.
Отговор в тема
Страница 7 от 72 ПървиПърви ... 345678910111757 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 1781
    много често като излизам и мама ми вика-Ти с кой ще излизиш?
    И аз-Еее тайна.
    -Къде ще ходиш?
    -На майната си.
    И тя-Еми дано ти е приятно там

Или пък все ми вика-Да не наближава момента,в който ще чуя някой сополанко да ми вика"бабо"?Искам да знам поне от половин година преди това.
    И аз-Споко няма да е скоро
    ''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Вчера с мама и тате сме в колата и се прибираме.Стааше въпрос за момчетата от моя клас и аз се изцепвам"Тея нашите какви копелета са." и тя "Те тия гейове от класа ти не са достоини да носят титлата КОПЕЛЕ"!Супер много и се изкефих тагава иначе имало е и случки да ме бърка с братовчедка ми.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Супер фен Аватара на zero
    Таратора по принцип е студена супа !
    Но може да се сервира и като предястие.
    Предястията служат за възбуждане апетита на клиента
    някаде в грамаж от 80-120 грама и се сервират в чинии от
    19 мм някаде
    Консумират се с аператив !
    По принцип таратора се сервира в охладено състояние от около
    5-10 градуса в дълбоки чинии.
    Ястието има арабски произход (не съм мн сигурен)
    Отолява жаждата, поради съдържанието на сол в него !
    Аз лично обиччам таратор с мастика ...
    мн хуу си влиза

Беше на майка ми изцепка от преди няколко седмици. Нещо за нотариални актове ставаше дума.
    - Абе натуралния акт ти трябва.
    - Натурален акт?!
    - Да.
    - Натуралния акт? Сигурна ли си, че за натуралния говорим?
    - Е да бе, за него.
    - Ама мамо, аз за натурален акт не съм чувала.
    - Е как бе?
    - За нотариален знам, но натурален...
    - Ох, каква съм застреляна, нотариалния да кажа...
    И изобщо не се усеща...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

хахахаха баба ми горката жена така недочува от време на време и един път и викам:
    -Бабо отивам до магазина!
    баба ми : Таратоооор?!?!

или пък един път тя се кара на вуйчо ми :
    - Недей много лопа да не си изпросиш боба (вместо боя)

баща ми : буркати (вместо буркани)

и още мноооооооооого мноооооооооого но сега не се сещам

Ами имало е много случаи..
    Мама и тате водят разговор за политика нещо.
    Тате:Е да му еба майката мръсна на тоя.
    С извинение пред Станиславчето де щот тя е малка и не тряя да псува.
    Аз:аа тате заеби
    Е не съм малка,ама за него още съм.

Един път бех с една фр у нас и бащата беше у нас.
    Тате:Ае аз излизам
    Аз:Ок чао.
    Тате:Ае ще ви заключа.
    Аз:Ауе няма да ни заключваш.
    Тате:Ауе ще ви заключа.
    Аз:Ауе няма да ни заключваш
    Излезна и се провиква:ае ще ви заключа
    Аз:Е па да ти еба майката
    Дано не е чу;

Град
    sofia
    onzi den patuvame az,priqtelqt mi i negoviq ba6a s kolata,i minava me prez kvartal Lulin,i az vikam na priqtelq si:
    -Milo tuka li jivee6e biv6iq ti kolega?
    toi:da
    ba6a mu:aaa onzi debeliq li be
    toi:neee,toi ne e debel
    ba6a mu:neee debel e
    ......

i taka si vikaha nqkolko puti,bez da osaznavat 4e imitirat onazi reklama s ,az otzad se zalifvah ot smqh

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Хаха, много се посмях
    На мен майка ми много редовно звъни на домашния да ме пита къде съм или няма ли да се прибирам вече, то това стана ежедневие.
    Но днес сутринта така съм се смяла...
    Значи казах и аз спощи да ме събуди в 8:30, защото няма да ходя за първите часове (даже и го написах на бележка) и тя вика ок. Днеска ставам си аз в 8:30 без никой да ме буди, отивам на даскало и към 12 часа майка ми ми звъни и ми вика "Абе аз забравих да те събудя в 8:30" Така се смях, че направо не беше истина.
    Преди няколко седмици баща ми обесняваше на един негов колега откъде точно да ме вземе по тела (защото той не можеше) и той явно е питал на колко съм или как изглеждам и баща ми му вика пред мене "Абе след 3 месеца става на 18, ама е много запазена"

Ооо мале,сега се сетих.Имаше едно много олигофренско изпълнение на майка ми.Отиваме ние в едни семейни приятели(дъщеря им е колкото мен) ии майка ми си говори с бащата на мойта фр...и оня и разправя как дочул някакви гангстерчета да си говорят на копеле.И почва да ги имитира.При което цяла вечер са си говорили на копеле.
    И майка ми отива до хладилника и вика:
    Ауеее,копелее,пиле със зеле искаш ли?А филийка без хлеб?(ама това всичкото с мекото произношение)
    Толко ми беше смешно..

