.
Отговор в тема
Страница 56 от 72 ПървиПърви ... 64652535455565758596066 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 376 до 1 400 от общо 1781
    веднъж ядосах мама и тя ми отвърна: Шъ стана и щъ очукам

Мама: Ели побързай, че ще изгори водата!

Град
    Белоградчик
    Еми бях ядосал майка ми и тя ми се кара и ми вика "Мамка ти"
    Дядо ми има жигула и на жигулата светят всички аварийни лампи че няма масло, вода и други, аз го питам "Дедо що светят тия лампи" той ми отвръща "Па нали са лампи требва да светат" спуках се от смях

Голям фен
    Седим си аз , баба и дядо . Дядо гледа съответно няква брошура от магазин , аз си чатя а баба си чете вестник .. И дядо казва промоциите : хляб е ,че не е много по-евтин .. ,, епилептор намалили са го с 3 лв и аз : какво какво ?
    Дядо : епилептор ?! Когато поглеждам то епилатор .. Ама съм се спукала от смях
    епилептор
    Или всичко или нищо .

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите

Супер фен Аватара на cookie_master
    На вечеря:
    Аз:Не ми слагай повече не съм много гладна
    Баща ми:Ако не ядеш ще станеш булимичка
    Аз:Ти въобще знаеш ли какво е булимия?
    Той:Е добре де,обърках се има предвид онова другото кльощавото
    МОМИЧЕ!

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Преди 2-3 години на 31 декември. Тъкмо тръгвам към братовчедка ми да готвим, при което баща ми ме изпраща с редовната лекция.. "Да не са напиеш, да не се надрусаш, напукаш и т.н" и аз "да, дааа добре, знам, чао, лека вечер и да си запазите всичките 10 пръста". След тва той ми забива въпроса
    - " И буци, нали знаеш за тройното правило?"
    АЗ - Кво тройно правило бе тате?
    - Ама не го ли знаеш??
    АЗ - Ми не, ама предполагам, че ще ми го кажеш дори и да не искам
    - Много си права
    АЗ - Цялата съм в слух.
    - Начи буци, тройното правило е като си с гаджето на калъп преди края да броиш до 3 и да му го извадиш на 2 , щото сега са мн скъпи памперсите, а и майка ти не ще да става баба още..

Спуках се да се хиля, тоя човек яко го пере съчмата

Цитирай Първоначално написано от bruteca
    Майката се прибира , вижда ме , вика ми здравей.....след 2 минути ми звъни на телефона и пита КАДЕ СИ

Тва ме разби
    Life isn't about waiting for the storm to pass.. It's about learning to dance in the rain!!
    I learned the three words that describe life:
    IT GOES ON

момиче!

Голям фен
    Значи вечеряме аз , баба и дядо ..
    И баба вече станала от масата и казва на дядо ми : Изяде ли си чинията? ... При което дядо ми казва : Искам допълнително ..
    oxx
    Или всичко или нищо .

Татко боядисваше и на пода имаше найлон ...и той се подхлъзна и мама му вика:Олеееее тоя ненормалния ще се пребие..Беше преди много времеее

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Мега фен Аватара на xoxi
    По телефона преди няколко часа:
    Аз: Мамо, къде е прясното мляко?
    Майка ми: Отиди до хладилника. Отвори го. Клекни. Млякото е срещу най-лявата ти ръка.
    Аз: Най-лявата ми ръка?
    Майка ми: На теб и двете са ти леви, за това млякото е срещу тая, която се намира повече в ляво.

Не съм се смяла много.
    И спря да се върти за миг земята..

Попринцип майка ми е точната моя противоположност, занимавам се с хип-хоп танци и както се подразбира, това е г/д моя начин на живот :дд Таа за нея едно момиче трябва да е женствено и да се облича добре ии там.. др. неща :д

Един ден се прибирам от даскало, отварям вратата ии някви 2 пръста (peace \\// ) се забиват в лицето ми, с думите "Квуу стааъъ уееееее меееенннннн!?!?" И с е*аси грубия глас :д Беше майка ми, която определено ми изкара акълитее
    Беше си разкрачила краката и се беше подгърбила.. лол.
    Останах си на вратата с максимално отворени очи и тъпа физиономия, не знам, но това си беше неочаквано. Накрая, като зацепих, кво се случи, започна здравия хилешш.

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от extreme16
    Попринцип майка ми е точната моя противоположност, занимавам се с хип-хоп танци и както се подразбира, това е г/д моя начин на живот :дд Таа за нея едно момиче трябва да е женствено и да се облича добре ии там.. др. неща :д

Един ден се прибирам от даскало, отварям вратата ии някви 2 пръста (peace \\// ) се забиват в лицето ми, с думите "Квуу стааъъ уееееее меееенннннн!?!?" И с е*аси грубия глас :д Беше майка ми, която определено ми изкара акълитее
    Останах си на вратата с максимално отворени очи и тъпа физиономия, не знам, но това си беше неочаквано. Накрая, като зацепих, кво се случи, започна здравия хилешш.
    МОМИЧЕ!

Цитирай Първоначално написано от extreme16

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

бях сама вкъщи и си пеех,мама се прибра през това време..влиза с гръм и трясък в стаята,при което ми казва "аа ти си пееш,аз помислих че ревеш.."

аз: мамо, ти нямаш никакъв вкус за мъже.
    мама: е как,че нямам?
    аз: ми ако имаше дали щеше да се омъжиш за тате?

