.
Отговор в тема
Страница 8 от 72 ПървиПърви ... 4567891011121858 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 1781
    Имах рожден ден и ми се обажда една приятелка по телефона
    Тя:Честит рожден ден!
    Аз:Мерси
    Тя: Да си жива и здрава
    Аз: Мерси
    Тя: ... И много щастие и късмет !
    Тя: Пожелавам ти да си прекарате приятно
    Аз: мм,дано! Мерси.
    Тя: Айде чао

Веднъж нещо моля майка ми и тя ми отказва и аз се ядосах и и викам "Мамо държиш се като дрисла" И тя ми вика "Дрисла е на майка ти дъщеря и "

Майка ми ме моли да хвърля боклука
    Вика ми : Ава,отиди да изхвърлиш боклука,моля те!
    Ама аз и отказвам.
    Тя: Айде де знайш ли колко съм уморена... цял ден не съм се спряла,моля те!
    Ама аз пак й отказвам, при което тя се ядоса и ми вика:
    -Мушкай се тогава в боклука, че след малко отиваш да го изхвърлиш!

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Е аз нали съм с очила и ходиме с едни фр да гледаме за дрехи,меря,меря и излизаме вече от 4 тият магазин и тогава изпадам в паника къде са ми очилата.В паника се затърчах и обиколих всичките магазини,за да ги търся,а аз през цялото време съм гледал през тях

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от sladursko_tigar4e
    Хах..Майка ми звъни веднъж на домашния и вика "Къде си"
    И мойта беше направила същото , а няма и след 5 мин ми звъни и на тела и ми вика стана ли вече, аз и викам "Нали ми се обади преди малко?!" а тя - "че аз не говорих ли със сестра ти?" Като се има надпредвид че много добре знаеше че говори с мен, щото ми каза на име и ми вика да съм чистила ала бала.

Друг случай пък беше, бяхме на село и аз се качих със стълбата на една череша /ама много вискока/ , оставих си всичко долу включително и телефона. И баща ми да вземе стълбата и да си замине добре че се сети след около половин час че ме нямаше в колата .......... и се върна с най-гузната физиономия с която съм го виждала.. поне се наядах на череши
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

оо не мн яка тема хораааааа
    Наще вечер пият бири1ка или ракийка...
    Татко: биричка искаш ли ?
    АЗ: мм не мерси
    А ракиийка ?
    Е може.... (и тука майка ми ме прекъсва Е ама стига си и слагал пък ти ще се напие тука не ми се ходи до спешното) А той ми сипа едва едва едно пръсче
    Такъв смях ме опуши аз него ден изпих колко чаши водка vikam si bojeeeeee tez hora spqt spqt
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    [quote="Chery"]
    Цитирай Първоначално написано от DeaD_MonKeY
    Аз:Мамо кога ще е готов басейна?

Мама:Млъквай и продължавай да плюеш!

Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Майка ми ми звъни по телефона и вика - Маменце, миличка ко прайш как си? И аз някфа супер учудена (мн рядк0 ми г0в0ри така)
    -Ти добре ли си? Луда ли си? Да не си болна? Станало ли е нешо лошо?
    -Не бее да й ми 20 лева назаем умрях да се хиля

сега се сетих за още
    Баща ми: Тцтц добре че не си момче. Ако беще момче щеше да си космат кат горила.

Майка ми влиза в стаята с гръм и трясък и ми вика: Ти си виновна детенцеее! Ти си ма заразила! Виж ми косата вече е къдрава кат тфойтаа! кучка гадна
    не наще са мн луди

не се сещам за бисери на родителите ми , но се сещам един на дядо ми.......

Това става към 22:30ч. (вече е тъмно).....
    Дядо ми стои замислен , гледайки през прозореца и казва
    "Я как се е заоблачило.....чак е потъмняло....сигурно пак ще завали..."

Може би не е толкова смешно , но тогава просто се попиках........

Една френдка ми е казвала,че докато са вечеряли със семейството и(яли са супа,която е била гореща) и майка и е казала "Първо се духа,а после се лапа"

Хахах луди стее ,ми значи тоо не е бисер това но..хах значи баща ми реши един път да си чати с някой по скайпа,и той щото не разбира почти нищо,и гледам го звъни на някви хора ии се включил на някой с ник "rusiq" и му звъни обаче той му затваря,и чатят си нали,и тати по едно време му вика "Как е в Русия" лелееее като го видях тва щях да го убия,сега не е смешно но преди ми стана супер смешно и му обяснявам нали,че той се е написал така щото може би е Изрусен или Рус а не,че е в Русия хахах .
    Желязна Девица

Желязна Девица

Веднъж бяхме с нашите в един ресторант и сервитьорката имаше грамадно шкембе.. И моя мил баща я запита: Абе ти бременна ли си или просто си ебати слона?..
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Веднъж бяхме с нашите в един ресторант и сервитьорката имаше грамадно шкембе.. И моя мил баща я запита: Абе ти бременна ли си или просто си ебати слона?..
    Това е доста гадно.Ако бях аз сервитьорката такъв щях да му зашия,че азбуката ще си забрави

..
    Желязна Девица

Цитирай Първоначално написано от petet
    Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Това е доста гадно.Ако бях аз сервитьорката такъв щях да му зашия,че азбуката ще си забрави
    Той ако толкова лесно си я забравяше, щях ад съм много щастливо дете
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

майка ми към брат ми : о май боже,защоо си такъв идиот

отново майка ми : да,разбирам...какво разбирам ? нищо не разбирам..
    аз : мамоо..
    тя : да,да и аз така викам

аз : Татее кокло е часа ?!
    той : Добре !

