- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителски бисери
redovniq nomer na maika mi e da mi se obadi zada otida da i dam n6 koeto e nna po malko ott 1 metyr![]()
![]()
:P
ami zna4i tq e policaika i kara kolata vry6tame se ot pazar i az razglejdam novite pokupki i tq se izcepva ei madyrko i sa razkra6tq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
най-лубимиЯт номер на наще: звънят по домашния и питат КЪДЕ СИ?Или пък ми четяха конско като малък,за пушенето с цигара в Ръка :Д
Преди малко.... Майка ми боядисва вратите, а аз си оправях багажа и само слушам "Андреооооо, донеси ми стола (зад нея е) и го вкарай в стаята ти да оправя рамката. Тичам аз, местя стола внимателно да не докосна вратата и го оставям на земята с цел да мръдна леко вратата и да го наглас я ида и е удобно. Тъкмо го хващам и го повдигам и тя скача отгоре и почва. "Ти, толко ли си зле, погледни къде сложи стола"
"Тъкмо го премествах и ти скочи отгоре, какво да направя. Не ми пречи да те нося със стола, обаче вратата е прясно боядисана, не искам пак да направя някоя дупка." Мрънка, кряка, пък й мина. След малко...
"Вкарай прасето от балкона, изчисти капката от боята, извади плик от шкафа, смени този от тоалетната". Иая аз почвам по ред на изброените й заповеди, за да не забравя нещо. Тръгвам към балкона и почва да кряка "Къде отиваш казах ти да смениш кошчето"... Връщам се, бъркам в шкафа и вадя някакво пликче и тя пак почва "Абе ти в ред ли си к'во правиш нали трябваше да извадиш жълтия парцал да изчистиш капките". На мен ми кипна и почнах "Абе аз да не съм някъф турбо човек да върша 1000 неща наведнъж. Последно кое да направя - да прибера прасето, да сменя кошчето или да изчистя капките от боята??? Замисли се за колко време и колко неща ми заповяда да направя." Клякам да търся парцала и тя пак "Аре бе окапах сичко с тая боя, хващай се на работа!!!" "Къде е парцала по дяволите???" "Офффффф, вземи гъбата като си кьорава" ....
Много обичам така 1000 неща за 1 минута и после що ги върша...
Или седя си в стаята и почват с баща ми "Андрео, слез"
"Офф..." слизам "Слушам???" "Слез до магазина" "За какво?" "Хляб и мляко" "Добре" и се качвам до спалнята за пари "Къде отиваш бе?"
"На Марс" "Добре иди да вземеш пари" "Какво правя в момента?" "Аа, хубаво".... "Нещо друго освен хляб и мляко?" "НЕ!"
Слизам, връщам се и от вратата... "Слез до магазна" "От там се връщам..." "Ами купи яйца" Отивам за яйца... Връщам се ... "Ами нямаме краставици и домати, иди да купиш!" "Мамка му стара, колко пъти пак ще сляза?!?!?!??!" Връщам се пак и слушам "Ами цигарите ми свършиха, иди да ми купиш" Полудях..
Аз съм в Мол София на поне 30 мин от нас, баща ми който в момента се прибира от работа ми звъни "Купи ми вестник!" "Не мога сега на кино съм. Ти къде си?" "Тук пред нас паркирам до бутката" "Добре,купи си от там вестник" "Не ти ще ми купиш..." Звъни след малко "Къде ми е вестника???"
Седим семейството и гледаме Отместопрестъплението: Маями. В тази серия моторист преследва един мъж с меч и го настига и го разсича на две през кръста. Оня пада иии.. там остава в един кръг от кръвии ако е местен трупа ше има някви следи там.. от влачене
обаче няма щот е умрял на място. И Хорейшо кляка и казва: "Хмм.. има пръски кръв по стената.. следователно е убит именно тук." И баща ми: "Ааа не бе, убили го на три метра от там ама оня добягал"
![]()
![]()
Седим семейството и гледаме Отместопрестъплението: Маями. В тази серия моторист преследва един мъж с меч и го настига и го разсича на две през кръста. Оня пада иии.. там остава в един кръг от кръвии ако е местен трупа ше има някви следи там.. от влачене
обаче няма щот е умрял на място. И Хорейшо кляка и казва: "Хмм.. има пръски кръв по стената.. следователно е убит именно тук." И баща ми: "Ааа не бе, убили го на три метра от там ама оня добягал"
![]()
![]()
Аз, баща ми и неговата приятелка (наще са разведени) тръгваме да излизаме с колата, обаче ние имаме форд маверик (мн голям джип) ии сме в една малка уличка и на сичкото отгоре пълно с паркирали коли иии няма почти никво място. И бащата ше излиза от уличката и в тоя момент зад нас се появява някъф искофял дядка с червена тойота йарис (
![]()
) и се мъчи де мине отстрани покрай нас. Обаче то нали няма НИКВО място иии никой не може да мръдне. И баща ми с неговите шофьорски трикове някак си успя да ни измъкне
обаче оня пак се тика някъде около нас иии баща ми успя да му види лицето щот мина от неговата страна и както си караше спокойно и тихо (което междодругото е рядкост
) изведнъж избухна, щтото оня му се усмихна ама изглеждаше сякаш му се хили
ии почна: "Ауеееее мама ти дърта педерастка да ебааа!!"