Град
    Шумен
    Гледаме си с мама "Анатомията на Грей" и се появавя Патрик Демпси и мама най-неочаквано ме пита :
    - Абе, тоя актьор на колко години е?
    Аз отговарям:
    - Еми де да зная, около 40.
    А тя:
    - Ами каквото си го зяпнала... лигите ти ще потекат! Той може да ти е баща бе! <-<-<-

Иначе баба ми пък реши да ме просветли във френския и ми вика
    - Знаеш ли как е "двор" на френски?
    И аз естествено не зная, понеже уча немски, а не френски. И тя ми отговаря, ама хилейки се:
    - Ла кур!

(не зная така ли е, ама и вярвам, тя жената тия странните работи ги запомня, а и е учила френски, освен да се е объркала нещо, ама не вярвам)

Уча аз брат си на плодовете на английски и същата баба ни наблюдава. Стигаме ние до прасковата (peach) и хлапето изквичава:
    - Пиииич!
    Баба ми възмутено се провиква:
    - Стига бе, тая дума я мразя!Никакви пичове! Ааааа...

Отново същата баба много обича да ме пита за разни чужди думи или заглавия. Веднъж ми вика "Какво е туй сега...Постоянно Мюзикейдъл...Музикайдъл...Му зикейдъл...не могат ли да го кажат на прост български бе? Музикален идол!!!". Или ми знъни по телефона "Я донеси на брат си един корусан...коросан..." и аз се хиля и я питам "хоросан или кроасан?"

А като цяло всички баби в рода боготворят интернет, защото...той казва какво ще се случи на "Дързост и красота"!
    Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Нашия веднъж : Седи в хола пича и гледа ТВ обаче дистанционното оставено на масата и той трябва да стане и да си го вземе .. аз в моята стая. По едно време ми звани "я ела до хола за малко " И аз отивам и той вика дай ми дистанционното и аз го дадох нали и той "хай чао приятен ден" и аз седа като изгърмяна и го гледам
    Имаше още една : Чу се че майка ми се прибра .. аз аз слушах музика в моята стая ама силно (сигурно у комшийте се е чувало ) . . По-едно време ми звани " абе ти каде си кога ше се пребираш ?" и аз викам " ам отвори врата на детската и ще си намериш сама отговора " и тя отваря и избухва в рев от смях..

още една : Баща ми се пребира от работа и първата му дума е "скъпааа , к'во ше ядем " и майка вика ми няма нищо за ядене . Баща ми вика ем аз отивам у бабине ви да ям ... и ние добре . След 10 минути се връща " а бе има ли нещо за ядене у нас , защото се бях запътил към баба ви да ям .. ?! . Умряхме от смях пък той неможе да зацепи ..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Аа още една : Има една песен на Planet magic live-to fuck и се пее Fuck you и тя го чула и варви и си пее фък ю фък ю (ама тя не разбира и грам от английски език ) и отива при тате и вика Fuck you и то айди де и тя седи и го гледа очудено такова .. и Тя ама това какво значи и татко и обесни .. после беше бясна ..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

ami

Дядо ми към мене :
    -Отивам до мазето (неговата работилица,понеже е дърводелец) да загиргилеча едно чорочопалче!
    Спуках се да се смея след като ми го каза това
    Или пък майка ми и изкасва внезапно лампата в кухнята и тя вика:
    -Запали че не чувам!
    Веднъв говорим с мама 30 минути заедно в кухнята и след като си отидох в стаята тя ми звъни по GSM-a и вика "кога ще се прибираш" е тогава съм се усрала от смях или пък и разказвам веднъж че ще бия некаква и тя вика "забий и един и от мене и после едни в корема и един в главата. . . " и като почна да се вживява упиках се от смях за сега толкова се сещам

С мама днес ходихме на пазар и нали ми купи една много готина блуза и панталон,само че са зелени,от това...отровното зелено,дето сега е на мода.И аз я прегръщам някаква и й викам:"Обичам те!" и тя:"И аз щях да съм радостна,ако имах жабешки костюм"

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Говорим си с братовчедката край ливадата в двора. Леля ми ни прекъсва:
    -Мълчете.
    -Защо?
    -Тихо!
    -Какво??
    -Тихо казах!!!
    -?!?
    -Чуйте как расте тревата...
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Сещам се за 1 случай :Д
    Начи в нас сме с приятелката ми и тамън се приготвяхме да излзиаме ама изведнаж почнахме да се целуваме и в същото време бащата влиза без да пита и ни вижда - Излиза от стаята без да казва нищо и след 30 секунди пак идва и ми фърля един презерватив направо се попилях от смях тогава

Цитирай Първоначално написано от scorpion4ituo
    ся и аз са сетих едно. Имам едни много модерни рязани данки. И нали отивам на село и некфо лягам д спа. На другия ден сттаам кам 1 и ко глеам баба ми седнала и зела да ги шие :@:@:@. Омфг не е изобщо смешно. Тя измисли нова мода шити данки :Д. Ауу тей се бех вбесил че напрао да я обия ми идеше. Тай и са развиках чеее..... :Д:Д:Д.. Е то верно имах мн такива данки ама ме дразнеше да пипа без да пита :@:@:@. И тя после се извинява жената ама... :Д:Д:Д то ся е смкешо ама преди. И я слушам как разказва оф горкото толзкоз пари имат а нямат да му купят едни гащи ходи садрано като циганче :@:@:@:@ :Д:Д:Д..
    e ne tfa shte me ybie zaklevam se

