- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителски бисери
Седим си ние в петък вечер в хола и превъртаме каналите.По едно време попаднахме на някакъв сериал.Майка:'Ама този сериал сериен ли е бе?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хахах стршни сте.
Един път на обяд,чудим се ние какво да ядем,и майка ми като по компетента и намираща решения казва:
-Днес ще ядем кой каквото иска.Дени - ти макаронки,Данчо - ти супа.![]()
![]()
![]()
откачалки
![]()
Мама:Нина идвай да ядеш
Аз:Не мога,нямам ПАРИ
Аз:Мамо какво ПРАВИШ?
Тя:Еми добре съм![]()
![]()
![]()
![]()
баща ми и сестра ми нещо спорят. Тя иска да излиза,а той не ще да я пуска:
-Ари ве, тати, няма да са бавя много. Излиза ми се е
-Абе недей ми говори на "ти". 'Найш как бързо ше забрайш от коя страна се отваря вратата.
майка звъни на gsm-а аз вдигам и казвам: Здравейте Госпожо Иванова,ако искате да се скарате на дъщеря си натиснете 1 ; ако я молите да се прибере натиснете 2;ако не разбирате нищо просто затворете![]()
![]()
![]()
![]()
баща ми ме вика от хола ... отивам аз и той ми вика : кво стаа копеле
при което аз избухвам в смях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
баба: абе ти на колко години стана
аз: срам и позор да не знаеш годините на любимата си внучка
баба: някои неща се забравят... кажи де кажи
аз: на 13 и няколко месеца
баба: ама иначе си много запазена
аз : заради тази зидънка ми дължиш 5 лева
![]()
![]()
![]()
седим си ние с бащата и гледаме телевизия по едно се изключи телевизора и татко извика: пу да го е*а в к*ра ... а аз му викам тате никога не съм те чувала да псуваш така а и това не е добре защото аз те взимам за пример [] той: ее ти качили не си чувала за този полов огран а сега си отивай в стаята момиченце наказана си
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
простоооооо всеки ден ме разбиват все повече и повече
бях на село с една моя приятелка и нали се зачудих колко души живеят в тва село нали и питам
-Дядо Минчо колко хора живеят тук постоянно?
и той:
- АА да кучето е най-добрия приятел на човека.
и аз пак:
-Абе дядо Минчо питам колко хора живеят тук.
той: - Аз ако знаех че ще идвате шях да извикам внука си...
умрях мот смях
БисквитенотоЧудовище
Аз: Къде ми е тениската на Мейдън?
Тате: Кой ми сра у гащите...
Аз: Кажи ми, ти винаги ми ги криеш.
Тате: Оф, коя тениска на Мейдън, тя да не е само една?
Аз: Тази, с която бях вчера.
Тате: Аааа, тя ли? Ми, аз я изгорих. *гледа разсеяно*
Аз: Как така си я изгорил, бе?! *изпадам в истерия* Тя ми е любимата!
Тате: Не се вживявай, ще си купиш нова... някога.
Аз: Имаш точно 60 секунди, за да ми дадеш тениската! *заканвам му се*
Тате: Запиши ми едни песни на Хисарския поп! Правим размяна. Ти записваш песните, аз давам тениската.
Аз: *изпадам в бурен смях*
Не ми дреме за тъпия ти поп, дай ми тениската, че имам 5 минути, за да изляза.
Тате: С кого ще излизаш?
В този момент майка ми влиза в стаята, отваря раклата и ми вади тениската.
Мама: Гоше, защо дразниш детето, не виждаш ли колко е разтроена?!