бяхме на море и се разхождаме с нашите вечерта..и баща ми гледа няква монета на земята,при което се навежда да я вземе, и дърпа ли дърпа човека толкова не се усеща,че хората на него му се смеят, просто защото я бяха залепили за такива по заблудени..

спя си сладко една сутрин мама отваря вратата и крещи като ненормална " КАКВО ПРАВИШ БЕЕЕЕ?!" и след това добави "аа извинявай,това са съседите.аз мислех че ти блъскаш по стената"

Дядо ми, преди няколко седмици, изненадано: Ама ти защо пишеш с лявата ръка?! о.О
    Аз саркастично: Още една рядка грешка в системата ми... т.е. пиша си така, откакто се помня?
    Той доби някакво суперизненадано изражение... за 15 години не можа ли да зацепи, че внучка му пише с лявата ръка?!

Аз към майка ми: Мамо, имам една идея.
    Мама: НЕ ИСКАМ ДА ЧУВАМ!

Аз съм надула няк'ъв див метъл в стаята си. Майка ми от кухнята се провиква:
    - Еееее, кой е почнал с тея бормашини още от сутринта....
    Аз само излизам и я гледам възмутено.
    Тя: О, ти музика ли слушаш? Извинявай...

Сходна ситуация, майка ми влиза в хола, намалява звука на уредбата и ми вика:
    - Мария, намали го тоя кошмар!
    Аз: Жената пее, не е кошмар!
    Тя си мърмори под нос: "Какъв ти тук ужас? Той пеел човекът..."
    Roma locuta. Causa finita.

Повече от фен Аватара на punksss
    Тъй като наще не ме пуснаха на един лагер, който вече мина де... Ама вчера пак нещо ми беше щракнало и мърморех на баща си, че не ме е пуснал и нали му обяснявам:
    -Днес видях един, който беше на лагера. Върнал се е и е жив и здрав!
    И той с някво сериозно изражение:
    -Ха! Единственият оцелял!

Повече от фен Аватара на Co0kieGirl
    Град
    София
    ох не,тук има големи попадения
    Ето едно от днес:
    -Мамо искаш ли круша?
    -Може
    -А чиния искаш ли
    -Да // (отивам при нея с 1 чиния и 2 круши в ръка и гледам към плодовете)
    -Една или две искаш?
    -*мълчи* От една чиния ще ям

"Светът не е ужасен, но е пълен с множество ужасни хора!"

dontcare

Голям фен Аватара на Mirage3
    Цитирай Първоначално написано от Arthemis

Сходна ситуация, майка ми влиза в хола, намалява звука на уредбата и ми вика:
    - Мария, намали го тоя кошмар!
    Аз: Жената пее, не е кошмар!
    Тя си мърмори под нос: "Какъв ти тук ужас? Той пеел човекът..."
    Жената да не е била Таря Турунен. < 3

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    Не живея с родителите си и съм позабравила вече, но ето нещо пресно пресно
    Мама ми звъни по телефона в 2 часа през нощта:
    - Вики, спиш ли маме?
    - Щом говоря с тебе, явно, че вече не спя!
    - Абе аз само да те питам... тука си говоря с едно приятелче по скайпа, обаче като искам да си пусна камерата, излиза само едно черно правоъгълниче и нищо не се вижда, защо така?
    - Светни лампата...
    - Аааа, стана!

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    nowo ot predi cekundi ... mama :
    Iskam da govora po televizora .. iskashe da kaje po telefona :d

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    не са точно бисери ама в момента не се сещам за друго...(поскоро случки са!..)
    Баща ми ми изяде слънцето.А ето и как стана всичко ..Ами миналата година като бях в 7 клас трябваше да направя проект по физика .Та направих аз едни сплескани дискове от пластелин дето трябваше да са планетите от слънч. система обаче ми се спеше и ме домързя да ги залепя за картона (космоса...).Оставих си аз проекта на скрина в хола и си легнах .На другата сутрин се будя и отивам да си взема проекта и що да видя..Слънцето покрито със следи от зъби и половината липсва.По време влиза в хола баща ми и вика :''Ей , да знаете каква гадна бисквита изядох снощи...''... един друг път пък липсваха 3 килограма банани !..а под прозореца на кухнята и в саксията до леглото на наще имаше 1 тон обелки...!

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Ами сега се сещам за една случка.Беше някакъв празник, не помня какъв и сме у баба на гости и там много роднини имаше.Само че баща ми беше на работа и дойде доста по-късно, пък мама вече беше пийнала доста с братовчедите, обаче изобщо нали не я беше хванало.И вечерта се прибираме и мама:
    -Аз обаче съм от издръжливите, баща ти кога дойде след мен обаче мога и него да напия.
    При което моя старец направи една физиономия

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Не съм чел цялата тема(естествено), та не знам дали на някой друг се е случвало. Та с един приятел сме навън и баща му му звъни и с много нервен глас му вика: къде ти е телефона? .
    青の祓魔師

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от yxoozo
    Не съм чел цялата тема(естествено), та не знам дали на някой друг се е случвало. Та с един приятел сме навън и баща му му звъни и с много нервен глас му вика: къде ти е телефона? .

оф да
    и после оправданието е ''ама аз ти звъня два часа ти не го вдигаш тоя телефон"

братовчедка ми на 6,5 ме пита дали си имам гадже .. и аз и казвам че имам ''две залепени''..и сядаме да вечеряме по семейно иии всички ядат и мълчат и изведнъж това малкото като се изцепи ''пък кака каза че си има две гаджета'' ии всички някакви с отворени усти останаха..та иди после обяснявай че ''нямаш сестра''
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си