- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителски бисери
Мама:Ще кажа на баща ти да си поговори с Х за птичките и пчеличките![]()
![]()
приятеля ми-Х
![]()
Getting a gun has become child's play,but using one is something else
Вратата на банята ни може да се заключва САМО отвътре. Та аз влизам да се къпя, заключих и си пуснах водата. И след малко чувам баща ми тропа по вратата и вика:
- Има ли някой вътре ???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Баба ми влиза в стаята и ми вика''Ко стааа ''![]()
![]()
The Future Belongs to Those who Believe in the Beauty of their dreams ..
ИСКАМ ТАКЪВ БАЩАААААААПървоначално написано от pLaMmMmM
![]()
Майка:абе я ми дай от хладилника 2-3 млади краставици .. .![]()
![]()
баба ми звъни
тя:да знайшш какъв подарък съм ти купилааааа!!
аз:ай кажи кажи къв е
тя:ее,няма изненада
аз:ади бе бабее
тя:почва с д стига ти толкова айде чао,че почва перла
идва вчера до нас и аз няква я посрещам
-Бабенце,носиш ли подаръка. ^^
-Какъв подарък???Ко викаш?
-Нали ми се обади и ми каза,че си ми купила нещо с д![]()
-Няяма такова нещо бе сънувала си...
![]()
Пътуваме си ние.Брат ми е фен на ЕминемПуснал си на mp4-ката Eminem-Kim до дупка,а майка седи до него..пък тая песен някои сиг се сещат съдържа доста неприлични неща...майка няква клати ръце глава...
тя:Крис,дай да слушам бее...йо-йо
той:мамоо...![]()
тя:е защо дееее...![]()
той:мамо,не е като за теб,туй са неща,дето никоя жена не би искала да чуе
мама:псува ли Еминем,бе Гери(към мен)
аз:добро утро,мамо
мама:и аз са чуда защо Крис често псува..край с Еминемовците![]()
тате:край и със сериалите,Ленче,че всяка твоя втора дума е "има ли друга","изневеряваш ли ми"
мама:кооой е казал,че Крис няма да слуша Еминем...слушай,маме,слушай си...йо-йо
всички :![]()
![]()
![]()
дядото и той голям циркаджия...те попринцип са живели в Шумен преди,на баща ми рода..Наскоро бяхме там с баща ми и дядото звъни
-Гери,Герии,само не ми казвай,че не сте в Шумен вече..
-Там сме бе,дядо...
-Татко тиии,тоя нещастник,телефон не ми вдига..И аз се стресирах,мама му д***a,че нещо важно има..Пулса ми скочи
-Дядо,казвай,ащо ще казваш..
-Виж ся купи ми Шуменска заря ама веднага..има една пиянка гола пила на улицата..тяяя на времето от млада при мен се напиваше на рамка ще го слагам,еййй..
-Добре бее,дядоотуй ли беше толкоз важното?
-Ами да,горд съм..Айде чао и да не забравиш..
-Нямаа,аз не съм жена ти..
-Права си,чедоо..
утре ще дописвам,че ми се доспа
не са много интересни,ноо..
![]()
![]()
еми една вечер като си бях да село и бях тръгнала да излизам с едно момиче и то стоеше и ме чакаше пред къщата щото аз ходих да кажа на наще че излизам. и баща ми дойде и се изцяпи "Вий малки к**ви да не хойте там на центъра при ония "мъжкаря" да пийте с тях марихуана?"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
един ден си бях седяла само в нас на компа и точно тогава баба ми дойде на гости ..и аз както цял ден си седя пред компа, така и вечерта ...и към 2-3 едвам гледам още будна и си говорех с една приятелка и й казвам нещо "бе копеле зарежи я тая умряла кифла" и баба ми на вратата, чула ме и идва с изплезен език (туко що се е събудила от мен) и ми вика: "БРЕ ИЗКЛЮЧВАЙ ГО ТОЯ КОМПЮТРО СКАПАН ТУКА СЪНУВАМ ХИПОПОТАМИ ..УТРЕ ШЕ КЛЮКАРИТЕ ЗА ТЪПАТА КИФЛА" ..след, което аз се засмях и казах "ДА ДА Е СА" и тя седи така още няколко минути и мълчи и аз усещам как седи зад мен и се обръщам и викам "АЙДЕ ОТИВАЙ ДА САНУВАШ ХИПОПОТАМИ" , тя отново мълчи и ме гледа странно..ОРИГВА СЕ И ПРЪДВА ЕДНОВРЕМЕННО и ми хлопва вратата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
в момента сигурно не изглежда смешно,ама тогава с приятелката ми се насрахме да се хилим...
МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ
^УОУ!
Това определено ми хареса.Първоначално написано от kaprich0za
^ 10x![]()
Неска баба ме събужда по телефона
-Къде е леля ти Елена? /пък Елена е майка ми/
От преди малко.
