- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителски бисери
Един път баща ми ми звъни :
Аз: Ало
Тате: Затвори да не се набутваш
Аз: Ама тате, ти си ме набрал
Тате: Бе затвори бе, гълта ти парите
Аз: Ама ти си ме набрал
Тате: Ех значи, каква си шматка![]()
А мама един път сутринта рано .. към 5-6 .. излиза (отиваше на работа) без панталони аз седя и я глеам и и викам "абе мамо какъв цват ти е панталона" и тя поглежда надолу и започна да се смее
![]()
Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите
Първоначално написано от yYniiKaLnAa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
еми щях да ходя някъде и майка ми като ми вика ,,Път за пари ще ти трябва ли?"
баща ми преди малко пее: 'Еврибари, бари (body), бари, ооо, еврибари, йее.'![]()
Отива да взима аквариума на костенурката, за да го мие и й вика: Къде си, бе, подводнице смръдлива......
Друг случай - нещо й се кефя на костенурката и викам МАЦИ' Къде си, маци?" Не знам защо го казах , а баща ми ме чува и вика - Да, тука съм, гледам ТВ.
![]()
![]()
![]()
Спя си аз и слушам баба ме вика..
Аз: Що бе? (казвам аз едно такова ядосано )
Баба : Иди ми включи котлона!
Аз: Добре, след малко.
Гледам телефона, часът е 09:30. Баба затваря вратата и аз пак захърквам. След малко тя пак идва.
Баба: Десиии айде де.
Аз: Ма бабо аз не мога да го включа не знам как, я кажи на Мончо (брат ми).
Баба: Ама той спи ..
Е направо ви казвам идваше ми да я удуша. Ама той спи вика.. цтцт ми аз кво права бе ?!![]()
От няколко дена от както съм я видяла тази тема ходя с лист и химикал да записвам изцепките на наще,защото помня колкото една патка, ама те пък мн сериозни бяха. И преди малко съм си пуснала няква песен и майка ми влиза в стаята с гръм и трясък и аз гледам кат гърмян заек и тя си танцува жената и ми рахомаха праща ми някакви въздушни целувки маха ми за Чао и аз:Кво ти става бе жена и тя продължава да си рахомаха викам и я си вкючи субтитрите и тя ми вика: ми бащати заминава във вторник (той пътува попринцип с кораб ) ама тя толкова радостна че се радва като малко дете на дъвка защото той трябваше да замине след месец ама ся като заминава след 5 дена и тя решила да прави банкет ама тати ква намусена физиономия имаше направо незнам как не я заколи![]()
Може да не ви се стори смешно ама ако бахтя видели майка ми направо паднах от стола от смях
![]()
След тва майка ми ми звъни на домашния щото той е в мойта стая ама той имам дисплеи и се вижда кой звъни и аз и викам кажи бе и тя ама ти ми дигна викам не просто чуваш гласове и тя абе момиченце и аз и викам кажи и тя яви се на хоризанта че да не видиш кой чува гласове![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Веднъж баща ми гледа в кухнята мач, а ние сме с майка в хола и си правиме нещо.... По едно време чувам как бащата се изцепва:
-ФАКА МАДААА (вместо мада фака) направо се попилях да се смея![]()
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
Беше едно лято и аз викам на майка ми "Мамо супер топло ми е ве", тя ми вика "Е кфо искаш да ти духам ли?"![]()
![]()
Нещо с мама се бъзикаме,че един съсед майка му ще го прави учен и му взима книги от библиотеката,защото има връзки и аз викам на мама "Мамо,използвай връзките си в библиотеката и ми вземи "Цицерон"" ,а тя вика "Аз връзки имам само по кръчмите."![]()
Study nature,
love nature,
stay close to nature.
It will never fail you.
Frank Lloyd Wright
pahahahahahahah добро!Първоначално написано от definition
При мене пък , с майка ми сме живяли 4 години в Австралия ,
3 години по късно ме пита
Абе как се пише (who) ?![]()
I used to be an atheist but now, I believe in Sebastian Ingrosso.
Мама към баща ми:-Цуре,искам да ни направиш една е такава беседка и ще купиш няколко евнуха...(
Аз:-...да ни духат!
