.
Отговор в тема
Страница 33 от 72 ПървиПърви ... 2329303132333435363743 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 1781
    Редовно ми се случа майка ми да звъни по домашния и
    тя:Пробра ли се?
    аз:ами кака иначе ще вдигна
    тя:е нищо аз да си попитам...
    ...............
    аз:мамо утре ще ходя на изложба
    тя:на кой?
    аз:на котки,що?
    тя:кажи на баща ти да те закара
    баща ми:ааа няма!пак да ми се надуе главата от лаене!
    аз:

има и още много...

спомням си преди 4 дни на никулден баба ми беше купила риба ... и идва у нас и казва на майка ми:
    -изпържи тази риба пък аз по-късно ще дойда да я взема...
    и на майка ми и се наби в главата тази риба и тъкмо се прибирам у нас и тя ми изтърсва:
    - айде стига си ходила наляво надясно ами давай да пържим тази БИРА че баба ти ей сега ще дойдее ...
    и ест моята реакция беше ето такава --->> ...
    след това майка се усети каква глупост изтърси,но много се смяхме ....

бтв написано не е толкова смешно ама... все тази : ))

от днес.баща ми яде мекици и нали хубаво си хапна човека и остана една мекица и майка ми му вика : айде изяж я де само една е! и баща ми се изръси: а да бе да си разваля фигурата !!

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Цитирай Първоначално написано от bruteca
    Майката се прибира , вижда ме , вика ми здравей.....след 2 минути ми звъни на телефона и пита КАДЕ СИ
    Aпхахахахахахах.......
    Изроди...

Мойта майка пък беше сбъркала няква мацка, която супер много приличала на мен в гръб, и такава както вървяла зад нея я дръпнала за ръката и се изцепила "Ти нали уж рисуваше вкъщи?!" ...И в момента в който мацката се обърнала и двете не са повярвали направо...
    Въпреки че това не е родителски бисер, а направо извергщина, е такова, да си сбъркаш собственото дете с някво друго...пхах

същност ме наведе към една историйка

Веднъж докъто чичо ми се разхождал с братчетка ми той утишъл да разглежда с нея някъф магазин тя детските а той др ии до братчетка ми застанало др детенце високо колкото нея със същите цветове дрешке и чичо се нагледал и хванал др дете за ръчичка и тръгнали към колата...Стигнал той да я качва и видял, че не е тя

-Ама ти не си Ивана!! Къде е Ивана?

Върнали се на същото място дето я бил оставил а на нея лигите и изтичали по ветринята.Видял майката на др дете и и го дал и си зел неговата щерка а на жената и идело да го набие с чантата а той се спуквл от смях
    Цветослав Радков

Повече от фен
    Баба ми на домашния : Алооооооооо, прибра ли се
    АЗ: Няма никой в къщи..
    И тя ми затвори

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Вчера баща ми отваря някаква туршия и вади един бял домат от буркана и аз:
    – Абе, тате, тоя домат защо е бял?
    – Защото е зелен!
    Аз се разсмях и той след 10 секунди се усети какво е казала и прихна да се смее!

гледаме с баба ми нещо по телевизията и покават някакъв мъж с огромни мустаци и баба ми:"Пуу, да ти сера на мустаците"

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia
    един ден пък докато вечеряхме, аз и сестра ми се бяхме много разлигавили и майка ми ми вика: "Абе не яжте докато вечеряте!!!"

Наще не правят такива бисери, но един приятел беше в Англия лятото и като сме излизали ми разправя следното :

- Отиваме с мама в хр.магазин в Лондон и тя влиза и вика
    Хляб, хляб и показва с пръста 1
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Майка ми снощи и днеска беше просто машина за бисери!
    Снощи пускам си The Voice и дават Lady Gaga - Paparazzi и аз нали си пея и то вече към края, последните сцени дето "991 Emergeny. - I just killed my boyfriend" и мама идва и поглежда и вика "Кво е тва бе? Мики Маус?"

Днеска сутринта, тръгва тя за работа и посяга да си вземе шала от закачалката и в същото време й пада мойта ръкавица и тя като изпищя "АА!!! Отрязана ръка!!!!!!!!!" ужас..

Пак снощи, гледаме 101 Далматинци и нещо споменават, че едното куче се казвало Щастливко(lucky) и тя се обажда:
    - А! И аз си имах едно куче Лъки(lucky)... ама майка му го изяде...

Град
    |На 3еМяТ@|
    Сините сливи са червени защото са зелени Тва е от баща ми

Град
    Пред очите ти!
    Цитирай Първоначално написано от Leksi23
    Цитирай Първоначално написано от bruteca
    Майката се прибира , вижда ме , вика ми здравей.....след 2 минути ми звъни на телефона и пита КАДЕ СИ
    Хах..Майка ми звъни веднъж на домашния и вика "Къде си"
    Олее умрях

еми брат ми се гледа в огледалото 20 мин и се радва на себе си (по-голям е от мен) и пра баба ми стой и му се радва и вика виж виж Миме(аз) брат ти как прилича на филмова звезда ... и аз викам мдаа прилича на Шрек

Едната баба ми разправя

Тя: Купи бъзакълно!
    Я: Такова като теб ли?
    Тя: Не, бе безалкохолно!

