- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителски бисери
Днес с майка ми се скарахме(нищо ново под слънцето) и тя вика ''Аз що не взема да ви еба майката на вскички тука!!!''
1 ден преди да излезна, за да ида да посрещна гаджето си на Централна гара (защото попринцип е от Пловдив).......събувам си пантофките и отивам да си взема чантичката, защото беше в моята стая....и тръгнах нали по чорапи, а майка ми прави палачинки през това време в кухнята и като ме видя и вика: "Защо тръгна пеша сега?"![]()
Да махаш тва вино, че ще ти го излея в гърлото!![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Не е ли КОФЕИН?![]()
Сега ще ви разкажа една случка с моя прабаба направо съм се напикала от смях ! С колата ( ама не нашата и един човек кара ) и тоя човек вика изчезна ми задната скорост ! А баба : Да не я откраднал някой ?![]()
![]()
![]()
![]()
РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`
а една вечер свърши безалкохолното и питам баща ми 'Татеее дай малко бира' и той ' аааа не за теб никаква бира ... аз на теб бира няма да ти сипя' и аз
се пуля и той се изцепи 'Ей я ракията там сипвай !'
![]()
![]()
БисквитенотоЧудовище
Веднъж бяхме излязли аз,майка ми и две познати и тъкмо се разделяме и едната приятелка на мама и вика "See you later" и мама щото не знае английски й отговаря "Да,да БЛАГОДАРЯ!" и до днес я майтапя за тая издънка... :000
Седиме в хола с мама и тате и гледаме телевизия,някаква драма.И на една драматична мълчалива пауза от страна на ТВто,мама дълбоко замислена ме попита:
-Днес колко е часът?![]()
Е скъсах се да се хиля![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В момента се сещам само за реплика на чичо ми.
Братовчед ми нещо се беше разлигавил и баща му казва: "Александре, колко малко ти трябва, за да бъдеш пълен олигофрен".
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
zna4i situaciqta e slednata:
Az pravq no6tna na kompa (be6e okolo 3 sutrinta) i baba mi se razsuni ne6to i vika:
-Petio,izklu4vai toq kompiu... -i zaspa![]()
![]()
![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
на една фр баща й: Дай ми пистолета да го заколя!
а мама: Повече дупки по тебе - не
аз: една предстой да бъде отворена след 1-2 години
setih se za edna mn sme6na istoriq![]()
![]()
![]()
![]()
otivame na doktor az sam s nisko jelqzo i kravno 100na 90 i doktora mi kaza
mi ti si taka za6tot ne qde6 pile6ki drop4eta po selski s malko sol
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
prasnah se ot smqh
Болка ли?...да.... болка от какво?... болка от това че те обичам?...не...Боли ме от това че не знаеш..как ли да ти кажа....толкова е просто да ти кажа че те обичам...но просто така да ти кажа не мога.
а при мен доктора попита мама дали не е забелязала да взимам нещо напоследъкПървоначално написано от remember95
![]()
Иначе веднъж мама изръси "Ще ви еба майката и на теб и на баща ти"При което аз само започнах да и се хиля насреща
А най-често ми се звъни на домашния, вдигам го и мама ме пита "Прибра ли се вече?"... Или пък като си увелича музиката и получавам SMS-и със съдържание: Изключи я тая гадна музика, опитвам се да преспа брат ти!
Аз-мамо,може ли да идем с гаджето ми на море?
Мама-не!
Аз-е защо?
Мама-защото ще отидете двама,а ще се върнете трима.![]()
Бях у гаджето ми и мама ми звъни-къде си?
аз-ми у Иван
мама-внимавай много...още съм млада за баба![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
imam p1pki na g1rba i maika mi gi maje6e s edno lekarstvo i mi vika samo da si vidi6 g1rba nqma da stane6 ot nego![]()
![]()
![]()
![]()
ся и аз са сетих едно. Имам едни много модерни рязани данки. И нали отивам на село и некфо лягам д спа. На другия ден сттаам кам 1 и ко глеам баба ми седнала и зела да ги шие :@:@:@. Омфг не е изобщо смешно. Тя измисли нова мода шити данки :Д. Ауу тей се бех вбесил че напрао да я обия ми идеше. Тай и са развиках чеее..... :Д:Д:Д.. Е то верно имах мн такива данки ама ме дразнеше да пипа без да пита :@:@:@. И тя после се извинява жената ама... :Д:Д:Д то ся е смкешо ама преди. И я слушам как разказва оф горкото толзкоз пари имат а нямат да му купят едни гащи ходи садрано като циганче :@:@:@:@ :Д:Д:Д..
maika mi kam bashta mi:"Dimitre fani si zatvori ustata ne ti li pisna samo prostotii da govorish be?"Dneska pak za neshto mu se skara i go nahrani.
pak mama:"ooo sq ve4e izobshto nqma da te puskame na ekskurziqta shtoto kato te znam kakva si pri purviq udoben moment she si hvanesh vlaka za Stz she q nameri6 taq i 6e q ubie6"mama i stara na taq kurvichka dolna ot StZ she q ubiq verno
![]()
*tati:"okey she hodite na vilata ama koi she ste?"
