- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителски бисери
Първоначално написано от SlowDownBaby
![]()
Буркачки за капан ( капачки за буркан )
Първоначално написано от Mi6inka
![]()
![]()
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Едни момчета питат вуйчо къде съм:
- Неса къде е?
- Абе, ше ви дам на вас една Неса.. Я марш от тука, че ша ви люпа ушаците![]()
Като ми го казаха се хилих като ненормална![]()
когато започнах да свиря на китара \преди мнооооого време\ отидох да си купя китарка... после я оставих у нас до леглото-всички я виждаха. на другия ден отивам на първи урок;татко ме взима с колата ;занася ми китарата до стаята и отива на работа. и накрая вечерка като я извадих от калъфа тойй пита "КАКВО СТАНА С ЦИГУЛКАТА?!"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
1.Пристигаме на морето и татко: "Дойде сезонът на дините" !
2.Обаждам се на татко да ме забере от баба и му викам: "Кога ще дойдеш?" и той: "След 10 години.." Аз останах като гръмната.(искаше да каже "След 10 минути")
3.С мама гледахме на балкона фойерверки и изведнъж вика "Скива ли я тая?"Помислих си: "А после ние говорим с жаргонизми.."
Пък един път с мама и татко си лафим и телефона на мама звъни и тя вика "Ало?!" и татко светкавично се окукорва и изкрещява "ИСКАТЕ ЛИ БУТАЛО?!". И мама го поглежда злобно и казва "Здрасти майко..." Тогава с татко се заляхме от смях![]()
![]()
![]()
Ти ме слушай, апък дали ще чуеш нещо, това е друг въпрос.
Виждаш ли онзи магазин там, дето не се вижда ?
Абе, кво е тва BTV ешкин ?
![]()
![]()
![]()
![]()
Срещнах те,без да знам,че ще се влюбя!
Намерих те,без да знам какво чувствам!
Влюбих се,без да знам,че така ще боли!
Промених се,без да знам,че ще е зареди теб!
Обикнах те,без да знам,че съм могла да обичам така.!”
Баща ми в Кауфланд - имаше промоция на супи Маги и ако купиш (примерно) 3, се участва в томбола за (примерно) 33 барбекюта. И казах на баща ми да купим, защото може да спечелим и той ми отговори - Че какво ще ги правя толкова много барбекюта![]()
Първоначално написано от gabri3lla
![]()
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Първоначално написано от yeeee
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
няма нищо общо с родителите ама и аз да кажа
на Царевец пускаха фенери в небето и беше много красиво .. в тъмното да светят едни кошнички с червена светлинаи един съсед беше се напил .. излиза и почва да крещи " Браааааат небето горииииииии"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Братовчед ми веднъж трябваше да ме кара с колата, но му казвам да изчака 5 минути да се оправяи той ме попита "Ама обикновени 5 минути или женските 5 минути?"
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
А баща ми ми разказва за филми и вика: МОЯТ ЛЮБИМ ФИЛМ Е ШИШЕ В БУТИЛКА![/b]
А веднъж ми се кара и вика: ТИ ДНЕС НЯМА ДА ГЛЕДАШ СТЪКЛЕН СВЯТ (искаше да каже Стъклен дом)
cvety
Първоначално написано от LoveChocolate
![]()
![]()
![]()
![]()
По-добре неуспешен опит, от колкото пропусната възможност !
Вуйчо: Дръжте се м*ди туй ще ви бъди !В колона по един беберона е един
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мама: Росии как да мина сега бе.. (правя и място като си преместих стола отзад)
Тя: Абе нее,нее аз отпред ще те мина бе![]()
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Вчера влизам в кухнята и майка ми и баща ми обядват. Виждам, че вратата на терасата е отворена, а навън е сигурно 34градуса и само отивам и затварям вратата.Баща ми:
-Отвори вратата!
Аз:-абе ти добре ли си?! Навън е 50 градуса, в къщи е 49, а ти искаш да отворя, че да стане поне 100!
Отивам и отварям хладилника да си взема нещо за ядене и баща ми със същия сериозен тон:
-Отвори хладилника, да влезе хладно!![]()
![]()
Днес пък, ще вечеряме. Пускаме ТВ-то и там дават няква реклама за прах за пране Персил и аз към баща ми:
-А, ама как няма да се изперат тея чорапи. Тя може на салфетки да ги сгъне и пак да излязат ултра бели.
Бащата: -Е, много ясно. Няма да извади чорапа от перялнята и да каже: А! Чорапа не се е изпрал! Очаквайте следващата реклама!![]()
То това не е свързано с мен де, но ..Една фр и майка й си говорят:
- Мамо, Pussycat Dolls ще идват в България!![]()
- Габи, стига с тия анимационни филмчета!
![]()
![]()
Първоначално написано от hayely
![]()
Само враговете казват истината. Приятелите и любовниците лъжат непрекъснато, хванати в паяжината на моралния си дълг. - казва мъжът в черно към Роланд. ~Stephen King
Майка ми и брат ми бързат за детската градина.. ии вместо мама да каже на брат ми обуй си панталоните му викаа.. "убуйй си зъбитее.."![]()
и азз се кисскамм..
.. след малко пъкк му викаа.. яж си панталоонитее..
![]()
![]()
т'ва трябваше да ми го каже на менн.. понеже още не си бях изяла закускатаа..
![]()
![]()
Татко ти е бил в пола?!?Първоначално написано от gree_girl
![]()
![]()
Не знам дали е смешно, но веднъж баща ми кара колата нали..И аз съм на задната седалка, зад него.По едно време ме ядосва и го оскубвам![]()
И той само:
АКой я направи тая раота?!?
(каза го по много забавен начин
)