.
Отговор в тема
Страница 52 от 72 ПървиПърви ... 24248495051525354555662 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 276 до 1 300 от общо 1781
    Мега фен Аватара на Colouring
    Цитирай Първоначално написано от twoqtotalno1936
    От днес .. Гледахме филм по БТВ с нашите и прашките ми се виждаха и тати вика " Едно време са разтваряли гащите , за да видят гъза , а сега разтварят гъза, за да видят гащите "
    ХАХАХАХ!

Цитирай Първоначално написано от Wwwooow
    Цитирай Първоначално написано от Camaro
    Дядо ми трябваше да поръча 4 кобика дърва за баща ми и баща ми му праща СМС на телефона тей като нямаше пари да му се обади:
    Tatko poracha li durvata?
    А дядо ми човека разбрал - Татко порасна ли дуката
    И като се обади почна да се разправя с баща ми ''Ти на кого говориш така '' голямо шоу беше ама се разбраха накрая де
    хахаха луда работа
    лелеееее това ме уби
    Целувай за да забравя, какво безумие правя, Целувай нека отричам, до глупост че те обичам..

Най-добрата защита - усмивката..

Веднъж баща ми каза на брат ми "Изтрий се от кофата за боклук" искаше да му каже да се изтрие след като си е изми лицето

Майка ми идва и ми викаа:"Абе да знаеш нещо съм се бъгнала." При което аз хил и я питам дали знае какво е това ии тя ми отговаря:"ми като се замисляя.. май не".. откачена работаа .. А преди няколко дни идва при мене и ме пита:фейса ти отворен ли е?(нш напоследък мн.обича на феисбук да му вика фейса.. ) и аз и викам да що? тя:яя си влез в снимките да те питам нещо. Влизам аз и питам:В кой албум да вляза? ии тя:абе не там по надолу. . (демекк на снимките,на които са ме отбелязвали ;дд ) и вика:отвори я тая снимка (и ми посочва една ;дд) отварямм я,беше една снимка,на която с моя фр си показвахме средни пръсти. майка:какви са тея неща бе? аз:ми то беше на шега и и се хиля .. :Д тя:ш'та изшегувам азз тебее.Яя бързо да я изтриваш!! при,което за 10 път и обеснявам,че тия снимки не ги качвам аз амаа кой да запомни? Тя милата е мн.зле с технологиитеe ..

Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Цитирай Първоначално написано от twoqtotalno1936
    От днес .. Гледахме филм по БТВ с нашите и прашките ми се виждаха и тати вика " Едно време са разтваряли гащите , за да видят гъза , а сега разтварят гъза, за да видят гащите "
    ХАХАХАХ!

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Абе трябваше няк'во там да пиша по немски и питам майка "Абее, оф, как е грозен на немски?!" и брат ми светкавично "Лилия"

Вчера накарах баща ми да ме заведе до едно място, че имах среща и там ме чакаха момичетата, с които щях да излизам и слязох, нали, от колата, отидох си при тях и тръгвам да звъня на едното от момчетата, с което щяхме да излизаме, обръщам се, гледам баща ми бяга след мене и аз само го изгледах злобно и викам "КАКВО ПРАВИШ БЕЕ" А, той ми се изхили, задмина ме и отиде да се запознае с аверките ми.. аз седа като блъсната и не знам к'во да кажа

Майка ми "исках да трябва едно пералня с домати"
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Вървим с бащата и вика: "Глей кво става. Тука е пълно с ку'рваляк."
    При нас тва е всеки път, така че не ми прави впечатление.

Веднъж си говорим и му разказвам там с какви съм се запознал, с коя съм такоа и се въодушеви. Явно съм му напомнил за младините. Почна да заговаря една продавачка, после да се бъзика със сервитьорка и ми вика "а.. глей как се прави, а" разцепвам се с тоа човек.

Един път пък ми вика "Иди при 'оная' ти почине ръката малко."
    Temet Nosce

벨야카

Град
    Провинцията
    Правя нещо грешно и бащата вика както винаги:
    -Ами помислих, че..
    -Няма да мислиш, ще действаш!!

Следващия път:
    -Какво бързаш сега, мисли малко!!

Онзи ден бях на кино. Прибрах се и разказвам на майка ми. По едно време тя ме прекъсна и каза: "Филмът на D3 ли беше?" ( искаше да каже 3D ) Много се смях.
    Magnum Cuba Libre...
    ХАВАНА МЕ !

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    Веднъж си спомням е нас за вечеря сме имали карначета а брат ми като ги видя
    -Ооооо има канарчета.
    I'm beautiful in my way....

Град
    Plowdiw .. [!]
    От баба.. в събота бяхме се събрали в един приятел и като се прибирах,отивам при нея да я видя и тя ми вика : Абе.. СЛУШАМ,че СВЕТИ

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    абе леля ми чува мн странни неща понякога напр нещо говорехме
    Аз – а Габи ? ( детегледачката на сетра ми )
    Леля - е, защо ме псуваш сега
    Аз - Кво
    Леля - фък ю
    После стана ясно че тя това а габи го е чула катъо фък ю
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Голям фен Аватара на reperw
    Веднъж имаше земетресение ии майка ми много се шашка от такива неща и тръгна да излиза през балкона и баща ми както си цъка програмките на ТВ то извика: КЪДЕ МА :Д

Цитирай Първоначално написано от reperw
    Веднъж имаше земетресение ии майка ми много се шашка от такива неща и тръгна да излиза през балкона и баща ми както си цъка програмките на ТВ то извика: КЪДЕ МА :Д
    ОМГ!

