.
Отговор в тема
Страница 38 от 72 ПървиПърви ... 2834353637383940414248 ... ПоследнаПърви
Резултати от 926 до 950 от общо 1781
    Град
    Шумен
    По телефона: тя дъщеря ми само се опитва да ме пласира на някого

А малко по рано: аз се опитвам да и закопчея копчето. Тя: недей напъва, много съм тясна, няма да влезе.
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Сядам аз на стола и майка ми да ме плете на рибена кост ама отиде до тоалетната и татко както беше се излегнал на дивана става и вика: "Абе давай да те направя аз кво ще чакаш майка ти.Само кажи ква кост искаш от каракуда ли от шаран или от костур.Аз всичките ги мога "

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Аз : Памии е гладна ..
    Мама: Памии да млъкне, че гледам филм ;dd
    Аз: Ама Памии е много гладна xD
    Мама: Ама Памии е голямо лайно начии ей.. няма спокойствие
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Майка си идва бясна от работа за нещо се скарват с баба взима да пребира един сътър и казва.
    Мама:По-добре да прибера този сатърв преди да почна да реша глави.
    И аз избухвам в буен смях и й казвам че по скоро аз да ни и отсека нейната глава.

Аз: мамо, какво има за обяд ?
    Мама: пържен чорап .. ааа пържени яйца

Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
    Never say "i love you" if you don't really care.
    Never talk about feelings if they aren't really there..

Малко преди коледа аз майка ми и баща ми бяхме излязли да си търсим играчки за елхата и мама се изцепва:
    -Еха виж кви ГОЛЕМИ топкиии,искам гии.
    и баща ми нали той никога на разбира на време и след 5-6 секунди схвана (в другия смисал схвана не това което мама имаш предвид )
    и я погледана с такавс трашен поглед а мама ми вика:
    -кво напрайх пак
    с една невинна физиономия
    направо се напиках от смях

апък моя баща щото има мотор и на мотора му на български модела се превеждаа огнено острие, а на якето му пише the crow - гарвънът
    и вика аз съм гарвънът с огненото острие и майка като почна да се хили и вика мен ме остройва така...
    пфф не се сдържахх

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    [quote="MetalZone"]Едната баба ми разправя

Тя: Купи бъзакълно!
    Я: Такова като теб ли?
    Тя: Не, бе безалкохолно!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от nerealnasmart
    Баба ми:
    -Ето на пас тея жици в ушите.
    Xaxaxxxaxa

kachvame se az i mama v asansiora ot p1rviq etaj i mama natiska pak p1rviq smesto petiq.. i 4aka
    AZ: mamo natisna p1rviq etaj
    TQ: ne e vqrno
    AZ: mamoo.. :D natisna p1rviq etaj
    TQ: asansiora e razvaleen :D:D:D:D

еми бащата един път много яко ме беше разсмял :на село сме си ние и идва една френдка до нас да ме вика .. аз излизам и гледам как бащата се задава с бойна стъпка и ни вика: "Вий к*чки малки ходите на центъра при мъжките да пиете марихуана!" .. и аз му викам "Да бе баща ми .. и мастика пушим " .. и той ме гледа някакъв такъв шокиран и ми вика: "Ама тя не се ли пие??"
    или пък майка един път:
    баща ми: Милкеее кво има за вечеря??
    майка ми: П*тка със сирене..
    баща ми: Вземи малко я измий че не ми се яде вмирисана!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Цитирай Първоначално написано от uBuTo

или пък майка един път:
    баща ми: Милкеее кво има за вечеря??
    майка ми: П*тка със сирене..
    баща ми: Вземи малко я измий че не ми се яде вмирисана!

Майка ми:
    -Жени, пак ли си говориш сама?
    Аз:
    -не мамо, говоря с баба!

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gabi7u

А малко по рано: аз се опитвам да и закопчея копчето. Тя: недей напъва, много съм тясна, няма да влезе.

Сядам аз на стола и майка ми да ме плете на рибена кост ама отиде до тоалетната и татко както беше се излегнал на дивана става и вика: "Абе давай да те направя аз кво ще чакаш майка ти.Само кажи ква кост искаш от каракуда ли от шаран или от костур.Аз всичките ги мога "

..аа не разбивате ме !

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    моя изцепка
    начи разглеждам, си аз ейвън става въпрос за неква маска за лице дет си я с;агаш и после я отлепяш от лицето и на картинката до маската пише отлепи тук
    и аз като съм почнала да чопла с нокът, майка ми ме ебаваше 1 седмица
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Цитирай Първоначално написано от annamari
    моя изцепка
    начи разглеждам, си аз ейвън става въпрос за неква маска за лице дет си я с;агаш и после я отлепяш от лицето и на картинката до маската пише отлепи тук
    и аз като съм почнала да чопла с нокът, майка ми ме ебаваше 1 седмица

Аз: Мамо, ела!! Имам да ти казвам нещо...
    Родителката: Спала си с кретена (моето ((някогашно)) момче) ?!
    Аз: Неееее! Една жена те търси преди малко!!!...