Мама:-Абе аз викам да ни веят,не да ни духат ...
Сестра ми(на 4 е):-Ще ви чукаааааааааааааааам!![]()
Сестра ми:-То Цветница не е празник,това е човек ...
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Първоначално написано от bloodyF
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
баси яките бисерчета![]()
![]()
![]()
Един ден баща ми решил да си обръсне кракатаи седи и се гледа пред огледалото,майка ми влиза,гледа го учудено няколко секунди и изръсва: Баси педераса.. о.О
Направо паднах от стола![]()
![]()
![]()
Мама
: ооо ти се прибра .. и ено здрасти ли няаа
Аз: ооо животниии ..
Приятеля на мама [ наще са разведени ] : ооо прасенце !! (тъй ми вика нз що . .не съм дебела .. просто ям мн бързо)
Мама : колко цигари изпуши
Аз (честна и откровена ) : ми 2
Мама : хм ти са базикаш ама само да те разбера че пушиш ..
Аз :![]()
Мама : айде да ходим на басейн![]()
Приятеля на мама : не може
Мама : що weeeee![]()
Приятеля на мама : прасенцео шурти(имаше предвид че съм в цикъл
)
Татко:Малееее,бързо,бързо идвай,бързоооооо!
И аз се стреснах и веднага ставам от компютъра и отивам в кухнята да видя к'во му става на тоя човек..
и аз:Тате,к'во стана,бе?Добре ли си?
и той някъв усмихнат такъв.. :Тая риза добре ли ми седи?![]()
иначе негов редовен номер е като се прибера вкъщи,той ме поглежда и ме пита:Прибра ли се?
ем..очевидно съм се прибрала..
отиваме да купуваме на майка цветя(някакъв празник беше)..
татко обаче беше нещо много зачуден,или по-скоро правилната дума е заблеян..
аз го питам:тате бе,кои бяха любимите цветя на мама?
той ме поглежда и ми отговаря съвсем сериозно:Вишни.
![]()
![]()
![]()
![]()
И при мене е така, само че ме пита "Прибра ли се вече". Или като тръгва за работа и ме пита "Изключено ли е всичко" или "Заключили вратата", като преди това е огледала 3 пъти дали е изключено и дали е заключена вратата![]()
[/quote]
Коронният и номер.Всеки път,всеки пъттт![]()
Impossible is nothing...
Татито прави нещо и му трябва молив - взима го , прави каквото прави и го мушка в джоба.След десет минути:
Тати: Каде е молива?
Аз и доведената ми майка () стойм и се хилим .
Тя: Айде ще му кажем.
Аз: В джобати бе тате !?!
Тати: Коя и защо го е сложла там![]()
![]()
Сега може да звучи тъпо ,но тогава се пръснахме.
Днес един минава в едното платно,в другото и така 2-3 и бащата докато е спокоен изведнъж:
Ах,да*ба и нещастника ти.Ако спре ще го изкарам на капака и ще го обеся с червата му![]()
![]()
НЕФТОХИМИК
Вчера бях на село и баба ми беше нещо много весела.Питам я:
Аз: Бабо, какво ти има...
Баба: На турбо съм.
Останах като гръмната, а тя пила някаква бира Турбо![]()
Some people feel like they don't deserve love. They walk away quietly into empty spaces, trying to close the gaps of the past.
Първоначално написано от Hiph0pgirl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
e pak tazi temi4ka mn meradva i az re6ih da se vklu4a
ami vednyj sled poredniq spor s maika mi tq mi kaza ot 15 god ne si iz,mila edna 4iniq![]()
a az sam na 13...... kak moje da ne znae6 na kolko e sobstvenoto ti dete
![]()
![]()
![]()
![]()
ili pak vednuj bqh na selo za cqloto lqto i tati be6e na komandirovka mn dalgo vreme ... kogatoo se varna zvanq na mama (govorim bezplatno) i tam si govorim i sled tova i kazvam dai mi tati i tq - ami sega imam rabotakazah i azde de i tq ... ami tazi igra nqma payza
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ili pak s edna moq priqtelka stoim pred dskl i tq pu6i i poneje maika i ba6ta i imat agenciq koqto e do dskl ba6ta i minava vijda q daje q pgledna i ne q pozna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()