.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Тема: Кой/Коя...

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    абе хора, нали имаше една( не съм я мяркала скоро) malkoto_sladur4e ако не се лъжа й беше ника-тя тука се хвалеше,че е на 12 и даже и анално е пробвала. а за инфо просто така- най-младата майка по неофициални данни в България е 9 годишна( от ромски произход естествено)

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Ммм нз едва ли ще съм най-дъртата, но не съм правила още секс. На 16 съм, почти 17.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Аз пък съм на 17 и не съм.
    И има и по-стави от мене.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Знам за една която го е направила на 11 и половина..
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Става въпрос от форума мисля.Нали имаше една дето на 12 за първи път праила анален с 20 годишния си приятел.

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Става въпрос от форума мисля.Нали имаше една дето на 12 за първи път праила анален с 20 годишния си приятел.
    аз за нея говорвх тази същата malkoto_sladur4e ако не се лъжа

а за форума незнам...няям си идея :Д :Д :Д ама сигурно ще се намери някоя 10годиша за която тайни в секса няма (хм бтв кат бях на 10-11 една позната беше мн оборотна,а на мойта възраст... изобщо поколението май замести играта с барбита със секс

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Za sebe si znam,che ne sym nito nai-mladata vyv foruma,koqto e pravila sex,nito nai-starata

Re: Ок

Цитирай Първоначално написано от ^Galq^
    Аз съм на 13 и правя секс.Признах си го не крия.Правила съм и анален.Сега очаквам моралистите да започнат да ме обиждат.Обаче като се върна назад в темите от раздел секс доста момичета са правили секс за първи път на 13.

Az ne sym nqkoq dosadna moralistka reshila si napravila si go, no mi e interesno za tova koeto iskomentira che si vidqla nekakvi momicheta na po 13 da spodelqt vyv foruma che sa go pravili ... Ta vyprosa mi kym teb e sledniqt: Ti po akyla na drugite li se vodish ... samo tova tvoe tvyrdenie pokazva che ne si gotova za otgovornostta da pravish sex zashtoto vseki zdravomislesh bi ti kazal che sexa ne e samo udovolstvie trqbva da vkarash i malko razmisyl v taq rabota ;]]]

Голям фен Аватара на mokka

Цитирай Първоначално написано от Pliushi
    Аз съм на 13 и правя секс.Признах си го не крия.Правила съм и анален.Сега очаквам моралистите да започнат да ме обиждат.Обаче като се върна назад в темите от раздел секс доста момичета са правили секс за първи път на 13.

Az ne sym nqkoq dosadna moralistka reshila si napravila si go, no mi e interesno za tova koeto iskomentira che si vidqla nekakvi momicheta na po 13 da spodelqt vyv foruma che sa go pravili ... Ta vyprosa mi kym teb e sledniqt: Ti po akyla na drugite li se vodish ... samo tova tvoe tvyrdenie pokazva che ne si gotova za otgovornostta da pravish sex zashtoto vseki zdravomislesh bi ti kazal che sexa ne e samo udovolstvie trqbva da vkarash i malko razmisyl v taq rabota ;]]]
    +1

Цитирай Първоначално написано от mokka
    Цитирай Първоначално написано от Pliushi

+1

т.ц.т.ц ти не си признаваш а се хвалиш...даже и други теми съм чела твой коментари и там също го правиш...и до колкото помня май от 12 годишна се ебеш ..нали?! кефиш ли се много?
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)

Kakto ti kaza ReFlEcTiOn ti ne si priznavash,a baj si se hvalish :P Plius tova,temata e samo koq go e napravila nai-malka i koq nai-golqma...bez dopylnitelni vyprosi ot roda na "I analen sex pravili li ste?","A troika?"...i t.n. Jalko samo ako si mislish,che tova e neshto,s koeto trqbva da se hvalim...
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Kakto ti kaza ReFlEcTiOn ti ne si priznavash,a baj si se hvalish :P Plius tova,temata e samo koq go e napravila nai-malka i koq nai-golqma...bez dopylnitelni vyprosi ot roda na "I analen sex pravili li ste?","A troika?"...i t.n. Jalko samo ako si mislish,che tova e neshto,s koeto trqbva da se hvalim...

МЕРСИ =D>
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Град
    В нас

Море ти по бански да ми се разхождаш,Аз 20 лева надница щти давам!Ама не се притеснявай ела да направим един годишен преглед на Сливеницата и Дупеницата,че май са за реглаж :P А и евалата на модераторката,че е удържала до 21...добре,че поне не е тръгнала да се запечатва шото тогава като седне на секирата най-много щеше да боли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си