.
Отговор в тема
Страница 5 от 72 ПървиПърви 1234567891555 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 1781
    сестра ми си беше забравила нещо сутринта преди да излезе и влезе в хола с обувките точно когато мама беше измила паркета и тя кат се развика " Каде се завре бе на майка си у п***ата! Аз колко пъти повтарям да не се влиза с обувките!"
    а иначе мен често ме е псувала на майка

тва ми е мечтата... майка ми да ме псува на майка
    ша и забуча парцала у носа

Град
    XaCkoBo БеЕ
    ами баща ми излиза от банята и започва да търси сешоара,но вместо да ме пита каде е сешоара ме пита каде е термометара
    LeB`dIe sEkuNde :]

Sedim si s edin priqtel i idva dqdomi i go pita na moq fr kvo praite be i toi emi nishto...dqdkate se zamislq i mu vika tva ne huavo zeme si napravete po edna chikiq na mozaka

Вчера си седяхме с мама на дивана и тя вика '' Трябва да си купя цифров сутиен''
    Преди няколко дена мама си търсеше нещо и се развика ''Къде си се завряло там...там,сещаш се''
    Телефонът ми звъннеше,мама го взе и ми го поддаде с думите ''Нервният хамстер те търси''.А всъщност сестра ми се обаждаше

Град
    В облаците
    Снощи проведохме следния разговор с тази, която ми се води майка :} :

тя: христино, днеска къде оди?
    аз: па седехме на летния кът
    тя: и кво
    аз: увеличили са цените… на текилата и на вермута
    тя: ама, па ти пияница ли си?
    аз: не, аз не пия алкохол
    тя: пъ иди у магазина, земи си една бира два литра, с цаца и си се лигави цел ден на нея като сакаш да си пияница
    аз: ее, аз не пия бира като за у нас си (вече под масата от смях)
    тя: а кво пиеш, да идеш тама на центъра и да те гледат ората ква си се напила като свиня???!
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Град
    В облаците
    майка ми:усещаш ли че почваш да си говориш сама с тоя компютър изкукуригваш ?!
    влезнах под масата от смях заради нея
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Повече от фен
    Zna4i... s maika mi sme v nas i tq 6te se sresva i dyrji grebena. Oba4e ne se ose6ta, 4e go dyrji i go tyrsi i ma pita za nego dali sam go vijdala... i az samo sa napikavam ot smqh i i vikam 4e go dyrji

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    хах уникални работи просто яка темичка оправи ми настроинието На мен баба ми беше изръсила'' олее вие сте голям алияк'' кат бях във ваканция,6тото бе6е чувала от мен да викам айляк Баща ми пък кат ми се беше ядосал вика:''ти си голям кукувей ''

edin pat kogato govorih sa maika za ne6to ne pomnq to4no za kakvo ama be6e mn qdosana i az i kresnah malko i sledovatelno pysna bisera : kogato govori6 s men 6te mal4i6!!!! i posle i dvete po4nahme da se smeem
    кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P

Град
    dupnica
    emi i az se setih za dve slu4ki s maika mi :D .V4era ot 11:30 do 20:00 4asa stoqh pred kompiutara si i 4etqh nqkakvi prostoti i mnogo se smeeh,po edno vreme vliza maika mi i mi kazva:
    Mama:ti po4na ve4e sama da si govori6 i da se smee6 :D
    Az:emi da mamo i az kato teb
    Mama:emi da moje da se kaje :D .Az napravo padnah pod buroto ot smqh :grin: :grin: :grin:
    Ili pak drug slu4ai:
    Mama:(zvani mi po doma6nia telefon) Alo Kade si be Manuela?
    Az:Emi v sasedite be mamo ot tam ti vdigam telefona
    :-P :razz: :-D

Град
    СофиЯ
    Ми най-често звъни по домашния и такава запъхтяна казва:Къде си бееЕЕ?
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Град
    Where streets have no name
    Днеска баща ми ми се обажда рано по телефона и ми вика"кфо правиш?"аз вкиснато"Спа"и той"Ааа,хубо като се събудиш,обади ми се."
    Или пък вчера от вятъра ми се беше разрошила косата и майка ми вика"Що си пак като някоя горска фея в главата?''
    На Коледа майка ми към баща ми:"аве ти нямаше ли да ми купуваш нов вибратор?" искаше да каже епилатор.

