- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителски бисери
В наща къща татко е по лафовете. Даже в даскало като им разправям и като започна с думите ,, тати разправя... '' и наострят уши или се заливат от смях. Та историята беше, че пътувахме с колата към село 2мата с татко и минаваме покрай една асвалтова база която попринцип не съм въждал да работи, но точно него ден пушеше комина и викам ,, Аа асвалт правят " и татко : ,, Ем к'во да правят, пЪчЪ ли '' Незнам не е толкова смешно, но точно как го каза и направо леш![]()
ненене убивате ме просто..колко се кефя че имало и други готини хора по света
ии такаа айде един и от мен, макарче е по-скоро дядовски бисер.. хехе
дядо ми е в кухнята налии и му викам:
- дедее ще ми дадеш ли един кроасан..
- дамм! (човека винаги се съгласява)
при което го виждам само един такъв забързан, че слиза до гаража.. ама аз съм заблеяна и не му обръщам внимание и си чакам кроасанчето търпеливо.. и само чувам "еее къде е товаа нещо беее"
и след незнайно какво търсене идваа доволен и запъхтян и ми подава нещо, но аз съм на компитуу и го вземам и още малко щях да падна ... и нали гледам и той ми дал 5 килограмов пакет с ХОРОСАН.. и направо изтрещях...(пък дядо си е много готин човек попринцип и само като разбра...
) смятайте след като цялото семейство разбра какво стана .. с дни сме се базикали...
![]()
![]()
гледам на мивката някаква тава с нещо желиранооо![]()
и питам ,,това пача ли е ???? "
и брат ми ,,дааа адаши сте "
![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
току-що..
баща ми: "момичета, слезте от компютъра"..
т.е. да станем![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Първоначално написано от Wwwooow
![]()
![]()
![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Дядо ми трябваше да поръча 4 кобика дърва за баща ми и баща ми му праща СМС на телефона тей като нямаше пари да му се обади:
Tatko poracha li durvata?
А дядо ми човека разбрал - Татко порасна ли дуката
И като се обади почна да се разправя с баща ми ''Ти на кого говориш така '' голямо шоу беше ама се разбраха накрая де![]()
Преди малко баща ми 'Шшш ееее отивам да седна на компа'![]()
хахаха луда работаПървоначално написано от Camaro
![]()
![]()
![]()
![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
няква жестока караница м-ду мен и майка ми, и изведнъж тя:Пичку ти материну![]()
![]()
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
момиче
Кажи й че се псува самаПървоначално написано от arizona
![]()
![]()
амм понеже аз най- редовно си псувам и един път гледаме някакъв сериал на баба ми и ест става нещо абсурдно и аз " да му...........(еба майката)............ се невиди!" напр баща ми се уля да се хилиили майка ми като имитира от пълна лудница тая бе, дето вика "Жорее..." напр падамм... а баща ми е просто невероятен майтап... като излезе онова парче с еминем и риана, като видя еминем и вика "тоя не умря ли ве?"
или: "чети книги, за да станеш като майка си! абе като се замисля, недей"
татето кърти
Баща ми вика:Да угася ли лампата? /лягах си тогава/
Аз/чула,недочула/:Малко..
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Тази сутрин си правя принцеси и понеже предния път не успях да шчупя яйцето и мама ме пита:"Да чукам ли яйцето". Имаше предвид да го чукне ли острани на купата за да се счупи ;ДД И пак на Коледа мама ми вика:"Ще идваш ли да ги чукаш" [имаше предвид пържолите]![]()
Един път викам на тати: "Тате тоя Адам Ламбърт е пълен гей.Много ме дразни и харесва Бил" и тати само кат ми вика:"Ти да не би да ревнуваш?"![]()
Когато нещо ме ядоса тати и аз му викам:"Мноу си тъп Саше" и той "Добре Ванка" ;ДД И много пъти когато сме в различни стаи,аз в детската а те в кухнята да кажем,и им звъня по телефона ако искам нещо.Или някой път те на мен,вместо да се разкарваме. ;ДД
И баща ми постоянно ръци бисери.Но сега не мога да се сетя.Вече ще си записвам и после ще ги пиша тука.![]()
Първоначално написано от Camaro
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Скъсах се да се хиля!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Първоначално написано от TheSunShineGirl11
![]()
![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Първоначално написано от teenems
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе, хора, ще ме скъсате от смях тази вечер!
♥ 2PAC ♥
Ей ся майка ми вика:
"Ти що си нервен ве, снощи колежката не ти пусна ли ?" xD
Направо ме уби ...
А то как да не си нервен, снощи на банкет прибрах се в незнам колко часа натикан кат смок и сутринта ме събуждат без да има никаква организация 0.о
Мама:-Ии ква е функцията на тази празна кутийка в шкафа?
Аз:-Да седи и да е празна..
Мама:-Ебаси тъпото о.О
Мама(ядосано разказва за някаква дето я издразнила):-.. и си викам на акъла "Мога ли практически да ти визуализирам една реална конфигурация от три пръста, с преобладаващ среден??"![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Баща ми е голям майтап. Пример:
Днес ми звъни и вместо да ми каже, че дядо ще идва на гости ми вика: "Баща ти ще дойде..... оф, чакай, аз забравих, че съм ти баща..![]()
"Какво е това скупе?" - първия път като видя скайп![]()
"Тя няма рожден ден, а рожден сутрин." - защото била родена сутринта..![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Баба ми знае че гледам футбол [момиче съм ; ] ] и вчера имаше мач на Манчестър Ю. срещу Блекпул и ми вика 'Вчера Бербатов вкарал 2 гола! Два! Колкото Маси!'![]()
Всяко лято има своята история . . . < 3
Баща ми: Помниш ли когато сестра ти беше на 4 как падна в реката с дрехите? (сестра ми е с 9 години по-голяма)
Аз:![]()
Баща ми: Офф, днешната младеж само глупости помни . . .
Майка ми: Ама той тогава беше още в любовния ти поглед![]()
И си оскубала миглите, абе неочаквано добра комбинация няма що(мама)
Искаше да каже веждите ама....![]()
![]()
I hate cold-blooded people !!!