.
Отговор в тема
Страница 63 от 72 ПървиПърви ... 1353596061626364656667 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 551 до 1 575 от общо 1781
    караме се с майка ми и тъкмо излизам, ама без да кажа нито дума и тя: Млъкни!

Цитирай Първоначално написано от Ashenvale Виж мнението
    На нова година си с нас ..
    this shit sucks..
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Моята майка има един единствен гаф който и до днес помня.
    Бях 1-ви клас, на нея май и дойдоха в повечко буквите, писането и т.н. Бяхме си легнали и по едно време я чувам да ме вика.
    -Герганааа... Герганаа...
    Аз ставам и казвам:
    -Да??
    -Написа ли А, Б, В, Д, Г...???
    -Майкоо, добре ли си??
    -Не ми викай ''майко'', казвай написа ли буквите, ма??

Честно тогава бях много изплашена, станах на пожар, цъкнах лампата.. Абе ужас.. Ама сега с глас се смея като се сетя

Един ден се връщам изгладняла като вълк и майка ми много добре го знае това и прибирам си се аз,поглеждам я с най-изстрадалия си и миловиден поглед и я питам жално:
    -Мами...какво има за ядене? Почти не съм яла днес (а аз супер рядко говоря толкова мило с нея)
    тя си цъка нещо на компа и без да ме поглежда изръсва : - ми да си яла бе! аз бях с покер фейс и нещастна тряаше си купувам нещо от супера.. а пък един път тръгнах да излизам,мама:
    -къде отиваш?
    -навън
    -къде навън?
    -извън апартамента
    -в колко ше се прибереш?
    -късничко
    -в 12 да си в нас
    -ее сори,без такиа
    -казах вече!
    - няма да стане!
    -ок.

тръгвам за училище и на вратата си слагам някви дълги,шарени обици и баба ми се задава и вика...малиии,вас пускат ли ви с такава дълга коса на училище,аз ако ти бях учителка,хващам те за косата и те изритвам навън и аз..споко,няма такава опасност...след тва поглежда обиците и вика: и с тея обици..малко така...мм...като леките жени! а когато съм рошава ми казва,че приличам на клошарка сирак....със зли хора живея!! един път в 8 вечерта влизам в на баба стаята и викам бабо ше ядеш ли спагети,а тя си е легнала на пуснат телевизор и задрямала за 10 мин и се стресна и недочула: а,бабе,кво стана съмна ли се? И аз не,бе 8 часа е ..ох да,верно че зимата късно се светва ...хаха,а иначе като съм с баща ми,той като се напие започва да прай коремни преси по средата на хола хаха...един път,вечеряме ...той ме поглежда,хваща ме за ръката и ме повежда към хладилника...от където изважда една люта чушка и със сериозен тон и поглед ми казва:вземи за вяра,надежда и любов (??) днес сутринта аз влизам в хола,където е мама и взимам една дебела жилетка,която тя тъкмо щеше да си слага (любимата ни) обличам я,поглеждам я победоносно и тя :урод мръсен. След 5 мин влиза в стаята ми,взима ми я от гърба с думите: Аз съм стар човек,ти зъзни,задето не си си събрала космите във ваната тъкмо щях да го направя впрочем...хаха

Фен Аватара на xfakexsmilex
    Град
    L.A. <3
    Вечерям с мама и татко преди няколко дена.. Татко изведнъж киха 2 пъти и мама както си гледаше телевизия се обръща и казва:
    - Да ти дам ли кърпа или направо в дивана?

от тогава това стана голям лаф
    има и още, но сега не се сещам..
    Pretty Little Liars.
    Glee.
    Supernatural.

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Хаха супер тема И аз се сещам за няколко:
    Един път майка ми вместо фактурите вика фактюрити Друго бях се ядосала на компютъра, защото ми глътна един диск и не искаше да се извади и нали живеем в едностаен апартамент и аз викам: Еее майка ти да... млъкнах и от кухнята чувам баща ми: Да е*а Майка ми говореше с брат ми по телефона и бързаше да затвори и му вика: Аиди ще ти взънна като ти се обадя Това малко не е по темата ама логиката на баща ми ме разби: искаше да сметна там нещо пък по математика съм пълен провал и баща ми вика: Абе Маргарито за к'во учиш в иконома кат не знаеш математика и аз му викам: Кой го каза точно ти си отишъл да учиш в Ямбол, защото я нямало математика ядоса се ама си заслужаваше

Бащата: а после викаш сакараш ми ,ааа я марш бързо до Кауфлана !