-------------------------

Една сутрин тате още спеше и го събудих нали(той беше сънен) и му викам:
    Аз-Тате,да знаеш,че довечера ще се прибера по-късно!
    Тате- Добре,уредбата е включена!

ХАхаха много се смях нищо ,че няма ВРЪЗКА! Много му се спеше...

Постъпи грешно... с правилното момиче.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Наште пък не псуват вкъщи или пък само пред мен щото сестрата малка и те пред нея.. една мръсна думичка не са казали

Аз един път обаче се изпуснах и викам на една песен май-
    Бахти х**чето!!
    и сестрата --
    аз -- кво бе лапе ти тая дума не си ли я чувала

Или тати един път държи си цигарката и пуши и вика -
    Габи, да знайш тате, колко е вредно да се пуши.. ти ако пропушиш.. нз на кво шта напрая..

Или баба един път ме пита--
    Габче, ти в интернет влизаш ли бабо?
    Да бе бабо то всеки влиза.
    Ама ти с чичковци запознаваш ли се

Ноо вие направо ме разбивате с ваште истории

с майка ми нещо си говорехме за гейовете като цяло и баща ми някъв влиза и нали чува за кво става въпрос - "кой бе, кой е гей" и реших да се пошегувам с него - "аз тате, надявах се да ме разбереш такъв какъвто съм" и той пребледня човека по едно време като се усети, че разбира се се шегувам каза "като те заритам още от сега ще те пратя в казармата"

Веднъж с майка ми бяхме в един магазин и касиерката започна да се хили нещо и майка ми вика:
    Тая па кво се хили като п***а в нови гащи ;ддд

Супер фен
    Град
    Germany

Иначе аз сега не мога да се сетя,ама наистина понякога много яки изцепки стават..

пффф .. изцепки и бисерии БООЛ ... добре ,че си записвам някои ,че е абсурт да ги запомня всичките !! в нас сме като някакъв цирк . Пример :

* седнали сме една вечер да ядем / пържено картофи .. и пиле / ии аз само взех един картоф , обаче беше малко по голям и не можах да го лапна целия .. .. и тръгна да виси от устата ми ... и баща ми стои стои .. и вика : " Много и е дълъг , не може да го поеме ... при което цялото семейство се съдра от смях ...

* Майка ми : Таратор без чесън , не е чесън !!! / много сигурна в себе си /
    аз ; кво кво ?!
    тя пак го повтори и след това се осъзна кво е казала !

* една вечер гледахме едно предаване и там имаше една двоика много хубава и аз викам ооо тези са много хубава двоика ..и баща ми само минава през стаята .. ии погледна ги и вика " подхождат си кат х*й и спе*ма ...

* нещо стана на въпрос ,че някои Българи много убиждат турците .. и викам на баща ми : " както ние говорим за турците , как ли те говорят за Българите ? той " хаха добре ,че сме цигани ! / прозвуча много смешно,защото ние сме си чисти Българи ... /

* тати към мен като се бъзикахме една вечер ; кон да ти го натресе докато гъзъ ти снесе !

* драчехме се с брат ми и тои ме удари съвсем леко
    -аз ; не си ли чувал ,че момиче с цвете не се бие ..
    -той само със саксия нали ?!

* майка ми ; скъсаха ти линийката ли ?!

* майка ; гладна съм , ама нямам апетит !

Има още ужасно много , но няма да ми стигне цял ден да ги напиша , а просто е абсурт да се сетя за всички !!

Цитирай Първоначално написано от polssa

Веднъж излизам нанякъде и викам на майка ми "Айде чао, аз тръгвам" И тя ми вика "Чао чао и да не закъснееш" След малко излизам от блока и я чувам (прозореца беше отворен и се чува всичко) " Полииии, ставай от тоя компютър и ми донеси телефона, че звъниии....не ми се прави на глухаа...Полииииииии!!!! " а точно преди 2 мин ми беше казала чаоо
    еее неееее ахаха

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Това стана точно преди 5 минути
    Мама играе на фермите във Фейсбук, но не й зарежда Фермата
    Мама: Иии майка му стара! Защо не зарежда?
    Поглеждъм към другия компютър и виждам на реклама Лейди ГаГа
    Аз: ГаГа прави магии!
    Тя: Аз ще я олейди гаргя ей ся! Гарги ще хвърчат! Знаеш к'ва гарга ще й дам ей ся на нея!

♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Попринцип учим на 3-тия етаж, но сега първия и втория са свободни и 5 и 6 клас сме на тях (защото до 4 са завършили, а 7 и нагоре са другата смяна). И днеска скачам през прозореца и отивам пак в класната стая (по коридора), (това по време на час) скачам пак и подавам раницата и дрехата на един приятел и така. Тръгнах си, че беше последен час и ни пуснаха по-рано. Та като се прибирам по едно време викам на майка ми, че съм си тръгвал през прозореца и тя ми вика "Е що така, бе? Знаеш ли колко е високо?" и аз "Е колко му е 1-2 метра" и тя "има 2 метра, че и 3" и и обясних къде точно се намира стаята, защото е малко по-ниско откъдето тя си мисли и ние вече се съгласяваме, че е около 2м Ta тя след това ми казва, че докато е била бременна с мен е скачала от съседната стая (медицинския кабинет) на същата височина, защото са се заговорили с колежката и (тогава работеше там) и са ги заключили

От 90% от написаното нямаше нужда да се чете, ама да изясним
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Сигурно има много,но сега се сещам само за едно.
    Веднъж майка ми искаше да купя пуканки и ми вика: " Пуки купинки !"
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Татко:Абе тоя таратор не е гъз ( искаше да каже гъст ама така го казаа,че..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си