- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителски бисери
Сега се сещам ..
Значи миялната тъкмо е свършила и писука и майка ми ме вика да приберем съдовете, а аз току-що си бях измила ръцете в банята.
Майка ми: Сложи вилиците и лъжиците в чекмеджето.
Аз: Ама, мокри са ми ръцете, ще ги намокря. (Нали миялните имат и сушилни и приборите са сухи).
Майка ми: Ми измий ги (ръцете).
Пукнах да се смея![]()
Говореше за някакъв мъж когато бил дете. Разказваше нещо там, но не се усещаше какво казва.
Баба ми: Той беше мъжко момченце.
Аз: Оу.. пак добре, че не е бил женско момченце.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
"Иди вземи това от там и го отнеси там някъде"-редовна реплика на майка ми.
Играем карти с дядо ми и тъй като губеше ( а той полудява като губи ;д ) и започна нещо да нервничи. И същевременно докато играехме бяхме пуснали телевизора и както е ясно има реклами на всеки 2 минути. И както си играем и започва рекламата "ммм с маслооо.. ииии с пицаааа" и дядо ми само изцепва : "Майчинатааа ти гъзицааа" .. Ииииии аааааааааз се размазах просто от смях![]()
Малко съм ги позабравила бисерите на нашите, понеже отдавна не живеем заедно, но се сещам за един, който и до днес ме кефи.
Пуснал си баща ми някакъв чалга канал (по принцип не ги харесва хич) и там някаква кака пее "Погледни ме във очите", при което баща ми супер сериозен, чак ядосан - "Е как да я погледна в очите, като има толко много грим!?". Много се смях...
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
От 10 минути слушам това, съжалявам, че е на английски, ама на мъжО му го пращах
Listening to my parents - choosing a vacation:
M: So cheap, аll inclusive, in turkey - flight included !
F: No, turkey, are you insane ( later he said they will rape her there, because she is too flirty with men)
M: Lets go to ibiza, menorka, something in spain
F: nothing to do there
M: Ok, lets go to Malta then
F: no, there it smells like dead animals
M: Tunisia
F: are you insane, djihadi guys with kidnap me
M: Ok, you like greece, lets visit santorini
F: pff don't even mention islands, islands are what they are, only rocks there
M: Ok, somewhere else in spain ..
F: too hot
M: Ok, france, you wanted visit france
F: yes, but only if we go by car, not by plane . Also too expensive
M: Ok, italy, look - flight to milano included
F: it smells like rotten there
...
F: Finland - lets go there?
M: Ok.... lets go
F: no,no, nothing to do there, we will not understand a thing, also what to do there - chop wood ?
M: Ok, Lithuania, Estonia
F: Why do you think it is so beautiful there - actually it is not
F: Lets go to America ... no, too much niggers, they will beat me
F: Ok, take me to Cuba, or Dominicana .. but i don't want a sea vacation, i want to go in central europe by car
...
Стигнаха до Залцбург, ама сега се оплаква, че нямало алкохол включен в инклузива, и също не иска да спи с майка ми в едно легло![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...