Пхах, сега, когато го прочетох, не изглежда особено забавно, но когато мама трясна вратата, и ми извади тениската, се напилях от смях... не знам защо.![]()
шШШШШШШТ,не се смей!Ще ти литне полата!!!![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Първоначално написано от bruteca
Axaxaxaxa![]()
vednaj gledax novinite i sestra mi iska6e da smenq kanala sled koeto az i kazax 4e iskam da izgledam novinite i tq: novini gleda6, a...prevra6ta6 se v babi4ka![]()
Напиках се![]()
Нащте са си шантави и аз като тех...![]()
Мама ми обесява колко са вредни цигарите и по едно време почна да си бърка по джобовете и ми вика "къда са тъпите цигари да им еба майката ? " и аз викам " мамо коя е майката на цигарите" и оттам и двете като почнахме да се хилиме![]()
Или па мама обесява на тате как е на немски и на френски " Искаш ли да спиш с мен" и мама му го казва на немски и тате вика "Бахти и на грозния език, т'ва да се отвратиш."![]()
Или сега се сетих за друго нещо:
Навънка съм и мама ми вика " къде си " аз " по света и у нас" и тя оттам " аа новините почват, ти кога ше се прибереш и аз и викам ми към 12-1" и тя вика " аа добре маме да си играете"
След половин минута ми звани " КЪМ КОЛКО?" и аз ми към 10 и тя викаа а добрее![]()
Или пък последно вече
Реших да бъзикам мама и й викам мамо аз хода с китаец и тя вика " а добре маме играй си"
тя така и не се оети аз до нея се заливам от смех![]()
![]()
![]()
А пък тате един път искаше да пуска TV-то с телефона и аз седа и като ме напуши на смях..![]()
![]()
![]()
![]()
Или пък,то в същност е моя изцепка ама както се бяхме събрали всички и аз вместо да кажа един приятел на тати викам: приятеля на един тати
![]()
![]()
![]()
Ааааааа и мама един път: Даниела морското свинче мърда! И аз: ми мноо ясно. И тя: да не е умряло?! И я гледам и направо щях да се напикая....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(
Е не... просто ме разбихте![]()
![]()
![]()
![]()
Аз се сетих какво стана преди няколко дена.
Аз няква се прибирам и отивам в кухнята при баща ми и след малко мама идва, налива си вода и излиза от кухнята. След 5 минути влиза през вратата и пита: Абе Пламито кога мисли да се прибира?!??!
При тея думи с баща ми гледахме ей така:![]()
![]()
Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
Но го правим...
дядо ми веднъж го виждаме на улицата и го питаме къде отива а той вика " Отивам да пия кафе без кокаин"или дядо ми отива в магазина и вика "може ли два курасана с чоколад4е не6то "
а майка ми вика на сестра ми (която е по малко ама мн ме бие
) "недеи да биеш сестра си насилието с нищо не помага сега бягаи че така съм се ядосала ще те напердаша" а тате като се ядоса вика "абе голем си бабаит" а сестра ми като беше малка тате ни казваше 4е е нее хуу да обиждаме и изжеднуй се изцепва Маика ти стара а сестра ми вика " ама тате мама не е стара "
или баюа ми дет вика "Надя кога 6е ми запи6е6 новата 4аст на Индиана Джоунс и 4етиредесетте разбойника"
Разцъквам си аз пасианси в хола,майка ми сгъва дрехи в моята стая.
По едно време крещи :"Вероникааааа!"
Аз:"Ъъ..какво пак съм направила,моля те не ми се карай."
Мама:"Аа..Нищо,нищо,зарежи"
След малко пак:"Вероникаааааааааааааа !" и така поне 10-тина пъти.По едно време аз крача към нея вбесено и й отговарям някакво разтропано:"Защо ми се провикваш от другата стая,какво искаш?"
Мама:"Ааа,нищо,проверявах дали си знаеш името"![]()
А пък мама веднъж се обеснява за компютъра им на работа (а тя е много зле в тази област) и баща ми я пита: "Ама на какъв език ви е компютърът?" и майка ми каза: "Ама то аз си ги сменям езиците."
![]()
![]()
е много се смях тогава
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Оххх,умрях си...![]()
![]()
Наще колко бисери ръсят,постоянно...ама аз нали помня колкото кокошка и не ги помня всичките... сега се сещам само за последния от снощи....
Прибирам се... отивам в кухнята при наще,сядам си най-спокойно на масата... говорим си нещо..при което мама вика....'А,новините почват'
Аз поглеждам часовника и ужасена почвам да говоря на бащата
аз: ЛЕлелеле татееееее,що не ми каза колко е часа бееее,изпуснах си филмаааааааа![]()
тату:Охх,кой филм пак бе...
аз:Как кой-Смахнатия професор.... тва ми е любимия филм..... и сега го изпуснах заради тебееее...що не ми каза че е вече 10!!!!
тати:Ааааа сега разбирам.....вие смахнатите си се подкрепяте взаимно....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тоз чуек ме обива ден след ден
![]()
е то сяка втора дума на баща ми или на баба ми е бисер![]()
аз: офф не мога да го разбера тоз триъгълник (решавам задача)
баба ми : ееее как да не можеш - то триъгълника има 3 страни...![]()
аз : бабоооо,бабоооо няма хляб...след 5 мин...бабо,няма хляб...
