- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителски бисери
Първоначално написано от chipi_kaoo
леле..доста странни случки![]()
Първоначално написано от blondeVIP
![]()
![]()
![]()
![]()
Живея в къща на 3 етажа.Баща ми е на третия,а аз на втория в моята стая.Почвам да му звънкам по телефона и затварям.И сигурно 20 пъти така.И тате слиза от горе,влиза в стаята ми и вика "Спри да ме чукаш по телефона"и аз го гледам
и той избяга.
![]()
Миналата седмица се прибирам от училище и гледам тате виси на компа.И нещо си мрънка под носа много ядосан.Влизам аз и му викам "тате какво търсиш?" и той "къде си ми ръгнала играта?"и азвлез в май компютър после във втората папка и готово.И той ми вика "амаа тука има едно Филес да го натискам ли?"
![]()
Татко гледа мач.Иии не неговия а другия отбор вкарват гооол и той "еееее майка ти д***а.Минавам аз покрай него и се подхлъзвам и си удрям крака в масата и почвам да псувам като луда...И той "Спри да псуваш като каруцарка бе да му се немаа"![]()
Мама има доста бисери ама странно сега не мога да се сетя нито един..
![]()
Вчера майка мие чиниите в кухнята и по едно време спря чешмата, остави чиниите и почна да танцува и да си пее "Wanting sex, wanting sex"
![]()
![]()
![]()
и аз седя и я гледам и не мога да повярвам
![]()
а тва е заради сестра ми тя по цял ден слуша ето тази песен http://www.youtube.com/watch?v=nHHMG...eature=related , в коята се пее "Birthday sex" и явно майка от там квото запомнила
Нооо тя не осъзнава изцепката си понеже грам английкси не знае, ако и кажа че си е пеела "Искам секс, искам секс"...
![]()
![]()
![]()
от преди малко: гледаме с бащата "цената на истината" и на стoла е някъв гей. питат го дали би искал да си направи операция за смяна на пола и бащата кат с изцепи: "дал си е гъза, къф ли ша е отговора"![]()
. смяла съм се 10 минути
![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Хахах..аз пък се сетих този обед майка ми някаква залисана и се нерви,че съм на компа и по едно време ми вика: '' Ало,айде затваряй компютъра! ''![]()
![]()
Преди малко чувам някой да ходи и си мисля, че е кучето и викам:
-А, Тайра, ко прайш бе? (а всъщност бил баща ми)
Тати: - Тъй като ме гледаш на Тайра ли ти мязам ?
А вчера баба ми реже лук и аз реших да я пипам що плаче? (като от рекламата на моите мили съседи) и тя ми вика "Спокойно, не плача, че убивам лука, какво знаеш ти и аз я знам тая реклама!"
Или пък с мама и леля ходим по магазините и леля говори нещо "Аз може да си купя много скъпи обувки или чанта, ама поне ги нося няколко време" Искаже да каже няколко години![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
баба ми: егати чудото брат![]()
![]()
![]()
хХх: мамо някъф дядка цвани на вратата
майката: отвори на дядо си бе
само за това се сещам, ако се сетя друго ще пиша
Вчера отивам аз за баници щото майка беше гладна и взимам там 2-3 и се връщам!...След това давам я на майка и тя ми вика ама аз те пратих за баници не за баници![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Или пък баща мимного обича бира...Вика ми "Миме айде донеси ми една бира"Той обаче забравил че няма бира беше я изпил и аз му викам "Ама тате ти я изспи вчера"
Тои - Ми донеси ми тогава един сок...
Аз му нося сока ама вместо кучето ми нещо беше болно и трябваше да му вземе за изследвания "пикня"!!!...Нося му аз шишето и той го ИЗПИ!!!![]()
![]()
И ми вика "Тоя сок много странен бе...Да не е вкиснат???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ама ти сериозно ли за "сока" ?!Първоначално написано от mimsit0o0o
![]()
![]()
Единственото за което се сещам е онзи ден майка ми вика-Отивай до хляба да вземеш един хляб..![]()
![]()
And the world around us wont stop turning to night..
