.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Ейййй шитня утре няма да се излиза по тъмно че всички метъли ще са на лов за "чалгари" и "хаусъри"
    (майтап)

Аз за един Хелоийн направих на един френд костюм на Ку-Клукс Клан..да же емблемата му нарисувах..стана доста добре!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Фен Аватара на bruteca
    Град
    Ghetto Sofia
    Хелоийн не е за България
    There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...

Голям фен Аватара на Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Тука има яко псевдо-патриоти обаче... Празникът не бил български,не знам си кво си... Абе я НА КАФЕВО! Ако бяхте толкова големи българи щеше на всички избори да гласувате за правилните про-български партии - ВМРО и АТАКА и да помогнете на страната си.
    Ще си празнувам квото искам...
    Жалко само че съм на лекарства от вчера и няма да празнувам Хелоуин,както бях замислил... Но поне ще си направя хорър маратон...
    ППККЪЪЪЪХЪХЪКЪКХКЪГКХКДСФ Малсдас;доявейайсдандбсяв квхео23у1уенсданд
    Мдаааа,и понеже всички тук са псевдо-патриоти ти ще празнуваш НЕБЪЛГАРСКИЯТ празник Хелоуин въпреки, че про-българин и гласуваш за АТАКА И ВМРО?

И другото,викаш про-български,а?Я ходи при Владко да го питаш що така стана със софийската организацийка...
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Град
    nqkade iz spomenite:)

-

Първо, за всички тия които са на мнение, че щом празника е американски значи не бива да се празнува ще им кажа ,че това си е лично право на избор. В България има толкова дълбоко вкоренени ЧУЖДИ привички, които ние българите даже и не усещаме. Какво си мислите, че всичко което правите, говорите и т.н. си е чисто Българско?? и тогава щом можем да се държим като американци, руснаци, македонци и т.н. защо да не празнуваме празниците които ни харесват??? Какво като е американски?? 2ро никой не е казал, че трябва да вървим по къщите и да искаме бонбони? Всеки сам намира начина да си празнува празниците. Важното според мен е да чувстваш празника!
    3то относно "бъркането по дупките с дръжките на метлите" .. е тука останах просто безмълвна. Ще кажа само - дръж си езика зад зъбите и не обиждай на ляво и надясно!
    4то Всеки сам е свободен да избира, стига изборът който е направил да не засяга,не пречи или ен вреди на никой около него.
    В заключение - щом не ви пречим или вредим по никакъв начин, тези които го празнуваме, просто си запазете обидните коментари и не използвайте темата за безмислени спорове.

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Цитирай Първоначално написано от love^only^one^boy
    Хубав е празника,но не сме католици,а християни!
    Аха, те защото католиците не са християни. \/
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си