*az:"mi az, ivana, vladina , vito.."
*tate:"mom4eta li kak mom4eta? ne moje ne sme se razbirali taka!"
*az:"tva e diskriminaciq!!!"ima oshte strashno mn ama sq me murzi da pisha
xaxaxaxaxax mi na6te sa mn ludi....axax
zna4i te dvamata si imat navika da se "biqt"(ama na igra) s vuzglavnicite,za6toto imame super mn vuzglavnici v hola...ta ne6to se bori4kat te dvamata,a az tukmo se pribiram,ama nqma koi da mi otvori razbira se,za6toto sestra mi na kompiutara,a na6te se natiskat po divana iii pribiram si se az i se 4uva edno: OOOoo emii,dobre,4e se pribra! POmo6t! ba6ta ti me iznasilva!!(e sig sam,4e ne iska6e da kaje tova,a 4e tate q e hvanal na tqsno s vuzglavnicata,ama nqma zna4enie)
az: oooo sestra mi...kade si???6te si imame brat4e!!
sestra mi: abe ne me interesuva,kazah vi da me ostavite na mira!![]()
![]()
v nas e kupon
ili puk dr slu4ka...tate si parkiral kolata dolu,a mama ima navika da parkira neinata to4no de negovata(vupreki 4e i e zabranil) i sedi si tate i gleda TV i se 4uva izvednuj TRQS i po4va da mu piska alarmata i tate: E sa mi ebah maikata na toq deto mi blusna kolata!!!!
gleda prez prozoreca i kvo da vidi....mama zastanala i mu maha![]()
![]()
Na kafe sam v 11:30 vecherta na 16 godini bez lichna karta(zakasnqh s izkarvaneto)policaite me prebirat v raionnoto
,zvanqt na mama ne vdiga tati nqma obhvat,policaite znaqt,che brat mi e piqn na edno RD i reshiha da ne go zanimavat,a napravo da me preberat u nas.
Vlizam v nas i mi kazvat da sabudq maika i az otivam i vikam "Mamo,stani,che policaite sa tuka"
Mama-Zashto?Brat ti kakvo e napravil pak.
Az-Ne tozi pat sam az.
Mama-Eiii umrazna mi ot vas gadini takiva.
Maika stava pri koeto se udrq v edin garderob na koridora i policaite q gledat ochudeno i i kazvat "Gospojo trqbva da nabludavate poveche dashterqsi da ne prebivava na zavedenie tolkova kasno vecherta,oshte e nepalnoletna.
Mama-Abe izobshto kakvo mi gi vrashtate teq deca?Ostavete gi edva vecher da spqt v policiqta,che mi e pisnalo ot te goveda![]()
Az-Mamo haresah si danki,shte mi gi kupish li?
Mama-Mnalata sedmica nali si kupi?Pisna mi ot teb,samo iskash neshto da ti se kupuva,ne sam dlajna da ti ugajdam za vsichko.
Az-Sled kato si me rodila shte me izdarjash.
Mama-Tva rajdane otdana go otchetoh za greshka.
Brat mi-Tatko dai nqkav lef da si kupq drehi,che toq petak she izlizam.
Tatko-Onia den ti dadoh 100leva i mi se varna s teniska na dupki.
Brat mi-Tatko takava e modata.
Tatko-Ebahti modata da hodish razdripan kato ciganin,che i tolkova skapa e taq vashta moda...![]()
Spor mejdu men maika i brat mi za pari-
Az-Maiko kak moje da si tolkova stisnata?
Brat mi-Abe maiko golqm si skot.
Maika-Of nqmali da se ojenite na nqkoi drug kontinent i da mi se obajdate samo po Koleda?
Maika-Yoana opravi si legloto!
Az-Mamo marzi me.
Maika-Dobre,che ne te boli tolkova kolkoto te marzi,che do sega 20 pati da si umrqla.Haide po-barzo s opravqi legloto i tragvai za uchilishte,chet shte zakasneesh.
Az-Mamo zashto da si opravqm legloto kato dovechera pak shte lqgam?
Maika-Yoana zashto qdesh sled kato pak shte ogladneesh?![]()
ми имах едни чоерапи дето мн си ги обичах обаче бяха скъсани на петите и мама вика ''остави ги за пране та да мога да ги хвърля''![]()
и аз виакм ''ми хвърли ги мръсни''
и тя ''е как така ще ги хвърляш мръсни я не се излагай...''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
умрях да се смея тогава и я подигравах с тва около месец
sedi me az i ba6ta mi i gledame ma4 i tam na stadiona qko si praska dajd i majka po edno vreme samo vika: Anio(ba6ta mi se kazva Angel,tq taka my vika) , sq tam kat vali tiq dali sa mokri?????????????
napravo se skasah da se hilaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МЕГА бисери!Нормално е родителите да изтърсват по нещо такова.Понякога ме кефят.![]()
Първоначално написано от hooliganka89
![]()
![]()
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!