Amii obiknovenno bashta mi mi zvuni na domashniq za da vdigna i kato vdigna i zatvarq(toi e v susednata staq) kato zatvorq i se chuva zvuka ot lupkaneto na slushalkata,togava toi rzbira che sum mu po-blizo vika mi da otida v hola ,kudeto e toi,za da mu izgasq lampata .. prez cqloto tova vreme toi e legnallllll na divana
    A vednuj mama si idva che beshe izlizala s priqtelki ii az sum zaspala v spalnqta im ii tq malko piinala me subujda s dumite "svii se svinio blatska"
    ~Remember,remember...25th of November~

Град
    in da middle of nowhere
    баща ми е изнасял лекции че трябва да се мисли и внимава като караш докато той кара по маистрлата със бясна скорост и щяхме да се блъснем

To be lost before you're found, don't mean you're losing.

Прибирам се аз към 1 и нещо... майка ми спи в хола.. сядам си на компа цъкам тука нещо и ми звъни телефона 'ЗНАЙШ ЛИ КОЛКО Е ЧАСА!! ПРИБИРАЙ СЕ ВЕДНАГА!' аз мълча мълча и избухвам в смях и тя затвори!
    А и с баща ми... пътуваме на някъде ама аз съм в друга кола на приятели и постоянно ми звъни да координираме от къде ще минаваме.. и аз се изнервих вече и ми звъни за 123423421 път, вдигам 'БТК Централа...' оттатък мълчание и после ъ-ъ-ъ-ъъъ... викам 'кажи бе кво измисли?' и той оттатък почва да се хили тъпо

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Веднъж мама беше ядосана и на двама ни с баща ми, аз си седях в стаята, а той готвеше, обаче прееба нещо и цялата къща се задими...
    Аз излязох да видя кво става, срещнах я в коридора и я питах защо е задимено, а тя няква ме гледа супер лошо и разправя "Защото сте тъпи и двамата"
    Пфхахах, той ясно, само дето мен ме забърка в цялата история, просто защото ми беше ядосана за нещо друго...
    Не е смешно, не е особено забавно...
    Но вярвайте ми, в момента в който се случи не можах да повярвам колко смешно изглеждаше...
    hhahahah az si misleh 4e samo moita maika e taka.. hahaha vinagi nqkoi kato napravi ne6to i vse az se okazvam naokolo i tq po4va... :" ama vie vsi4kite ste takiva, az kato vi kazvam ne6to ne me slu6ate i se mislite za mn razbira6ti i znae6ti...." i nqkva se vjivqva i az kato q pitam az kakvo ob6to imam i za6to mi vika na men za tva tq mi kazva 4e ne mi vikala a samo mi govorela.....
    ujas e napravo
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

zvunq vednuj na maika mi oba4e tq mailko na "vie" s telefonite ... i tq mi vdiga i az po4vam nqkva da govorq i 4uvam otsre6ta.. " oh oburkah kop4etata i i zatvorih po pogre6ka.... ih 4e sum" ... edna fr be6e s mene togava i 5 minuti ne mojeh da i kaja kakvo e stanalo 6toto se zalivah ot smqh....
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Град
    Париж
    Цитирай Първоначално написано от *-*Krisito*-*
    Говорим си с братовчедката край ливадата в двора. Леля ми ни прекъсва:
    -Мълчете.
    -Защо?
    -Тихо!
    -Какво??
    -Тихо казах!!!
    -?!?
    -Чуйте как расте тревата...
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

setih se za o6te... pribiram se ot u4ili6te..
    maika mi:izpitvaha li te?
    az:ne
    sled 2 min...
    maika mi: izpitvaha li te dnes?
    az: ne be mamo nali me pita?
    maika mi:koga sum te pitala be?
    az: am ei sega predi minuta?
    maika mi: ami za6to ne te izpiutvat?
    tva se slu4va vseki boji den... i su6toto se otnasq i za tova dali sum qla....
    vednuj idva v staqta mi i me pita 6te ve4erq6 li i az i kazvam "ne" i sled 1 minuta se 4uva ot dr staq :dimanko(tq taka mi vika) 6te qde6 li.. idvai 4e sum slojila ve4e...
    a puk vednuj kato bqh malko otivam na RD-to na edna fr.. i te tehnite i vzeli fotoaparat. i sega ne mogat da go vklu4at.. ne6te a snima ne6to be6e stanalo i az nz....
    moita fr: be mamo ne vijda6 li 4e ne raboti.. trqbva da svetne ei tuka taq lampi4ka i toagva zna4i 4e e vklu4en....
    maika i: ami kak iska6 da raboti kato ne e vklu4eno v kontakta....

Веднаж нямах време да се капя и решх да си измия само косата и викам на майка ми:
    Аз:Ще си измия главата
    Тя: Коя глава бе
    и след като се осети какво каза отиде във хола и почнаха да се смеят сас баща ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си