- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой/Коя...
Edva li nqkoq 6e si priznae dobrovolno....![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
хаха ми аз от къде да знам дали съм най-малката...по принцип момичетата го правят за първи път на 14-15-16,а момчетата на 15-16-17
Saglasna sam s M@ry_J@n3![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Боже,ако се намери някоя 12 годишна и си признае,че се е е*ала,голяма част от нас,ще я изядеме с парцалите,а другата част ще вика "и кво лошо има в тва"...голям спор ще падне![]()
![]()
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Emi vse pak vseki si precenqva koga da go napravi i dori da ima 12 godi6na,koqto ve4e se e ebala i da q uprekvat i da ne q- nemoje da varne ni6to.Izborat si e bil samo i edinstveno nein!![]()
aaxax spoko ima i po malki ot 12 deto sa se shibali ROFL! :} 4akame nqkoq leli4ka na 29-30 da si priznae 4e e po devstvena ot monahinq ROFL
Nqkade 4etoh za edno mom4e,koeto go e pravilo na 9-10 god. s maj.Napravo ujas.Na kade tragna svetat???![]()
Mislq,4e vav tozi sait be6e za nqkvo momi4e,koeto be6e na 13-14 god. i be6e bremenno!!!!!!E tva ve4e nz kak da go priema.6tom na 13-14 po4naha da pravat aborti kvo ostava kato pootrasnat?
po dobre spri da 4ete6 ^.^Първоначално написано от Cool_Bitch
Tva za 9-10 godi6noto kato go pro4etoh kravta mi se smrazi...![]()
pone da be6e fanal nekva frasni4ka 10-11 godi6na mi to s nekav muj pri tva durt ... no comentПървоначално написано от Cool_Bitch
![]()
![]()
Амиии "мисля,че всеки си решава кога да го направи..то детето не може да върне нищо..."Първоначално написано от Cool_Bitch
![]()
противоречиш си малко,ма караи![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
nikoe malko kurve ili kurvar4e nqma da si priznae makar 4e mi e malko stranno mom4e na 12 13 da kaje 4e pravilo sex s kaka ... ama nz a za nai-vuzrasten ne mislq 4e ve4e tova trqbva da e kriterivseki moje da go pravi
![]()
![]()
Е, никой няма да си признае... особено по втория критерий![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
на 22 съм и правих секс за първи път на 21 без 3 месеца. Едва ли някое друго момиче тук е така :P
и аз съм съгласнъ с техПървоначално написано от Cool_Bitch
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Аз съм на 16, още съм девствена и вече направо се чувствам за боклукчийската кофа като стара мома.И макар да обичам дяволски много момчето, с което съм, да му имам доверие и чувствата между нас да са споделени, не смятам скоро да правя секс. А и не смятам, че това би било най-важно за мен във връзката ми, както мисля и че момчето е толкова загоряло за него. Дори и да е, от мен няма да може да получи нищо, ако толкова му се иска, освен да се обърне към друго момиче. А в случай, че наистина постъпи така, значи наистина не си е заслужавало да спя с него. За мен въпросът е решен!
Първоначално написано от krem4et0
Поздравления!
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Е, аз съм вдъхновител..........всъщност никога преди това не съм го искала. В смисъл 7-8 месеца преди това бяхме пробвали с гаджето на 2 пъти, но болката беше ужасна!Първоначално написано от ubuntu
dano da nqma druga takava .. pazi bojeПървоначално написано от krem4et0
![]()
P.S bazikam se ni6to li4no![]()
![]()
Автор Съобщение
sarikna
Гост
Пуснато на: Пон Сеп 10, 2007 3:36 pm Заглавие: Кога за първи път правихте секс?
--------------------------------------------------------------------------------
abe iskam otg na vaprosa mi - az sam momiche na 13 godini ( skoro she gi navarshvam de =] ) i predi 2 meseca za prav pat pravih sex s gadjeto mi. tova she sazdade li nqkakvi problemi ? =[ S condom go pravihe i beshe mn qko...nqmam oplakvaniq
хаха може би тази е най малката..освен ако не се шегува...![]()
![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Za sebe si znam,che ne sym nito nai-mladata vyv foruma,koqto e pravila sex,nito nai-starata![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Ооо не знам...в форума има страшно много потребители![]()