?"![]()
![]()
Само дето съм на 18 вече ама карай![]()
![]()
Седим си ний в нас с наще и пералнята работи в банята. И изведнъж майка ми почва да вика на баща ми от другата стая:
- Юлииии, сипи вода нааа ЪЪЪЪЪЪ..... микровълновата, не скарата...... ъъъъ а ве не ве на туй на ъъъъъъъъ Печката!
И с баща ми седим я глеаме такиа само и в един момент сички изпаднахme в някъв див смях ....![]()
![]()
![]()
![]()
Тате:ти няма ли да излизаш?
аз:що?
той:да ти дам пари
аз:![]()
той:майтап бе![]()
Майка ми:Лъснала съм пода отлично ,прилича на лъщящата кратунка на баща ти ( баща ми си бръсне косата и е с гола глава)
Майка ми: Никъде не виждам тези проклети косми (бърсалката за под)
Баща ми: Да одарим по една бира ,че после да вирваме карката![]()
Баща ми:Сутринта тази вечер ли ще лягаш?![]()
Майка ми: Да сложа ли зелена салата в краставицата
Майка:По някога и аз не знам какво ми е,но определено като знам какво ми е объркващо![]()
Баща ми:Едно нормално кафе и едно друго по ненормално![]()
Майка ми: Аз мисля,че вече го е излапала и го е изплюла,а тя нашата още го лапа![]()
. . с майка ми единственият лаф за който с сещам е :
. . ставам в 6 за училище и майка ми идва д ами носи кафето (станала преди мен) и аз по навик си пускам The voice и почвам си пея нещо ама обикалям апартамента и дера гърло. . при което идва майка ми (с нереалното главоболие) и ми вика:
- Млъкни.
- Why??
И майка ми квато ми е умниица с цялата си ярост ми изтърсва
- Не лай а млъквай!!![]()
. . иначе баща ми постоянно се заяжда с мен и си се ебаваме с него.
На една Нова година, преди 2-3 години седиме и се лигавиме (винаги с леля и вуйчо и с брачедите празнуваме), и пускат няква песен при която намират една тръба от прахосмукачка и всички почват се събличат и да се правят на стриптизиори, при което идва ред и на баща ми и след като си свърши работата застава и ги гледа всички и както седи с разкопчаната риза (той си има едно такова г0оооолямо бирено шкембенце) удря си шкембака и вика:
- Ма като ви гледам аз съм с най-финното тяло тука!!!![]()
Друг случей е понеже на село съм си волна птичка с баба и дедко и си излизам където си искам и до колко, обаче си идва тате и баба ще се прави на целомъдрена и ми вика питай баща ти до колко си и къде можеш да ходиш.И той както си е на масата и аз:
- Тате, аз излизам, ще идем до спирката най-вероятно, пък може и до кръчмата, ама не. . до спирката ще идем че не ми се бие път до горе. . Ще си дойда към 3. - и баща ми седи и ме гледа и както яде и пийва ракийка с един гласец само некво вика:
- Ама спирката в 3 ли затваря??![]()
И след 15 минутки реших че ми трябват 20 стотинки за нещо (не помня вече) и отиивам и:
- Тате, татенце, татии дай ми 20 стотинки, много са ми спешни! !
И баща ми със същияа глас:
- 'Щоо?? 20 стинки ли и е на спирката входа??![]()
Не са най-интересните, ама не се сещам за друго xD
седиме в един ресторант с баща ми и гаджето му и нещо си говориме и тя вика ''щях да кажа глупост'' и той ''ква'' - '' .. с око '' и баща ми като се изцепи пред целия ресторант ''ааа к*р с око ли ?''![]()
Оооо тати секи ден говори простотии и щуротии![]()
.. нема почивен ден за него ! Един ден вика: "Мариоооо земи маани тоо нацицник ма не ти ли ръби"
ее не паднала съм от смех с негооо. И бтв казвам се моника нищо че той ми вика мария
![]()
![]()
www.album.bg/bonbon4eto_vr
Обичам р0зи, караМфиЛи
0бичам всИчките цвеТя
н0 най 0бичаМ мИли
в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
... Inna - AmaziNg (music)(dance)
Баща ми е фабрика за лафове...
Сега се сещам само.. "Тате към брат ми : Изкарай си джобовете от ръцете защото ще ги зашия!" (нямам си и на представа за к'во иде реч, ама се спуках от смях).
Или любимото ми:
Брат ми: Тате, татеее, може ли да си зема такоа...
Тате: ...домашен любимец...не може... имаш си кака ..
![]()
![]()
![]()
Всеки мъж се пипа там където го сърби, не не не не се прави защото се пипаш и ТИ !
