- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителски бисери
Редовно ми се случа майка ми да звъни по домашния и
тя:Пробра ли се?
аз:ами кака иначе ще вдигна
тя:е нищо аз да си попитам...
...............
аз:мамо утре ще ходя на изложба
тя:на кой?
аз:на котки,що?
тя:кажи на баща ти да те закара
баща ми:ааа няма!пак да ми се надуе главата от лаене!
аз:![]()
![]()
има и още много...
спомням си преди 4 дни на никулден баба ми беше купила риба ... и идва у нас и казва на майка ми:
-изпържи тази риба пък аз по-късно ще дойда да я взема...
и на майка ми и се наби в главата тази риба и тъкмо се прибирам у нас и тя ми изтърсва:
- айде стига си ходила наляво надясно ами давай да пържим тази БИРА че баба ти ей сега ще дойдее...
и ест моята реакция беше ето такава --->>...
![]()
след това майка се усети каква глупост изтърси,но много се смяхме ....
бтв написано не е толкова смешно ама... все тази : ))
от днес.баща ми яде мекици и нали хубаво си хапна човека и остана една мекица и майка ми му вика : айде изяж я де само една е! и баща ми се изръси: а да бе да си разваля фигурата !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Whisskas
същност ме наведе към една историйка
Веднъж докъто чичо ми се разхождал с братчетка ми той утишъл да разглежда с нея някъф магазин тя детските а той др ии до братчетка ми застанало др детенце високо колкото нея със същите цветове дрешке и чичо се нагледал и хванал др дете за ръчичка и тръгнали към колата...Стигнал той да я качва и видял, че не е тя
-Ама ти не си Ивана!! Къде е Ивана?
Върнали се на същото място дето я бил оставил а на нея лигите и изтичали по ветринята.Видял майката на др дете и и го дал и си зел неговата щерка![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а на жената и идело да го набие с чантата а той се спуквл от смях
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Цветослав Радков
![]()
Баба ми на домашния : Алооооооооо, прибра ли се
АЗ: Няма никой в къщи..
И тя ми затвори![]()
![]()
Вчера баща ми отваря някаква туршия и вади един бял домат от буркана и аз:
– Абе, тате, тоя домат защо е бял?
– Защото е зелен!
Аз се разсмях и той след 10 секунди се усети какво е казала и прихна да се смее!![]()
![]()
![]()
![]()
гледаме с баба ми нещо по телевизията и покават някакъв мъж с огромни мустаци и баба ми:"Пуу, да ти сера на мустаците"![]()
![]()
![]()
![]()
Наще не правят такива бисери, но един приятел беше в Англия лятото и като сме излизали ми разправя следното :
- Отиваме с мама в хр.магазин в Лондон и тя влиза и вика
Хляб, хляб и показва с пръста 1![]()
![]()
![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Майка ми снощи и днеска беше просто машина за бисери!
Снощи пускам си The Voice и дават Lady Gaga - Paparazzi и аз нали си пея и то вече към края, последните сцени дето "991 Emergeny. - I just killed my boyfriend" и мама идва и поглежда и вика "Кво е тва бе? Мики Маус?"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Днеска сутринта, тръгва тя за работа и посяга да си вземе шала от закачалката и в същото време й пада мойта ръкавица и тя като изпищя "АА!!! Отрязана ръка!!!!!!!!!"![]()
ужас..
![]()
Пак снощи, гледаме 101 Далматинци и нещо споменават, че едното куче се казвало Щастливко(lucky) и тя се обажда:
- А! И аз си имах едно куче Лъки(lucky)... ама майка му го изяде...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сините сливи са червени защото са зелени![]()
![]()
Тва е от баща ми
еми брат ми се гледа в огледалото 20 мин и се радва на себе си (по-голям е от мен) и пра баба ми стой и му се радва и вика виж виж Миме(аз) брат ти как прилича на филмова звезда ... и аз викам мдаа прилича на Шрек![]()
Едната баба ми разправя
Тя: Купи бъзакълно!
Я: Такова като теб ли?
