- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителски бисери
ХАХАХАХ!Първоначално написано от twoqtotalno1936
![]()
![]()
![]()
лелеееее това ме убиПървоначално написано от Wwwooow
![]()
![]()
![]()
Целувай за да забравя, какво безумие правя, Целувай нека отричам, до глупост че те обичам..![]()
Най-добрата защита - усмивката..
Веднъж баща ми каза на брат ми "Изтрий се от кофата за боклук" искаше да му каже да се изтрие след като си е изми лицето![]()
![]()
Майка ми идва и ми викаа:"Абе да знаеш нещо съм се бъгнала." При което аз хил и я питам дали знае какво е това ии тя ми отговаря:"ми като се замисляя.. май не".. откачена работаа ..А преди няколко дни идва при мене и ме пита:фейса ти отворен ли е?(нш напоследък мн.обича на феисбук да му вика фейса..
) и аз и викам да що? тя:яя си влез в снимките да те питам нещо. Влизам аз и питам:В кой албум да вляза? ии тя:абе не там по надолу. . (демекк на снимките,на които са ме отбелязвали ;дд ) и вика:отвори я тая снимка (и ми посочва една ;дд) отварямм я,беше една снимка,на която с моя фр си показвахме средни пръсти. майка:какви са тея неща бе? аз:ми то беше на шега и и се хиля .. :Д тя:ш'та изшегувам азз тебее.Яя бързо да я изтриваш!! при,което за 10 път и обеснявам,че тия снимки не ги качвам аз амаа кой да запомни? Тя милата е мн.зле с технологиитеe ..
![]()
![]()
Абе трябваше няк'во там да пиша по немски и питам майка "Абее, оф, как е грозен на немски?!" и брат ми светкавично "Лилия"![]()
Вчера накарах баща ми да ме заведе до едно място, че имах среща и там ме чакаха момичетата, с които щях да излизам и слязох, нали, от колата, отидох си при тях и тръгвам да звъня на едното от момчетата, с което щяхме да излизаме, обръщам се, гледам баща ми бяга след менеи аз само го изгледах злобно и викам "КАКВО ПРАВИШ БЕЕ"
А, той ми се изхили, задмина ме и отиде да се запознае с аверките ми.. аз седа като блъсната и не знам к'во да кажа
![]()
Майка ми "исках да трябва едно пералня с домати"![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Вървим с бащата и вика: "Глей кво става. Тука е пълно с ку'рваляк."
При нас тва е всеки път, така че не ми прави впечатление.
Веднъж си говорим и му разказвам там с какви съм се запознал, с коя съм такоа и се въодушеви. Явно съм му напомнил за младините. Почна да заговаря една продавачка, после да се бъзика със сервитьорка и ми вика "а.. глей как се прави, а"разцепвам се с тоа човек.
Един път пък ми вика "Иди при 'оная' ти почине ръката малко."![]()
Temet Nosce
벨야카
Онзи ден бях на кино. Прибрах се и разказвам на майка ми. По едно време тя ме прекъсна и каза: "Филмът на D3 ли беше?"( искаше да каже 3D ) Много се смях.
![]()
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
Веднъж си спомням е нас за вечеря сме имали карначета а брат ми като ги видя
-Ооооо има канарчета.
I'm beautiful in my way....
От баба.. в събота бяхме се събрали в един приятел и като се прибирах,отивам при нея да я видя и тя ми вика : Абе.. СЛУШАМ,че СВЕТИ![]()
![]()
абе леля ми чува мн странни неща понякога напр нещо говорехме
Аз – а Габи ? ( детегледачката на сетра ми )
Леля - е, защо ме псуваш сега
Аз - Кво
Леля - фък ю![]()
После стана ясно че тя това а габи го е чула катъо фък ю![]()
![]()
![]()
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Първоначално написано от reperw
ОМГ!
![]()
![]()
-------------------------
Една сутрин тате още спеше и го събудих нали(той беше сънен) и му викам:
Аз-Тате,да знаеш,че довечера ще се прибера по-късно!
Тате- Добре,уредбата е включена!
ХАхаха много се смях нищо ,че няма ВРЪЗКА!![]()
![]()
Много му се спеше...
![]()
![]()
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Наште пък не псуват вкъщи или пък само пред мен щото сестрата малка и те пред нея.. една мръсна думичка не са казали![]()
Аз един път обаче се изпуснах и викам на една песен май-
Бахти х**чето!!
и сестрата --
аз -- кво бе лапе ти тая дума не си ли я чувала![]()
Или тати един път държи си цигарката и пуши и вика -
Габи, да знайш тате, колко е вредно да се пуши.. ти ако пропушиш.. нз на кво шта напрая..