С 1 приятел сме се нагласили за басейн и косата ми е пусната..
    майка ми : оф ма вържи си я тая глава на ластик и бягай
    http://prize.bg/ensi
    Или Тук!

Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!

Веднъж мн се ядосах и викам пред баба ми:
    -Ни ма и*е!
    Тя: И мене ни ма...

А дядо ми по принцип не псува... много. Веднъж оправя ТВ и:
    -Мамицата ти мръсна!
    Аз- Чувам те...
    Той- И*ал съм го кат ма чуваш!
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Влизам с баба ми в един магазин Адидас и гледам един суитчър и продавачката до мене и баба ми като се иЗцепи "Ъ.... боклуци" и с продавачката като взехме да се смеем... умрях
    Или пък пак с баба ми гледам един анцунг такъв където по ръбовете е разръфан и влизам аз да го меря и оная като ми вика " Ама ти видя ли го как се е разшил" умрях да се смея !
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Град
    в лайната!
    ми един път мама нали беше на работа и аз и званя към 6 от домашния на gsm-a и тя даже преди да кажа здр или там квото иам да казвам ми вика:офффф къде си бе,пак ли караш скейт някъде,ще паднеш и ще си счупиш главата...дрън дрън даже без да зацепи че и званя от домашния
    или пък един път баба ми беше удома и ние нали живеем в къща и до нас една мн стръмна поляна и зимата има мн сняг и идват там едни фр да карат сноуборд и нали седнали сме аз и баба и мама и:
    аз:уффффф кара ми се пък ми е студено
    мама:ем ти и сноуборд нямаш
    баба:е въри ма бабо те ша ти дадът малко да се пожулиш с дъската
    е тогава ако щете вярвайте щях да умра от смях
    или пъък един път дядо ми спори че контитентите били 5 и спорим ние и той вика:пачката(неговият колега) каза че били 5 и аз избухвам вв смях от името "пачката" и той ееееее и ДРАГНИ да се казваше ко толкос смешно има ся
    избщо наще всеки ден ме заливът с бисери ама не ги помня всичките

значи вървя си аз и си пея няква песничка на KISS ии майка ми:
    - ко си пееш Янче
    - няква песен на KISS мамо
    и майка ми с широка усмивка ми заявява:
    - ами те KISS са нищо вече откакто FREDDIE MERCURY не е сред живите !!

peace! (what! who says that!)
    guess me .. xoxo

Звъня на мама по време на час по БеЛ.
    тя (преди да й кажа какво става) - Ало, какво пак има бе, пак ли се сбихте със сестра ти! Кой победи?

Пак съм на даскало и пак звъня, след часа по математика, за да се оплача на мама за четворката.
    Аз: Ми мамо тая е е*аси гадната. Иска да ми пише 4!
    Мама възкликва: Е как така бе, маминото? Как ще се даваш така на тая пача?
    Аз: Ми не можах да реша задачата и...
    Тя ме прекъсва: Е, неее, как няма да си решиш задачата?! Имаш 4.75 на изпита, тва е почти пет, а една задача...
    Аз: Мамо, кви ги говориш на изпита имам 4
    Тя: Ъъъ *мисли няколко секунди*. Все тая! Оста'и я тая патка бе, ко се занима'аш

Седя си аз на компа и по едно време баща ми ми крещи от хола:
    - Яяяя ела за малко, ела, ела да ти покажа нещо!
    Аз раздразнена отивам и го гледам, че си е пуснал някъв документален филм за горилите. Тати сочи телевизора и обяснява:
    - Това там е майка ти, а двете по-малките до нея сте вие със сестра ти...
    Аз - Ох, тате, пак ли се гледаш в огледалото...

Или.. Пак ме вика. Отивам бясна, той се излегнал на дивана, сложил си най-мазната усмивка и ми вика:
    - Яяя ми подай бирата от масата, че ме мързи нещо да стана. - умрях направо - масата е точно до дивана и дори не се налага да става за да си я вземе.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Ох на мен пък майка ми звъни по тела преди половин час (тя замина малко на море, аз съм сама в нас) и ме пита как съм, кво правя, ала бала... Говорим си около 3-4 минути и ме пита дали съм си готвила и какво съм яла и аз й обеснявам, че съм си сготвила миш-маш и съм яла и добре вече, пожелаваме си лека нощ и затваряме. При което преди 2 минути ми звъни и първо "Абе и яде ли бе?" и после "Абе маме, искаме да ходим на дискотека, в La Playa, или в Агоранс?" :Д И аз само викам де да знам, аз не съм ходила от миналата година. И добре нали и затваряме... И аз се усещам кво ме е питала и й звъня и викам "Абе мамо наистина ли ще ходите на дискотека?" И тя - "Да бе, кво толкова, не се притеснявай, ще се приберем"
    Почувствах се се 1 аз съм майката

значи тва стана преди минути и нямаше как да не споделя

Майка ми към Брат ми :
    - ами аз винаги съм знаела че ти нямаш кой знае колко мозък !!

peace! (what! who says that!)
    guess me .. xoxo

Майка простира дрехи на терасата,аз тъкмо съм излязла от банята и отивам да си просна хавлията да съхне.
    Мама: Абе Мари,недей идвай тука в тая жега,току що се ИЗПРА и сега пак ще се изпотиш!?!
    Аз:Ъъъ..мамо как си?

Хахахах много яки бисери хахаххах, аз няма с какво толкова да се похваля но все едно...

Попринцип училището ми е далече от вкъщи и когато съм първа смяна трябва да се обаждам на наще че съм си вкъщи. И аз кликам на мама по GSM-то, тя ми затваря, звъни ми по домашния и вика - Прибра ли се вече в къщи?!?
    Само за това се сещам засега, ако се сетя още нещо ще пиша....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си