Значи прибирам се към 23:00...отивам в хола и гледам,че мама спи на дивана седнала ;д,а другите са в спалнята.Събуждам я уж и:
Тя:сложи си да ядеш..аз гледам тв![]()
Аз: добре,мамо...
Преди 10 минути ми звъни телефона..поглеждам баща мии ;д и:
Аз-да?
Майка ми-къде си маа...прибирай се веднага!
Аз-ами аз съм в детската стая![]()
Тя-ааа да бе..щА прибия ..идвай веднага![]()
Да...ся не изглежда смешно ама аз от половин час се смея..
P.S.-това,че ще ме пребие не беше сериозно![]()
Преди малко майка ми:
- Аз лягам, а като стана ще те повикам и ще те накарам да ми направиш кафе, нещо за ядене и след това да прибереш прането. А сега ме остави ! Ейде де.. к'во гледаш като изгърмял бойлер, махай се...
![]()
![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Една сутрин се събуждам и направо от леглото на компя сядам веднага обаче през лятото обичам да спя само по прашки и нали сядам аз само по прашки на копма и след малко майка влиза и вика:
мама:Казвай веднагически къде е,че ще ви убия и двамата!!!!!
аз:кой бе маме?кой къде е не виждаш ли,че съм самичка!
мама:момиченцееееееекажи веднагта къде е и аз съм била на твойте години!Много добре знаеш кой!КАЖИ ВЕДНАГА КЪДЕ Е ГАДЖЕТО ТИ КЪДЕ СИ ГО СКРИЛААА
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз: ми мамо не виждаш ли,че съм самичка кво гадже те носи!
мама:тогава закво се разкарваш гола по прашки? да ти гледа тоя силиконките ли ааа???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
аз:мамо тва е естествена красота първои второ мъжо го няма,ако беше тука дали щях даже и прашки да имам та камоли вратата да е отключена?????
мама:да права симного серияли гледам
лелеееее щях да си умра от смях заради простотията и![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
veliki ste![]()
![]()
Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}
Пристигам в Испания аз,наще ме посрещат на автогарата после към в къщи.Влизаме в асансйора и майка ми:Синко,гладен ли си ? Щото нема нищо за ядене.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вярвайте ми,умрях от смях
![]()
![]()
![]()
Майками има и друг навик като и кажа нещо и тя: Ти заповядваш ли ми или напротив?![]()
![]()
Някаква колежка на баща ми го предупредила, че в моето даскало давали моркови и се ебавали и той й казал "Абе ти по-добре им кажи като го видят моя нищо да не праят щото голям бой ще ядат... в неговия клас са се събрали едни ватерполисти там"
![]()
Излизах на разходка заедно с майка си и брат си.Преди да тръгнем мама каза на брат ми:''Изключи се.'' имаше предвид да изключи телевизора.
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
ми един ден баща ми беше леко пийнал [беше на РД-то на комшията] и само са прибира към 3 и нещо и аз в хола глеам ТВ обаче на него толкос мноо му са спеше че са опъна на дивана в хола и ми вика ..загаси сфетофара , че мноо свети.. пък искаше да каже ..загуси лапмата , че мноо свети..
![]()
Първоначално написано от keks4e007
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Братовчедка ми към мама - Лельо,искаш ли утре да зема трева и да се напушим трите (с мен)
мама- Аа,леле, мен ме е страх да не правя глупости като се напуша!
аз-няма бе мамо, шш ти стане весело шш се смееш малко и шш заспиш
мама- А,добре тогава, само гледайте да не разбере сестра ми (майката на братовчедка ми)
леля от другата стая - кво кво, кое да не разбирам
мама- а, нищо бе с децата ще пушим трева
леля- простачки!!![]()
----
седим си в нас с приятеля ми и сме в кухнята при мама а тя иска да гледа филм, и да не и се моткаме :Д
мама към приятеля ми: Кво, презервативи ли нямаш че седите тука!?