Пък чета си бележката оставена на масата

"Обели картофи без да ги белиш"

Мн има още.. хХ
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Днес отивам на училище и с един приятел попринцип винаги двамата ходим и майка му в училище...И вика...

ТЯ:Айде че закъснявате...

ТОЙ:Еее споко...ние имаме класна сега....

Тя:Айде хубаво прибирай се вкъщи тогава...

п.п Тогава се посрах да се хиля...А тя жената имаше в предвид хайде качвайте се горе.

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Аз уча, баба ми гледа телевизия, където дават интервю с някакъв политик. И тя по едно време "Да го духат бе." Аз се хиля и викам "Бабо, дай го по цивилазовано кажи просто ДГД." и тя "Ми те да го духат цивилизовано." И аз вече туш и под масата.

Град
    в света на приключенията ..
    тук предполагам се включват и наши бисери вкъщи

вечерям си аз с наще и казвам на котката-Спри да ми гризеш камерите !!и после като се усетих леш
    исках да кажа да не ми гризе джапанките но учих по любимата ми биология за Сърце и ... ясна е работата

Град
    София
    Един френд много ме дразнеше че неставаше от компютъра иначе беше мн печен и отивам да го викна един ден навънка за разцъкаме футбол и звъна у тях,отвара майка му и вика един момент и затваря вратата..и се чува следния разговор:..
    -Любославеее ела търсят те
    -Кой?
    -
    -Кажи му че цъкам лол.
    -Абе я излизаи навънка.
    -Неискам
    и пак той - Еееееее мамо ма що изгаси бушона :X

Тренирай като дявол, за да видиш рая.

мм...преди две години гледах някакъв филм на компа .. не помня кой...и майка ми и баща ми тъкмо илзизаха някъде...и само баща ми минава покрай мене..и ми вика : първите ти стъпки към наркотиците и груповия секс ще започнат чрез филмите " и аз такава седя и го гледам няква лешната ;Д

или пък един път се бях ядосала на майка ми и викам : "мноу си тъпа! " и тя ми вика : " сещаш са,че сме една рода,нали ? каквато съм аз..такава си и ти,скъпа" ;Д тогава мн яко ма затапи ;Д

лелее умрях да се смеяя на тия бисери...тая тема толко време ми отне да я прочета...а иначе и майка е машина за бисерии и глупостии

Пример:
    Аз и мойта най-добра приятелка сме у нас лятото, имахме няква работа на компа но се заплеснахме в едни списания на пода да четем и щот прозореца беше затворен а преди тва бяхме яли някви печени меса а у и майка влиза с гръм и трясък и :
    - Абе тва тукаа тукаа мирише на прегорели мадя бе ?!

и аз и фр-то мии тушш са таркаляме по подаа...

другоо дет е по скоро :
    ...беше мн студено а аз са прибирам премръзнала от вънка...
    мама влиза в кухнята а аз на мивката ръцете си мия..и тя :
    Тя : - Еее аре де спирай тая вода стигаа са пличкаа...
    Аз : - аа остай ме на мира де студено ми е
    Тя : - няма остай ме....

и тръгва да ми спира водата..ама место водата да спре ..тя изгаси лампатаа

или пък вървим по улицата пресичаме и тя : аре ма овцаа.... побързай да не те сгазии тая кола...и аз : ам да е овца съм..ама нали знайш че аз произлизам от по голямата овца..
    и тя :

друго не се сещам сегаа но има още сигурно хиляди такиа бисери и простоти

Цитирай Първоначално написано от BeCool92
    Един френд много ме дразнеше че неставаше от компютъра иначе беше мн печен и отивам да го викна един ден навънка за разцъкаме футбол и звъна у тях,отвара майка му и вика един момент и затваря вратата..и се чува следния разговор:..
    -Кой?
    -
    -Кажи му че цъкам лол.
    -Абе я излизаи навънка.
    -Неискам

Тва изби рибата!! Ако бях на твое място просто щях да умра от смях пред вратата...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от waterflame96
    -Кой?
    -
    -Кажи му че цъкам лол.
    -Абе я излизаи навънка.
    -Неискам

Тва изби рибата!! Ако бях на твое място просто щях да умра от смях пред вратата...
    Само къде сълзи не ми потекоха
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.

преди малко...
    тати-Надее?Стана лии?/влиза в стаята/Я да ти вида очите отворении..Надииии...Ставаа аай.../сяда на леглото...опитва се да ми отвори очите.../Хайдее Надииии ставаааай.../запушва ми носа.../Айдеее...Ако станеш до 2 минути ще пусна на урок по математика(ммм..изкушение... )!...Ставай дее...Ще вода до едни палачинкии!Много са вкуснииии...Ставаааайййй.... ф кво се занимавам
    рано се сети да се откаже..
    So what if you can see the darkest side of me
    No one will ever change this animal I have become..

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от waterflame96
    -Кой?
    -
    -Кажи му че цъкам лол.
    -Абе я излизаи навънка.
    -Неискам

Само къде сълзи не ми потекоха

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !
    Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си