- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителски бисери
Баща ми: представям си как ще бъдеш, когато станеш на 60
майка: аз няма да доживея до тогава, не се тревожи
баща ми към майка: речника ти се състои от 10 думи, ограничен ти е като на първолаче.
веднъж вечеряме с наште и баба и дядо и спорихме за нещо с баща ми и аз накрая се предадох и викам "Ох боже" а той ми подшушва заговорнически "тука можеш да ме наричаш и "тате"![]()
![]()
![]()
Поболях се от смях! Благодаря ви!
Ето и малко от мен:
Майка ми говори с неин приятел, англичанин, следователно на английски и то съвсем спокойно. В същото време се опитва да си отвори шише с вода, а баща ми отстрани стои и я гледа как се мъчи, но не и помага. По едно време майка ми с доста сериозен тон му казва: ''Would you screw me?'' /''screw'' на английски е винт, завъртвам, но изразът означава ''Би ли ме из*укал?''/ и то без да си маха телефона от ухото. С татко живи си умряхме от смях, а майка ми изчервена като домат. Какво ли му е било на човека отсреща...
Да не се обиди татето ще го спомена и него:
Късно вечерта звъни един негов братовчед, много досаден. Баща ми сънен вдига телефона на високоговорител, защото не може да намери слушалката.
-Моля?
-Александре, ти ли си бе, какво правиш?-ония го пита. Татко като му чу гласеца, бързо се разсъни, но действията му не показваха това. Не знам защо реши да се скрие зад вратата и за капак на всичко повтаряше като робот ''Не съм аз, не съм аз, няма ме.''
Миналия петък, пък, се връща в малките часове на денонощието в подпийнало състояние. Решил, обаче, че трябва да си допие и отваря хладилника да види какво има. Да, ама майка ми го сгащва и провеждат следния диалог:
-Александре?
-Да.
-Кво правиш, бре?
-Е как?! Търся те.
-В хладилника?
-...ми да. /с много сериозно изражение/
Малко по-късно разярен си търси цигарите и се вайка на глас: ''Ох, кога ще се науча да не помня незначителните неща...'' Майка ми с доста презрителна усмивка и сарказъм му казва: ''Кое по-точно, че ти и без това нищо не помниш?!'' След което той и отвръща: ''Примерно че съм женен.''
Държа да отбележа, че до понеделник бащата беше в неизвестност.
Вчера с дядо:
Отивам му на гости да се видим. Междувременно вметвам, че от по-малко от седмица има нова придобивка, мобилен телефон. Та, озадачен още от вратата ми казва:
-Н., какво му стана на това джадже-нито свети, нито говори.
Погледнах го аз и му отвръщам:
-А, дядо не се тревожи, паднала му е батерията. Спокойно.
...след което чувам дядо да се провиква от терасата:
-А бе, Пешо /съседа/, я виж батерията ми за чейсема да не е паднала у вас!
П.С. Всичко е от последния един месец.
Малко предистория:С мама сме на гости на баба ми(в друг град), а тате си е вкъщи.
Майка ми(звъни по телефона на колега, който е в същия град като нас):Ало, Иване, къде си?
Иван: У нас съм си, защо?
Мама: Ми колата ти я няма как си у вас..
Иван: Ти от къде знаеш, че колата ми я няма???
Мама: Ми пред вас съм сега.
Иван: А ти с кой Иван си мислиш, че говориш
Беше се Обадила на тате, и той се казва Иван :д :д
Майка: с какво се завивате?
Аз: с пликове
Майка: а, да, да, и с вестници![]()
Преди няколко дни баща ми изтърси глупостта на века! Вместо да каже, че на неговата работа имало машина за кафе, той каза, че имало БАНКОМАТ ЗА КАФЕ :ДДДДДДД Все още като се сетя за това се смея...
Аз: Кой месец сме?
брат ми: НОВЕМБРИ![]()
Майка ми хвърля празната бутилка от вода и ми вика виж :ДДД т.е. да сипя вода -.-
Седя си аз в другата стая и майка ми ми звъни по телефона /мързи я да ми викне/
- бързоо много е спешноо ела.
отивам аз и я питам какво има ..
- подай ми водата /която е на масата 2 метра до нея/
-добре че бях по-близо до нея -.-
Брат ми разказва на масата за някакъв бар, а майка ми иска да си празнува рождения ден там и пита дали има някакво ядене там :
Брат ми : "Ми, не знам, то се води "bar & dinner..."
Баща ми : Диня ли?!
Майка ми (супер убедена) : "Не, бе, дюнер!"
Ходим си с майка по тротоара и тя се е залепила за стената и аз и подмятам:
Майка, какво се опитваш да направиш? Да се слееш с нея ли?![]()
Преди няколко дни отивам при брат ми
Аз: Дай да ти проверя домашната
той: Ама ние днес нямаме
Аз: И защо?
той: Ами щото ние днес имахме събситутка.... ааа такова де заместничка
Брат ми нарече майка ми и мен гномчета своизащото сме ниски.
Минвайки през Македония на път за някъде полициата тактично затвори голяма част от магистарала та да минел някой-си ВИП чичко.След като чакахме 1 час ни пуснаха и минавайки покарай един от множесвото полицаи майка ми изкрещя
"Дано ти умрат кокошките"