- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кръстопът
Не знам дали е възможно да се влиубиш в човек за толкова кратко време, не знам дали аз съм влиубена, но знам че чувствам нещо много силно към него, което може би е обич, но може ли тя да се превърне в омраза. Тъий като нях много време преди малк0 неможах да ви напиша някои подробности, а съшо така и не ви питах нешо конкретно, на което да ми отговорите. Държа да подчертая , че точно той искаше да бъде с мен. През дългите ни разговори той ми сподели, че отдавна се е интересувал от мен като е разпитвал за мен други хора... Мислех си наистина че се очертава това да бъде някаква трайна връзка. След като направи всичките тези простотии обаче се разочаровах много от него и не само аз. Тъи като братовчет му го познава много добре той беше разказал на приятелката ми много неша за него. Имаше страшни истории, които са се случвали по времето когато ходихме. Останах с впечатлението, че той по принцип е искал да бъде с мен, но в последствие изглежда чувствата му към другата са надделели. А въпросите ми са няколко : Мислите ли че ще съжелява за това което направи?, Мислите ли че просто е свикнал с всичко това и цялата тази ситуация е един кръг, в които е свикнал да се върти?
Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах...