- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителски бисери
Se6tam se za 1 slu4ai:
Maika mi 4isti i mi vika "Niki,donesi mi edin takova"(ima6e predvid parcal)
Az kazvam"Kakvo da ti donesa????"
Tq:Abe,edin takova ot takovata
Az sedq i gledam tapo pri koeto tq kazva"Offff,mn si smotan" i otiva do kuhnqta i izvajda edin parcal ot 4ekmedjeto i mi kazva"napalno bezpolezen si"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Offfff skuka..........
хаххахаха веднъж пък майка ми ме извика от другата стая която е през 3 стени да отида в кухнята и да и намаля телевизора който беше срещу неяПървоначално написано от ?love_haTe!
![]()
![]()
Първоначално написано от comics
Една прясна от оня ден... Аз бях направил някаква мизерия и майка ми ми бучи и по едно време вика "Ти с коя глава мислиш?" след тва настъпи минутка мълчание аз избухнах в смях а тя се изниза от стаята и забрави защо ми е бучала![]()
naskoro ba6ta mi mi bu4i za ne6to i mi vika maikati da e*a i az ami mama e v hola![]()
![]()
![]()
![]()
ili pyk mama kato iska ne6to i kato po4ne "dai mi takozto ei tam do tui e 4e trqbva da takozvam tuka" napravo me razbiva
![]()
![]()
![]()
![]()
Vseki moje da si izbere kakyv da byde , no v pove4eto slu4ai se vodi po mnenieto na ostanalite.Bydi individualen v tova e 4aryt ti !!!
С майка ми един път си водиме поредното скандалче и аз и казвам:
Ама ти живееш в друг свят със гадни селски и старомодни разбирания...
След малко се изнесох и идва баба ми (демек нейната майка) на гости..
И слушам..
Мамо, престани с тези лекции, защото ми омръзна от старомодния свят, в който живееш дошъл от онова гадно село..
Баща ми към мен:
Абе алкохолик..черния ти дроб отиде с т'ва уиски..
На другия ден привечер се разхождам из стаите като сомнамбул..
Баща ми към майка ми:
Ох нещо тука горе в дясно така ме боли..
Майка ми:
Ти някога с тва уиски ти отиде черния дроб...
с баща ми си говорим за армагедон.. там апокалипсис как ще дойде края на света....и аз питам тате 'Според теб как ще пукнем?' и майка нахлува в стаята в тоя момент и почва да ни се кара и на двамата и тате ми отговаря .. 'Ей така...
"
БисквитенотоЧудовище
Разговор с мама по gsm-а
-Що не си вдигаш тела?
-Бях го забравила.
-А сега къде ти е gsm-а?
А това не е бисер, но веднъж убедих майка ми, че съм се боядсала червена, докато стоях до нея и тя виждаше, че не съм! Това е то да ти имат доверие![]()
Бивааа =)
ето малко и от мен:
Като бях малка с майка ми нещо взехме да се караме доста стабилно, а баща ми седеше и ни гледаше. Явно си личеше, че е подпийнал. Ухилен само седеше и слушаше отстрани и в един момент като черна станция се включи: "Кокошки"
Е.. това спря кавгата между нас.
Майка: "Не сме кокошки а сме пиленца"
Тате: "бая пиленце си ти."
Аз: Ти пък какво разбираш от пилци"
Тате (към мен): Малката кокошка да мълчи да не я направя петел!"![]()
Майка чисти буркана на един полилей и вижда някакъв етикет и чете "Пендел"
Тате: Ей сега като сляза ще ти кажа кой е пендел!
Мама: Ама това е завод за осветителни тела.
Тате: Да виждаш задника да ми свети?!
хаха
aiuxiauxiauixuaixuax nz 6to ama taq tema qko me kefiiiiiii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
Не помня точно къде бяхме ,бях на около 15-16 и аз и майка ми пием с още хора не помня кой бяхаи както и да е.Майка жули облаци а аз съвсем скромно си поркам бира,при което майка ми вече е пияна и казва :
"А виж какво стига си пил ще се напиеш"![]()
![]()
е не тва беше просто...
)
![]()
![]()
You motherfuckas just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm embodyment of antichrist
I'm living for my own demise
Na selo sme i az sum u susedkata (v susednata ku6ta) i mama 6te6e da izliza i mi kaza 4e predi da izleze 6te mi zvunne da se pribera i nqma 10 min mi se obajda na moq GSM i razpravq:
Mama:
-Alo,Juli...
Az:
-Imate gre6ka... (prez smqh)
Mama:
-Oooo izvinete!!!![]()
![]()
Malkiq mi bratov4ed (na 5) vednuj izrusi golqma prostotiq.Nie s brat4edka mi (na 7) uj u4im zaedno i toi ni pre4i i zapo4nahme da go durpame da se mahne i se izcepi:
-Patki zaspali ostavete me!
Ili pak 5 godi6niq mi bratov4ed pita dali 6te hodim pri dqdo i az mu kazah:
-Ne z6otot maika ti si e legnala ve4e.
