- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителски бисери
Имах рожден ден и ми се обажда една приятелка по телефона
Тя:Честит рожден ден!
Аз:Мерси
Тя: Да си жива и здрава
Аз: Мерси
Тя: ... И много щастие и късмет !
Аз: Мерси
Тя: Пожелавам ти да си прекарате приятно
Аз: мм,дано! Мерси.
Тя: Айде чао
Аз: Мерси![]()
![]()
Веднъж нещо моля майка ми и тя ми отказва и аз се ядосах и и викам "Мамо държиш се като дрисла" И тя ми вика "Дрисла е на майка ти дъщеря и "![]()
![]()
Майка ми ме моли да хвърля боклука
Вика ми : Ава,отиди да изхвърлиш боклука,моля те!
Ама аз и отказвам.
Тя: Айде де знайш ли колко съм уморена... цял ден не съм се спряла,моля те!
Ама аз пак й отказвам, при което тя се ядоса и ми вика:
-Мушкай се тогава в боклука, че след малко отиваш да го изхвърлиш!![]()
Е аз нали съм с очила и ходиме с едни фр да гледаме за дрехи,меря,меря и излизаме вече от 4 тият магазин и тогава изпадам в паника къде са ми очилата.В паника се затърчах и обиколих всичките магазини,за да ги търся,а аз през цялото време съм гледал през тях![]()
![]()
![]()
И мойта беше направила същотоПървоначално написано от sladursko_tigar4e
, а няма и след 5 мин ми звъни и на тела и ми вика стана ли вече, аз и викам "Нали ми се обади преди малко?!" а тя - "че аз не говорих ли със сестра ти?"
![]()
Като се има надпредвид че много добре знаеше че говори с мен, щото ми каза на име и ми вика да съм чистила ала бала.
Друг случай пък беше, бяхме на село и аз се качих със стълбата на една череша /ама много вискока/ , оставих си всичко долу включително и телефона. И баща ми да вземе стълбата и да си заминедобре че се сети след около половин час че ме нямаше в колата .......... и се върна с най-гузната физиономия с която съм го виждала.. поне се наядах на череши
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
оо не мн яка тема хораааааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Наще вечер пият бири1ка или ракийка...
Татко: биричка искаш ли ?
АЗ: мм не мерси
А ракиийка ?
Е може.... (и тука майка ми ме прекъсва Е ама стига си и слагал пък ти ще се напие тука не ми се ходи до спешното) А той ми сипа едва едва едно пръсче
Такъв смях ме опуши![]()
![]()
![]()
аз него ден изпих колко чаши водка
vikam si bojeeeeee tez hora spqt spqt
![]()
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
[quote="Chery"]Първоначално написано от DeaD_MonKeY
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Майка ми ми звъни по телефона и вика - Маменце, миличка ко прайш как си? И аз някфа супер учудена (мн рядк0 ми г0в0ри така)
-Ти добре ли си? Луда ли си? Да не си болна? Станало ли е нешо лошо?
-Не бее да й ми 20 лева назаем![]()
![]()
умрях да се хиля
сега се сетих за още![]()
Баща ми: Тцтц добре че не си момче. Ако беще момче щеше да си космат кат горила.![]()
![]()
![]()
Майка ми влиза в стаята с гръм и трясък и ми вика: Ти си виновна детенцеее! Ти си ма заразила! Виж ми косата вече е къдрава кат тфойтаа! кучка гадна![]()
![]()
![]()
![]()
не наще са мн луди![]()
не се сещам за бисери на родителите ми , но се сещам един на дядо ми.......
Това става към 22:30ч. (вече е тъмно).....
Дядо ми стои замислен , гледайки през прозореца и казва
"Я как се е заоблачило.....чак е потъмняло....сигурно пак ще завали..."
Може би не е толкова смешно , но тогава просто се попиках........
Една френдка ми е казвала,че докато са вечеряли със семейството и(яли са супа,която е била гореща) и майка и е казала "Първо се духа,а после се лапа"![]()
![]()
Хахах луди стее
,ми значи тоо не е бисер това но..хах значи баща ми реши един път да си чати с някой по скайпа,и той щото не разбира почти нищо,и гледам го звъни на някви хора
ии се включил на някой с ник "rusiq" и му звъни обаче той му затваря,и чатят си нали,и тати по едно време му вика "Как е в Русия" лелееее като го видях тва щях да го убия,сега не е смешно но преди ми стана супер смешно и му обяснявам нали,че той се е написал така щото може би е Изрусен или Рус а не,че е в Русия хахах
.
Желязна Девица
Желязна Девица
Веднъж бяхме с нашите в един ресторант и сервитьорката имаше грамадно шкембе.. И моя мил баща я запита: Абе ти бременна ли си или просто си ебати слона?..
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Това е доста гадно.Ако бях аз сервитьорката такъв щях да му зашия,че азбуката ще си забравиПървоначално написано от Jus7__Me
![]()
..
Желязна Девица
Той ако толкова лесно си я забравяше, щях ад съм много щастливо детеПървоначално написано от petet
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
майка ми към брат ми : о май боже,защоо си такъв идиот![]()
отново майка ми : да,разбирам...какво разбирам ? нищо не разбирам..
аз : мамоо..
тя : да,да и аз така викам
аз : Татее кокло е часа ?!
той : Добре !
С 1 приятел сме се нагласили за басейн и косата ми е пусната..
майка ми : оф ма вържи си я тая глава на ластик и бягай![]()
![]()
![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
Веднъж мн се ядосах и викам пред баба ми:
-Ни ма и*е!
