- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най - безболезнения начин за раздяла ???
Интересува ме кой според вас е най - лекия начин да се разделите с приятеля/приятелката си. [/code]
Еми с раэговор.А не с кръжкане,а след това да эамаэваш..
Или пък просто да се покриеш и да няма ни вест ,ни кост от теб![]()
Сядате си кат хора,каэваш каквото ти е на сърцего и готово.
[size=7][b][u]fosse cos
Няма такъв намчин.Една раздяла винаги е трудна(говоря,когато е имало чувства във връзката),но може би един разговор би било добре,разговор в които да се каже цялата истина,имам предвид причините за раздялата и т.н.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
и аз мисля такаПървоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
![]()
Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!
Кви сте такива хора бе само чета теми как някой се чуди как да отреже прецака гадже или бившо.Кажи ми ти моме защо си с него като изкаш да го отрежеш!?!Ей така за кеф да не си сама![]()
Спокоен разговор+изясняване на причините за раздялата,друго решение няма.
Най-безболезнено е да му покажеш, че нещо не е наред и той също да реши, че е "дошло времето". Мисля, че му казват раздяла по взаимно съгласие...
Животът ти е в твоите ръце - пусни го, за да го изживееш!
Най-добре е с разговор, да си кажеш ситината. Поне да се изясните и да се разделите в добри отношения. Всяка раздяла си е кофти все пак![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
при раздяла във връзка с чувства почти винаги единият е наранен защото той все още има чувства рядко и на двамата изстиват по едно и също време![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
цезарево сечение
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Ако искаш много да скъсаш със гаджето то няма по-лесно от това да се заядеш с него,така 4е да се скарате,може и за най-малкото нещо.Това може да стане повод за раздялата ви.При мен поне винаги се е полу4авало![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Няма такъв..Ако я/го обичаш,винаги ще ти е много трудно да се разделиш с нея...![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Но ако я обича или ако се обичат няма да се разделятНай-добре е да няма раздели.Те нараняват много
А понякога и съжаляваме за тях .Трябва да сме сигурни , за да направим тази крачка!
Napylno syglasna sym \Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
/
I kNoW tHat EVeRytHinG ChanGeS, AlL tHE CitIeS anD FaCEs, buT I knOW How I FeEl AboUt U. TheRe'S A mOunTaiN b/N uS, But tHerE's oNe ThInG i'M suRe oF, ThaT I KNow How I feEl AbouT u...
http://www.inthenews.co.uk/photo/photo-x-$7006116$180.jpg
Ако във една връзка се стигне до момента с раздялата,се отделя време,сяда се и се говори обстойно и обширно за причините които са породили охлаждането на чувствата във двамата партньори,или във единия...От там нататък всичко е индивидуално.Въпрос на постигане на съгласие и взимане на конкретно решение![]()