олеле майчицеПървоначално написано от M!NG3-3@+3R
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тва тотално ме уби, са тъкмо слушах Queen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а иначе при нас няа мн бисери.... ама веднъж баща ми ми разказва, че като по-млад бил отишъл на концерт на Скорпионс и се промъкнал някъде си, за да се види с някой от групата и съответно видял Клаус Майне, здрависва се с него, вика му "hello,Klaus"(през това време оня гледа като плъх в брашно) и по едно време някъв от охраната идва и вика "ТИ КВО ПРАИШ ТУКА БЕ?!?!?! Я БЕГАЙ ВЕДНАГА!!!" и баща ми се махнал, ама вече се е зрависал!са кат си го чета не ми се вижда толко смешно, ама баща ми как го разказваше - някъв спр горд "Обаче аз вече съм се здрависал!
"
са не се сещам за други, ама ако се сетя ше пиша![]()
баща ми влиза в стаята ми да ми каже нещо и точно да си отвори устата, вижда извивачката ми за мигли, взима я и почва да гледа като индианец. седи така 30 секунди и вика някво шашнато ''кво е тва, бе'' и аз ''ами за извиване на мигли, тате'' и той пак се взира в нея, гледа я около минута и изцепва ''аз ше ти събера в скоро време сичките боклуци и ще ги метна в реката'' и си излезе
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Днес сме с майка в един магазин да си купя нови кецове. Харесвам, пробвам и майка плаща и се изцепва "Амм, извинявайте вие рециклирате ли стари кецове да знам дали да ви ги оставя или в онзи боклук отпред" и се спуках да се хиля....
Баба търси тате и вика:Абе къде е Иван ?
Ние с мама некви супер уверени:В хладилника (Имахме предвид ,че поправя хладилника)
Прибирам се у нас и си бех взела да ям нещо от центъра и си седа на масата и ям.Влиза мама в стаята и седи срещу мен,гледа ме и вика :
-Яде ли нещо на центъра?
-Ама мамо...![]()
-Защо не си купи нищо бе?
-Мамо..., аз ям ,не виждаш ли?
-А да бе верно![]()
Вчера майка ми вика:
"Оууу Моникее, а фани малко надигни тоа пръцал мааа"![]()
.. кажете ми не е ли тъпа ;д.. и тва кога бехме на гости О.о
www.album.bg/bonbon4eto_vr
Обичам р0зи, караМфиЛи
0бичам всИчките цвеТя
н0 най 0бичаМ мИли
в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
... Inna - AmaziNg (music)(dance)
Аз:Ооо,някой ден ще си взема е такова БМВ![]()
Майка:Да уе,и откъде токова пари?
Аз:Мъжа ми ша ми го купи![]()
Майка:Да бе,ако и ти като мен вземеш такъв селянин като баща ти![]()
![]()
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Излизаме с тати от Била с количката и той вместо да спре да приберем нещата, си продължава. Съответно му подвикнах какво прави, а той продължи 2-3 крачки, обърна се, каза с най-айляшкия тон "че аз за 20 стотинки не съм"(колкото се слагат, за да си вземеш количка) и си продължиЕ спря се след малко, де, и си върнахме количката.
![]()
В колата сме и на The Voice почва една песен на Akon.. И баба..
- Аз харесвам такива песни! Това нали е арабско?
-- с приятелката се спукахме от смяхAkon арабин
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Ааа разбихте ме всички !![]()
Веднъж тате цял ден нещо се занимава с лаптопа и влиза в стаята и майка ми се изцепва:
- Ето го компютърния геЙ! (искаше да каже гений)![]()
![]()
Или веднъж майка ми се кара за нещо и я изкарвам нея виновна и тя:
-Да.. "кой ми сра в гащете"![]()
e голям смяхх беше
![]()
Абе наще много се заяждат.. голям смях е с тях..![]()
^^ I'm still waiting for tomorrow
Tired of living in yesterday..
so4a maika mi s pr1st i tq mi vika: mahai tas otverka![]()
Аз съм в мойта стая,майка ми в кухнята ми лепи едни чехли... Като преди броени минути правеше пудинг ^^ ;D --->
Майка ми: Май няма да стигне за втората. (говореше че няма да има лепило за втория чехъл ^^)
Аз: Ама още ли пудинг има? (понеже вече имах при мен една купичка а си мислех че прави още една и не разбрах че ми говорела за чехлите ^)
Тя: Аа не ще има!
Така и не разбра че й говорех за пудинга. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Maika mi kam men v poredniq spor:Ei kuho leika prosta![/b] Kolko pati trqq da ti obesnqvam?Laino!![]()
A! Eto 06te eno:
Az: KO misli6 za iznevqrata?
Baba: Ami ko da mislq. Ako maja ti ne e dobur v sexa 6to da ne izneveri6. Stiga da ne te razbira![]()
Майка: Не ми късай нервите!
Аз: Къс-къс-къс!![]()
и още едно
Тя:Май имаш да ми казваш нещо (има в предвид извинявай).
Аз: Нещо!![]()