- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с нимфоманkи :(
До тука в сексуалния си живот съм попадал само на нимфоманки,това ще ми попречи ли ако в бъдеще попадна на нормално момиче..........
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
Да, ще ти пречи, защото "нормалните" момичета обикновено не се кефят някой да ги клати 3-4 часа.
А каква ти е представата за нимфоманията?
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Ти от каде знаеш че клато по толко ?! Може тия да са нимфоманки а той не , може да прави по 3-4 тека докато докара една от тези "нимфоманки" до оргазъм...Първоначално написано от Ани
EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен
Ми бях задължен да давам всичко от себе,без сам да изпитвам адекватна сексуална наслада.....Чувствам се като използванПървоначално написано от Jus7__Me
![]()
я ми ги покажи тия нимфоманки че последно време се чуствам много далеч от използван
![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!
Бе за какво да ти ги дам,те трябва да са използваните,а не ти![]()
Spored men ne upotrebqvash po pravilen nachin dumata "nimfomanka".
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
А според мен даже е девствен и путка не е виждал освен п Хикса...и най хубавото е че съм прав,а дори да не съм няма как да го докажеш...
Хах,какво да доказвам на такива мухльовци като тебеПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Бегай си играй с бастуна на Хаус![]()
Първоначално написано от GregoryHouse
И аз мисля така.Къде ги намери толкова много нинфоманки не знам.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Първоначално написано от GregoryHouse
И аз мисля така.Къде ги намери толкова много нинфоманки не знам.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Ма вие не знаете въобще за какво става на въпрос....Баси некомпетентните хора![]()
Първоначално написано от NSDAP
Да прав си ние сме некомпетентни и трябва да се учим от некъдърници като теб.А между другото знаеш ли какво е нинфоманка въобще???
НЕ,я съм от селоПървоначално написано от slun4evo momi4e
![]()
Xaxa поне си призна![]()
Окей, дай ми описание на нимфоманките.Кво са искали толкова тия от тебе, че ги наричаш нимфоманки,ч е чак па те и използвали?Първоначално написано от NSDAP
![]()
Честно да ти кажа мненията му са далеч от тези на мухльовците в сайта, ако искаш се позачети и токувиж си се научил на някои работи. А що се отнася до използването... Сигурен ли си че ти не си този на който просто не му се прави секс? Аз за сега нимфоманки не познавам, а ти чак на две си попаднал.. уж..Първоначално написано от NSDAP
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
А пък аз въобще на никакви не съм попадал...Първоначално написано от NSDAP
![]()
ne bi trqbvalo da ti popre4i,ako vse o6te si si normalen i ne si pristrasten kam nimfomanki nqma da ima6 problem,spoko.
kaot sme nekompetentni , zashto pishesh v tozi forum , idi v nqkoi zapoo-nacheteni , nie tuka sme amatioriПървоначално написано от NSDAP
ti v ejednevieto si ot nimfomanki si bil sexualno upotrebqvan na tenn.vyzrast... nie tuka s malovajnite se sexualni problemi za pyrviq pyt i za analniq sex i zabremenqvaneto
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Тая тема ми напомня за едно бивше гадже,което разправяше на ляво и на дясно колко съм ненаситна и как едва ли не не ставал от леглото,щото съм нямала угодия...аз дори не бях правила секс с него,но поне се посмяхме добре с приятелите за негова сметка. Имах и един познат,който наричаше гаджето си нимфоманка,защото искала секс 3 пъти...седмичноВъобщеее думи нямам,та към автора-изясни си какво е понятието "нимфоманка" и тогава определяй "всичките"си гаджета като такива,за да не ставаш за смях
![]()