.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Нарочно ли го прави?

Zna4i 6te vi pomolq da kajete kakvo mislite. Edin moi stra6no dobur priqtel me haresva ot blizo godina. Postoqnno mi poftarq kolko me obi4a no i se sramuva da izrazi 4ustvata si pred drugite. Az moje da se kaje 4e imam nqkakvi 4uvstva kum nego no vupreki tova ne se suglasqvam da trugnem poradi edna pri4ina. Makar i da sum ubedena 4e me obi4a za6toto po vsqkakuf na4in mi go dokazva toi postoqnno flirtyva s nqkoi negovi priqtelki. Nz za6to no dori kogato si pi6em v skype pi6e ne6ty ili pra6ta nqkakfi celuvki i posle kazva "sry tova ne be6e za teb". Dori me popita dali haresvam edni proekti na edno momi4e koeto go haresva i sa mn dobri fr. Imam 4ustvoto 4e go pravi naro4no no neznam kakvo da mislq ve4e. Kajete mi kakvo da pravq kakvo mislite i az li da go izdraznq s nqkakfi ne6ta prosto nz

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка
    С поГлед пленявЪм,с усмифка опиянявЪм,с преГръдка завладявЪм,с целувките си прекалявЪм,но с любоф наранявЪм...и никога не съжалявЪм !!

Сигурно се опитва да те накара да ревнуваш. Ако имаш чувства действай, щот той няма да те чака вечно.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Град
    STARA ZAGORA
    naro4no go pravi..prejivqla sam go am pitai go dali go prai nari4no i ako ti kaje 4e ne etaka po4vai i ti da go drazni6..

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Pravi go za da te drazni i za da revnuvash... Prosto iska da te specheli i da byde s teb... i tova e negovia nachin da go postigne... ti shte kajesh dali uspqva ili ne...

Мега фен Аватара на koalka
    Нарочно го прави естествено...то си личи.Обаче на теб защо ти става кофти, нали не го харесваш и не искаш да тръгваш с него?Какъв е проблема тогава, може да прави, каквото реши.Или бъди с него, или не се дразни от това, което прави.В смисъл не можеш да му забраниш.

Цитирай Първоначално написано от crazy_style
    naro4no go pravi..prejivqla sam go am pitai go dali go prai nari4no i ako ti kaje 4e ne etaka po4vai i ti da go drazni6..
    ve4e go pitah a toi se izmukna kato kaza 4e ne bi napravil ni6to s koeto da me drazni
    С поГлед пленявЪм,с усмифка опиянявЪм,с преГръдка завладявЪм,с целувките си прекалявЪм,но с любоф наранявЪм...и никога не съжалявЪм !!

Estestveno 4e go pravi naro4no, a tova 4e toi go otri4a -ne mu viarvai -riadko govorit na 100% istina! \:D/

В такъв случай просто се свалка с всички момичета около него, вижда ги като потенциални гадженца и се надява някоя да му върже...Не му пречи към свалките да прибавя и фрази от рода на "обичам те" - лесен начин да ти падне някоя в ръчичките, след като си я позарибявал малко..
    "...What do I have to do
    To try to make you see
    That this is who I am
    And its all that I can be..."

i az shte se prisuedinq kum drugite che go pravi narochno no ako iskash da razberesh dali naistina e taka opitai i ti da go podraznish probvala sum deistva

Град
    40 Miles from the Sun
    Прави и ти като него и ако се издразни ..

Човека се чуди как да те забие и пише тупоти с който обаче успява да те дразни за тфа ако и ти го харесваш и си сигурна в чувствата си както и неговите предприемай нещо щото както някой каза преди мене няма да те чака вечно
    П.С. И тфа че ти обяснява че те обича ми звучи леко банално

Град
    Middle of nowhere
    какво сте се събрали всички тук против момчето?
    напук на всички ще представя гледна точка за която 100% не сте и помисляли:
    виж сега, има една такава наистина малко вероятна възможност но не е за пренебрегване - може просто да е прекалено добродушен за да го прави нарочно и с такава цел, може просто да се опитва да се отърси от чувствата си към теб и да продължи нататък, може просто да не съзнава какво прави и защо го прави, и то само когато е с теб!
    но не знам, ти прецени сама дали е достатъчно простодушен, за да не осъзнава какво прави
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    100 % т'ва с целувките за някои друг е лъжа. Хаха мн е тъпо, но и с мен са го пробвали тоя номер. Не се връзвай, просто някои момчета си мислят, че ще ни бъдат по-интересни ако ни дразнят. Ама са в грешка...
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Предполагам го прави нарочно за да те подразни,за да те накара да ревнуваш!Май и успява :P А и да не го прави нарочно,какво от това?Ти неискаш да си с него,той си има собствен живот,не може цял живот да те чака да му кажеш "да"...Опитва се да те забрави момчето,нещо лошо ли има?Ся ако тръгнеш с него, и твърдиш че те обича,предполагам няма да се държи така.Все пак ти си с него!Познаваш го добре предполагам,нали сте фр... Сама прецени дале е женкар или го прави нарочно,ние тук не можем да гадаем
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Цитирай Първоначално написано от Steli{P}
    Сигурно се опитва да те накара да ревнуваш. Ако имаш чувства действай, щот той няма да те чака вечно.

Май май е точно така...убеден съм че го прави нарочно...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

emi da e naro4no ili ne po dobre neka da si ti ostane v sarceto kato tvoq mn dobur fr ot kolkoto kato biv6eto ti gadje.....pone taka misla.. sigurno e naro4no
    DreBnA TaPuKaTka s Golemi Ambicii

:)

Еми попитай го директно..Кажи му "Това ли е начина ти да ми докажеш,че ме обичаш?!?"

Град
    някъде там...
    момчето те дразни с такива дребни неща за да разбере дали ти имаш някакви чувства към него.

а от това което прочетох до тук беше: той те дразни - дразни го и ти....
    и ще си играете на дразненка 1 месец.( СУПиР )

или ще му отврущаш на чувствата или не си играй с тях! сама трябва да решиш!
    Обшо взето, всичко общо е взето!

mn qsno 4e te haresva 2 mnemiq nqma a 6tom te drazni zna4i i ti nego ne krii 4uvstvata si - davai smelo napred!
    Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
    Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
    Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Нарочно го прави естествено...то си личи.Обаче на теб защо ти става кофти, нали не го харесваш и не искаш да тръгваш с него?Какъв е проблема тогава, може да прави, каквото реши.Или бъди с него, или не се дразни от това, което прави.В смисъл не можеш да му забраниш.
    Vladoka rulzzz

Blagodarq na vsi4ki za burzite mneniq opredeleno mi bqhte ot polza

Нарочно го прави,опитва се да те накара да ревнуваш.Действай,защото може да му омръзне да те чака.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Опитва се да те накара да ревнуваш и май успява.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Според мен го прави нарочно,за да те подразни по някакъв начин.Случвало ми се е,но понеже аз не харесвах момчето,не се подразних никак.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Най-лесния начин да разбереш причината за това негово поведение е да говориш лично с него.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си