- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителски бисери
веднъж ядосах мама и тя ми отвърна: Шъ стана и щъ очукам![]()
Еми бях ядосал майка ми и тя ми се кара и ми вика "Мамка ти"![]()
![]()
Дядо ми има жигула и на жигулата светят всички аварийни лампи че няма масло, вода и други, аз го питам "Дедо що светят тия лампи" той ми отвръща "Па нали са лампи требва да светат" спуках се от смях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Седим си аз , баба и дядо . Дядо гледа съответно няква брошураот магазин , аз си чатя а баба си чете вестник .. И дядо казва промоциите : хляб е ,че не е много по-евтин .. ,, епилептор намалили са го с 3 лв и аз : какво какво ?
![]()
Дядо : епилептор ?! Когато поглеждам то епилатор .. Ама съм се спукала от смях![]()
![]()
епилептор![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Или всичко или нищо .
На вечеря:
Аз:Не ми слагай повече не съм много гладна
Баща ми:Ако не ядеш ще станеш булимичка
Аз:Ти въобще знаеш ли какво е булимия?
Той:Е добре де,обърках се има предвид онова другото кльощавото
![]()
МОМИЧЕ!
Преди 2-3 години на 31 декември. Тъкмо тръгвам към братовчедка ми да готвим, при което баща ми ме изпраща с редовната лекция.. "Да не са напиеш, да не се надрусаш, напукаш и т.н" и аз "да, дааа добре, знам, чао, лека вечер и да си запазите всичките 10 пръста". След тва той ми забива въпроса
- " И буци, нали знаеш за тройното правило?"
АЗ - Кво тройно правило бе тате?
- Ама не го ли знаеш??
АЗ - Ми не, ама предполагам, че ще ми го кажеш дори и да не искам
- Много си права![]()
АЗ - Цялата съм в слух.
- Начи буци, тройното правило е като си с гаджето на калъп преди края да броиш до 3 и да му го извадиш на 2, щото сега са мн скъпи памперсите, а и майка ти не ще да става баба още..
![]()
![]()
Спуках се да се хиля, тоя човек яко го пере съчмата![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от bruteca
![]()
![]()
![]()
Тва ме разби
![]()
![]()
![]()
Life isn't about waiting for the storm to pass.. It's about learning to dance in the rain!!
I learned the three words that describe life:
IT GOES ON
момиче!
Значи вечеряме аз , баба и дядо ..
И баба вече станала от масата и казва на дядо ми : Изяде ли си чинията?... При което дядо ми казва : Искам допълнително ..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oxx
![]()
Или всичко или нищо .
Татко боядисваше и на пода имаше найлон ...и той се подхлъзна и мама му вика:Олеееее тоя ненормалния ще се пребие..Беше преди много времеее
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
По телефона преди няколко часа:
Аз: Мамо, къде е прясното мляко?
Майка ми: Отиди до хладилника. Отвори го. Клекни. Млякото е срещу най-лявата ти ръка.
Аз: Най-лявата ми ръка?
Майка ми: На теб и двете са ти леви, за това млякото е срещу тая, която се намира повече в ляво.
Не съм се смяла много.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Попринцип майка ми е точната моя противоположност, занимавам се с хип-хоп танци и както се подразбира, това е г/д моя начин на живот :дд Таа за нея едно момиче трябва да е женствено и да се облича добре ии там.. др. неща :д
Един ден се прибирам от даскало, отварям вратата ии някви 2 пръста (peace \\// ) се забиват в лицето ми, с думите "Квуу стааъъ уееееее меееенннннн!?!?" И с е*аси грубия глас :д Беше майка ми, която определено ми изкара акълитее
Беше си разкрачила краката и се беше подгърбила.. лол.
Останах си на вратата с максимално отворени очи и тъпа физиономия, не знам, но това си беше неочаквано.Накрая, като зацепих, кво се случи, започна здравия хилешш.
![]()
![]()
Първоначално написано от extreme16
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
бях сама вкъщи и си пеех,мама се прибра през това време..влиза с гръм и трясък в стаята,при което ми казва "аа ти си пееш,аз помислих че ревеш.."
аз: мамо, ти нямаш никакъв вкус за мъже.
мама: е как,че нямам?
