.
Отговор в тема
Страница 3 от 72 ПървиПърви 12345671353 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 1781
    Град
    Dreamland
    Прибирам се и бях с кални обувки и майка ми ме гледа и вика " ААА не СЪБУЙ си краката и тогава влез !!!"

Една вечер (беше късно) майка звъни и следва: "Прибирай се веднага, няма да те чакам цяла нощ!!" след 10 минутки ПаК звъни "Прибра ли се?"
    БисквитенотоЧудовище

ami kogato imah maniq da si probivam dupki na u6ite (v umerini granici) tatko me posuvetva "ne si probivai pove4e 6toto kato pie6 voda 6te bude6 kato leika i 6te izti4a otsqkade ni6ty 4e ima6 dupki samo na u6ite" toi vinagi rusi biseri no v momenta ne moga da se setq

a pak mama kato e v drugata staq koqto e to4no do tazi v koqto az sedq i ako iska ne6ty moje da mi vikne no ne tq mi zvuni po gsm-a i mi kazva "bi li do6la za malko pri men" ili puk "Room Servise li e moji li da poru4am edna 4a6a voda"

Веднъж майка ми влиза в стаята ми и ме пита дали искам да ми даде 50лв.Естествено,че казах едно доста ентусиазирано "ДА",пък тя -"ама аз само да попитам..." и си излезе от стаята
    Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.

Град
    Лондон
    Vednaj maika zvani na brat i na doma6niq tel i 4uvam "Alo, kade si be" e spukah se ot smqh ....6tom zvani na doma6ni kade o4akva da si e 4oveka....;

Onq den se baziknah s ba6ta mi 4e sq samo 1 dete imat za sedmica (6tot sestra otide za 1 sedmica na po4ivka), a toi otgovarq "A edno dete, kvo ti edno dete, to ti samo si kato za 2 ta 3 deca " znam si 4e ponqkoga prekalqvam ama 4ak tolkoz 4e da mi kaje 4e stigam za celi 2-3 deca ...
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Веднъж си патуваме с колата аз,майка ми и баща ми.И майка ми ни вика :
    "Тихо..слушаите тишината!"

И ние си умряхме от смях
    А веднъж бяхме на ресторант цялото сем. и ни сервират хляба,и майка ми вика:
    'Мм тоя хляб мирише на меко" (искаше да каже просто,че хляба е мек)

Цитирай Първоначално написано от IvoRace
    или пък>>

Пътуваме с колата-аз,майка,татко и дядо ми...

Майка ми:
    -Татко,виж от тази аптека можеш да си вземеш безплатни лекараства!
    Дядо:
    -Ама те са много скъпи

Град
    Пловдив
    Брат ми:
    -Путките ми пишат.
    Майка:
    -Интересно с какво държат химикала.
    Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    В един напъъълно нормален разговор,в който обещавах,че ще стане човек от мене,мама се изцепи:

Ама да не стане така,с баща ти да ни завреш в най-смотания старчески дом,а ти да си вееш знамената и парите,без да ги споделиш с нас?
    Аз:Ама,цял живот ли ше ми досаждате?!
    Мама:Естествено!

Много ясно,че няма да е така.Аз съм обещала,че често ще ги посещавам. Мама само се базика...

Илиии...па с тате се скарахме,защото не исках да му запиша диск на C.C.Catch,той се разпищя и реши да ми чопи компата.На 2-рата минута вече беше в стаята,молеше ме за паролата и се извиняваше горещо.

На криси баща и:
    "Начи да ти наковем лайсните и да ти начукам плочките отзаде"

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    Оо наще праят исцепки всякакъкви....например веднъж майката влиза в стаята ми(в която бях с една приятелка)и почва да рови нещо из шкафовете.Разровви ми сичко и излезе.После пак влезе и случайно ни чу щото с приятелката ми си умирахме от смях и около 20 секунди ни зяпа и пак почна да рови нещо.Преди да излезе пак ни погледна.И по едно време след около 5 мин ми звъни на мобилния и вика"Абе къде си,стори ми се че те видях вкъщи ама май не беще ти" Нещо и имаше...После така сме се смяли...

Супер фен
    Ами вчера ходих с нащите до Плевен на лекар и с майка ми само сме се смяли цял ден,ама най - помня следното:
    Влезли сме в кабинета на лекарката и я чакаме да дойде и няква друга влиза и на пита:
    - Кого чакате?
    При което майка ми не се сдържа и и вика:
    - Аллах!
    Оная гледаше като луда и са изнеси на бързо,а аз едвам седях от смях и майка ми ми вика:
    - Кво може да чакаме ... Влака си за Г.

Спомням си преди може би 2 месеца се прибирам и баща ми се базика с майка ми нещо и аз ги питах к'во се драчат.И за отговор получих,че майка ми отишла в кухнята,щракнала копчето на лампата и си сложила ръцете на мивката и чакала да потече водата.От тогава все я базикам да си носи чадър из дома,че ако светне да не се намокри.

Еми не се сещам друго ...
    Обичам те <3 !!!

Bring me to life...

onazi ve4er bqhme az,maika,tatko,lelia mi i bra4ed mi na zavedenie i kvo stana vupros 4e lelia mi e na dieta i ima razdelno hranene i tati popita:razdelq6 kebap4etata ot kiuftetata li?