Какво подсъзнание!!!
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Ам при мене като бях по малък сигурно на 9,10 годинки много исках братче и 1 път се разплаках и отидох в стаята си и виках "Искам братчееее." по едно време влезе по-голямата ми сестра и казва "Земи мойто без това само ме ядосва"

Хахахах ей ся дойде майка и вика "Абе Плами,спри тоз климатик,че много бръмчи и не мога да спя от него" и взе дистанционното спря го и ми каза "еее спря го най-после" а пък аз тука измръзваммм

Мега фен Аватара на xoxi
    Вчера вечерта нашите влизат в моята стая.
    Майка ми (към баща ми): Лелееее погледни на какво прилича стаята и. Лелелелеле погледни, погледни. До чантата и за училище се търкаля празно шише от бира... леле двулитрово шише.
    Баща ми (към майка ми): Ти се радвай, че не е в чантата.

Казаха си това и излязоха. Даже не съм сигурна, дали видяха, че аз съм в стаята

пп; шишето беше останало от именният ми ден.. имаше една глътка бира и за това го държах
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    по телефона аз и майка ми:
    Аз-Абе мамо я виж дали бойлера е включен като се прибера да се изкъпя
    Майка-Еей аз тъкмо го видях и си помислих за теб и се чудих дали ще се къпеш.
    Аз-Хахах мислим еднакво
    Майка-Да бе все едно сме майка и дъщеря

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    баба ми са пребира от работа и аз неква си седя мирно и даже не я поглеждам а тя ми вика ''кажи ма роске''

Супер фен Аватара на djipsito
    Казвам на наще, че съм си купила една рокля и баща ми ме пита: Ква рокля, с гол гръб без предница ??

Мн съм ги запалила и двамата по нета, сега не стават от комповете, баща ми скоро му направихме скайп и се пени тая вечер, що на НЕГОВИЯ комп в скайпа му излизало името на майка ми, като бил натиснал "Вписвай автоматично с пускане на скайп" Или като каже някой път: Ей сега ще рестартирам компа и ще видите вие, никой няма да ми сяда на компютъра..

Едно лято бяхме на гости на баба и дядо и седнали в градината пийват ракия, лафят, а аз съм навън с приятели.. бяха ми казали да се прибера в еди колко си часа, появих се при тях 5 мин преди зададения час, и баща ми ми вика, имаш още 5 минути, махай се. На другия ден закъснях МАЛКО и ми вика: Прибра се 3 минути по-късно, утре ще се прибереш 3 минути по-рано... Мн ме дразнеше ахха..

Баща ми като се прибере от работа идва да ме види ко прая, аз както винаги на компа, отваря вратата и ме пита:
    - Теб да не са те правили на компютъра?
    Викам ми нз ти кажи

От малка помня, тати ни казваше: Лека нощ, гугутки.. и аз казвам Лека нощ, а той ми вика: Тря кажеш гуу гуу гу И до ден днешен така си казваме Лека нощ..

Веднъж му викам:
    -Тате, дай да ти запаля цигарата.
    А той: "Да не ти запаля вратния кабел ей сега" или пък "Нещо да чувстваш някво неудобство ??" Брат ми все го имитира...

Някой път ми казва, че съм приличала на "бухенвалски" (квото и да значи) манекен, и да ям повече. Гледахме по тв турнето на слави от 2009 и гледа Нели Петкова и вика: БРЕЕЕХ туй нели, вика яж повече и ти да имаш такова дупе. Пък аз му казах че мацките от балета имат по-хубави дупета от Нелито.. (често си мисля, че сме сбъркани с брата, гледам мачове с тати и коментираме мацки..)

Веднъж им казвам, че искам да си пробия пъпа. Баща ми ме пита- гъза не искаш ли да си пробиеш? Викам не, ма може клитора, и двамата с майка ми КОЕЕЕ? Викам ПЪПА искам да си пробия..

Майка ми играе белот онлайн и често крещи пред компютъра "Абе кво е тва каро бе педааал, ей големи кавали... Не спатия ма кузъ..", с баща ми й се смеем, той и вика "Ти кво, имането ли си заложи ?"

Брат ми като беше по-малък го беше страх от духове и решух да го "успокоя" и му викам: Споко бе, кво те е страх, те не се виждат

Седиме при баба с братовчед ми и той все се пипа м/у краката, и баба му вика: Кво го пипаш постоянно, бе толкова ли ти пречи? И той: Ми намествам го бе бабо..

Ходих с брат ми веднъж да видим прабаба ми, бог да я прости, и тя горката.. пита ни колко ни е пенсията (искаше да пита на колко сме години..) ...

Има още много, ама не се сещам, пък и бая писах.. стига ви толкова :д

Седим си в хола. Аз си прибирам парите и минава една муха.
    Аз:
    - Какма чуха.
    Майка ми:
    -Ами, изяж я.

Мама ми слага да обядвам -

Аз: Амааа маамоо пак ще трябва да духам
    Мам: Ще духаш като се налага

пп: ставаше въпрос за яденето, 'щото беше много топло.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си