Или баба един път ме пита--
Габче, ти в интернет влизаш ли бабо?
Да бе бабо то всеки влиза.
Ама ти с чичковци запознаваш ли се
Ноо вие направо ме разбивате с ваште истории![]()
![]()
с майка ми нещо си говорехме за гейовете като цяло и баща ми някъв влиза и нали чува за кво става въпрос - "кой бе, кой е гей" и реших да се пошегувам с него - "аз тате, надявах се да ме разбереш такъв какъвто съм" и той пребледня човека по едно време като се усети, че разбира се се шегувам каза "като те заритам още от сега ще те пратя в казармата"![]()
Веднъж с майка ми бяхме в един магазин и касиерката започна да се хили нещо и майка ми вика:
Тая па кво се хили като п***а в нови гащи ;ддд
![]()
Иначе аз сега не мога да се сетя,ама наистина понякога много яки изцепки стават..
пффф .. изцепки и бисерии БООЛ ... добре ,че си записвам някои ,че е абсурт да ги запомня всичките !! в нас сме като някакъв цирк . Пример :
* седнали сме една вечер да ядем / пържено картофи .. и пиле / ии аз само взех един картоф , обаче беше малко по голям и не можах да го лапна целия .... и тръгна да виси от устата ми ... и баща ми стои стои .. и вика : " Много и е дълъг , не може да го поеме
![]()
![]()
... при което цялото семейство се съдра от смях ...
* Майка ми : Таратор без чесън , не е чесън !!! / много сигурна в себе си /
аз ; кво кво ?!
тя пак го повтори и след това се осъзна кво е казала !
* една вечер гледахме едно предаване и там имаше една двоика много хубава и аз викам ооо тези са много хубава двоика ..и баща ми само минава през стаята .. ии погледна ги и вика " подхождат си кат х*й и спе*ма ...![]()
![]()
![]()
![]()
* нещо стана на въпрос ,че някои Българи много убиждат турците .. и викам на баща ми : " както ние говорим за турците , как ли те говорят за Българите ? той " хаха добре ,че сме цигани !![]()
/ прозвуча много смешно,защото ние сме си чисти Българи ...
![]()
/
* тати към мен като се бъзикахме една вечер ; кон да ти го натресе докато гъзъ ти снесе !![]()
![]()
* драчехме се с брат ми и тои ме удари съвсем леко
-аз ; не си ли чувал ,че момиче с цвете не се бие ..
-той само със саксия нали ?!![]()
![]()
* майка ми ; скъсаха ти линийката ли ?!
* майка ; гладна съм , ама нямам апетит !![]()
Има още ужасно много , но няма да ми стигне цял ден да ги напиша , а просто е абсурт да се сетя за всички !!![]()
![]()
![]()
Това стана точно преди 5 минути![]()
Мама играе на фермите във Фейсбук, но не й зарежда Фермата
Мама: Иии майка му стара! Защо не зарежда?
Поглеждъм към другия компютър и виждам на реклама Лейди ГаГа
Аз: ГаГа прави магии!
Тя: Аз ще я олейди гаргя ей ся! Гарги ще хвърчат! Знаеш к'ва гарга ще й дам ей ся на нея!
![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Попринцип учим на 3-тия етаж, но сега първия и втория са свободни и 5 и 6 клас сме на тях (защото до 4 са завършили, а 7 и нагоре са другата смяна). И днеска скачам през прозореца и отивам пак в класната стая (по коридора), (това по време на час) скачам пак и подавам раницата и дрехата на един приятел и така. Тръгнах си, че беше последен час и ни пуснаха по-рано. Та като се прибирам по едно време викам на майка ми, че съм си тръгвал през прозореца и тя ми вика "Е що така, бе? Знаеш ли колко е високо?" и аз "Е колко му е 1-2 метра" и тя "има 2 метра, че и 3" и и обясних къде точно се намира стаята, защото е малко по-ниско откъдето тя си мисли и ние вече се съгласяваме, че е около 2мTa тя след това ми казва, че докато е била бременна с мен е скачала от съседната стая (медицинския кабинет) на същата височина, защото са се заговорили с колежката и (тогава работеше там) и са ги заключили
От 90% от написаното нямаше нужда да се чете, ама да изясним![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Сигурно има много,но сега се сещам само за едно.
Веднъж майка ми искаше да купя пуканки и ми вика: " Пуки купинки !"![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Татко:Абе тоя таратор не е гъз ( искаше да каже гъст ама така го казаа,че..![]()