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Олее сега се сетих за една случка с най-добрата ми приятелка Бяхме двете в кучешкия парк и нали и двете имаме кучета и стана въпрос, че те навсякъде из парка серат и пикаят (с извинение ) И тя вместо това каза: пекат и сераят и сега само да се сетя умирам от смях

-Мамо,какво правиш?-аз
    -Не виждаш ли-обезкостявам портокал-майка (сега може и да не е смешно но тогава се смях много,защото така и не се усети какво е казала)
    -Как се обезкостява портокал?-аз
    -С нож.-тя
    Има още много,но сега не се сещам.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Между мама и тате:
    Т: Кво четеш?!
    М: Една книга, ще я давам на мама , ама първо да я прочета аз,че има секс сцени, да не се смути нещо жената...
    Т: Е да то ти си била непорочно зачената...
    При ,което аз паднах от смяяях
    maDamn

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    малеее тва стана тази сутрин чекайте да ви кажа

баща ми направил мноу як кекс за закуска - ама вкусен да си оближеш пръстите направо....и аз влизам и(ама хич не се усещам)
    - Ауу къв е голяммм.....и какъв е мек

накрая се усетих

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    Това се случи днес:
    Майка ми стои до мен на дивана и мама гледа някакъв филм и аз я питам:
    Аз: Мамо, къде е Пинки?? (котката ми)
    Мама: Къде съм аз?
    Аз: Ми не знам къде си ти..
    А тя изобщо не се усети какво е казала...
    Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

Прибирам се от часните уроци днеска, влизам, сядам и бащата ме гледа и ми вика "де е дистанционото" а през тва време си го държи в ръката

Град
    карлово
    Баща ми ми звъни, вдигам, а той:
    - Да, кажи ..
    ;d

Град
    balgari,ruse
    абе баба ми редовно ме бърка със сестрите и братовчедите докато стигне до мен ни казал всички 12 ужас мама веднаж ми бе казала вари си обърши сопола и ела ми се оправдавай а бях на 17 и токова се смях а дядо ми вика хай да те уча на комар че да забогатеем лудо ми семейството

Talking xaxaaxaxa

Пребираме се от даскало с една моя приятелка и й звани телефона (майка и) и се чува "Къде обикаляш бе?" (а ние тъкмо минавахме до един казан , а и бяхме закъснели мн късно се прибирахме) и тя вика "Ами около казана" майка и "Добре пребирай се да не се изгубиш"
    ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЕ! умрях от смях
    С ДЪХ НА КАНЕЛА )

леле.. не определено се скъсах от смях с вас......!!
    я и аз да ви споделя така нещичко .. :P

на нова година бях извън града при едни приятели които са от др град.. ии аз нали съм там при чичо си.. и излизам аз и той
    чичката: Ела да те видя.. как си се облякла..!
    Аз: Ето чичка.. рокличка (ВЪЛНЕНА)..клинче, ботушки жик - так..
    чичката: МОЛЯЯ? ама ти ненормална ли си ДА УМРЕШ ОТ СТУД ЛИ ИСКАШ?.. я слагай едни дънки..
    аз: ама моля? тва е рокля как дънки..
    чичката.. ще се обадим на майка ти да я питаме!
    ЗВЪНИМ....
    мама: коя рокличка бе синята ли? ЯЯЯ не се излагай .. ти добре ли си с клин.. тя се носи се с ЧОРАПОГАЩНИК...!

или пък.. пак съм при тия същите приятели и спорим. .. и те не ми вярват за нещо и аз викам.. ем окей ей ся ще звънна на мама да я питаме.. да видим кой си измисля..
    ЗВЪНИМ.. (но те казаха да пусна на високоговорител, че да не би да ги смотам нещо...)
    АЗ: Ало, мамо?
    Мама: Събота е...Лежа в хола прегърнала вентилатора, слушам Азис.. пия джин с тоник и си бера фермата в ФЕЙСБУК (със спр спокоен глас.. ) изведнъж изкрещава.. КОЕ Е ТОЛКОВА ВАЖНОТО, ЗА ДА МИ ПРЕКЪСНЕШ РЕЛАКСА?
    Аз..мамо да високоговорител си...
    Мама: аа...МЪЛЧАНИЕ, МЪЛЧАНИЕ.. Ало..тук съм вече..кажи мила?

