- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителски бисери
Ми един си бяхме на село и баба нещо мармори,мряло и се,искала да умира за да не ни товари със задачи и т.н.
Пък тате и вика,изчакай земята да исъхне че сега кално,и не става за копане..(тогава наистина беше валял як дъжд) ии баба остана като забита![]()
Първоначално написано от Rounder
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Баба ми е пълна с бисери."Ама,че си прос!Защо не изяде филето бе?!?"
и отново тя"Кът излизаш на вън си земи 'шушара'(тоест Съуитчър)
![]()
Не мЕ иНтеРeсУвА каКВо ГовОрЯт ХорАтА зАд гЪрБа Ми.
Карам се с майка ми,след поредната сметка от 60 лева...
Мама: повече не ми искай нищо..не ми говори даже.
Аз: добре .. ама после не ме търси за да ти помагам с фотошоп.
След 10 мин.
Мама: .. ама миличка как се слагаше коса с фотошоп?![]()
![]()
Баща ми онази вечер гледа телевизия и дават реклами, една от които беше тази на Нес Кафе Куул и той вика - Шеки, шеки (shake it, shake it) Сигурно цяла вечер се смях после...![]()
![]()
![]()
Онзи ден баща ми ми казва, че след малко ще слиза до магазина.
- Обади ми се, като ще слизаш, че да ти кажа какво да ми купиш.
Не минават и 10 минути, звъни ми непознат номер, вдигам и отсреща чувам истеричен смях.![]()
^ Баща е голямо лице![]()
Току-що чух, че баба ми вика на котарака "Ей, Хорацио"като онзи от Добре дошъл в България
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Понеже имаше руло на масата и с ножа до него и майка ми вика:
-Айди,мами,прибери рулото и сложи ножчето за пране![]()
И татко отвръща:
-Може направо в пералнята да го сложиш![]()
Голям смях ме напуши![]()
![]()
![]()
Веднъж нещо бълнувам докато спя и мама спи леко чула ме и дошла да види какво става. На Другата вечер разказва на тате и той : Спал е седнал в леглото ? (почваме с мама да се хилим щото пак е недоразбрал) Ама как с гъза нагоре ? е тогава се счупих![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вчера карам майка ми да влезем в магазин за обувки и тя се изцепва
-Абе ай майни ми ги тея ,кво ще им гледам на тея сандаляци
![]()
![]()
Боже как не получих пристъп ..
Отиваме към балкана,а там по пътищата няма жива душа по принцип;майка ми кара и дава мигач,че завиваме на едно разклонение:
Баща ми:Кво даваш мигач бе,то катерици няма тука тя мигач дава ..![]()
![]()
На другия ден казах на бащата да играем федербал,ама той не искаше и след малко вика:
- Оф добре ай да играем ФЪРЧИбалд.. хахах![]()
![]()
![]()
1) а понеже пък съм много разхвърлян човек и тати ми се кара, че е пълен хаос на бюрото ми. пък аз тогава там държах едно малко глобусче да ми събира прах и тати само го бута, то пада и той ми се кара "тоя глобус за кво е паднал, толкоз ли не можеш да го вдигнеш" . и аз си мисля, че той се шегува и го гледам няква хилната, ама той нашия съвсем сериозен си беше![]()
2) или пък веднъж прибирам се и бабето ми звъни и си мисля, че пак ще ме кара да ходя у тях да ям. ии:
аз: ало
баба:аало кой се обажда?
аз: аз бее Карина
баба: кой?
аз: Карина бе
баба: ааааа Каринчее ти ли си ма? ам хубао айде чао ...![]()
3) беше преди години ии бяхме на моренцее... ии ся мама не е на кеф, беше ни много ядосана и накрая зе, че ни напсува на майка мен и брат ми... и брата вика "ем че ай почвай дe"при, което целия плаж утихна и ни зяпаше
![]()
Е,че какво ?Първоначално написано от karincety94
Поне сте били център на внимание![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
майка ми говори с някой по телефона и аз питам баща ми с кого говори и той ми вика познай и аз викам с лилито [една нейна приятелка] и му викам сега какво ще ми дадеш ;д и той ми вика ~ свирка![]()
![]()
Майка ми: На баща ти пощата нали му е отключена ? Да не би някой, ако му пише, да не може да получи писмото. (ставаше въпрос за e-mail-а на баща ми)
Аз: А не, аз заключих пощата и глътнах ключа.
Майка ми: Магаре !
и излезе от стаята![]()
![]()
![]()
![]()
И спря да се върти за миг земята..
С баба ми си говорехме за африканците и тя изведнъж изръсва:
А, то ако го затвориш в един апартамент, той тос ш` умре!
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Майка ми, точно преди да си легне. Гледа новините и аз стоя до нея.
Тя : Слушай ся времето.
Аз : Слушам..
И дават, че в събота ще е студено и ще вали и майка ми гледа умно и вика : Аве ний в събота щяхме да излизаме... Пък ти си на екскурзия.
Аз : Зарежи, може и да не ходим.
Майка : Ми да, то ще вали студ!
И го каза така уверено, че просто не се разбра защо и се смея.![]()
хахахах![]()
Баща ми една вечер оправя някакав шкаф на сестра ми и след 5мин сестрата идва и ми вика "тати ми опрай джезвето(вместо шкафа). След около 10 мин сестра ми пак идва и ми вика "майка се прибра" аз "от де разбра ве" и тя "ми видях джезвето" (майка кара BMW а сестра ми искаше да каже BMW-то)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()