- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- tomorrow it's Halloween
Здравейте, хорицапонеже утре е Halloween и аз съм доста въодушевена от това (просто тъмната ми половина говори
) и реших да споделя това със вас. Та какво мислите за празника, ще го празнувате ли? Подготвили ли сте се по някакъв начин? и т.н., и т.н. ...
п.с. не съм сигурна че темата е за тук
Хайде Happy-преди-Halloween от мен
![]()
Празника не е български и колкото и да се натрапва ... не го приемам ...следователно не го празнувам .
Когато се преродя в американец ще го празнувам обезателно. \/
Ще има утре Blood, Satan and candy!
Ще се накърканделиме много лошо
Dance with the dead in my dreams
Listen to their hallowed screams
The dead have taken my soul
Temptation's lost all control
да, благодаря, че ни уведоми, ама има тема за това вече
а аз ще го 'отпразнувам' с учебниците по английски..![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Happy happy Helloween
ехх, як концерт беше!
Saatana vittu perkele hate crew!
от трите дето съм бил само на единия беше що годе добър.
Тъмната ти страна? Ако тъмната ти страна е да си дупчиш тикви и да си слагаш вампирски зъби, значи си доста добро детенце.
Не, няма да "празнувам".
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
тоя дето снимаха двд-то налииииии. Як беше.Първоначално написано от The Torn Prince
Saatana vittu perkele hate crew!
А за вас швабите кво остана?Първоначално написано от Вилхелм Лист
Аз съм БЪЛГАРИН!Първоначално написано от The Torn Prince
Йес май Фюрер а аз съм Принца на МонакоПървоначално написано от Вилхелм Лист
Е верно ли бе? Аз до ся значи съм живял в пълна заблуда...и ся ако кажеш че мохамеданите не изповядвад будизма направо ше напиша едно стихотворение и ше си резна венитеПървоначално написано от exploitedteen
в своя защита ще кажа че не см крстена християнка, следователно имам право да изповядвам каквато религия искам , ако е до религия впроса
а относно самия празник всеки си има право на мнение, ама на мен лично си ми харесва и ще си го празнувам... в тесен кръг с много вещерски пособия![]()
а и хайде не преврръщайте темата в поле за религиозна война![]()
Да не си нещо уики уичПървоначално написано от sex^i^2maslinki
![]()
![]()
И ще си завирате дръжки от метли по дупките?Първоначално написано от sex^i^2maslinki
Не праэнувам тоэи праэник.Не е православен.Эа мен утре е обикновен денА и ми е смешно как всичките ми приятели са полудяли и от седмица-насам са обсебени от идеите си эа костюми,плакати и т.н...
![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Шшшшш къ'ф тоз Свети Валентин .... ТРИФОН ЗАРЕЗАН ФОРЕВА![]()
![]()
Да и кфо се ено ше ми дават "лакумства"
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
Оставете децата намира! До колко би трябвало да са деца хората тук обаче не знам, все пак уж посетителите би трябвало да са надхвърлили 13 години за да не ги забавляват тези простотии, но явно сега е на мода всичко което не са правили като малки да го наваксват. Ама лошото е, че май искат да настигнат американските тъпунгери. Ще почне наистина да ми се гади ако почнат да празнуват и деня на благодарността или нещо от сорта.
I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...