.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

HELP...как да й го върна???

Искам да ве питам как най-тъпкано сте си връщали на ваш бивш добър приятел?Как сте му отмъщавали за това,което ви е направил?Моля ви дайте някакав съвет щтото искам да натрия носа на едно моми4е,доскоро баращо ми се за "добра"приятелка
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: HELP...как да й го върна???

Цитирай Първоначално написано от ~^DaRk_AnGeL^~
    щтото
    Изпрати й злобно писмо... стига да можеш да пишеш де....
    - Всички авто-части на едно място!

Супер фен
    Сега всички ще кажат че отмъщението не е начинът и че няма смисал и т.н. .... но ти няма да ги послушаш
    Ако питаш мен почакай 2-3 дена, ако още ти е толкова ядосано ще ти дам идеи. Сиг съм че сега действаш импулсивно под влиянието на гняв (ехе като някой психолог звуча )

Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    Сега всички ще кажат че отмъщението не е начинът и че няма смисал и т.н. .... но ти няма да ги послушаш
    Ако питаш мен почакай 2-3 дена, ако още ти е толкова ядосано ще ти дам идеи. Сиг съм че сега действаш импулсивно под влиянието на гняв (ехе като някой психолог звуча )
    Ами истината е 4е ве4е пове4е от 3 месеца сме скарани и тя постоянно намира на4ин да ме дразни.Например-движи с компанията на бившето ми гадже,сваля мом4ето което харесвах преди време и прави още много други неща иии направо не издържам ве4е.
    thefreak...мисля 4е мога да пиша.Доколкото паметта не ми изневерява карам 16 годинки все пак мерси за съвета
    Don’t forget
    to Remember me
    If we have to ever part

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Най-голямото наказание е безразличието!Искаш да я дразниш?-Прави се,че не ти пука от това,което прави(дори да е обратното).Това е бърз и лесен начин хем да излезеш чиста,хем да и стане тъпо.Всичко останало е губене на време.Трябва ти само малко търпение \/
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Манипулираи я ако можеш Гледай да я скараш с приятели и т.н..Аз лично не мога да ти кажа от личен опит защото попринцип не си го връщам ..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Знаеш ли какво направих когато моите"приятелки" ме за*баха?В интерес на истината нищо.Поставих си за цел да забравя,че съществуват.Не ги търся!За какво ми е да го правя?-Те ме за*баха,те губят.Постъпи по същия начин.Забрави за тази твоята "приятелка" и не обръщай внимание на това,което прави.Целта й очевидно е да те дразни,т.е. колкото повече и обръщаш внимание и се дразниш от това,което ти прави,толкова повече ще те дразни.С няколко думи-->"Накажи я с безразличие"-от него много боли.Успех и дано съм ти помогнала.

Благодаря ви много,незнаете колко ми помагате-ще ве послушам и надявам се нещата да потръгнат
    Don’t forget
    to Remember me
    If we have to ever part

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Заплети някоя интрижка и я скарай с компанията й. Нареди я пред момчето, което харесва. Тръгни с него. Тръгни с някое нейно бивше гадже ... ако пък може настоящето още по-добре. И през цялто време както казаха ... все едно правиш всичко неволно и не ти пука за това какво ти е направила тя Успех! Аз с удоволствие бих отмъщавала стига да можех, но съм прекалено добра душа. Според мене в отмъщението няма нищо лошо
    Memento moriendum esse!

Спукай я от бой,цепиш и кофата и проблема е решен няма смисъл да се занимаваш с нея както и други преди мен казаха <--- безразличие тфа е истината от личен опит знам колкото по малко обръщаш внимание на някой тоя човек толкова повече се вбесява и по тоя начин му го връщаш двойно

нали занеш "дръж приятелите си близо враговете си още по-близо" ако е възможно (понеже не знам каква е точно ситуацията) сближи се пак с нея прави се, че не й се сърдиш нещо от сорта наблюдавай я внимателно и когато най малко очаква отнеми й нещо което обича много това е като за начало като измисля нещо по-кофти ще пиша

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Както ти казаха и преди мен,безразличието е в основата на всичко.Когато,това момиче разбере,че вече не ти пукка за нея и не се вълнуваш,от това,което тя прави,ще и стане неприятно.Всички останали тактики за отмъщение са ненужни и само напразни усилия ще вложиш.Мисли статегически и открий,че липсата на внимание от твоя страна е един добър ход.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Дааааммм абее..направи така просто се прави че не ти пука ще подейства аз имам мои случай така..заебаха ме след тва веднага когато имах нужда от приятелка се появиха 2 момичета които не очаквах че ще се застъпят за мен и сега сме МН добри приятелки с тях....просто сме неразделни а тези мои приятелки които ме заебаха им стана адски тъпо че не ми пука за тях..и така те се опитаха да ме спечелят но аз не се дадох ..сега ми казват думите от рода "познаваме се одавна мн те обичкам като фр...ти си единствената и т.н " но тея думички са ми и ясни..абееее в твоя случай заебаваш и хич да не ти пукаа

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    Най-голямото наказание е безразличието!Искаш да я дразниш?-Прави се,че не ти пука от това,което прави(дори да е обратното).Това е бърз и лесен начин хем да излезеш чиста,хем да и стане тъпо.Всичко останало е губене на време.Трябва ти само малко търпение \/
    И аз съм на тва мнение. По-умния отстъпва (колкото и тъпо да звучи). Разбира се има ситуаций които правят изключение, но дали тази е такава, ти сама трябва да си прецениш. Иначе ако много те дразни, пусни слух, че ти е предлагала се хомо секе, или те е обарвала, и затова ста се скарали. Хем тя ще е бясна, хам ти ще си доволна. Но не забравяй, че все някой и някого трябва да отстъпи.

Супер фен Аватара на Qnchety
    Една идейка, която аз с радост бих ползвала срещу неприятели/е вече съм я ползвала де и имаше голям ефект. ПОстигнха точно тфа което исках/. Ако тва момиче има скайп ти си направи друг все едно си някоя напълно непозната. И така я разпитай неща, които после като раздрънкаш на сички ше стане за присмех. И така..... Тоя метод е мн забавен

Друг начин: иди и забий един шамар пред цялото даскало

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си