Тя: И мене ни ма...
А дядо ми по принцип не псува... много. Веднъж оправя ТВ и:
-Мамицата ти мръсна!
Аз- Чувам те...
Той- И*ал съм го кат ма чуваш!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Влизам с баба ми в един магазин Адидас и гледам един суитчър и продавачката до мене и баба ми като се иЗцепи "Ъ.... боклуци" и с продавачката като взехме да се смеем... умрях
Или пък пак с баба ми гледам един анцунг такъв където по ръбовете е разръфан и влизам аз да го меря и оная като ми вика " Ама ти видя ли го как се е разшил" умрях да се смея !![]()
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
ми един път мама нали беше на работа и аз и званя към 6 от домашния на gsm-a и тя даже преди да кажа здр или там квото иам да казвам ми вика:офффф![]()
къде си бе,пак ли караш скейт някъде,ще паднеш и ще си счупиш главата...дрън дрън даже без да зацепи че и званя от домашния
или пък един път баба ми беше удома и ние нали живеем в къща и до нас една мн стръмна поляна и зимата има мн сняг и идват там едни фр да карат сноуборд и нали седнали сме аз и баба и мама и:
аз:уффффф кара ми се пък ми е студено
мама:ем ти и сноуборд нямаш
баба:евъри ма бабо те ша ти дадът малко да се пожулиш с дъската
е тогава ако щете вярвайте щях да умра от смях
или пъък един път дядо ми спори че контитентите били 5 и спорим ние и той вика:пачката(неговият колега) каза че били 5 и аз избухвам вв смях от името "пачката" и той ееееее![]()
и ДРАГНИ да се казваше ко толкос смешно има ся
избщо наще всеки ден ме заливът с бисери ама не ги помня всичките![]()
![]()
![]()
значи вървя си аз и си пея няква песничка на KISS ии майка ми:
- ко си пееш Янче
- няква песен на KISS мамо
и майка ми с широка усмивка ми заявява:
- ами те KISS са нищо вече откакто FREDDIE MERCURY не е сред живите !!
![]()
![]()
![]()
![]()
peace! (what! who says that!)
guess me .. xoxo
Звъня на мама по време на час по БеЛ.
тя (преди да й кажа какво става) - Ало, какво пак има бе, пак ли се сбихте със сестра ти! Кой победи?
Пак съм на даскало и пак звъня, след часа по математика, за да се оплача на мама за четворката.
Аз: Ми мамо тая е е*аси гадната. Иска да ми пише 4!
Мама възкликва: Е как така бе, маминото? Как ще се даваш така на тая пача?
Аз: Ми не можах да реша задачата и...
Тя ме прекъсва: Е, неее, как няма да си решиш задачата?! Имаш 4.75 на изпита, тва е почти пет, а една задача...
Аз: Мамо, кви ги говориш на изпита имам 4
Тя: Ъъъ *мисли няколко секунди*. Все тая! Оста'и я тая патка бе, ко се занима'аш
Седя си аз на компа и по едно време баща ми ми крещи от хола:
- Яяяя ела за малко, ела, ела да ти покажа нещо!
Аз раздразнена отивам и го гледам, че си е пуснал някъв документален филм за горилите. Тати сочи телевизора и обяснява:
- Това там е майка ти, а двете по-малките до нея сте вие със сестра ти...
Аз - Ох, тате, пак ли се гледаш в огледалото...
Или.. Пак ме вика. Отивам бясна, той се излегнал на дивана, сложил си най-мазната усмивка и ми вика:
- Яяя ми подай бирата от масата, че ме мързи нещо да стана. - умрях направо - масата е точно до дивана и дори не се налага да става за да си я вземе.![]()
Ох на мен пък майка ми звъни по тела преди половин час (тя замина малко на море, аз съм сама в нас) и ме пита как съм, кво правя, ала бала... Говорим си около 3-4 минути и ме пита дали съм си готвила и какво съм яла и аз й обеснявам, че съм си сготвила миш-маш и съм яла и добре вече, пожелаваме си лека нощ и затваряме. При което преди 2 минути ми звъни и първо "Абе и яде ли бе?" и после "Абе маме, искаме да ходим на дискотека, в La Playa, или в Агоранс?" :Д И аз само викам де да знам, аз не съм ходила от миналата година. И добре нали и затваряме... И аз се усещам кво ме е питала и й звъня и викам "Абе мамо наистина ли ще ходите на дискотека?" И тя - "Да бе, кво толкова, не се притеснявай, ще се приберем"
Почувствах се се 1 аз съм майката![]()
![]()
![]()
значи тва стана преди минути и нямаше как да не споделя
Майка ми към Брат ми :
- ами аз винаги съм знаела че ти нямаш кой знае колко мозък !!
![]()
![]()
![]()
![]()
peace! (what! who says that!)
guess me .. xoxo
Майка простира дрехи на терасата,аз тъкмо съм излязла от банята и отивам да си просна хавлията да съхне.
Мама: Абе Мари,недей идвай тука в тая жега,току що се ИЗПРА и сега пак ще се изпотиш!?!
Аз:Ъъъ..мамо как си?
![]()
![]()
![]()
Хахахах много яки бисери хахаххах, аз няма с какво толкова да се похваля но все едно...
Попринцип училището ми е далече от вкъщи и когато съм първа смяна трябва да се обаждам на наще че съм си вкъщи. И аз кликам на мама по GSM-то, тя ми затваря, звъни ми по домашния и вика - Прибра ли се вече в къщи?!?![]()
Само за това се сещам засега, ако се сетя още нещо ще пиша....