аз и той:![]()
тя: шегувам се бе, ама ае махайте се че ще гледам филм![]()
----
тате иска да му теггля някви игри на компа
той- искам нещо дето се гърмят, да си ползвам джойстика като пистолет
аз- ми кънтър искаш ли
той- кво е тва? гърми ли се
аз- гърмиш други играчи бягаш да не те гръмнат има и онлайн игри има и с ботове
той- кви работи ми говориш,сложно е за мен,аз искам по патки да гърмя
---
вървим аз мама и тате по центъра и ще ходим да оправяме някви документи
спираме се в едно кафе и аз паля цигара а мама почва към тате
-да знаеш дъщеря ти как пропадна, цигари пуши,по мъже ходи,без да я възпитаваш, същата простачка като тебе е станала,отговаря ми,държи се като от джунглата хваната.. и тн
при което тате се хили и ми вика
-майка ти пак ли не си е пила хапчетата
мама не зацепва и щото нещо се беше обринала от слънцето почва да се вайка
- оо,пих ги виж как ми помогнаха!! и си показва гордо крака че вече няма пъпчици
тате- ама не тях, аз за по силните говорих
почваме с тате да се хилим при което мама
- тука усещам някъв заговор срещу мен,сега ще си тръгна и майната ви оправяйте се
тате - дай боже !!![]()
---
Ще пътуваме към летището в София аз и мама, а тате ще ни кара от Сливен ( 3-4 часа), а те са разделени от доста време и все нещо се дръглят :Д преди да тръгнем вечерта тате ми вика
-гледай майка ти да не спи цяла нощ,че да мълчи като пътуваме
аз- оф не знам как ще издържим ако почне да мърмори
тате- абе не се притеснявай ако почне много да джафка ще я свалим по пътя или ще я сложим в багажника![]()
На другия ден, пътуваме вече и мама нещо задряма и с тате слушаме Queens, по едно време мама се чува
-тея маймуни ми пречат на съня,спрете ги да не изхвърля флашката през прозореца
тате към нея- абе и ти ми пречиш,спри се да не изхвърля тебе :Д
мама- искаш ли да погледнеш кормилото отблизо?
при което аз вече бях туш :Д:Д
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Правим ремонт.Всичко е нагоре с краката.Местим един шкаф.
Тате:Ей,тая хлебарка направо се е мумифицирала тука
Мама:Ти гледай някоя мишка да не се идентифицира,че...
![]()
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Прибира се вчера тате и ми обяснява как чичо ми щял да идва да гледат мача и започва да лети наляво надясно някакви салати, ракии да мъкне. Аз притичвам след него и му обясявам как не искам тоя мазен селски коч да идва в нас, че ме дразни страшно много и т.н. След 5 минутната ми лекция той се спира, обръща се с един невероятен тъжен поглед и ми казва:"Ти сега ще ми казваш и с кой да си играя ли?" Супер смешно ми стана, ама се сдържах, защото уж бях сърдита.![]()
Аз:"Абе маме вярно ли човек използва само 3% от мозъка си?"
Мама:"Мдаа, а ако си мъж и 1% не използваш това е закон номер 1 в природата. Виж например баща ти"
Тате:"Значи, тате избора дали да пушиш или не си е твой. Свободен човек, си можеш да правиш каквото поискаш. Ето това значи да имаш правото на личен избор"
След 30 секунди мълчание
тате:"Значи смятай че ако те видя с цигара или разбера че пушиш ще ти счупя главата"![]()
С тате за пореден път спориме за чичо ми.
Аз:"Абе не ме интересува няма да му прислугвам на тоя"
Тате:" Тъпи женски! Омръзна ми от вас с майка ти! Отъде тая злоба? 10 години почти беше гледана там! (в апартамента)
Аз:"Не ме е гледал той, а баба!"
Тате:"Да баба ти те гледаше, но той те научи да пушиш и пиеш!"Каза го едно такова уверено, сякаш наистина си мислеше, че така ще ме убеди, че тоя проклет човек е участвал в отглеждането ми.
![]()
От 2 часа мрънкам н а майка ми за едно момче. Обяснявам й с какво се занимава, къде живее и т.н. Накрая тя ми казва
мама:"Е за какво ти е? Той няма пари"
Мойта реакция ест беше![]()
- НЕЕЕЕЕЕ!
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Мама:Дени какво обядва? Аз:Еми...една супена чиния.. Мама:Хм..от кога ядеш чиний.. вкусно ли беше.. Аз:Ми да кво ме питаш се1 не си яла супена чиния (и по едно време като се сетих ми стана много смешно ... вместо една чиния със супа...супена чиния)
![]()
И към дъното да тръгнеш дори,
ще съм с тебе чуваш ли.
И лицето твое над водата ще държа,
за да не потънеш никога.
Дори живота да те промени,
ще те обичам чуваш ли.
И каквото мога и не мога ще ти дам,
няма никога да те предам.
Тва е от преди малко.
Майка ми нещо ми обясняваше, че великите художници рисували с дни една картина. И баща ми:
- Хм. Правят некви драсканици, колкото да си избършат четката в платното и после всички си мислят "Уаау.. наистина е добър". А като кажеш, че е грозно ти казват, че не разбираш от изкуство..![]()
![]()
Наще седят в кухнята и 5 минути гледат една празна купа. Майка ми:
- К'во имаше в тая купа бе![]()
Баща ми:
- Май е чиста.. (и седят, и я гледат..)
Аз отстрани плача от смях, те ме гледат тъпо..![]()
^^ I'm still waiting for tomorrow
Tired of living in yesterday..
Баба ми разправя нещо там (както обикновено) и вика ама аз чатнах каква е работата
![]()
![]()