- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък - Бира.. :D:D:D
Здравейте.
Ами та значи, от няколко седмици ми се върти в главата да пратя една каса бира от любимата на моя любим..
Мм.. с него не сме в лоши отношение, не сме заедно.. (малко поо-такива са ни отношенията ако разбирате)..![]()
Таа.. се чудя.. според вас бива ли я идеята илии...?
ти не си ли малък да пиеш бе....Първоначално написано от ubuntu
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Podarak BIRA???Ne6to ne e li malko stranno.A povod ima li?![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Точно защото е странно, съм се спряла на нея.Първоначално написано от Cool_Bitch
Повод няма.
Причината може би е в това, че се чудя как да го впечатля.
Той си ме знае, че съм странничка, ии.. ся се колебая относно таз бира-подарък![]()
Ako misli6,4e 6e mu haresa-izpra6tai i ne se kolebaii pak kvoto stane!!!![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Честно казано не знам дали ще му харесаПървоначално написано от Cool_Bitch
![]()
Хаха.
Ама нищо не ми пречи да пробвам![]()
Spored men 6tom ti smata nz dali 6e mu haresa,porazpitai negovi fr ili pak nego samiq(pod formata na maitap) kak bi reagiral ako nqkoi den polu4i takav podarak....![]()
Apak i ot opiti glava ne boli.....![]()
Aide uspeh4eta i dano haresa podaraka....![]()
Мисля,че бирата не е подходящ подарък..Измисли нещо по-романтично![]()
Този пост не беше много подходящ, защото пича въобще не е някакъв сантиментален такъв, нито има грам романтика в него..Първоначално написано от anelia_888
Иии, за тва ми трябва нещо по-шантаво.![]()
Тогава нещо шантаво - напълни чантичка с презервативи и му кажи,че имат срок на годност 2-3 дни (колкото ти решиш) и че не искаш да изтече срока ей така..Или е прекалено шантаво?![]()
Gotinka ideq![]()
Той не ползва презервативи.Първоначално написано от anelia_888
Ахах.
Иначе идейката е 6+![]()
Ако некои ми рпати такъв подарък и то момиче мн ще се накефя честно.Доста е нестандартно и така освежаващо
![]()
абе щом е странно СТАВА!аа иначе абеее тоя твой приятел е много специален бе!?
Обшо взето, всичко общо е взето!
Аз до колкото разбрах,тяхната връзка е чисто сексуална,така че не забърквай такива бози като романтика.Първоначално написано от cherinka
Иначе идеята е страхотна!Наистина!
Пича супер много ще се зарадва!![]()
Е нали си странна?!Пращай бирата-подарък и да става каквото ще.Първоначално написано от cherinka
![]()
Ако е някоя по-"маркова" бира е готина идеята или му прати много, но различни(някои хора имат колекции от биерни бутилки) И все пак каса бира... "за теб няма нищо по-подходящо от 10л алкохол, пияницо..." пък и не ти завиждам, ако реши да си ги пие всичките сам..
Животът ти е в твоите ръце - пусни го, за да го изживееш!
съмняваме, че ще има момче на което да не му хареса тази идея....странна е и в това й е чара. Пък и подаръка е практичен, не е като да му подариш блуза и я му стане я не (я му хареса, я не)
Пробвай! От опит глава не боли. Най-много да та покани двамата да си пийнете
Супер идея!![]()
Искам и аз такъв подарък...![]()
Пращай я!!!
Подаръка е доста нестандартен, а щом пича не си пада романтик..може би ще се зарадва на каса бира..нищо не ти пречи да пробваш![]()