Повече от фен
    Град
    Варна
    Редовния номер на баща ми е да си търси очилата,които всъщност са на главата му или държи ключовете и пита-абе къде ги оставих бе.
    Или майка ми в другата стая се разсеяла,а аз преди пет минути и казах здрасти и отидах в другата стая,и по едно време ми звъни телефона дигам и тя -Ти къде си бе колко е часа знаеш ли?
    Или ме вика ела да отвориш буркана,че аз го отворих ама не успях Има и още ама не се сещам

Баща ми пак нещо разглобява,обаче не става.в същото време сестра ми гледа детско на телевизора.Тати са ядосва и вика "Майка ти мечка".Сестра ми вика "Каква мечка,тате?",а пък тати вика "Рунтава"

[color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

сестрата: мамо сърби ли те нещо?
    майка: гъза ме сърби.
    сестрата: ми начи съм прихванала от тебе. и мен ме сърби.

(сестрински бисер по скоро)

horicaaa vie si4ki me sasipahte....ebaty sme6kite ....moite i mama i tati sa otka4eni stra6no mn slu4ki iam...ama sq za edna se se6tam ot predi nqkolko dena....zna4i.....Sedime na masata i we4erqme...oba4eee i az i tate sme se razhilili qkoo ligavo nekvo....a po televiziqta davat nekav nay4no populqren film be6e pusnal za nekav ostrov...oba4e az ne spiram da se hilq i da se ligavq....i tate se izcepi ``opffff stiga si se hilila deeee 6e ti obarnem 4iniqta s salatata otgore i sh stane6 y glavata kato Palma De Maiorka``
    Ili mama kato zatarsi ne6to i samo...``oxxx aweeee donesi mi onovaaa kadeto go slojih predi malko e taaam blizo do onova za praneto`` i razbira se nea kak da se setq kvo e i taa posle mi vikaa ``opffff e za tva ti govorehhh weee `` i o6te mn i sekvi iscepki osobeno kato sa pili ili sa bili na gosti nekae... awe mn otka4eni
    ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
    HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
    ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/

Вчера разправям на майка ми за Емилия дето псува в "Сигнално жълто" и й казвам точно какво е изпсувала.."Сложи си го в путката" или нещо от тоя род..майка ми избухва в смях.Баща ми пита какво се смееш бе и тя продължава..той пак я пита и тя му казва псувнята и тои мисли,мисли и вика "Е КАДЕ ДА СИ ГО СЛОЖИ" и всички хахахаха

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Баба ми казва на мама:Майка ти мръснаааааа!!!!
    Мама:Защо се обиждаш сама???

Цитирай Първоначално написано от bynbonka
    pribiram se az ot discoteka ve4erta maika i brat mi na divana maika pla4e brat mi se hili kato oligofren sqdam pri tqh i vikam kakvo e stanalo... maika izbuhva v o6te po golqm rev a brata se hili kato lud i maika kazva slednoto:- leonardo dikaprio umrq
    Умрях да са хиля

Цитирай Първоначално написано от [y0uR f@v0r!tЭ dRuG
    ]
    Цитирай Първоначално написано от bynbonka
    pribiram se az ot discoteka ve4erta maika i brat mi na divana maika pla4e brat mi se hili kato oligofren sqdam pri tqh i vikam kakvo e stanalo... maika izbuhva v o6te po golqm rev a brata se hili kato lud i maika kazva slednoto:- leonardo dikaprio umrq
    Умрях да са хиля

Тва беше ненормалноо

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Ми нещо се бяхме скарали с татко и той нещо ми мрънкаше и аз му викам:
    -Кфо ма интирисува?!
    и той вика:
    -Да пръдниш!

И майка като разбра,че пуша и ми вика
    -Ама как може да пушиш,знаиш ли колко е вредно тва?
    и понеже явно търсеше нещо и след малко вика:
    -Оххх,къде са ми цигарите не мога да издържам без тях!

Не е на нашите ама..

Значи утивам до 1 фр да го викам да излизаме и баща му вика:
    Киро си сабува блузата и излиза

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Баба ми казва на мама:Майка ти мръснаааааа!!!!
    Мама:Защо се обиждаш сама???

Е тва ме покърти...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си