-Oh pak li zaradi taq proskubana koko6ka!!!
![]()
![]()
![]()
Ххахаха , това е якоПървоначално написано от БисквитенотоЧудовище
Говорим си с мама за филми и актьoри и на нея изведнъж и идва музата и ми казва:
"Ааабе ти сещаш ли се за оня филм с оня известните актьoри дето го даваха оная седмица"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Начи татето напраи вечеря и ни вика със сестра ми да ядем и отиде нанякъде и аз нали веднага отидох щот бях гладна пък сестра ми водеше баси важния чат и дойде малко по-късно,хапна и се изнесе набързо само че баща ми не я видя и след малко аз вече почти съм се наяла и идва тати и вика:
- Ми сестра ти яде ли?
- Ми да
След 1 мин..
- Е сигурна ли си?
- Да бее тате сигурна съъм!!!
И си останах на стола и по едно време чувам баща ми от другата стая към сестра ми:
- Абе Мария ти вечеря ли??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
Стоя си аз ии домашния телефон звъни.Майка ми и ми вика:Абе Борянче къде си?
Аз:Мамо кога ще е готов басейна?
Мама:Млъквай и продължавай да плюеш!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз и тате отиваме в пушалнята и тате вика:
Деба,що смърди на цигари?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз сестра ми и майка ми бяхме в мола.Решихме ядем сладолед и нали там си избираме и идва ред на майка ми да си поръча и тя изтърсва:Уйски с лед (имаше предвид шоколадов с усски) при което аз,сестра ми и продавачката се спукваме да се хилим,а тя още не схванала какво приказва е след известно време се усети де....![]()
;]
Първоначално написано от bruteca
![]()
![]()
![]()
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
ахаха![]()
Седим си с наще една вечер пред телевизора и по едно време пускат рекламата на Garnier за някви кремове ли там кво е с екстракт от портокалИ баща ми седи седи, изгледа я с тъп поглед и се обърна към мама:
- Ванюши (така и казва на галено), ти мойш ли си натрийш задника с портокал?!?!?![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
Случай 1: Седа си аз на PC в мойта стая и си цъкам CS-a когато мама влиза... с гръм и трясък се 1 още малко ще ми строши черепа... аз се обръщам гледам я тъпо тя ме гледа тъпо аз продължавам да я гледам тъпо и питам "кфо ?!?!" ... при което тя ми се оригва като копелеи затвори вратата и аз от там >
![]()
Случай 2: Търса дистанционното за TV-то ... и обарнах целия хол - нема го никаде... от там питам тате "Татеее къде е дистанционното?!?!" тои ми отвръща "Незнам намери си го.. ти обикновенно думичката "тръси" не знаеш кфо е.." Аз..знам... ама как да го намера като не знам каде е?!" - от което почнах сама да си се хиля...
![]()
![]()
Случай 3: 1 ден прибираме се с наште и тате мъкне цел чувал с тоалетна хартия... и мама разправя на тате "Т'ва ще ти стигне ли до другата седмица?! .. Аз >
.. тате: "
ти не по малко сереш от мене..." Мама...: "ооо не знам кой е фабриката за лайна и ги "ражда" по 30мин в WC"
![]()
![]()
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Абе не знам дали това,което ще напиша сега се води за бисер,ама карай.Принципно майка ми изпитва някакво огронмо желание да ми говори за момчета,гаджета и как трябва да си намеря пак...![]()
Та ето и един случай:
Седиме си в хола и аз тамън бях тръгнала с едно момче и нали и разправям колко съм щастлива,при което тя само ме хваща за ръката и ме тътри към нейната стая.Отваря ми някво шкафче,където е бъкано с презервативи(даже и цвета им помня-червени)и ми разправя:
"Няма да ходите по улиците с този,идвате си вкъщи,ако ви се прииска да правите секс,нека бъде безопасно."![]()
После майка ми говори на гаджето си(вдовица е):
Абе айде да вземем и гаджето на мойта щерка на морето.То е толкова добро момче,ще ги оставим в една стая,таман и тя малко кеф да види от любовта."![]()
![]()
![]()
аз:татее,татее...дай ми пари да си купя дрехи татко: ах с тия пари...100 лева ти давам и повече да не си ми поискала аз:аз с 100 лева и гъза не мога да си обърша ии татко ми се ядоса и си прибра парите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
прибирам се вкъщи с няква супер яка прическа и майка ми вика : Тити ( хаха така ми вика а аз съм Кристина) в главата приличаш на разплетена кошница
татко:днес когато идвах да те вземам от училище чух съучениците ти да използват неумесни думи аз:каквитатко:ами с извинение - КАк си ма путкоо...добре съм ама хуй
да не съм те чул да говориш така
баща ми е инструктор ( учи хора да карат кола) ии имаше един ученик .. казва му завий на ляво , а ученика завива надясно и баща мии ..абе ей ши ти еба майката мушмурок с мушмурока ти не знаеш посоките