Супер фен Аватара на rakiQ
    мойта майка нема такива за сега ...не ми е правила такива...

пхахахахахахаха
    майка ми отишла в кухнята,щракнала копчето на лампата и си сложила ръцете на мивката и чакала да потече водата.От тогава все я базикам да си носи чадър из дома,че ако светне да не се намокри.
    сашенце сложи тая супа в хладилника!ЗАТВОРИ ВРАТАТА БЕ ТЪПАНАР!

Оооо в къщи изцепка след изцепка.Дядо ми "Дай крема от хладилника" т.е. маргарина или "Дядо даи една сулфетка " .Пребираме се от даскало с една моя приятелка и й звани телефона (майка и) и се чува "Къде обикаляш бе?" (а ние тъкмо минавахме до един казан , а и бяхме закъснели мн късно се прибирахме) и тя вика "Ами около казана" майка и "Добре пребирай се да не се изгубиш" или аз съм на терасата (живеем в къща) и си говоря с едни приятелки и майка ми ме вика аз не и отговарям и продължава, маика ми пак ми вика (по именно Женя) вика "Женя , Женя.." аз пак не и обращам внимание и изведнъш се чува "Ама краво" (на шега) и аз се оращам и викам да и дя ми вика "Абе ти крава ли се казваш" понякога аз майка и татко се боричка ме и тогава пада голям смях. Един път изведнъж се чува едно голямо "ТУУУУУУУУП" (явно от падане) отивам аз в стаята татко пуснал майка на земята , защото тя го тормозела седяла върхо него и се клатили и някви др простотии има и мн др но немога да се сетя

Баща ми когато е много ядосан ми вика- само един път ще удара..!!!
    майка ми към сестра ми която е на 13(Анжела се казва) - Анжело, ще те скуба косъм по косъм! аз вече си умирам от кеф че се карат на нея, а не на мен и почвам да я дразна ест после го отнасам и аз
    майка ми към сестра ми отново; Пикла такава! Още си дрис..като станеш на лайно тогава ще ми говориш!!!
    Sinan Sakic rulzzz

Град
    Vegas, New York-Manhattan
    xaaxxa az sbm si v kbshti i maika idva s grbm i trqsak i mi vika maleee da znaesh samo kak mi se pishkaaa kato na karucar edvam se sdbrjih da ne se izhilq

sqdame na masata (ima supa za ve4erq ) i maika mi pita tihi4ko i spokoino ba6ta mi(6toto toi vse namira za ne6ty da se hvane za supa osobeno,da se opla4e) i tq gy pita "kak e supata,dobre li e?A na sol kak e ?" i ba6ta mi savsem spokoino kazva "eemi dobre e ..." ,mama "neee,pitam 6toty e s bulion4e i nqma kak da q doziram,akto horata..." i tate otg. "ee,o6te malky i trebe,ama..." (savsem spokoiny i nevinno),a mama kresva "E napravi q ti togava !!!" s brat mi 6tqhme da q izkarame prez nosa,ot smqh

Аз пък си спомням че майка ми беше ядосана и ми вика:

-Пикла смотана......
    Аз:
    -Ше ти кажа аз на тебе кой е пикла смотана!

При което и двете прихнахме да се хилим

Един фр към майка му/по телефона/ "Извинете,мамо,с кого говоря" или пък "Ало мамо,майка търся"
    Днес идва листовката със сметката ми,наще ядосани,а аз се карах на татко,вместо той на мен.Само го чувам "Виж я бе.Вместо аз да и се карам,тя на мене" и аз А днес към 16 часа,тати ми звъни "Ало.Къде си?Кога ще се прибираш",аз "В Mall of Sofia съм.Може ли да отида на кино.Филма започва след час.Към 19-19.30 ще се прибера?" а той "Какви филми по това време?!Късните филми не са за малки деца" и ми тресна телефона

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Това с телефона ме подсеща.

Бащата ми звъни.

Тати:Ало,къде си бе?
    Аз:У нас съм.
    Тати:Добре,ами кога се прибираш?

Или веднъж се бяхме скарали.

Той:Приключвам с теб!Повече не ме търси,не ми се обаждай,не ми искай пари,не ми говори.Повече не ме моли за НИЩО.Н-И-Щ-О!Разбра ли ме,не ме моли за НИЩО,ама наистина нищо.И аз няма да те моля,няма дори да ти говоря.

15-20 минути по-късно:

Ще ми запишеш ли микса на C.C.Catch от '98?

Един път спорим аз и сестра ми с наще и мама се изцепва :
    "Стига сте карали баща ви да мисли "

Град
    veliko tarnovo
    pribiram se az ot discoteka ve4erta maika i brat mi na divana maika pla4e brat mi se hili kato oligofren sqdam pri tqh i vikam kakvo e stanalo... maika izbuhva v o6te po golqm rev a brata se hili kato lud i maika kazva slednoto:- leonardo dikaprio umrq
    KoГаТо цАфНаТ тЕмЕнУгИтЕ и РаБоТаТа ТрАгНе ЗлЕ еБи Им МаИкАтА нА дРуГиТе И гЛеДаИ тИ дА сИ дОбРе!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си