баба ми (след 10 мин) - ае ти знаеш ли,че няма хляб
или седя си аз на компа,баща ми идва,казва - ооо ко стааи изключва компа
![]()
после вкарва еднаа мазнаа усмивка и вика опаа
![]()
звъня на баща ми и му викам - оо как е ко стаа
той мълчи и след 10 секунди вика - абее кой са обажда тука ве![]()
EMINEM ZAVINAGI !!!
Веднъж тати вместо да каже: Я включи вентилартора
каза:"Я включи вибратора"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Смях се няколко часа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ooo ba6ti mi ... e pulen .. znai super mnogo lafove i mn 4esto me rasmiva.. 4ai vi kaja nekoi koito se setq..
1 Tatko i maika sporqd za ne6to i tatko i vika.. traii da ta obi4am ma..
2 Karame kam fka6ti i ba6ta mi vika.. malii pikai mi se kato muzikat f 4ujdo selo..![]()
![]()
3 Tkf ne6to vikam tateee i toy.. nqma go toz 4ovek umrq..
sq malko na mama lafovete..![]()
1 Ne6to maika mi se qdosva.. i mi vika da ti eba maikata..![]()
![]()
![]()
![]()
2 БАДИ СЕ КАТО СТАНЕШ ЗАСПЕЛ ТАКЪВ
3 ЩЕ ТЕ ВИДИМ КОЛКО СИ УМЕН НА 15 СЕПТЕМВРИ.ЩЕ ГРИЗНЕШ ДРЪВЦЕТО
4 не се лигави че ще ти извия врата като се върна
5 очистете пода че ще ви трепя като се върна
6 ТИ УЧИ ЧЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ЩЕ СТАНЕ ПО БРУТАЛНО
ae stiga vi tolkoz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
сега съм аз на ред-ве4ерта към 8 е и 6те ве4еряме.майка ми влиза с гръм и трясък и вика''ще пие6 ли?''аз и викам''може малко мента...''
или пък една ве4ер прибираме се късно и сме супер уморени и майка ми вика''ае малко медитация''и тя си кръстосва краката и си слага ръцете на колената.аз само я гледах и изръсих''много си гъвкава''...или пък веднъж сестра ми я пита''мамо,колко е 18+6'' и тя седи и я гледя намръ6тено''оооо,христина... е ми задавай такива въпроси...'' о 6те много има...
![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
С баща ми се караме относно оценките ми по математика:
-Как може да имаш такива оценки???
-Нищо не разбирам от тоя глупаж предмет, най-вече от геометрия...
-Като нищо не разбираш, защо не ме караш да ти обеснявам, математиката винаги ми е била силен предмет?
В този момент влиза брат ми...
-Тати нали искаш да ида до магазина, дай ми пари...
-Чакай да ги сметна...Общо 19 лева, плюс 8 лева 1 пиле на грил, 'начи ето ти 32 лева....
![]()
![]()
![]()
Брат ми излиза, аз вече съм под стола и се гърча от смях...
Не изглежда толкова смешно, ама повярвайте, че в тоя момент не ми стигаше въздух.Иначе баща ми наистина е добре по математика, ама да се изложи така в тоя момент си беше голям автогол![]()
![]()
Майка ми е голяма работа...трбваше да се чакаме на една спирка. Понеже пристигнах по- рано и й се обадих да й кажа, че я чакам. След малко я гледам, че пристига и й махам, тя ме поглежда, вади си телефона, застава на 5 метра от мене и ми зввъни, аз седя и гледам умно, вдигам и тя: "Кога идваш?"
Аз: "До тебе съм" "Къде е това до мене! Виждам само едно момиче.... а? Това ти ли си?"
![]()
или: "Вие на морето няма да ви трябва отделна тоалетна.... само хладилник, ще си взимата за пиене нещо, ако искаш бира и ще си го прибирате. А за закуска или обяд може и диня да си нарежете.."
(бира и диня без тоалетна...)
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
amm adin pat tatko sedi i mi wika ne me gledai taka shi ti ritna edin shamar:
![]()
ili pak goworqt s maika i toi wika apak az neska widqh edno stado shtarkeli
![]()
![]()
![]()
Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.
emm v momenta ne se seshtam z anashte neshto da sA se iskazali ama ima mnogo takiwa slu4ei ama se seshtam na nai-dobrata mi fr tehnitemaika sotrinta q sabujda da i kje che shte si hodqt na selo posle tq kato stawa ot syn vijda na masata belejka " nie sme na selo" sled okolo 4as maika i i zwani da i kaje 4e sa na selo o.O
![]()
Do you see how mutch I need you right now ?