.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: Кой/Коя...

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм

Кой/Коя...

Кой/Коя е най-малкия/малката от форума който/която е правил/а секс?
    и
    Кой/Коя е най-възрастният/възрастната от форума който/която все още е девствен/а?

Признайте си доброволно [-o<
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    ПрИ Теб
    Edva li nqkoq 6e si priznae dobrovolno....
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Град
    Пловдив
    хаха ми аз от къде да знам дали съм най-малката...по принцип момичетата го правят за първи път на 14-15-16,а момчетата на 15-16-17

Град
    ПрИ Теб
    Saglasna sam s M@ry_J@n3
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Боже,ако се намери някоя 12 годишна и си признае,че се е е*ала,голяма част от нас,ще я изядеме с парцалите,а другата част ще вика "и кво лошо има в тва"...голям спор ще падне
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Град
    ПрИ Теб
    Emi vse pak vseki si precenqva koga da go napravi i dori da ima 12 godi6na,koqto ve4e se e ebala i da q uprekvat i da ne q- nemoje da varne ni6to.Izborat si e bil samo i edinstveno nein!

Град
    Plovdiv
    aaxax spoko ima i po malki ot 12 deto sa se shibali ROFL! :} 4akame nqkoq leli4ka na 29-30 da si priznae 4e e po devstvena ot monahinq ROFL

Град
    ПрИ Теб
    Nqkade 4etoh za edno mom4e,koeto go e pravilo na 9-10 god. s maj.Napravo ujas.Na kade tragna svetat???

Град
    ПрИ Теб
    Mislq,4e vav tozi sait be6e za nqkvo momi4e,koeto be6e na 13-14 god. i be6e bremenno!!!!!!E tva ve4e nz kak da go priema.6tom na 13-14 po4naha da pravat aborti kvo ostava kato pootrasnat?

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Cool_Bitch
    Nqkade 4etoh za edno mom4e,koeto go e pravilo na 9-10 god. s maj.Napravo ujas.Na kade tragna svetat???
    po dobre spri da 4ete6 ^.^

Град
    ПрИ Теб
    Tva za 9-10 godi6noto kato go pro4etoh kravta mi se smrazi...

Град
    Plovdiv
    Tva za 9-10 godi6noto kato go pro4etoh kravta mi se smrazi...
    pone da be6e fanal nekva frasni4ka 10-11 godi6na mi to s nekav muj pri tva durt ... no coment

Амиии "мисля,че всеки си решава кога да го направи..то детето не може да върне нищо..."
    противоречиш си малко,ма караи
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

nikoe malko kurve ili kurvar4e nqma da si priznae makar 4e mi e malko stranno mom4e na 12 13 da kaje 4e pravilo sex s kaka ... ama nz a za nai-vuzrasten ne mislq 4e ve4e tova trqbva da e kriteri vseki moje da go pravi

Град
    София
    Е, никой няма да си признае... особено по втория критерий
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    на 22 съм и правих секс за първи път на 21 без 3 месеца. Едва ли някое друго момиче тук е така :P

Град
    Бургас
    Saglasna sam s M@ry_J@n3
    и аз съм съгласнъ с тех
    OnLy God CaN Judge Me !

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Аз съм на 16, още съм девствена и вече направо се чувствам за боклукчийската кофа като стара мома. И макар да обичам дяволски много момчето, с което съм, да му имам доверие и чувствата между нас да са споделени, не смятам скоро да правя секс. А и не смятам, че това би било най-важно за мен във връзката ми, както мисля и че момчето е толкова загоряло за него. Дори и да е, от мен няма да може да получи нищо, ако толкова му се иска, освен да се обърне към друго момиче. А в случай, че наистина постъпи така, значи наистина не си е заслужавало да спя с него. За мен въпросът е решен!
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    на 22 съм и правих секс за първи път на 21 без 3 месеца. Едва ли някое друго момиче тук е така :P
    Поздравления!
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    За теб знаех точно от там ми дойде идеята за темата.....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    Варна
    никой няма да си признае

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    За теб знаех точно от там ми дойде идеята за темата.....
    Е, аз съм вдъхновител..........всъщност никога преди това не съм го искала. В смисъл 7-8 месеца преди това бяхме пробвали с гаджето на 2 пъти, но болката беше ужасна!

Град
    Plovdiv
    dano da nqma druga takava .. pazi boje
    P.S bazikam se ni6to li4no

Автор Съобщение
    sarikna
    Гост

Пуснато на: Пон Сеп 10, 2007 3:36 pm Заглавие: Кога за първи път правихте секс?

--------------------------------------------------------------------------------

abe iskam otg na vaprosa mi - az sam momiche na 13 godini ( skoro she gi navarshvam de =] ) i predi 2 meseca za prav pat pravih sex s gadjeto mi. tova she sazdade li nqkakvi problemi ? =[ S condom go pravihe i beshe mn qko...nqmam oplakvaniq

хаха може би тази е най малката..освен ако не се шегува...
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Za sebe si znam,che ne sym nito nai-mladata vyv foruma,koqto e pravila sex,nito nai-starata
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Ооо не знам...в форума има страшно много потребители

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си