.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Секс с нимфоманkи :(

До тука в сексуалния си живот съм попадал само на нимфоманки,това ще ми попречи ли ако в бъдеще попадна на нормално момиче..........
    2, 9, 10, 11 и 13т. системно

Да, ще ти пречи, защото "нормалните" момичета обикновено не се кефят някой да ги клати 3-4 часа.

А каква ти е представата за нимфоманията?
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Цитирай Първоначално написано от Ани
    Да, ще ти пречи, защото "нормалните" момичета обикновено не се кефят някой да ги клати 3-4 часа.
    Ти от каде знаеш че клато по толко ?! Може тия да са нимфоманки а той не , може да прави по 3-4 тека докато докара една от тези "нимфоманки" до оргазъм...
    EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен

Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    А каква ти е представата за нимфоманията?
    Ми бях задължен да давам всичко от себе,без сам да изпитвам адекватна сексуална наслада.....Чувствам се като използван

Фен
    Град
    Burgassssss
    я ми ги покажи тия нимфоманки че последно време се чуствам много далеч от използван
    неподходящо съдържание на текст в подпис!

Бе за какво да ти ги дам,те трябва да са използваните,а не ти

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Spored men ne upotrebqvash po pravilen nachin dumata "nimfomanka".
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

А според мен даже е девствен и путка не е виждал освен п Хикса...и най хубавото е че съм прав,а дори да не съм няма как да го докажеш...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    А според мен даже е девствен и п***а не е виждал освен п Хикса...и най хубавото е че съм прав,а дори да не съм няма как да го докажеш...
    Хах,какво да доказвам на такива мухльовци като тебе
    Бегай си играй с бастуна на Хаус

Повече от фен
    А според мен даже е девствен и п***а не е виждал освен п Хикса...и най хубавото е че съм прав,а дори да не съм няма как да го докажеш...

И аз мисля така.Къде ги намери толкова много нинфоманки не знам.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Повече от фен

И аз мисля така.Къде ги намери толкова много нинфоманки не знам.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Ма вие не знаете въобще за какво става на въпрос....Баси некомпетентните хора

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от NSDAP

Да прав си ние сме некомпетентни и трябва да се учим от некъдърници като теб.А между другото знаеш ли какво е нинфоманка въобще???

Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e

Да прав си ние сме некомпетентни и трябва да се учим от некъдърници като теб.А между другото знаеш ли какво е нинфоманка въобще???
    НЕ,я съм от село

Повече от фен
    Xaxa поне си призна

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e

НЕ,я съм от село
    Окей, дай ми описание на нимфоманките.Кво са искали толкова тия от тебе, че ги наричаш нимфоманки,ч е чак па те и използвали?

Хах,какво да доказвам на такива мухльовци като тебе
    Бегай си играй с бастуна на Хаус
    Честно да ти кажа мненията му са далеч от тези на мухльовците в сайта, ако искаш се позачети и токувиж си се научил на някои работи. А що се отнася до използването... Сигурен ли си че ти не си този на който просто не му се прави секс? Аз за сега нимфоманки не познавам, а ти чак на две си попаднал.. уж..
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Град
    Ямбол

Re: Секс с нимфоманkи :(

До тука в сексуалния си живот съм попадал само на нимфоманки,това ще ми попречи ли ако в бъдеще попадна на нормално момиче..........
    А пък аз въобще на никакви не съм попадал...

ne bi trqbvalo da ti popre4i,ako vse o6te si si normalen i ne si pristrasten kam nimfomanki nqma da ima6 problem,spoko.

Град
    *in a pink dream*
    kaot sme nekompetentni , zashto pishesh v tozi forum , idi v nqkoi zapoo-nacheteni , nie tuka sme amatiori
    ti v ejednevieto si ot nimfomanki si bil sexualno upotrebqvan na tenn.vyzrast... nie tuka s malovajnite se sexualni problemi za pyrviq pyt i za analniq sex i zabremenqvaneto
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Тая тема ми напомня за едно бивше гадже,което разправяше на ляво и на дясно колко съм ненаситна и как едва ли не не ставал от леглото,щото съм нямала угодия...аз дори не бях правила секс с него,но поне се посмяхме добре с приятелите за негова сметка. Имах и един познат,който наричаше гаджето си нимфоманка,защото искала секс 3 пъти...седмично Въобщеее думи нямам,та към автора-изясни си какво е понятието "нимфоманка" и тогава определяй "всичките"си гаджета като такива,за да не ставаш за смях
    Спрете Земята,искам да сляза...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си