- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- малко странен въпрос
мен лично не ми харесва! предпочитам с коса , дори може и да е леко по далга(не мн далга като на момиче) на някои момчета кото имат по чуплива коса им отива![]()
Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!
Мне, да ти кажа не се кефя мн на гологлави пичове.
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Извинявай ако са обидиш ама не харесвам момчета с гола глава 0 номер сориПървоначално написано от PR0
![]()
![]()
КоГаТо МоГа ПрОщАвАм,КоГаТо ИсКаМ уСпЯвАм, КоГаТо ДоКоСвАм ВъЗпЛаМеНяВаМ, кОгАтО цЕлУвАм СгРяВаМ, кОгАтО оБиЧаМ нАрАнЯвАм!!!
http://teen-zabavleniq.heavenforum.com/ -регнете се форумчето ми
зависи дали му отива.. ти май с коса ще си по-сладък![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
На всеки кой как му отива брат ми например е с дълга коса но на него няма да му отива гола глава
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
не,изобщо![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
ми да харевам такива мом4ета..и приятеля ми е така![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
По принцип много много не се влияя от външния вид когато си избирам гадже, а това дали е с коса или не пък ми е най - малкият дерт...става дума за тези, които харесвам и с които бих искала да бъда...но когато става дума за чисто естетическата гледна точка приятелите ми казват, че си падам по плешиви четирикрилни гардероби![]()
![]()
![]()
![]()
hm dali moje da se vidimПървоначално написано от PR0
![]()
obujavam maje s goli glavi![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Обожавам. (стига да има добре оформена глава и пропорционални бузи/челюст)Първоначално написано от PR0
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Уооу.. Пусни си коса !
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Първоначално написано от sentient_
![]()
![]()
sry ma sum napulno suglasna
![]()
![]()
Казарма?..Първоначално написано от kael
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
То по принцип косата не прави човека. Аз нямам претенции относно косата. както на теб ти е добра, така се носи!![]()
Честно ли? Нямам нищо против тях, но по никакъв начин не бих харесала някой такъв за повече от обикновен приятел.Самото момче, с което съм, е с дълга под раменете чуплива кестенява коса, която в комбинация с топлите му кафеви очи, може да ме накара да се разтопя като го погледна
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
За да съм по-конкретна, обожавам момчета с дълги коси (най-често чупливи)...Като се замисля за някой такъв, коленете ми могат да омекнат.
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
4esno kazano az ne, (iskrena sam) no imam mn fr det haresvat, tai 4e spoko. spored men e sladko. no opredeleno ne e moi tip![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Предпочитам буйни коси,но всичко е много относително.За да ходиш с бръсната глава...трябва да имаш много правилен череп за да ти стои добре.Ако не е така....по-добре смени прическата :P
az haresvam maje s goli glavi...no vse pak zavisi,ne na vseki 6te mu otiva!a v nikakuv slu4ei nqma da haresam muj s dulga kosa!![]()
![]()
Аз попринцип нямам нищо против, като се вземе впредвид колко желани известни личности като Вин Дийзъл, Масари и тем подобни са с голи глави, но лично аз си мисля че на теб с коса ще ти отива повече.![]()