Или пък.. рожденния ми ден в 4ти клас. . . влиза мама в стаята с гръм и трясък...
    " КОЙТО НЕ СИ ИЗЯДЕ ВСИЧКО ЩЕ ПЕЕ ПЕСНИ НА ВЕСЕЛИН МАРИНОВ ИЛИ ЩЕ МИЕ ЧИНИИТЕ!"
    - излиза.. Половината започват да плачат.. "ама ние не знаем песни на В.Маринов.. "

приятелки от друг град ми идват на гости за 1 седмица... влиза мама 1вия ден в стаята и вика ДРЕХИ ЗА ПРАНЕ? - Не.. и тя как НЕ ? o.O и те ами не.. ние днес дойдохме какво да си изцапаме..? и тя - Ъм ама боже... тя петя и с фъстъци се капи..

или пък с една приятелка сме в нас.. и тъкмо брат ми и един негов ФР.. излизат, но се бяха мили преди тва нещо в банята.. и баба "Ей..аз им казвам СПИРАЙТЕ чешмата ... не им чуват главите.. Измият се и след тях кво? ЧУРКА.. (тя имаше предвид, че капе.. ама ние сме се НААКАЛИ от смях,....

или пък за коледа си дойдоха лелини от София и в нас спахме много народ .. а все пак е апартамент..ии сме аз, мама, тате, баба, леля, свако, брат ми и един негов фр.. и няма нет.. и идва някъв там да го оправя и нали чука се на вратата.. и никой не отваря - половината спят. другите - всеки си прави нещо и по едно време нали след 5минутно чукане мама се провиква АРИ ВЛИЗАЙ БЕ ИДИОТ..не разбра ли че е отворено (тя си мисли че е баща ми, щото тате и баба отидоха до магазина) в тоя момент аз отварям и нали човека вика добър ден ала бала и влезе ..точно срещу входната врата е бяната - свако ми излиза по халат поне 6пъти по малък размер от този който в дейсттвителност носи... и вика на леля - ЙЕЕЕЕ приличам на елитна компаньонка .. в тоя момент мама излиза от кухнята където готви и вика.. кого търсиш и човека пак аз съм за интернета ала бала и тя а добре и пак се прибра и той си седи в коридора човека.. и нали чака някой да го покани... прибират се баба и тате от магазина отвярат вратата и викат ПЕТЯЯ.... някой те търси и тоя пак анене аз съм за интернета .. и в крайна сметка най-накрая излезе мама и вика влезте нали .. (АМА ТО ГОЛЯМО ГЪЧКАНЕ) и компютъра настолния и лаптопа са в хола където на разпънат диван спят брат ми и най-добрия му авер който празнува с нас.. и те нали спят завити до кръста но нагоре са голи и тоя за нета влиза поглежда ги..2 голи момчета в 1 легло и на единия му се подава голия крак.. и кой знае кво си помисли и като вика г-жо тук има спящи хора и мама аа да не ти прави впечетление.. и само тоя човърка нещо..там оправи нета и тръгва да си ходи .. и мама нали благодаря нали тва онова.. и му вика до скоро и тоя - о дай боже да не е до скоро.. и замина . .. цял ден сме се смяли посли ..

ако се сетя за още нещо ще ви драсна :P
    С ДЪХ НА КАНЕЛА )

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Мама: Вие с майка само с печката ли се отоплявате?
    Дядо: Да бе съвокопляваме се с майка ти *иронична усмивка*

Супер фен
    Град
    Germany
    alexself да ти имам фемилито аа ненене просто...
    ----
    гледаме по тв-то едно тв шоу за модели,и баща ми си го коментира сам..
    - Аа,ма таз голяма тапичка,те взимат ли такива модели вече?!!
    след малко: Ее..аа..то тряя малко по слаби да са,кво е туй нещо..Аа ей като таз тряя са СЛАБИ
    ама аз си мълча и гледам и той си коментира там...
    -----
    ..тате си сипва уиски и пита:Искаш ли?
    аз:мхмм
    майка:аа глупости,кво ще и даваш,тя днеска спря антибиотика
    тате:аа...кога го спря?то тряя мине известно време..поне 12 часа...аи хубо утре
    -----
    с майка ми тъкмо излизаме от един магазин и тя беше нещо настинала и имаше хрема и вика
    Пфф,вътре докато бяхме всичко ми се запуши направо..
    ----
    слушам си аз музика на нотбука,ама слушалките са се прецакали нещо и сами се изключват и се включва на високоговорител и изведнъж нали тихо в стаята и изведнъж се чува и баща ми:ква е тая изкуствена музика дето слушаш бе?!