аз: ми ако имаше дали щеше да се омъжиш за тате?
бяхме на море и се разхождаме с нашите вечерта..и баща ми гледа няква монета на земята,при което се навежда да я вземе, и дърпа ли дърпа човека толкова не се усеща,че хората на него му се смеят, просто защото я бяха залепили за такива по заблудени..
спя си сладко една сутрин мама отваря вратата и крещи като ненормална " КАКВО ПРАВИШ БЕЕЕЕ?!" и след това добави "аа извинявай,това са съседите.аз мислех че ти блъскаш по стената"
Дядо ми, преди няколко седмици, изненадано: Ама ти защо пишеш с лявата ръка?! о.О
Аз саркастично: Още една рядка грешка в системата ми... т.е. пиша си така, откакто се помня?
Той доби някакво суперизненадано изражение... за 15 години не можа ли да зацепи, че внучка му пише с лявата ръка?!![]()
Аз към майка ми: Мамо, имам една идея.
Мама: НЕ ИСКАМ ДА ЧУВАМ!
Аз съм надула няк'ъв див метъл в стаята си. Майка ми от кухнята се провиква:
- Еееее, кой е почнал с тея бормашини още от сутринта....
Аз само излизам и я гледам възмутено.
Тя: О, ти музика ли слушаш? Извинявай...
Сходна ситуация, майка ми влиза в хола, намалява звука на уредбата и ми вика:
- Мария, намали го тоя кошмар!
Аз: Жената пее, не е кошмар!
Тя си мърмори под нос: "Какъв ти тук ужас? Той пеел човекът..."
![]()
Roma locuta. Causa finita.
Тъй като наще не ме пуснаха на един лагер, който вече мина де... Ама вчера пак нещо ми беше щракнало и мърморех на баща си, че не ме е пуснал и нали му обяснявам:
-Днес видях един, който беше на лагера. Върнал се е и е жив и здрав!
И той с някво сериозно изражение:
-Ха! Единственият оцелял!
![]()
![]()
Жената да не е била Таря Турунен. < 3Първоначално написано от Arthemis
![]()
nowo ot predi cekundi ... mama :
Iskam da govora po televizora .. iskashe da kaje po telefona :d
не са точно бисери ама в момента не се сещам за друго...(поскоро случки са!..)
Баща ми ми изяде слънцето.А ето и как стана всичко ..Ами миналата година като бях в 7 клас трябваше да направя проект по физика .Та направих аз едни сплескани дискове от пластелин дето трябваше да са планетите от слънч. система обаче ми се спеше и ме домързя да ги залепя за картона (космоса...).Оставих си аз проекта на скрина в хола и си легнах .На другата сутрин се будя и отивам да си взема проекта и що да видя..Слънцето покрито със следи от зъби и половината липсва.По време влиза в хола баща ми и вика :''Ей , да знаете каква гадна бисквита изядох снощи...''...![]()
![]()
един друг път пък липсваха 3 килограма банани !..а под прозореца на кухнята и в саксията до леглото на наще имаше 1 тон обелки...!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами сега се сещам за една случка.Беше някакъв празник, не помня какъв и сме у баба на гости и там много роднини имаше.Само че баща ми беше на работа и дойде доста по-късно, пък мама вече беше пийнала доста с братовчедите, обаче изобщо нали не я беше хванало.И вечерта се прибираме и мама:
-Аз обаче съм от издръжливите, баща ти кога дойде след мен обаче мога и него да напия.![]()
При което моя старец направи една физиономия![]()
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Не съм чел цялата тема(естествено), та не знам дали на някой друг се е случвало. Та с един приятел сме навън и баща му му звъни и с много нервен глас му вика: къде ти е телефона? .
青の祓魔師
Първоначално написано от yxoozo
оф да![]()
и после оправданието е ''ама аз ти звъня два часа ти не го вдигаш тоя телефон"
братовчедка ми на 6,5 ме пита дали си имам гадже .. и аз и казвам че имам ''две залепени''..и сядаме да вечеряме по семейно иии всички ядат и мълчат и изведнъж това малкото като се изцепи ''пък кака каза че си има две гаджета'' ии всички някакви с отворени усти останаха..та иди после обяснявай че ''нямаш сестра''![]()