Тя: Не, бе безалкохолно!
Пък чета си бележката оставена на масата
"Обели картофи без да ги белиш"
Мн има още.. хХ
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Днес отивам на училище и с един приятел попринцип винаги двамата ходим и майка му в училище...И вика...
ТЯ:Айде че закъснявате...
ТОЙ:Еее споко...ние имаме класна сега....
Тя:Айде хубаво прибирай се вкъщи тогава...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
п.п Тогава се посрах да се хиля...А тя жената имаше в предвид хайде качвайте се горе.
Аз уча, баба ми гледа телевизия, където дават интервю с някакъв политик. И тя по едно време "Да го духат бе." Аз се хиля и викам "Бабо, дай го по цивилазовано кажи просто ДГД." и тя "Ми те да го духат цивилизовано." И аз вече туш и под масата.![]()
![]()
![]()
![]()
тук предполагам се включват и наши бисери вкъщи
вечерям си аз с наще и казвам на котката-Спри да ми гризеш камерите !!и после като се усетих леш![]()
исках да кажа да не ми гризе джапанките но учих по любимата ми биология за Сърце и ... ясна е работата![]()
![]()
![]()
![]()
Един френд много ме дразнеше че неставаше от компютъра иначе беше мн печен и отивам да го викна един ден навънка за разцъкаме футбол и звъна у тях,отвара майка му и вика един момент и затваря вратата..и се чува следния разговор:..
-Любославеее ела търсят те
-Кой?
-
-Кажи му че цъкам лол.
-Абе я излизаи навънка.
-Неискам
и пак той - Еееееее мамо ма що изгаси бушона :X![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
мм...преди две години гледах някакъв филм на компа .. не помня кой...и майка ми и баща ми тъкмо илзизаха някъде...и само баща ми минава покрай мене..и ми вика : първите ти стъпки към наркотиците и груповия секс ще започнат чрез филмите " и аз такава седя и го гледам няква лешната ;Д
или пък един път се бях ядосала на майка ми и викам : "мноу си тъпа! " и тя ми вика : " сещаш са,че сме една рода,нали ? каквато съм аз..такава си и ти,скъпа" ;Д тогава мн яко ма затапи ;Д
лелее умрях да се смеяя на тия бисери...тая тема толко време ми отне да я прочета...а иначе и майка е машина за бисерии и глупостии![]()
![]()
Пример:
Аз и мойта най-добра приятелка сме у нас лятото, имахме няква работа на компа но се заплеснахме в едни списания на пода да четем и щот прозореца беше затворен а преди тва бяхме яли някви печени меса а у и майка влиза с гръм и трясък и :
- Абе тва тукаатукаа мирише на прегорели мадя бе ?!
![]()
![]()
![]()
и аз и фр-то мии тушш са таркаляме по подаа...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тя : - Еее аре де спирай тая вода стигаа са пличкаа...![]()
Аз : - аа остай ме на мира де студено ми е![]()
Тя : - няма остай ме....
и тръгва да ми спира водата..ама место водата да спре ..тя изгаси лампатаа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и тя :![]()
друго не се сещам сегаа но има още сигурно хиляди такиа бисери и простоти![]()
![]()
Първоначално написано от BeCool92
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тва изби рибата!!![]()
Ако бях на твое място просто щях да умра от смях пред вратата...
Само къде сълзи не ми потекохаПървоначално написано от waterflame96
![]()
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
преди малко...
тати-Надее?Стана лии?/влиза в стаята/Я да ти вида очите отворении..Надииии...Ставаа аай.../сяда на леглото...опитва се да ми отвори очите.../Хайдее Надииии ставаааай.../запушва ми носа.../Айдеее...Ако станеш до 2 минути ще пусна на урок по математика(ммм..изкушение... )!...Ставай дее...Ще вода до едни палачинкии!Много са вкуснииии...Ставаааайййй.... ф кво се занимавам
рано се сети да се откаже..![]()
So what if you can see the darkest side of me
No one will ever change this animal I have become..
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )