.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    Сандански

Най - безболезнения начин за раздяла ???

Интересува ме кой според вас е най - лекия начин да се разделите с приятеля/приятелката си. [/code]

Мега фен
    Град
    София
    Еми с раэговор.А не с кръжкане,а след това да эамаэваш..
    Или пък просто да се покриеш и да няма ни вест ,ни кост от теб
    Сядате си кат хора,каэваш каквото ти е на сърцего и готово.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Няма такъв намчин.Една раздяла винаги е трудна(говоря,когато е имало чувства във връзката),но може би един разговор би било добре,разговор в които да се каже цялата истина,имам предвид причините за раздялата и т.н.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    Няма такъв намчин.Една раздяла винаги е трудна(говоря,когато е имало чувства във връзката),но може би един разговор би било добре,разговор в които да се каже цялата истина,имам предвид причините за раздялата и т.н.
    и аз мисля така
    Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
    Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
    Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!

Град
    ibIzAaAa
    Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    Цитирай Първоначално написано от Gold_Angel
    и аз мисля така

наи лесно е да не се стига до раздяла
    Точно така!

Кви сте такива хора бе само чета теми как някой се чуди как да отреже прецака гадже или бившо.Кажи ми ти моме защо си с него като изкаш да го отрежеш!?!Ей така за кеф да не си сама

Мега фен Аватара на sasha_90
    Спокоен разговор+изясняване на причините за раздялата,друго решение няма.

Най-безболезнено е да му покажеш, че нещо не е наред и той също да реши, че е "дошло времето". Мисля, че му казват раздяла по взаимно съгласие...
    Животът ти е в твоите ръце - пусни го, за да го изживееш!

Най-добре е с разговор, да си кажеш ситината. Поне да се изясните и да се разделите в добри отношения. Всяка раздяла си е кофти все пак
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Ако има чувства няма начин раздялата да е безболезнена....ВИНАГИ боли [!][!][!]

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Съгласен съм с nestle

Супер фен
    Град
    Bourgas
    при раздяла във връзка с чувства почти винаги единият е наранен защото той все още има чувства рядко и на двамата изстиват по едно и също време
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    Търново.... Велико Търново
    цезарево сечение

Ако искаш много да скъсаш със гаджето то няма по-лесно от това да се заядеш с него,така 4е да се скарате,може и за най-малкото нещо.Това може да стане повод за раздялата ви.При мен поне винаги се е полу4авало
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Няма такъв..Ако я/го обичаш,винаги ще ти е много трудно да се разделиш с нея...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Русе
    Но ако я обича или ако се обичат няма да се разделят Най-добре е да няма раздели.Те нараняват много А понякога и съжаляваме за тях .Трябва да сме сигурни , за да направим тази крачка!

Napylno syglasna sym \/
    I kNoW tHat EVeRytHinG ChanGeS, AlL tHE CitIeS anD FaCEs, buT I knOW How I FeEl AboUt U. TheRe'S A mOunTaiN b/N uS, But tHerE's oNe ThInG i'M suRe oF, ThaT I KNow How I feEl AbouT u...
    http://www.inthenews.co.uk/photo/photo-x-$7006116$180.jpg

...

Ако във една връзка се стигне до момента с раздялата,се отделя време,сяда се и се говори обстойно и обширно за причините които са породили охлаждането на чувствата във двамата партньори,или във единия...От там нататък всичко е индивидуално.Въпрос на постигане на съгласие и взимане на конкретно решение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си