![]()
![]()
![]()
спуках се от смях
![]()
В тая стая не се диша незнам дали знааете![]()
![]()
![]()
уфф това тати доста го повтаря .. ;д;дд като влезе в стаята ми и вика:вие ще спрете ли да се поливате с тия парфюми..ии сестра ми оттам се изцепва : а ти кво правиш като тръгваш за работааПървоначално написано от johnterry4
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Първоначално написано от kPuCkA
Мухахах,на наще любимото им е да ми звуннат на домашния,с въпроса КЪДЕ СИ? Обяснявали са ми как не трябва да пуша като порасна,с цигара в ръка![]()
I might just bite your lip
Първоначално написано от sisitooo3sisitooo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Тъкмо ставам преди малко и се сетих, нещо и викам на майка:
- Мааааааамооо, мамооо кажи ми бързоо 21ви или 22ри смее.. БЪРЗО, СПЕШНО Е !
- Еми ... четвъртък сме ..
- не, бе за даатата питам
- еми четръвртък е като ти казвам ..
- ОМГ все едно да те питам колко е часа и ти да ми кажеш Август
- Още сме Юли бе момиче!
след тва бех туш половин час
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Преди малко:
Седя си на компа и гледам торента на Сексът и градът 2 ,съответно мълча.Баба ми идва при мен и почва:
-С кой говориш ма ?
-С никой![]()
-Аз мисля ,че говориш със Светлито,щот има същата коса.Чорлава като на Светлето.
Днес се навършват 40дни от смъртта на прадядо ми(бащата на моя дядо),и майка сега се прибира и ми рзправя как е минало:
Мама: Дядо ти отиде да покани баща си на обяд
Аз: Какво?Как така?
Мама: Така се прави,такъв им е адета там
Аз: И какво?Той дойде ли на обяд?
Мама:не бе
Аз:![]()
![]()
аз си спомням че един път чувах от стаята ми как майка ми се караше за нещо на брат ми .. отидох да вида кво става и започна да крещи на мен.. махнах са от нея и тя дойде да ми вика в стаята и после ме наказа![]()
Първоначално написано от Hiph0pgirl
![]()
![]()
![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
От скука си разглеждам абонатите в skype и съм отворила на един , където е сложил еминем на аватара си ;дд и майка ми идва и казва :
" Този не е лош "
Аз: Мамо , това е Еминем![]()
Тя: Милен ?!?![]()
Аз: ЕМИНЕМ !![]()
![]()
Тя: аа , да вярно![]()
![]()
![]()
Баща ми: Там, където двама си мерят оная работа, ти не си подавай гъза.![]()
![]()
Това ми го каза, когато бях направил поредната беля в училище заради двама съученици.![]()
Първоначално написано от LaDolceFragola
![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Мама ми прави салата обаче изтърва ножа и.... се изряза Чувай хуйо,путки щракат баща ми.. пее bad romance на лейди гага![]()
![]()
![]()
Хораа.. ще ме убиете направо![]()
![]()
![]()
![]()
Не е от родител,а от една жена,която ми се пада баба,а аз скоро разбрахи то как!
![]()
Звъни се на домашния..
Аз: Да
Баба: Мигленче ти ли си ма?((майка ми се казва така) повечето хора ме наричат така,и съм свикнала вече,иначе се казвам Милена)
Аз:...да
Баба: Какво правитее,какво правят майка ти и баща ти?(Тоест баба ми и дядо ми)
Аз: Ами те са в Германия,ще си дойдат идния месец
Баба: Аааа как така ма баба,нали баща ти е парализиран,какво правят в Германия?
Аз:нее няма такова нещо
![]()
![]()
![]()
Баба: хм.....ми ти какво правиш ма баба,роди ли вече?
![]()
бабо,аз съм на 15
![]()
Баба: ами аз нали бях на сватбата ти бе,помниш ли ме
Аз:аз съм на 15,каква сватба бълнуваш
помислих си,че някой ме бъзика,но след това баба дойде и говори с тая бабичка по телефона ,и се оказа,че ми се пада наистина Баба,просто е помислила,че разговаря с майка миА аз грешно постъпих като не си поправих името
![]()
Първоначално написано от brunette6
![]()
![]()
![]()
— Пустинята е хубава — каза малкият принц, — защото крие някъде кладенец…![]()
Вчера в магазина
мама - искаш ли пилешки крилца мамее
аз - не
мама - а свински![]()
![]()
ии почнах да се смея тя ме гледа тъпо и вика на брат ми - маме кака ти полудя и в същия момент се сети какво е казала и и тя почна да се залива от смях..
Одеве мъжът и и звъни по телла и и каза че е сгазила котката на съседите тя му вика а да аз се чудех през какво съм минала![]()
![]()