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Не знам дали е бисер, обаче един ден баща ми си търсеше ключовете за колата, а пък те му бяха в ръката и само гледам как си ги прехвърля от ръка на ръка и върти ги на пръстите си и аз се седя отстрани и се смея и вика:
    -КВО се смееш БЕ ,виждал ли си ми ключовете
    Аз- Виж на долу
    - и започна да ми се извинява и да се смее :Д голям майтап
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Мама (обръща се към мен): Откакто не си се прибирала, баща ти започна да изкукуригва!
    Аз: Мамо, не говори така!! (прегръщам тати, който тъкмо влиза)
    Мама: Вярно си е. Мога да го потвърдя като безпристрастен наблюдател.
    Аз и тати в един глас: Не е вярно!
    Мама: Защо?
    Аз: Не е възможно да си безпристрастна.
    Тати: Да, тя е пристрастна. И аз съм пристрaстен - дори съм пристрастЕн. А ти си моето наркотиче (към мама)!!

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Cool

Един път майка ми ме попита дали като се гримирам си махам очилата ..... чак баща ми почна да й се смее

Такаам, ето и от мене няколко изцепки

Това като ми го разказваха адски много съм му се смяла, дни наред просто. Случило се няколко дни след като съм се родила. Седи си цялото семйство на масата, потънало в мълчание, всеки си мисли нещо. И по едно време баща ми такъв умислен вика: "Абе то това бебето... Много грозно бе", а баба ми, която въобще не го чула какво точно й казал му вика: "Ма то на тебе прилича!" Голям смях паднал тогава

Друго, бяхме се събрали три приятелки на гости при бабата на едната. И бабата се обръща към приятелката ми (не внучката си, ами другата) и започва следния разговор:
    -Наденце, ти католичка ли си?
    -Не, имам си чанта.
    *мълчание*
    -Добре, хубаво, а католичка ли си?
    -Не, не, имам си чанта, ама е малко мъничка.
    *още мълчание*
    -Добре, хубаво, че си имаш чанта, ама католичка ли си?
    -Ааааа, не, православна.
    И ние с другата ми приятелка седим и се чудим какво се случва, а всъщност се оказа, че Нади през цялото време чувала "торбичка" вместо католичка. Спукали сме се да се хилим после.

Още имаше пак с майката на приятелката ми тоя път. Стоя си аз в нас и чакам Нади. Чакам, чакам, тя вече закъснява с 10-15-20 минути и й звъня. Вика ми: "В асансьора съм" Хубаво нали, чакам, чакам, минават още 10 минути и телефона ми звъни. Вече ядосана вдигам и веднага започвам да я нареждам: "Ти тъпа ли си бе, какво правиш толкова, от колко реме се качваш, да не заспа в тоя асансциор?!" При което в отговор чувам: "ъммм.. Нади там ли е, че искам да говоря с нея" Беше майка й... :д

Още какво имаше.. Значи майка ми идва в мойта стая и ме пита: "Искаш ли да ми помогнеш да прострем?" и аз естствено й отговарям "Ами не", при което тя: "А ок, мерси, легена е в банята" :д Много пъти съм й казвала, избирателен слух има тая жена. Друг път пък нещо си говорим и тя казва някаква глупости, при което си казва "Ей, че съм паткаа" и вместо себе си, мене удря по главата :д

И още имам, ама сега не мога да се сетя :д

Ейй, още едничко се стих, не е точно родителска изцепка, ама ще ме извините, случи се оня ден и много се смяхме.
    Имахме физическо и понеже беше топлото госпожата ни пусна на двора. Та решаваме ние да играем на някаква игра, дето всички се разкрачваме, правим кръг и, търкаляйки волейболната топка по земята, целта е да излезе извън кръга, а който я е изпуснал (т.е. не я е опазил да не излезе извън импровизираното кръгче) се обръща с гръб към останалите и продължава играта по този начин. Вече всички бяхме с гръб, само една приятелка беше останала, беше успяла да опази топката, съответно всички решихме да към нея да се целим. След малко тя отчаяна вика: "Абе какво всички се опитвате да ми го вкарате между краката?!" Много я базикахме после :д

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Брат ми учи в Германия , а аз сега уча немски и за да си го упражнявам , с него говорим на немски , пък мама и тате думичка не разбират. Брат ми казва нещо, ама аз нищо не разбирам и почвам да се хиля като луда, а той да крещи и псува на немски (ама на бъзик де, смее се) Пък мама много се притесни от брат ми (той много вече се е филмирал ;д ) и вика: Георги, (така се казва баща ми) АЗ КАЗАХ ЛИ ТИ ДА НЕ ГИ ЗАНИМАВАМЕ С НЕМСКИ ДЕЦАТА, полудяха милите, болни са вече (ама много сериозна и загрижена)

така не е смешно, ама тогава умряхме с брат ми
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си