.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

...

Нарочно го прави Не се плаши,нормално е за мъжете...Всички го правят...
    Ако си заслужава действай,ако ли не...по добре си останете само приятели и просто не му обръщай внимание.

Град
    някъде там...

Re: Нарочно ли го прави?

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от sweet_baby_f
    Zna4i 6te vi pomolq da kajete kakvo mislite. Edin moi stra6no dobur priqtel me haresva ot blizo godina. Postoqnno mi poftarq kolko me obi4a no i se sramuva da izrazi 4ustvata si pred drugite. Az moje da se kaje 4e imam nqkakvi 4uvstva kum nego no vupreki tova ne se suglasqvam da trugnem poradi edna pri4ina. Makar i da sum ubedena 4e me obi4a za6toto po vsqkakuf na4in mi go dokazva toi postoqnno flirtyva s nqkoi negovi priqtelki. Nz za6to no dori kogato si pi6em v skype pi6e ne6ty ili pra6ta nqkakfi celuvki i posle kazva "sry tova ne be6e za teb". Dori me popita dali haresvam edni proekti na edno momi4e koeto go haresva i sa mn dobri fr. Imam 4ustvoto 4e go pravi naro4no no neznam kakvo da mislq ve4e. Kajete mi kakvo da pravq kakvo mislite i az li da go izdraznq s nqkakfi ne6ta prosto nz

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка
    Този е някъкъф клоун и смешник... на голям женкар ли се прави .. незнам , изобщо не му обръщаи внимание , не си струва
    разбираш ги а си момиче(мисля)
    Обшо взето, всичко общо е взето!

Tozi te kara da go revnuvash i da se izpusnesh pred nego 4e go haresvash ...tva e moito mnenie

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си