I like.. I like..
http://www.impulse.bg/Minionchee
Първоначално написано от YaNcHeToOo
ама сериозно ли?
![]()
![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Майка: Чорпогащникът ти е счупен![]()
Един път седим в хола и тя ми показва среден пръст![]()
![]()
имаа много бисери ама в момента немога да сетя.
Веднъж майка ми ми звъни с обичайната мантра "Имаш еди какво си за обяд". След пет минути, пак на домашния
"Ало, Дани, пратих ти онзи файл със закона за..."
И аз викам "Ъ, окей, мамо"
И тя" Абе, Дани, нещо има ли ти?"
Аз "Мамо, Косьо е..."
Не знам дали ще ви хареса, но тоя ден всеки път, когато се сещах за тоя диалог ме напушваше адски смях...
А и изцепките в това семейство са основно от мое име, но баща ми също има някои забавни бисери... Катко и майка ми де.
А да, още едно... На гости у дядо ми. Той ми помага да си съблека зимното яке и почва да търси обичайната ивица плат, служеща за закачане на закачалка... Не я намира и се изцепва "Абе това сега тука как се такова..."
гледаме едни топки за елаха в един магазин...
аз:мамо виж кви големи топки,ай земеме за елхата на тати...
тя...е как виж кви са големи на баща ти елхата му е малка
просто се напиках от смях![]()
Преди малко...
аз:татко напълнял ли си или така ми се стръва?
той:не блузата ми е широка![]()
Оня ден баща ми ми дава пари за даскалото и аз му викам:
татко ти си пич
и той:ми то кво искаш да съм пичка ли?![]()
![]()
Днес си вървим с майка ми по улицата и аз й казвам:
-Хвани ми ръката. И тя ме пита:
-Какво?? Хакуна Матата ли каза?![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
![]()
![]()
Един път нещо се карах с майка ми. .
значии тя чистеше из нас и тъкмо минала с прахосмУукачката хола и аз влизам набързо с обувките ..и наща като се изцепва "Абе Йоанна..аз на тебе колко пъти да ти кажа да не вървиш по ВЪЗДУХА докато чистя ?! "![]()
![]()
![]()
аз ест избухнах яко в смяхх..
![]()
![]()
Значи в къщи също има все някой от наще ,който да ме спука от смях.
Една сутрин,към 6 майка ми станала и аз излизам на вратата им нали и викам :
-Мамо я ми дай картата за автобуса
и тя нали залитайки уж я взе от чантата си и докато си търкаше очите и залиташе назад ми я подава
-И аз ама мамо. и седя и се смея и викам какво е това бе
и тя кое и ми тика "картата"
и тя едвам погледна и аз и викам това ти е картичката от рожденниия ден и тя
-Оле . и се разсъни такава и търчи да ми носи картата за автобуса
или баща ми
-Още не ми е цъфнал налъмаxD
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
аз и баща ми нещо си говорим за футобл и той вика
"Ами той не си гледа топката между краката,пък и по терена няма дупки да го разсейват"
![]()
майка ми
"Дай ми това,до онова дето е"
аз:"излизам ако съм жива ще се обадя"
баща ми"е като си мъртва как ще се обадиш"![]()
![]()
![]()
![]()
аз"забравих си телефона доло в колата"
майка ми"обади се на баща ти да ти го донесе"
![]()
![]()
Пазаруваме с майка ми и тя взема някакви сладки и аз и викамам "това е гадно" и тя "Нищо да има какво да яде баща ти"
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Питаме баба: вярно ли е, че си ходила на дискотека?
Баба: не бе
Ние: а какво ?
Баба: влезнахме само да постоим.![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
и аз...Първоначално написано от clever
![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
А ся бзк щото никой не повярва ли ;д?Първоначално написано от mimsit0o0o